American "Friends" темичка # 26 (The one with... "no name")

• 14 366
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Аз бях, мен ме нацепиха отзад на магистралата преди около месец. Обадих се веднага на моите застрахователи и веднага започнаха да ме уговарят да ползвам услугите на техния сервиз. После ми звъннаха от на другия шофьор компанията, със същото предложение. Накрая ги оставих да се разправят, платиха ми всичко и рентал за 2 седмици.

# 151
  • usa
Накрая ги оставих да се разправят, платиха ми всичко и рентал за 2 седмици.

то и аз съм на път да направя същото и да спра да се опитвам да ги координирам, че взе да ми писва сериозно. излязох за малко и веднага още някаква дама ми оставила съобщение да се свържа с нея, че щяла да ми хендълва здравния клейм(какъв здравен клейм???)...

# 152
Жалко че няма застрахователни агентки между нас да ни изяснят скритите неща. Ние доста сме имали разправии блъсканици на коли  и все не по наша вина. Последно един колега ме "светна", че ако клеймнеш през твоята застраховка и даже вината да е била 100% на другия и го имаш черно на бяло пак ти се води клейм. И така ако искаш да вземеш примерно прословутата евтина застраховка през Костко не ти я дават-нищо че ти нямаш вина, нищо че си стоиш и те те блъскат ли блускат-то не беше на червени сфетофари, то не беше на стопове,на паркинг Twisted Evil. Та въпросния колега се опитваше той да се разправя с другата застраховка и пишеше писма и пращаше снимки нищо че имаше пълна застраховка и можеше да си спести неудобството  и да направи клейм при неговата и да забрави. така го посъветвала неговата застр агентка, която му била роднина newsm78 Миз малката беля-тези неща явно си се случват, щом на вас нищо ви няма -това е най-важното!

# 153
Миз, кофти ситуация. Хубавото е, че ти и сина стe добре.

Тина, ох, ще ме умориш от смях или по-точно Джоджо. Joy

Нормално ли е сина ми да спи 2-3 часа следобеден сън, като преди и след това си взима дремки?

Как да кажа на свеки, че не искам да правя скраббук на АJ?
Тя е много запалена и ме пита да донесе ли материали и тулс да му правим Rolling Eyes

# 154
Последно един колега ме "светна", че ако клеймнеш през твоята застраховка и даже вината да е била 100% на другия и го имаш черно на бяло пак ти се води клейм.

И аз съм го чувала това, но не го проучвала по-подробно, защото ние имаме само лаябилити. Ако някой ме блъсне и е негова вината, само от неговата застраховка мога да искам пари. Ако е моя вината, от никого не мога да искам  Laughing

миз, пак малкия дявол  Hug.

бенсън, ти не искаш ти специално да се занимаваш или си против скрапбукс по принцип? Ако е първото, защо свеки да не му направи самичка? Кажи, че си заета, уморена, overwhelmed, а и ние това в БГ не го правим. Знаеш колко са сенситив на тема културни различия Grinning

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 02:00 от Juturna

# 155
Aу, ама това си беше фукня, а не оплакване  Laughing

Кейси, аватаря, другарке, що тъй го смени  newsm53 , той какво казваше хм ХМ???
И аз втората бременност като дойде ще се оплаквам "по-завоалирано", засега явно ще мина без торта... по Ю Пи Ес... от Ники  Laughing

Последно един колега ме "светна", че ако клеймнеш през твоята застраховка и даже вината да е била 100% на другия и го имаш черно на бяло пак ти се води клейм.

И аз така знам. Тука му е мястото пак да кажа, че Гайко са ненадминати във "внезапните" увеличения по повод аксидент без вина. Има ли някой да си похвали застрахователите?  Thinking

а и ние това в БГ не го правим.

