Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя рецептата за ябълков сладкиш, споделена във форума?
Какви са впечатленията от мопа на JiF?
Какво представлява borgerlig konfirmasjon?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя рецептата за ябълков сладкиш, споделена във форума?
Рецептата за ябълков сладкиш включва тесто от брашно, разтопено масло, захар, заквасена сметана и сода бикарбонат. Това тесто се разстила на дъното и стените на форма. На него се поставят нарязани ябълки, след което се заливат с крем от заквасена сметана, яйце, ванилова есенция и захар. След като го украсите с резенчета ябълка, поръсете със захар и канела и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 50 минути.
-
Какви са впечатленията от мопа на JiF?
-
Какво представлява borgerlig konfirmasjon?
Borgerlig konfirmasjon е гражданска церемония, провеждана в Норвегия, когато децата навършат 15 години. Това е алтернатива на религиозната конфирмация и се провежда извън църквата, като се фокусира върху традиционните обичаи за семейства без религиозни вярвания. Той представлява символичното влизане на младите хора в света на възрастните и е важна част от норвежката култура.
-
Какви са впечатленията от кростренажора или велоергометъра?
-
Каква е тенденцията сред българските жени да си вземат скандинавски мъже?
) и питам българската ми позната Какво значи "Ком дег хджем" тя ми вика "Няма такива думи!" Е, как да няма, бе аз виждам "Kom deg hjem" пише!
Та вси4ко е относително и то4но такива не6та никога не ме повалят...