Почна втората година АВГУСТовската дружина!

• 10 152
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
[Аз пак ли нещо не съм разбрала  Thinking...партито не е ли от 16ч.?

Да, ама ние не живеем до клуба. Mr. Green

# 121
  • по света
pepejeans, последно решихме да направим обща снимка. Mr. Green

Нори, вече чух за конгреса и особено за доклада. Wink Само немога да разбера какво толкова ще му гледаш на татито ви от сутринта до 15 ч. newsm78 Mr. Green

Мацки, в края на месеца ще ми идва един белгиец на гости и искал да отиде до В. Търново. Може ли да ми препоръчате някаквъ хотел в околността, че и аз не съм ходил там? Embarassed
AndyB пусни Google,аз съм живяла там но не скоро.Можеш и в Арбанаси да го настаниш там пък има още повече места и е на 3км.от Търново.
Виж във форума на Път там съм виждала теми за хотели в Търново.

# 122
  • софия
Вчера вярно беше Rosh Hashana:

# 123
Мадами, какъв вчерашен купон сте спретнали и то през деня!
Дани и Адрианска, големи сте майтапчийки и с чувство за хумор.Кефя ви се и ме разсмивате истински.
Бубче, честито за работата.Дано си доволна и да си обръщаш внимание на съкровището

# 124
  • софия
[Аз пак ли нещо не съм разбрала  Thinking...партито не е ли от 16ч.?

Да, ама ние не живеем до клуба. Mr. Green
И ние не живеем до клуба  Twisted Evil!Да живеят точните майстори  Mr. Green!

# 125
Честит имен ден на Именниците!  bouquet

Нана трудно решение си взела. Надявам се и двамата с Калоян да свикнете по-леко с новата ситуация. Praynig

Тук от сега е пекнало слънце и не духа вятър така че излизаме на разходка.
Пак има болни дечица,но в това променливо време не се учудвам. Дано бързо да оздравяват и да са само хреми, без температури и други симптоми. Praynig

Лек ден ви пожелавам! Hug

# 126
  • София
Айде честит Кръстовден и от мен Heart Eyes
Девойки,ако знаете от вчера как съм се разлигавила,бедна ви е фантазичта просто Twisted EvilА тези мъже тука определено не допринасят за това да стана по-сериозна Mr. GreenСега седя в офиса,пия кафе и слушам Енрике Иглесиас(този ако ми се появи в такъв вид,пък и не в такъв какво съм му замислила...) Embarassed
Деска,не мой ма обажда hahaha Joy
Нана,аз много трудно преживях решението си да почна работа,но си дадох сметка,че съм толкова болезнено привързана към Ина,че не вървя на добре.Ако не бях започнала работа сега имаше огромна опасност да не започна изобщо,а аз съм страшно енергичен и деен човек и щяха да ми отидат нахалос двете висши образования.Още повече,че аз не взимах майчинство,защото преди да родя работех в Парламента на граждански договор и този месец ми изтичат и помощите от социалните Rolling EyesА вие като ще теглите кредит мисля,че си взела правилното решение Hug
Много се разпростях,а все пак съм на работа.Целувки от мен и до после Heart Eyes

# 127
Здравейте, мамчета!
Честит Кръстовден!
Как сте? Незнам за вас, ама аз най-накрая снощи си го изкарах на мъжа ми. То такова вдъхновение ми дойде да ме извинят момичетата, които по някаква причина са били сами  Embarassed  Wink

нали слончетата носят късмет  hahaha
Валка, ама аз знам, че когато хуботчетата са им нагоре, носят повече късмет  Joy

Ей, днес най-накрая изгря слънце без придружаващите го вятър или облаци. Отиваме навън  1swing

# 128
  • софия

Валка, ама аз знам, че когато хуботчетата са им нагоре, носят повече късмет  Joy

На долу си е на живо нещастие  Mr. Green!Така,че Валката да издири някой с хУБОТА нагоре  Crazy!Или да направи тоя дето си имаме да щръкне,за щастие!
А оня дето Миленчето го пусна с многото тату верно е с баси лангата  Shocked!