Бенсън, това е чудесна идея!!! ( с културните различия)  newsm10

# 156
Benson 10  не мога да го позная малкия той е вече същинско момченце има защо да си горда с него Hug  bouquet
Tandoori  честита шофьорска книжка на патерица bowuu
Пумпал и Макси какви са тези контракции . Моля, моля никои няма да ражда преди Jenna
Jenna да те помоля за една услуга в началната страничка да ми корегираш даните. Mariya_75  e добре щата Северна Каролина също  , става дума за Плами да го добавиш / роден е на 6 февруари/  bouquet
Пумпал ти сега за инфекции няма да мислиш при теб всичко ще е ок. Мене с изтекли води ме оставиха 14 часа да раждам, като от време на време идваха да ме видят. После като разбраха каква глупост са направили се разбързаха- "майката се мъчи, бебето се мъчи тоновете не са добре" ако Плами се беше забавил и с 5 минутки щях да родя със секцио.
Няма да се плашите всичко минава и заминава. / с изключение на хемароидите Embarassed така съм плакала и вила като куче че раждането ми се видя песен/
Хайде при вас всичко ще е добре. Днес се чух с една приятелка в нашия щат ами на 39г. ражда за 3 часа без проблем, няма лекар само акушерка. Напъни 30 минутки  както се казва по учебник
Вярно е че много мрънкам за моето раждане Embarassed но пък и много се гордея и с коя син bowuu
Много ми е нервно в сряда ще летим до БГ и още от сега са ме хванали едни нерви за полет, и багаж и всичко . На идея си нямам Плами как ще изкара миличкия, ако има креватче добре, ами ако не му дадът newsm78
Benson10  че значи двойно гражданство може да има детето?

# 157
Бенсън,та той е само на 4 мес.-разбира се ,че е нормално да спи така(моят до преди 10-тина дена спеше по 2 пъти през деня)...и да,може да й откажеш...кажи си й директно защо...аз поне,така бих направила,не обичам варианта"думам ти щерко,сещай се сна'о"(повтарям се  Blush,ама си е така!).

# 158
Цял ден се опитвам да напиша един постинг и най-накрая додрапах. Това мойто малко чудо е равно на три чудеса вече.  Mr. Green Heart Eyes

За ухобол - печен праз, изцеден през марля - капките от него - в ухото - минава за една нощ. Имала съм свиреп, свиреп, свиреп ухобол вследствие на летене 9 часа над океана между двама бабанки, на които им бше топло и си бяха надули климатика да им охлажда телесата, вследствие на което на другия ден аз не можех да си отворя устата от ухоболие. Празъ и ми минА. Винаги минава.

Не винаги застраховката се качва при фендър бендър с вина на другия.

Тандури, повече няма да те чета, щото не мога да слушам за болна Елена. Close

миз, и теб ша та замоля да приключваш с неволите, ако обичаш.

Отивам да храня и къпя, искам вечерна проверка на бременните междувременно. Стройте се поред - Зора, Джена, Пумпал, chop, chop!

# 159
Jenna, аз съм доволна от нашия застрахователен агент, работи с Farmers. Всичките ни застраховки са през него, на къщата, колите и още 2-3 неща. Намира начини да ни намали сумите. Последният път плащахме renters insurance за 7 долара, което в пакет с останалите неща ни сваляше застраховката с близо 130. Много е точен, пуска ни документи когато ни трябват, много бързо реагира. Досега не сме имали промени на застраховките от нищото.. и съм доволна.

benson10, защо те притеснява да й кажеш директно за скрапбукинга? Няма лошо, че жената е ентусиазирана, ама нека действа сама. Ако смяташ, че се обиди, намери си извинение - например, нямам време, но защо не го направиш ти, така ще му остане хубав и истински спомен от баба, направен от теб, специално за него.

Ladies, да ви кажа, направо ми се плаче. Току-що получихме писмо, че сме пропуснали да платиме някакви допълнителни данъци на къщата. Имам чувството, че просто няма край, тъкмо си подадеш главата и нещо те тресне отгоре. Постоянна битка, братче, като Дон Кихот се чувствам тука.

