Почна втората година АВГУСТовската дружина!

• 10 122
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
  • у дома
nana77 Честит Рожден Ден! Много, много усмивки днес ти желаем и прегръдка от нас с Ния   bouquet  Hug  newsm51

ние ще дойдем, доизчистват се сополките на Ния, но имайки предвид, че е жизнена и не е вдигала въобще температура през последната седмица, ще рискуваме  Laughing (пу пу пу да не я урочасам)  Mr. Green mmilena, blanc и вие да дойдете, както и останалите мъничко сополиви мушморочета  Mr. Green

ЕДИН ТАТКО със сигурност ЩЕ ПРИСЪСТВА  Mr. Green иначе казано Боби  Mr. Green  Joy

някой беше написал за черните капки, че се ползват само от 3 до 5 дни и се изхвърлят  ooooh! да, така е, т.е. нашето педи ни каза 5 дни да й ги слагаме, максимум 7  Peace предполагам защото всъщност лекарството е на прах и се разтваря на момента при продажбата, има малък срок на годност  Peace

# 241
  • гр.София
 Нана,ще мине бурята и ще се усмихнеш.(Не ми се получи китката на предната стр.,но ти бях приготвила живо цвете за следобед.
Ако мога ще ти го снимам довечера.)
 Хремата уж спря, няма признаци за болест.Ще дойдем и ще решавам в крачка.София и без това е от необщителните и ще я държа на ръце в някой ъгъл,ще й взема и някоя нейна си играчка.

# 242
  • по света
Нана честит рожден ден,желая ти много здраве,щастие и красиви мигове с твоите мъже!!!
Ние след малко тръгваме,ще ходим първо  в Южния парк и после на партито.
Здрави сме Wink

# 243
Честит РОжден  Ден, Нана Hug
Желая ти  много  усмивки и щастие.Бъди най-обичаната жена на света- ти го заслужаваш!

Вярвам 4е след този облак ще изгрее слънце Heart Eyes

# 244
Дари се наспа Crazy.Ще ходим към парка. Ако има и други мами в района- да свиркат Whistling

# 245
  • София
Nana, честит рожден ден и от мен!
Да си много здрава и щастлива, а всичко ще се оправи!

# 246
 Здравейте Laughing
   Май вече сте се запътили към купона и е доста пусто Grinning но поне после ще разказвате Peace

Честит Рожден Ден Нана!Пожелавам ти този ден да е един от най щастливите ти дни. 

Сигурна съм,че всичко ще се оправи Peace Hugи бързо ще му мине.

Аз отивам да си прибера мъжете от бабин дом Laughing,че малкото ми момченце освен тези сополи Sick се опитва и да кашля,та му взех сиропче.Аптекарката ми препоръча Хостагил ползвал ли го е някой и има ли ефект?Може да сте писали,но не помна да съм го срещала Embarassed
     Лек ден и умната с развихрянето на партито Naughty Heart Eyes

# 247
Елиона, Бубче не сте ли вече на парти. Чакам после снимки и подробни разкази.

Нана, честит рожден ден!Бъди най-обичаната жена и майка! 

Ето че успях и да кача няколко снимки от прощапулника.  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146582&photo=75
Този път са малко,че бях залисана в това да го наблюдавам и забравих да снимам с фотото. Добре че бяхме нагласили камерата да снима. Гостите ни бяха само виртуални, а после тичах по комшиите да раздавам питката. Simple Smile
Сега приспах и двете ми съкровища и си мисля колко весело е при вас.

Последна редакция: нд, 16 сеп 2007, 16:59 от Kaili

# 248
Хайде, кой ще разказва пръв?
juliana ти май си първа.Разказвай ,моля те. Praynig

# 249
  • София
Аз няма какво да разказвам. Обиколих квартала 15 пъти, около час и половина и накрая в 5.30 се класирахме. Много съжалявам, че не успях да стигна по- рано. Иначе всички мишлета толкова много са пораснали и са толкова сладки, че направо да ги изядеш.
Накрая като си тръгнахме Ния прегърна Марти, съжалявам, че фотоапарата не беше включен, за да ги снимам. А за финал Марти падна по лице от стълбите, обели носа, разби устата и така  ooooh!
Ще чакам снимките с нетърпение.

# 250
Качвам снимкиии от Августински първи рожден ден

Последна редакция: нд, 16 сеп 2007, 20:49 от bebon

# 251
Нанчеееееееее Добре Дошла в клуба златоооооо  newsm51
Здрава, щастлива, много усмихната и все така чаровна, мила и добричка!

Искрено се надявам Супер Митко да се е реванширал тая вече и стоплил сърцето на любимата си жена!   bouquet

Иначе ние сме болни  Cry Толкова е задънена милата...такава хрема....спинка и се а не може да диша изобщо  Cry абе гадория  #Cussing out

# 252
Здравейте, мамчета!
Отдавна не бях влизала в тази темичка  Grinning. Толкова е хубаво това, че сте се организирали да направите общ РД! Сигурно сте си прекарали страхотно!

ПОЗДРАВИ НА ВСИчКИ ВЕчЕ ПОРАСНАЛИ ДЕчИЦА И ТЕХНИТЕ МАМИ!!
 newsm51 smile3525 newsm51

# 253
  • Sofia, Bulgaria
Момичета в сайта www.save-darina.org има сметки на няколко дечица. Дайте да решим на кой точно да пусна утре паричките.

# 254
Ехо, здравейте!
И аз качих малко снимки от празника. Беше чудесно, много деца, много майки... Всички мишлета са много сладки, а тортата беше невероятно ВКУСНА.  Peace А, относно дарението, оставам избора на вас не си измивам ръцете, просто ми е мъчно за всички и не мога да чета диагнозите им

Общи условия

Активация на акаунт