American "Friends" темичка # 26 (The one with... "no name")

• 14 354
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Не е ли рано още, да става толкова студено. Няма да споделям 90+ колко е тук...

# 181
Рано е. Аз се надявах на сиромашко лято. Кой знае може да предстои. Минава някакъв студен фронт. Някъде в района е валял сняг вече. Забелязвам, че дърветата вече са прошарени (червено-кафяв отенък). Остаряваме бавно, но сигурно Simple Smile

# 182
Накрая ги оставих да се разправят, платиха ми всичко и рентал за 2 седмици.

то и аз съм на път да направя същото и да спра да се опитвам да ги координирам, че взе да ми писва сериозно. излязох за малко и веднага още някаква дама ми оставила съобщение да се свържа с нея, че щяла да ми хендълва здравния клейм(какъв здравен клейм???)...

Здравния клейм е ако ходиш на доктор ( както си ходила вече в болницата) или ако се налага терапия ( както на мен ми се беше наложило). Та всичко туй ти се поема от здравен агент, на него му пращат сметките и накрая с него говориш какво обезщетение ще ти дадат след приключване на лечението.

И тук е все още жега, та едвам дишам като изляза. Тази сутрин валя за сефте един хубав дъжд, дано разхлади малко. Е, не е 107 както беше миналия месец, ама на мен на този етап и 90 са ми множко Mr. Green

Анет,аз докато разбера че си тръгнала, че да ви пожелая лек път, вие сте вече пристигнали. Ха дано си изкарате добре. Колко ще стоите?

Вик, тортата и видеото ти са супер!

За тези дето питаха за фондан, ако нямате против да пазарите от УолМарт, там го има в изобилие ( поне в моя) както и всякакви сладкарски пособия и джаджи.

# 183
При нас от 1 седмица е есен, листата падат, сутрин и вечер става много студено, направо без яке не можеш да излезеш. Сутрин се върти около 53-54 градуса, към обед става по-слънчево и до 60-65 се качва, ама с този вятър не се усеща толкова топло. Вече си идва зима, дори коледната украса е изкарана по магазините ( е, малко по-назад от тази за Хелоуийн Wink ). През ден вали, духа студен вятър. Вече даже съм изкарала зимните дрехи и съм ги подредила в гардеробите Simple Smile Тази седмица ще подреждам бейсмънта, ще ходим за зеле, и т.н. Ама то и ние сме доста на север де Simple Smile

За фондана да потвърдя, че в Уолмарт е най-евтин, поне от местата, където аз съм търсила.  Peace

# 184
Момичета мерси!  bouquet Решила съм да звънна на свеки днес и да и кажа.

Аtalanta не си заслужава Peace. Преди доста време един така ни държа 3 часа на студ и сняг + жена му и 2 годишно дете да доказва невъзможни повреди по неговата кола. Историята е дълга, но накратко, аз се хакнах в стената на хотела, в който работех, неговия truck беше паркиран на съседното място. Аз даже не бях го докоснала-нямаше никакви белези по боята на колата. Но 3 дни след инцидента се обади да каже, че съм му смачкала номера отпред и съм му спукала нещо( вътре кадо се вдигне преден капак). Лъга, маза, полицая(явно негов човек) каза виновна си. Въпреки ,че му беше ясно, че няма начин аз да съм виновна за неговите повреди. Оказа се, че за тоя цирк той щеше да изкара $100 Shocked. Та всякакви кретени.

Мале, как есен бе хора. ooooh! Тук е още 105F, не се диша от жега. Нямам търпение да се захлади малко, за да излизам на разходки с АJ. Вече не ни свърта и двамата все вътрe.

# 185
Момичета, да ви питам колко от вас използват Quicken? Коя версия използвате, че се чудя дали да ъпгрейдна и дали си струва? newsm78

# 186
Момичета, да ви питам колко от вас използват Quicken? Коя версия използвате, че се чудя дали да ъпгрейдна и дали си струва? newsm78

Аз. Ползвам 2007, но честно казано, не намирам съществена разлика от старата версия, която ползвах (2004 беше май  Thinking).

# 187
Момичета искам да си купя машина за хляб , но незнам каква
Гледах няколко вида , но като нищо не разбирам незнам какво да взема
Моля ви препоръчайте ми някаква ама да мога да пека и кексове и козунаци с нея
please

# 188
Момичета искам да си купя машина за хляб , но незнам каква
Гледах няколко вида , но като нищо не разбирам незнам какво да взема
Моля ви препоръчайте ми някаква ама да мога да пека и кексове и козунаци с нея
please

Гледай да е за поне 2паунда хляб, другото няма толкова голямо значение. Само да ти кажа, че кексовете и козунаците изпечени в нея не стават като печените в печката. Ако имаш предвид да месиш тестото за тях и да го слагаш после в нормална печка да се пече ( както обикновено се прави с козунаците), гледай да има функция dough машината.  Peace

# 189
Анет, весело изкарване  Hug Какво е това "едва дишам" хвърляй децата на роднини и баби и започвай усърдна почивка.

Да се изтъкна, че и аз мога да правя нещо  Laughing И аз имам машина за хляб, но я ползвам само да меси тестото. Печа в тава. Откакто я имам всеки ме моли за тутманици и мелинки. Правя и стават страхотни, вече им хванах номера.

