Декупаж (салфетна техника)- 7

• 43 880
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Е не, почервеняха ми чорапките от неудобство Embarassed Много ви благодаря за похвалите  bouquet Ако го няма вдъхновението което ми давате едва ли ще се справям така. Нали се подкрепяме и учим взаимно.
А сега за комплекта  1. лепят се калиите - салфетката е от мираж, но понеже дръжките са къси се дорисуват дръжки и листа с бои за стъкло. Подсилват се и цветовете на калиите - бялото и зеленото, както и жълтото - абе всичко е повторено с бои отзад.
2. фрост дизайн. Аз имам само бял и жълт, а тук ми трябваше розов, така че сипвам бял върху нещо, върху него розова боя за стъкло и с гъбата тампонирам.
3. понеже ми се видя някак недовършено, а и си купих от едно фолио, което остава металически ефект като го разлепиш пробвах. Нанесох с гъбичка лепило, изчаках почти да изсъхне и залепих фолиото, обаче го намачках, защото се страхувах, че ще стане цялото, а аз не исках. След известо време се отлепя фолиото и се получава този сребрист ефект. На места беше се разлепил и фроста, така че пак отново. Следва печене и публикуване на снимка тук Hug

# 181
  • Пазарджик-Панагюрище
didi mum,radinna какво правите,взехте ми акъла Shocked.Искам и аз като вас да мога ooooh!.Кутията на Веселлка е много нежна само за бижута.  bouquet

# 182
  • София
Радина, страхотно ми харесаха чинията и пепелника  Heart Eyes   bouquet

didi mum, май твои бяха чашките с хартията от обувки - супер са   bouquet

Аз от вчера се мъча с едни купички за любимата ми гъбена супа - сега чакам лака за порцелан да съхне 4 часа и като изпека ще снимам и показвам - (стига да е останало нещо от тях след печенето  Mr. Green)

Относно предложението за линковете - всичко, с което аз разполагам съм качила в общия сайт (като се кликне на  links). Всъщност това са и всички линкове, които сме пускали в първите две теми. Ако искате, може там да допълваме, а може и в началото на всяка тема, но това май е по-трудоемко.
А какво стана с идеята всеки да си има албум в общия сайт? Ей, да ви изпусна за месец и съвсем се разхайтихте  Mr. Green hahaha Joy

# 183
# 184
  • София
orkud, много симпатична кутия за скъпоценности   bouquet

# 185
мацки, бързо питане за монофазното кракле. Мога ли да го направя така акрилна боя- кракле-темперна боя?
/след малк още разглеждам/

# 186
  • Добрич
Ирини, аз като питах преди време, Мираж категорично ме посъветва да НЕ ползвам темперни бои при работа с кракле!  Peace

# 187
  bouquet  bouquetБЛАГОДАРЯ, къдричке  Simple Smile
Веселка, не мога да не отбележа, че кутията ти е стахотна!
Радина, творбите ти наистина вдъхновяват за експерименти със стъкло. Красотаааа /но засега доста трудоемко за мен - толкова много различни неща се нанасят, съхнат и лепят /
оркуд, много творчески подход към кутиите   bouquet
Моби,чакаме гъбените купички.

# 188
Аз с кракле още не съм работила  Tired
Аз успях да сътворя нещо  Mr. Green и то пак е столче
Имам поръчка за три столчета - това е първото.

# 189
Момичета, аз много се извенявам че така стана, но май текст който аз преведох не беше от най добрите,имаще не само грешка,но и преведох го скапано, прави са тези които ми написаха че ако не ти се удава, недей....пак ви казвам много  се извенявам ако някоя от вас съм притеснила с нещо.
На тези които мислят че съм търсила някой да реагира на  постове,ще отговоря така.Декупаж исползвам само при необходимост, не ми се лепи на всичко което виждам сълфетки или нещо друго,за мен това не удоволствие, а целта......но това е моя работа.Аз си имам много обичано хобби и за нищо на света не го давам...http://aset.medipharmwiki.com/components/com_catalogue/img/std/29_HPIM3881.JPG
Та нали руснаци казват-"Незванный гость,хуже татарина"...Поздрав
. Mr. Green

# 190
http://forum.newmelissa.ru/viewtopic.php?t=70&postdays=0& … sc&start=1395
вижте на Нани
е тези рускини са страшни майсторки.
направо ми останаха очите в шкафа

# 191
http://forum.newmelissa.ru/viewtopic.php?t=70&postdays=0& … sc&start=1395
вижте на Нани
е тези рускини са страшни майсторки.
направо ми останаха очите в шкафа

И НА МЕН!!!
Добре де, нали уж краклето не действа върху декупаж  newsm78 как тогава са се напукали цветята?

# 192
  • София
Lalle, честна дума, не разбрах последния ти пост  Embarassed Да не би аз да те засегнах с нещо, като се опитах да изясня превода на ефекта със сенките  newsm78 Ако е така - много се извинявам - въобще не съм  го искала  Peace

... прави са тези които ми написаха че ако не ти се удава, недей....
На тези които мислят че съм търсила някой да реагира на  постове...

Ама за кого става въпрос? Някой ти е писал лично съобщение или тук се пренася спор от друга тема - наистина не разбирам  newsm78

Както и да е - надявам се да не съм аз причината за горния ти пост Peace

Ето обещаните купички. Добре, че ги снимах преди печенето, тъй като ги забравих във фурната и сега картинките са чисто черни  Mr. Green ooooh!

А това е една недовършена кофа за боклук, която започнах преди месец, но нещо ми писна и може и така да я оставя:

Това пък е кутията за джунджуриите на половинката:

# 193
Здравейте моми4ета   bouquet. ВъзхиЩавам се на произведенията ви, много са красиви. Бихте ли ми казали, какви матеряли са необходими за правенето на тези красотийки ( не  се отварят предиШните теми).

# 194
  • Добрич
Моби, какво да кажа за купите...страхотия! Браво! Жалко, че си ги забравила. И сега какво? Нищо не личи от декупажа, така ли?  Crazy Кофата си е баш добре така според мен. Не й трябва друго.  Салфетките на кутията са ми любими. И тя е станала хубава! Peace Hug Малко ОФФ - Чак днес забелязах, че си Дъждец.   Embarassed Бях се зачудила къкво става с теб.  newsm78  Wink
orkud, хубава кутия!  Peace
Wel, столчето е много свежарско! Поздравления!  Hug
Ирини, аз пък от теб чувам, че краклето не хваща на хартията или салфетката.  newsm78
Лаленце, и аз не разбрах последния ти постинг!  Confused Ако с нещо сме те засегнали - казвай бързо!  Hug
Бонита, добре дошла!   bouquet Като за начало ти трябва декупажна хартия /по-лесно се лепи и не се налага да изпъваш и вадиш толкова много въздух като при салфетката/, декупажно лепило, акрилна боя /светла/ за основа и акрилен лак за най-отгоре. А...и нещо, на което ще правиш декупаж. Най-лесно е май на дървена кутия.  Wink Първите теми скоро ще са в архива и ще можеш да четеш подробно. Ако в момента имаш въпроси - насреща сме!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт