Декупаж (салфетна техника)- 7

• 43 878
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Къдрокоске, благодаря   bouquet! На въпроса - съвсем нищо не си личи - като сенки са  Cry Добре, че се размириса, инак можеше и дим да произведа  Mr. Green Типично в мой стил - да си играя с нещо сума ти време и накрая да го окепазя  ooooh! Тъкмо сега ще пробвам колко са устойчиви в миялна и на други агресии  Mr. Green Вероятно някой ден ще ги направя наново  Crazy

wel, столчето е много сладурско   bouquet Гледам ги аз от известно време в Бриколаж тези столчета и им се точа... Thinking

# 196
Благодаря  Къдрокоса  bouquet за бързия отговор. Тъй като съм на4инаеЩа, Ще запо4на със салфетки, Лепилото_може ли да се използва на първо време друго и какво?  А боята и лака, може ли да не са акрилни?

# 197
  • София
Bonita, на първо време може да ползваш за лепило С 200, но да е такова, което става прозрачно след изсъхване (например "Леко"). Боята ако не е акрилна, трябва да е някоя, която е водонеразтворима след изсъхване. Лака може да е всякакъв  Peace

# 198
Благодаря Моби  Hug. Не искам да купувам лакокве,бои, хартия и т.н. сега, заЩото ако не ми се удава,не ми хареса или  ми омръзне, Ще събират прах някъде.

# 199
Момичета страхотни сте  Hug  bouquet нямам думи за красотите които творите.
Аз все още не мога да отделя време за моите идеи по простата причина, че съм захванала ремонт и сега декупажирам по стените тапети  Simple Smile, а след това и латекс на другата стая и не знам кога ще мога да се захвана.
Така благородно ви завиждам . . .

# 200
Само чета и нищо не коментирам до сега, щото нямам какво да покажа, но сега не се сдържах- Моби, наистина са станали страхотни, поради което се и изядох от яд заради крайния резултат. Само като си представя какво рязане е паднало  Close
Радина, твоите стъкларии наистина са чудни, така искам и аз...
Да знаете, че всяко ново нещо сам отразила- току що прегледах отново последните 4 страници, та да не пропусна някого и пак не съм сигурна. Май трябва да си водя записки, докато гледам  Grinning. Диди, много ми хареса чашата ти, запазила съм си такава хартия, но все отлагам стъклените дейности.
Веселка, много ми хареса кутията, много стилно изглежда. orkud,  хубава кутия!  Peace (цитирам Къдрокоса  Mr. Green)
Уел, поредния хубав стол, добре че дъщеря ми не е наблизо  Grinning
И ако случайно не съм казала нищо за вазата на Фанси, да знае че и мисля много хубави работи  Mr. Green

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 10:20 от chiges

# 201
Моби, това с купичките е много неприятно  ooooh! Следващия път да си навиеш часовника, телефона и каквото имаш за звънене. Много жалко за такива красоти   bouquet
А кошчето за боклук е фантастично, останаха м очите.  #Crazy

# 202
  • Варна
Fancy N,вазата е много оригинална newsm10
Kadrokoska,страшно ми хареса шишето-човече newsm51
Vessselka,кутията е станала   перфектна bouquet ,ама как наистина лепите без гънки?Аз такава голяма повърхност,без да намачкам на няколко места,не мога да залепя  33uu

didi mum,чашата-свещник е  Kissing Heart,но кутията обра овациите smile3501
Radina,прекрасни както винаги,пиши ме и мен във фен клуба    Hands Clap

# 203
  • Пазарджик-Панагюрище
Момичета включвайте се в размяната на салфетки.Сега получих пакет от Фенси Н и Радина,за което им благодаря newsm51 smile3525 newsm51 Вчера с моята съгражданка Беладонна си разменихме също салфетки на по кафенце.Трябва да се пусне линк към салфетките за размяна,Модераторите  newsm17 МОЛЯ?

# 204
  • Варна
Продължавам да ви хваля  coolcool

geniko,за огледалото Hug,ей на това му викам от всеки дефект-ефект Laughing

sissak,браво за бюрото,с прекрасно настроение ще се работи на него  Two Hearts
orkud,много свежи неща smile3501
А столчетата на wel са мечта  love001

моби,ужасно са сладки купичките,много ме е яд,че така е станало smile3515.Кофата и кутията са много хубави  bouquet.
И теб те питам,как лепиш така перфектно Thinking

Следващия път ще гледам да се запиша с нещо Wink bye

# 205
  • София
Много ви благодаря, момичета, за милите думи   bouquet
Вече измислих как да ги поправя, без да се налага да стържа всичко  Party

Риа, погледнато отблизо хич не са перфектно залепени. Салфетките се разтягат и няма начин да не се нагърчат все някъде. Но мен лично това не ме притеснява  Peace

# 206
поручих си салфетките от Радина и къдрокоска newsm44 newsm68 На никоя от тези, които съм си купила досега, не съм се радвала толкова! Grinning И двете са ми пратили и бонус даже! SunglassesМомичета, благодаря ви! Hug
  Извинявайте, че ви занимавам с това, но толкова се радвам! Blush

моби, на мен купичките много ми харесват Heart Eyes и поне на снимката не видях да е изгоряло толкова Rolling Eyes
orkud, интересни кутии! Ама и ти , като мен, снимките май не си ги докарала Laughing
wel, столчето е Heart Eyes! Аз още не съм се престрашила за мебели...

мобии, а за салфетките дали ще има място на сайта, ако тук не става? newsm78 Praynig

ria, чакаме! Hug То и аз напоследък май само си гледам салфетките Joy

# 207
От известно врема, чета темите ви и така реших да се пробвам.
Показвам с известен скептицизъм, че имам много да разучавам още.
Това е една купа, от която липсва едно парченце и реших да разкрася. Като начало да се пробвам  Blush
http://divanova.multiply.com/photos/photo/11/1 и пак http://divanova.multiply.com/photos/photo/11/2

една чашка,  треперещата ми ръка даде лош резултат, но цветовете ми харесват.
http://divanova.multiply.com/photos/photo/11/3

А това са кутиите ми за подправки http://divanova.multiply.com/photos/photo/11/4
http://divanova.multiply.com/photos/photo/11/5

Искам да питам нещо конкретно, но по- късно, че детето не ме оставя на мира в момента.

# 208
  • София
Fancy N, благодаря, много ме развесели поста ти  Laughing Купичките съм ги снимал преди печенето - вече изглеждат съвсем различно  Mr. Green

Ей, че активност тази сутрин  Hug

diva nova, добре дошла  Hug Много добре си се справила - чашката особено ми хареса   bouquet

# 209
 newsm09, diva nova, "пробите" ти  са  newsm10
моби, ако ги изрисуваш отгоре, сигурно ще се оправят? newsm78 Аз отскоро я имам тази салфетка/като на купичките/ и много си я харесвам.Превъртам на тема "салфетки" вече... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт