American "Friends" темичка # 26 (The one with... "no name")

• 14 365
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
Може би застраховката на този, който е виновен, ги покрива, но не помня подробности двете застрахователни компании ли се оправяха помежду си, или трябваше лично да се оправяш.

Моят мъж една женица със Форд Екскържън (нали ги знаете, дето са автобусен-размер) пропусна да спре на стоп и леко го отнесе, но ние не сме говорили със застраховки, защото не беше наша вина. Обадиха му се от чуждата застраховка и оттам поеха нещата.
Явно е различно обаче... според зависи... Thinking

И аз не помня особени подробности отпреди 7 години, но си спомням как моят мъж пишеше разни обяснения къде му е била ударена колата, та в речници гледаше термини за устройство на автомобила, кое как се казва до най-дребни детайли, че и рисуваше май ... един приятел американец го беше инструктирал, че така трябвало, за да получи максимално обезщетение. Но на кого ли ги е пращал тези описания?  Thinking Както и да е, със сигурност обаче се обади и на нашата компания веднага след събитието, и те го разпитваха имало ли е някаква вина, и може би също е имал някакъв документ за невинност от тях ... не помня.

# 136
Аз не се оплаквам. Заслужавам ли потупване или направо ...торта по UPS  Mr. Green

Баш за теб си мислех. Виртуална може ли?   newsm38
(после да не кажеш, че аз съм виновна, за калориите в + и да отиде коня у ряката)

# 137
Аз не се оплаквам. Заслужавам ли потупване или направо ...торта по UPS  Mr. Green
Да бе, кой вчера разправяше как два дена раждал без упойки, само на хапченца за спазми.
Никаква торта за теб!  Naughty

А аз самата като не съм от бременния отбор, мога ли да се оплача?
От три дни имам ухобол!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!      smile3518
Който е имал, знае за какво говоря, който не е- ще си помисли, че моментално съм за номинация за приз за оплакване, но...

аз само ще кажа, че болката директно я сравнявам с тази от раждане, пък вие ме наричайте каквато искате.

Ами това е, оплаках си се пък и аз.  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 01:31 от MrsG

# 138
МрсГ, изпържи си няколко скилиди чесън нарязани на филии в малко зехтин, остави да изстине и си сложи в ухото. Ще те отпусне моментално, гарантирам  Peace Не го вярвах и аз и ме беше страх да опитам, но като бях бременна с Елена установих колко много помага.

# 139
От три дни имам ухобол!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!      smile3518
Който е имал, знае за какво говоря, който не е- ще си помисли, че моментално съм за номинация за приз за оплакване, но...

Ооо, всякаквите трибуквия - ухо, око, зъб много гадно болят smile3511.

# 140
Ми да взема да си кажа болежката и аз тогава  Laughing -биха ми ваксина против тетанус преди 4 дена (заради ваканцията)и оттогава рамото ми е адски червено и подуто и мноооого боли ,не мога да си спя на дясната страна и се будя по няколко пъти нощем и ако не взимам хапчета се втрисам от студ като че ли имам температура.

# 141
Започваме да се оплакваме ли?...я да квикна и аз  Mr. Green тазобедрената става ме боли...дясната....като куцо пиле съм....като малка съм била с много гадна луксация...
хихих отиде темата на кино....

# 142
  • usa
Сори миз, неприятно. Дано не ви вдигнат много застраховката.

а това поне съм сигурна, че няма да се случи - повече от ясно е, че нямам никаква вина. изяснихме дори детайла, че съм си била с очилата докато онази дама ме нацепи...

Миз, ужас!!  Shocked
ПОне е по-малкото зло, всички сте добре и здрави. Дано бързо ви оправят със застраховката и да не ви мотаят излишно  Praynig
Защо всъшност казваш, че ще се разправяш със застрахователя. Нали е чужда вина?

чужда е вината, ама това не им пречи на застрахователите да се опитват да се измъкнат от плащането. всички се изреждат да ме питат и разпитват за детайли с надеждата да не им се налага точно те да плащат.

аз вече се оплаках, та сега да се похваля - правиха ми bone scan току що и сега си светя. дано не се изхаби реактива до довечера, та да спестим от осветление като се стъмни  Praynig.

# 143
Да бе, кой вчера разправяше как два дена раждал без упойки, само на хапченца за спазми.
Никаква торта за теб!  Naughty

Aу, ама това си беше фукня, каква майка-героиня съм, а не оплакване  Laughing

Ники  Grinning

Миз, много зависи от застрахователя. В повечето случаи се отразява на сумата заследващия период, т.е. вдигат я гадовете, независимо че не си виновен...

# 144

Лекар с нож, както казваше брат ми като бяхме малки
Хирург ли? Joy. Ама обясни какво работиш в лейменс търмс плийз  bouquet

Joy
Не-е-е, не съм чак толкова напред с материала и едва ли някога ще съм... аз съм си просто момиче с бизнес degree
'Лекар с нож' е вариант на 'Лека нощ'  Mr. Green

# 145
  • usa
Миз, много зависи от застрахователя. В повечето случаи се отразява на сумата заследващия период, т.е. вдигат я гадовете, независимо че не си виновен...

аз винаги съм смятала, че най-големия проблем на тази държава е свръхброя на адвокатите и застрахователите... ти да не мислиш, че това не е било първото нещо, за което съм искала разяснение когато започнах да си хортувам с нашта застраховка? потвърдиха, че след като нямам вина, няма да има промяна в това, което изцеждат от нас. и разговорът се записваше, ако не си спазят обещанието, ще ги накарам да изровят записа...

# 146
 Joy най-после разгадах какво казва синът ми с "пахааано"...преди да ви кажа,предположения:))))

не от опит(дано не ми се налага),но от приятели знам,че е много голяма разправия,опре ли се до застрахователни агенти...

# 147
  • usa
Joy най-после разгадах какво казва синът ми с "пахааано"...преди да ви кажа,предположения:))))

ако не може в изречение, дай го поне в пример със ситуация, иначе само джи има шанс да го познае с нейните гадателски дарби...

# 148
не прави още изречения:) на мен за това ми трябваха цели 3 дена,докато не го видях в ситуация....
  "спокойно"  е думата

# 149
За бременните мацки, качих си няколко статийки дето съм писала за бебеносенето в слинг в блога, ако ви интересува, влезте и погледнете, малко по-нататък ще кача и инструкциите, че днеска вече 3 поста пуснах  Rolling Eyes Laughing

Общи условия

Активация на акаунт