...партито не е ли от 16ч.?
Само немога да разбера какво толкова ще му гледаш на татито ви от сутринта до 15 ч.
...партито не е ли от 16ч.?

!Или да направи тоя дето си имаме да щръкне,за щастие!
( как не ви е срам....
).Ние бяхме на ваксина рано-рано, попитах педито за някакви имуностимуланти, и тя ми изписа едно витаминно сироп4е.Че нали Дари ще е у4ени4ка от 1,10
.Та- сега май мисълта ми е по-събрана , и да ви кажа каквото имах да ви казвам в4ера. Та- ходихме до явслата, за да видя какво е положението на живо,да видим на място как стоят нещат а и да полу4а малко информация и инструкции.Заварих няколко жени на припек пред входа. Моята 4аровница веднага разстла заразителни усмивки и запо4на да се зака4а с вси4ки по ред. Та- по едно време една жена излиза на вратата, нашата я посреща с 24 каратова усмивка и тя като я хвана.... и по4на да вика- ама нали ще си в моята група, кажи бе , кукло, а Дария се гушка в нея .В общи линии останах с приятно впе4атление от първия си контакт с персонала.Доста мили ми се сториха, и мисля 4е не беше престорено, защото така ги беша напекло слънцето .... .Дари по едно време докато се усетя си влезе навътре по коридорите, отиде до гардероб4етата , взе да вика възторжено при вида на шарените стени, 4е госпожите взеха да ме подканят направо сега да я оставям
. НО
А отновно терзаният и съмнениеята, 4увството за вина......знаеш мнението ми по въпроса
Горе главата
Ще видиш 4е вси4ко ще бъде наред
Честит ви Кръстовден! Аз на този ден, преди 5г, станах християнче
!

Браво! И аз се чудех дали да не се пробвам пак, но определено нямам сили и мозък вече

Връщам се в Дарик от 1 ноември.
и те са си гледали децата. А нейният блок е на БДЖ. Ама сега... 
Препоръчани теми