Джи, скива ли каква съм изпълнителна, още не си наредила, и аз вече съм се отчела. Laughing

# 160
Ох, мерси момичета!  bouquet Тя иначе е много готина. Аз се притеснявам, защото преди няколко дни искаше да купи еxersaucer за АJ. Аз отказах, защото той си е магаре и необича никакви люлки и седалки и не искам да си дава парите напразно. Знам, че иска да ни помогне. Аз не съм против скраббука, ама мен не ме бива Rolling Eyes. Ще му направим 3 страници и така ще си остане, както и този от reception-а ни. Тя ни подари за една Коледа и до там. Аз се опитах, но стана ужасно грозно.Аз съм и плейн джейн и обичам старите албуми със снимки само.  Май ще си и кажа. Най-много да ни станат "нормални" свеки-снаха отношенията Laughing
Маriya, мерси за комплиментите за АJ. Расте много, дрехите за 3-6 месеца започнаха да му омаляват Shocked.

Зора, и ние сме така. Все нещо недoплатено, наново изчислено и все сме на едно дередже.

По този повод -днес ни дойде сметката за кабела и са ни чарджили $34 за това, че техника дойде да настрои програмите втори път. Първият - като уж ги пусна, искаше да влезе да ми ги настрои(за първи път чувам да искат да влизат в дома ми Shocked), аз не го пуснах, защото бях сама с детето. Разбира се кабела не работеше Close. Мъжа ми им се обади  да дойдат пак и сега допълнителни пари искат за това.

# 161
Здравейте сладурки
Аз днес съм по -добре  търкалям се по леглата из нас , а физически се натоварвам само  като отварям вратата на хладилника Grinning
днес даже ходих на кафе за малко наблизичко, ама то повече беше по принуда , че ни сменят покрива тези дни и в нас не се стои на този шум от 7 са ми зачукали на главата ...стени ,тавани, лампиони всичко се тресе голяма лудница е
benson за спането няма място да се притесняваш , естествено , че е нормално да си поспива малкия човек ...ами тъй де като му се спи нека си дремва повечко ,то така се расте - здрав сън и силна храна  Sunglasses

# 162
Benson, моят син спеше по два пъти на ден до преди месец. Блаженство от една страна, от друга нищо не можеш да направиш или да излезеш. В градината спеше по един път на ден, а в уикенда по 2. Като се има предвид, че стана такъв чак след 10-11 месец. Преди това беше ужас, ох колики-колики... ooooh!
Нямам съвет за скрапбук-а... всичко зависи от свекървата.

Виктория, забравих да ти кажа, че я гледах изложбата за човешките тела, преди около година беше в Минеаполис.

Моят renewal за застраховката дойде седмица след като ме дръннаха и ми я бяха намалили ...с $1!

Тандури, да те питам - да си купя ли един слинг за България или ще ме гледат като изкопаемо ако нося 2-годишно дете в слинг? Те изобщо популярни ли за там? Я кажи, може да ти направим една поръчка. Wink

В нашата къща pecking order-а се промени - дядо е сега нумеро уно, после мама, после папа.  Joy Голямо глезене пада Laughing

# 163
Benson, кажи на бабата, че ти нямаш опит в правенето на скрапбуук и че искаш да има хубав спомен детето, затова много ще си и благодарна, ако го направи тя, за да стане красив, хем ще му е от баба му спомен Wink

Бистра, носят в БГ слингове, има много момичета, които си шият и носят, в кърмаческия форум ако влезеш ще видиш. Мен лично и в Скрантън, и тука ме гледат като изкопаемо като нося Елена, но хич не ми пука, нали ми е удобно. Много слингове съм нашила на приятелки, някои са ми снимани и са ми в Уебшотса, сигурно си ги видяла, спокойно можеш и сама да си ушиеш, не е необходимо да поръчваш. Има един проблем обаче, ако дребния досега не е бил в слинг, не е ясно как ще му понесе опита ти да го сложиш там. Ако имаш някой наблизо, който да ти заеме за няколко дни, за да видиш как ще реагира детето, защото моите са в слинг, ама са си свикнали Simple Smile По принцип до 75 паунда издържа плата, до 300 халките, така че и по-големи деца ( особено с увреждания) съм виждала да носят, та ако килограмите те притесняват, докато стигнете 75 паунда бая време има Simple Smile bouquet

# 164
Тандури, мерси.

Общи условия

Активация на акаунт