American "Friends" темичка # 26 (The one with... "no name")

• 14 352
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, днес се рових из рецептите си и намерих Wilton Buttercream Icing (незнам дали е широко-разпространена рецепта) от една близка на снаха ми. Сетих cе, че тя прави  невроятни sugar cookies и даже продава по Коледа. Ако някой иска мога  да му дам рецептата (нали сме на тема- кулинария Laughing)

Таnnita, дъщеричките ти са много сладки Hug

# 196
http://www.amazon.com/Breadman-2lb-Convection-Breadmaker/dp/B000 … 29802&sr=1-14

аз имам ето тази и съм много доволна.за козунаците и птутмнаици и такива неща и аз съм на мнение че в тава въвъ фурната стават страхотно.
Ние ще се местим утре и направо се плаша.мам ще се справим все някак.
поздрави о нас.

# 197
# 198
..нашата машина е най-простата от уол-март Mr. Green ; пека хляб само в нея,тутманикът има сирене ,козунакър разни сладка,ме ми е хрумвало даже да ги пека там,само меси машината..дори да нямА опция тесто се спира преди да започне да пече и паК СЪщото..перката и да се прецака е заменима..
*
Тандури
,ние сме с куикен 2005 мисля,като 2003 е,много малко го променят и то не много за хубаво..но се кълнем в продукта като цяло де..
*

# 199
Мерси момичета за мненията, боря се сега с подаръка си Simple Smile Имах "гифт карта" от известно време и вчера взех..реших да взема една от по-новите версии да видим.  Peace

# 200
Добър ден и от мен. Хубав уикенд на всички.   Simple Smile

При нас нищо ново. Днес е първия учебен ден в България, племенницата ми е първолаче.  Simple Smile Та, след малко ще звъня да видим как е минало. Тя, милата, не може да си удържи ентусиазма, броеше дните в последните два месеца, големи приготовления, изобщо..

Ние покрай бебето се замилихме малко по-серизно по въпроса за завещанията и какво искаме да се случи, ако нещо ни се случи. Помня, че имаше такава тема, но не мога да я намеря. Та се чудех, как стои въпроса за признаване на завещание тук в България и има ли нещо, което трябва да имам предвид. Най - вече ме интересува въпросът за попечителство над детето, а не толкова имотния и финансовия аспект на нещата, въпреки че и това би било интересно. Ако имате съвети, моля. Simple Smile

# 201
Здрасти банда!

Аз лежа на лява кълка и чакам гости.

Запалила съм се сега да правя малко обновлвние на интериора вкъщи, покрай на бебето новите тъкъми ...нали знаете от копче-палто. Запълвам си времето Wink

МисГ, щях да ти препоръчам този сайт /продават се и списания в кинжарниците може да си ги виждала/, помислих че ще ти хареса. На мен ми е любимото списание. http://www.livingetc.com/
Има и форум към него.

# 202
Хубав, хубав той уикенда ама студеееен!!!
Нали Ели е нашарена сега и не можахме нищо да направим от плануваното, та решихме да го оползотворим полезно Simple Smile От както сме се нанесли ( миналия декември) не сме пипнали мазето, просто беше ужас, както бяха разопакованите кашони, така си остана. Е, аз му вдигнах мерника днеска...и се прицелихме здраво Simple Smile Сгънахме всички кашони, които могат да се използват отново ( само да подчертая, че мазето беше пълно дотолкова с кашони, че не можеше да се влезе в него, а то е голямо колкото цялата къща отдолу), тези дето не стават накъсахме за горене, прибрахме по шкафове де каквото имаше нужда, изчистихме ( направо не ми се говори какво, долу беше царството на паяците) , сложихме килимите, вкарахме си пикник масата и пейките от вън ( много почна да вали и ще изгние), направихме и място за дървата, утре ще вкараме плей хаус-а на Калин и направо не мога да повярвам, че заприлича на нещо! И не само заприлича на нещо, ами и даже е много приятно долу, то си е направено като стаи, ама ние досега просто нямахме време да се занимаваме с неговото подреждане, днеска дори и фитнес уредите разместихме, че да има повече място, та долу стана точно да си седнеш на масата на по биричка и да чукнеш едни карти  Laughing Само дето аз бира не мога да пия, пък никой наоколо не играе карти  hahaha
Даже успях и в блога да си постна за бебефоните, че ми се изкара акъла снощи Simple Smile, и сега доволна и щастлива отивам да чета Хари Потър и да спя, че кръста адски ме боли.
Доволна съм като слон дето се вика Simple Smile, ама айде стига съм ви занимавала, че ще ви писне от моите километрични обяснения Simple Smile Утре ще правим хербарий с Калин, събрахме си вчера листа.
Аз да питам, можем ли да занесем картичка с хербарий на учителката му? Да не го изтълкува нещо неправилно, прието ли е тук? Защото Калин ме пита дали ще и носим и аз се чудех какво да му кажа  newsm78

# 203
Никой не пише нещо... явно всички купонясват някъде си. Ние вчера имахме поредната си годишна гала, купон беше и много пари събрахме. Ал Франкен дори беше сред гостите, не знам дали го знаете, комик един дето се кандидатира за Минесотски сенатор и ще видим дали ще го изберат. Едно време е бил в Saturday Night Live. На мен, не знам защо не ми е много симпатичен, аз му се представих и му казах че не мога да гласувам, защото съм българка, той ме попита дали имам зелена карта и аз казах не и той моля ви се ми се изсмя, не знам какво си помисли, че съм нелегална ли какво. Трябваше 5 пъти да му повторя, че работя за моята организация, все не чуваше ли не ме разбра ли, не знам.

Както и да е де, ще ви пусна снимки, като ми ги дадат. За първи път не бях заета през цялата вечер, нещо ми бяха отпуснали въжето. Вчера ми беше последния работен ден.... Сега започва едно голямо опаковане.

Тандури, ха честита ви маза. И ние нашата я ползваме за игра за Марти само.

Оф, какъв студ е настанал само, не мога да повярвам, че допреди седмица две беше лято  Cry... Снощи беше 3 градуса!?!? С тая бална рокля ми измръзнаха кълките на вън като излизах.

# 204
Таndoori, пак здраво си работила днес! Hug
Бистрe, кога тръгваш? Гала звучи много официално bowuu. Ужас 3 градуса само Shocked
Jenna, губиш се някъде по фронта? Дали пък Н-чо не е напът newsm78 Laughing

Зора, това е добра идея за завещанията и попечителството. Досега не бях мислила за тези неща.

Ние цял ден по улиците/магазините. Беше ми свършило почти всичко от козметичната чантичка, та попълних липсите Laughing.  Ядохме дюнери при едни гърци, но никак не бяха хубави. Нищо, другата седмица е крайно време да закаля скъпия с кюфтета и кебабчета, ще го водя на български ресторант Mr. Green.
Напазарувах всичко за торта и от понеделник се започва, до четвъртък трябва да съм я завъртяла  chef
Друго ми е на мен Rolling Eyes. Изтекъл ми е българския паспорт и въпроса ми е колко време се чака за нов- нормална и експресна услуга. Според сайта трябва лично да съм там, но дали има начин да не съм, защото трябва да водя АJ с мен? Благодаря предварително!  bouquet

Бременните мами, да се отчетатe, за да знаем, че сте добре Hug

# 205
Отчетка от мен  Mr. Green,ма мен за сега да чукам на дърво няма какво да ме мислите.

Бенсън, нямаш ли американски? Моя БГ видях че е изтекъл два дни преди да тръгнем ма си отидох с него де. На влизане показах ам. и естествено веднага " ама що с този беее", та обяснения ама ме пуснаха в крайна сметка де ( с изтеклия БГ). Ти ще пътуваш ли скоро?
Ами ако у вашият щат няма посолство как ще си лично там? Мъжо веднъж трябваше да подновява и пратихме по пощата, тогава поне даваха. Ама го чакахме 6 месеца после тоз паспорт, той в това време взе че стана гражданин. От тогаз вадене на паспорт тук не практикуваме Naughty

# 206
Днес 16 ли е?

Г-жа Г Sunglasses Да ви е жива и здрава щерката. Моного усмивки и късмет 'и пожелавам. (Надявам, се че не съм объркала датата).
Ако съм объркала все пак пожеланията важат за утре Simple Smile

# 207
  • bg
Здравейте момичета! От месец и половина сме в US и ви чета с голям интерес. И друг път съм минавала през форума, но предимно през здравния. Открих, че сте една много приятна компания , освен многото полезни неща които научих от вас. Ще се радвам на възможност да се включа освен с въпроси, защото все още се адаптираме, и с мнения от опита който имам.Дъщеря ми е на шест и половина и сме в WI.

# 208
Трябва да купя "галета" за една рецепта -под какво име да търся тук ?
Някой....?

# 209
МissZ , още не съм гражданка тук. Мога да подам документи след като съм живяла 3 месеца в щата ,от който кандидаствам (ама че обясниx). Преди не кандидаствах, защото незнаех къде ще сме, когато трябва да ходя на интервю( трябва да живея в щата, от който съм подала документите). Планирам да си ходя април/май, но зна,м че процедурата е дълга, а има голям шанс да нямам интервю дотогава за гражданство, абе мацаница Rolling Eyes

МrsG Честита Една Годинка на София! newsm38
Да ти е жива и здрава и да ви носи много радост!
   Tada (ако е днес)

ja01, Добре дошла!   bouquet

Вики, bread- crumbs Peace

Общи условия

Активация на акаунт