# 190
макси, аз имам Панасоник нещо си някой номер Crazy. Има опция за печене на кекс, но точно нея никога не съм я ползвала. Аз и хляб правя от-до в машината сигурно веднъж в месеца. Главно я ползвам да меси тестото и основно прави тесто за кифлички, милинки и други благини. Ние сме само двама, ядем вкъщи само вечер и общо взето ядем по филийка на ден, така че един хляб от 750 гр. го 'мъчим' сума време. Пък той като не е купешки и няма консерванти, мухлясва Wink. Затова даже рецептите за хляб ги правя до тестото и после - на питки във фурната Grinning.

# 191
Аз днес погледнах в   Bed Bath & Beyond и видях тези двете:

http://www.bedbathandbeyond.com/product.asp?order_num=-1&SKU=13164959
http://www.bedbathandbeyond.com/product.asp?order_num=-1&SKU=13783381

но като нищо не разбирам ....дори незнам как се ползва този уред и за какво да гледам
единствената разлика , която аз виждам с моето непрофесионално око при тези двете машини е цената
Ето , сега научих , че е добре да пека кексовете и козунаците във печката , а в машината само да меся тестото , (което не е никак малко де) ..вече се чувствам с една идея по просветена  Laughing
Но  си има и цака де, не е просто ей така меткаш продуктите и чакаш чудеса трябва си и доза професионализъм и някой друг трик  така че имам много да уча ..ама така и така сега друга работа нямам поне да си намеря занимавка...много ми е мерак

# 192
Урок 250 от наръчника на младата майка:"всеки път когато му давам музикалната картичка,си осигурявам около половин час спокойствие....колко досадно цвили тази коледна музикална картичка  ooooh! "
    Как сте,момичета?
Нюйоркчанки,ще уважите ли 45-я филмов фестивал ?
 Аз ползвам машина за хляб Голдстар(не  е и моя даже,зае ми я приятелка)...върши работа(и то каква:) ).
   Дам...тук вече захладнява сериозно...започвам да завиждам на живеещите из топлите щати Rolling Eyes

# 193
Аз днес погледнах в   Bed Bath & Beyond и видях тези двете:

http://www.bedbathandbeyond.com/product.asp?order_num=-1&SKU=13164959
http://www.bedbathandbeyond.com/product.asp?order_num=-1&SKU=13783381

но като нищо не разбирам ....дори незнам как се ползва този уред и за какво да гледам
единствената разлика , която аз виждам с моето непрофесионално око при тези двете машини е цената
Ето , сега научих , че е добре да пека кексовете и козунаците във печката , а в машината само да меся тестото , (което не е никак малко де) ..вече се чувствам с една идея по просветена  Laughing
Но  си има и цака де, не е просто ей така меткаш продуктите и чакаш чудеса трябва си и доза професионализъм и някой друг трик  така че имам много да уча ..ама така и така сега друга работа нямам поне да си намеря занимавка...много ми е мерак

Хич не ти трябват тези скъпотии, същата работа ще ти върши обикновена за 60-70$ от Таргет  Peace

# 194
За тазина Zojirushi нямам наблюдения, тази на Cuisinart обаче не си струва парите. Първо е грозна, прилича на консервна кутия, кошничката й е от много тънка ламарина и много бързо се чупи механизма на който се слага перката. Моя приятелка има такава по принуда, щото други в магазините на Bed, Bath & Beyond няма. Хубавото е че като е купена от там независимо след колко години ти се развали нещо по машината, ти я подменят с друга, може и да не е същия модел. Тя вече две на  Cuisinart е сменила, издържат около година.
Препоръчвам моделите на Breadman,само трябва да се внимава да е метална перката, щото има и с пластмасови. Това важи и   за всички други машини, хубаво е перката да е метална.
http://www.amazon.com/Breadman-TR2500BC-Stainless-Steel-Convecti … 824956&sr=1-2 ето този модел като функции е много добър, има повече от необходимото дори, може и по-стария модел в бяло. За съжаление обаче по магазините, поне при нас вече не може да се намери. Имаше го и в Мейсис, и в Bed, Bath & Beyond, сега само онлайн.
Напоследък всички машини които виждам по магазините са с едни такива леки кошнички, като от ламарина, само тези на Breadman са с дебели стени, което е по-добро.

Общи условия

Активация на акаунт