# 129
Здравейте , момичета. Виждам 4е от сутринта продължавате снощната тематика Wink( как не ви е срам.... Blush).Ние бяхме на ваксина рано-рано, попитах педито за някакви имуностимуланти, и тя ми изписа едно витаминно сироп4е.Че нали Дари ще е у4ени4ка  от 1,10 Grinning.Та- сега май мисълта ми е по-събрана , и да ви  кажа каквото имах да ви казвам в4ера. Та- ходихме до явслата, за да видя какво е положението на живо,да видим на място как стоят нещат а и да полу4а малко информация и инструкции.Заварих няколко жени  на припек пред входа. Моята 4аровница веднага разстла заразителни усмивки и запо4на да се зака4а с вси4ки по ред. Та- по едно време една жена излиза на вратата, нашата я посреща с 24 каратова усмивка  и тя като я хвана.... и по4на да вика- ама нали ще си в моята група, кажи бе , кукло, а Дария се гушка в нея .В общи линии останах с приятно впе4атление от първия си контакт с персонала.Доста мили ми се сториха, и мисля 4е не беше престорено, защото така ги беша напекло слънцето ....  .Дари по едно време докато се усетя си влезе навътре по коридорите, отиде до гардероб4етата , взе да вика възторжено при вида на  шарените стени, 4е  госпожите взеха да ме подканят направо сега да я оставям  Shocked.
Ох, разказвам ви аз с положителна нагласа и ведър тон, ама ако знаете каква буца ме е стегнала в гърлото..... .ХИ4 не ми се ще да я давам толкова малка по ясли Tired. НО
- нямам избор. Дано бързо се адаптираме и тя и аз и дано  не боледува  Praynig

Нана, да разбирам ли 4е ще ми ставаш кол4жка Wink А отновно терзаният и съмнениеята, 4увството за вина......знаеш мнението ми по въпроса Peace Горе главата HugЩе видиш 4е вси4ко ще бъде наред Heart Eyes

# 130
  • софия
Милите ми "ученици"  Heart Eyes!

# 131
  • София
Привет! Hug Честит ви Кръстовден! Аз на този ден, преди 5г, станах християнче  Mr. Green
С тези хУботчета ме застреляхте съвсем  hahaha
Велмар, много ми стана и на мен мило като си представих Дари!
Милите ми "ученици"  Heart Eyes!
  Heart Eyes
Нана, успех! Peace
Бубче, и аз го давам май болезнено привързана и още 1г с него вкъщи сигурно съвсем ще ме отдалечи от идеите за връщане на работа, но няма смисъл сега да го правя. Извини ме за любоптиството, но на твоята възраст каго успя 2 висши да изкараш? Или си ги записала успоредно? Както и да е било - шапка долу от мен!  Peace
Ивчо взе да кашля денс. Дано не се задълбочава  Sad
До после!
П.П. и аз си го изкарах на таткото, но имайте милост занапред, че съм сама през уикенда   Blush

# 132
  • София
Мисля да пиша на модераторите да сложат червена точка отпред на темата ни Joy Joy Joy
Елфче,второто го завършвам в момента,всъщност се надявам да се дипломирам януари.Като се роди Ина и аз записах 4 семестъра в една година,за да го изкарам докато си гледам детенце Peace

# 133
  • София
Елфче,второто го завършвам в момента,всъщност се надявам да се дипломирам януари.Като се роди Ина и аз записах 4 семестъра в една година,за да го изкарам докато си гледам детенце Peace
  Shocked Peace Peace Браво! И аз се чудех дали да не се пробвам пак, но определено нямам сили и мозък вече  Confused
Мисля да пиша на модераторите да сложат червена точка отпред на темата ни Joy Joy Joy
[
  Joy

# 134
  • София
Велмарче засега няма  Wink Връщам се в Дарик от 1 ноември.

Бубче права си миличка. От една страна ми се реве, че ще го оставя. От друга, ако седя още вкъщи, после не ще рева, ами направо ще вия и ще ми е много по-тежко. То освен, ако в БДЖ не направят заплатите като на пилотите нямам шанс да не работя.
Апропо баба ми в Пловдив казва, че едно време /50-те и 60-те години/ жените на машинистите не са работели, защото мъжете им изкарвали достатъчно пари да ги издържат  newsm78 и те са си гледали децата. А нейният блок е на БДЖ. Ама сега... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт