American "Friends" темичка # 26 (The one with... "no name")

• 14 367
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
  • usa

миз, и теб ша та замоля да приключваш с неволите, ако обичаш.

оооооокееееей. щом толкова любезно ме замолваш, шъ закрия сезона на неволите  Peace.

# 166

МрсГ за ужасен ухобол беж на лекар. Моето момче закъса много яко след бабина рецепта.

Някой да започне с хубавите новини. Моля....

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 16:11 от Niki1

# 167
Ех, таман и аз да се наредя при оплакванията... Simple Smile

Нищо ще го задам като въпрос тогава.
Имам едно такова стягане на корема, което докторката ми каза, че са леки контракции. Освен да посядвам като ми стане това и да пия повече вода за сега нищо друго не ми е казала да правя и аз седя тук и се чудя. Предполагам, че истинксите контракции са много по-силни, та не знам за момента до колко е тревожно положението. Моля някой да сподели опит.

# 168
На идея си нямам Плами как ще изкара миличкия, ако има креватче добре, ами ако не му дадът newsm78
Benson10  че значи двойно гражданство може да има детето?
mariya_75, миналия месец летяхме до България с Юнайтед и Луфтханза и ни дадоха и на отиване и на връщане да си вземем кар сийта вътре. Вярно беше доста тясно, но Криси е свикнала да спи в него и дойде много добре. Така че ако Плами обича да спи вътре да го предвидиш и него за в самолета Wink

# 169
Atti, това са нормални контракции - braxton hicks ги наричат тук, не знам как е на български. Съвсем нормални са, виж тук http://www.babycenter.com/0_braxton-hicks-contractions_156.bc?Ad … AdInfo%405e2f17fb

Peace

# 170
  • У дома
миз, съжалявам за тревогите.
Tandoori, честита книжка!
За раждането без упойка - ами аз 2 деца така съм родила и не съжалявам, ама аз съм бързак - докато ме приемат и приготвят и те вземат,че излязат. Ако няма усложнения, страшно нема!!!

Аз да ви попитам във връзка със застрахователите - имах неприятен инцидент преди време. Като бързах за работа един ден, на заден чукнах леко колата на съседа на детегледачката. На мен нищо, на него смачкан бъмпър. Сега си имам проблеми с моя иншуърънс, защото той намерил начин да изкопчи към три бона от тях. Олял се е направо. Та се чудя дали мога да го рипортна за измама, защото той точно това е направил - лъгал е като циганин.
Някакви идеи??

# 171
Нищо ще го задам като въпрос тогава.
Имам едно такова стягане на корема, което докторката ми каза, че са леки контракции. Освен да посядвам като ми стане това и да пия повече вода за сега нищо друго не ми е казала да правя и аз седя тук и се чудя. Предполагам, че истинксите контракции са много по-силни, та не знам за момента до колко е тревожно положението. Моля някой да сподели опит.

Звучи като Бракстън Хикс.. в смисъл, контракции, ама не истински  Laughing Никак не е тревожно, почти на всеки се случва. Пий много вода, за да не се дехидратираш, помага при тях. И повече почивка.

# 172
Atti, това са нормални контракции - braxton hicks ги наричат тук, не знам как е на български. Съвсем нормални са, виж тук http://www.babycenter.com/0_braxton-hicks-contractions_156.bc?Ad … AdInfo%405e2f17fb

Peace

Ха, значи това са прословутите Бракстън Хикс (и аз не знам как се наричат на БГ, аз за тях знам от "Friends"). Simple Smile Бях чела за тях, ама като не знам какво точно е като усещане и не се сетих, че може да е това.

# 173
Аз да ви попитам във връзка със застрахователите - имах неприятен инцидент преди време. Като бързах за работа един ден, на заден чукнах леко колата на съседа на детегледачката. На мен нищо, на него смачкан бъмпър. Сега си имам проблеми с моя иншуърънс, защото той намерил начин да изкопчи към три бона от тях. Олял се е направо. Та се чудя дали мога да го рипортна за измама, защото той точно това е направил - лъгал е като циганин.
Някакви идеи??

Честно казано, не знам дали има смисъл да се разправяш. Тук си има хора, дето с това си изкарват парите. И да го рипортваш, как ще докажеш, че ти си права и той лъже? Само нерви и драми.. Мъжът ми имаше такъв случай, него го удариха (той даже не беше в колата, тя паркирана пред магазина), счупиха му стоповете, и изчезнаха. В крайна сметка оная тиква го съди и осъди, че той я е ударил (!), има здравословни проблеми от удара, и застрахователите ни й платиха 15 хиляди. Та. Май по-добре недей. 

# 174
  • У дома
Мъжът ми имаше такъв случай, него го удариха (той даже не беше в колата, тя паркирана пред магазина), счупиха му стоповете, и изчезнаха. В крайна сметка оная тиква го съди и осъди, че той я е ударил (!), има здравословни проблеми от удара, и застрахователите ни й платиха 15 хиляди. Та. Май по-добре недей. 

Леле, Зоре, какво говориш Shocked ? Ох, ама много боли така да го минат човек Sad

# 175
Абе, да не ти разправям... Оказа се, че таз леля с това си изкарва хляба. Има по 2-3 такива дела на година, не разбирам как е възможно да продължават да й изплащат още щети и какви са тия съдии, които й се връзват на номерата. Ние не сме се занимавали, застрахователите си наеха адвокати. Накрая ни се обадиха и казаха, че е по-добре да се подписваме, че сме съгласни, само да се приключи и че е очевидно тя просто иска парите. Застрахователите си платиха и това беше... Затова ти казвам, не знам дали на твое място бих се разправяла.
Има хора, които просто са с друг манталитет и на друга планета,  цакат системата и си живеят живота.

# 176
Ох, мацки, да ви кажа, голямо смешно.
Вчера мъжът ми получи insight. Ходим на prepared childbirth класове, и вчера, докато жената обясняваше надълго и нашироко, на него изведнъж му светна, че и той може да има някакво участие в процеса. Изведнъж страшно се въодушеви, видя, че и той може роля да има, ентусиазира се и не можах да го спра да говори в колата на връщане. Някак му се наместиха парчетата от пъзела в главата, че може да има активно участие негово в цялата история (било с дишане, масажи, действия или просто морална подкрепа). Та, сега се чудя какво да правя, че да не му мине  Laughing Хич го няма в четенето на книжки, и май класовете дават резултат. 

# 177
ЗОра,  Shocked
Все бях чувала за разни застрахователни измами, но такова нещо не бях допускала, че е възможно!!!

Аталанта, аз все пак бих го репортнала и бих поискала подробен "разбор" за какво са похарчени 3к!!! Ако го направиш, сподели, моля те, как са се развили нещата.

Аз се ударих в една кола наскоро на паркинг лот, но бях с рентал-ка. Застраховката на рентал колата специално ми се обади да вземе и моето "описание" на щетите, преди да adjust-нат claim-a на другия собственик, точно по тези причини (за да не си измислят "повреди"). Учудена съм, че твоята застраховка не го е направила и ако искат затова, че са платили 3К, да ти качват примиумите, бих се разправяла с тях сериозно.

Атти, Бракстън ХИкс се наричат "подготвителни" контракции на БГ. Интересното е, че моите започнаха 15 г.с. и спряха 8ми месец  newsm78

# 178
привет от родината дами!(Ники,добра новина Grinning)
София е слънчево-студена,трафикът-ужасителен, детето е на върха на радостта че кой ли не му обръща внимание..аз съм много недоспала,но още дишам..

# 179
Анетт, поздрави от слънчево- студен Чикаго. Вчера слънцето успя да стопли земята, но днес ще се радваме на слънце през закрити прозорци (56 градуса макс).

Общи условия

Активация на акаунт