Почна втората година АВГУСТовската дружина!

• 10 122
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Хей,Нана- липсвахте на партито Hug
Радвам се 4е нещата помежду ви са се изгладили Grinning.
(Да взема и на моя да му спретна един скандал, 4е да се сети да измие чиниите Twisted Evil)
Прегръдки от нас Heart Eyes

# 271
  • Sofia
Ей, много майки, много бебета и от хубави по-хубави. Естествено това важи и за татковците, които дойдоха на РД-то. Очаквам Обърквация да ни "напасне" и да направи една обща снимка на всички.
Както каза Анди - не можахме да си поклюкарстваме. То ние не се видяхме като хората, пък какво остана за клюките. Но нищо, другият път организацията предлагам да е следната - всички деца с бащите си или бабите се откарват в избран от нас детски клуб, в бизост до който има ресторант. Майките 2 часа в ресторанта пият бира и др. подобни и си лафят. След което, добре почерпени, майките отиват да се снимат с децата и тортата. Mr. Green (черпенето е за да сме усмихнати на смиката Wink) Който е "за" - да свирка.
Да не забравя - Велмар - хиляди благодарности за организацията. Hug
Ей, а к`во ще кажете за Токи и Димана на тази снимка, а?

# 272
ЕЛиона, аз съм за Peace с 2 ръце Peace Peace.АКо трябва от сега да по4ваме с организацията и да активираме вси4ки нали4и роднини Joy

Ей, ама много  мами има онлайн тази ве4ер Wink и голяма активност настава. Блу, докато ка4ваш снимките, ей тъй, между другото вземи да спретнеш нова теми4ка 4е тя ще се изпише до полунощ Wink

# 273
Честит рожден ден nana77!Добре дошла в кулба и от мен! Mr. Green
Надявам се да посрещтате идващите дни с Митко с повече вяра ,надежда и любов  Heart Eyes Hug
Честит имен ден на теб и на всички други именници утре!(и целувки за малката ни именничка София  Heart Eyesbouquet Бъдете живи и здрави!
Блан чакам снимки от морето и един разказ от теб и от Душето за днешната среща!

Толкова са хубави снимките на всички! Hug Бебон справила си се отлично  Peace
Ама чакам и още снимки и коментари! Praynig
Толкова се радвам че ви познавам,правите едно наистина много добро дело,ние за жалост не можахме да дойдем по финансови причини,за което много съжалявам,надявам се да има скоро друга среща и тогава да не сме толкова "прозрачни" Confused

Пожелавам на всички сополивковци бързо да се оправят!
На местещите се успех с мебелите и апартаментите!
А на всички ученици и учителки успешна учебна година! Hug
Ние се запознахме с нашата нова учителка,изглежда приятен и мил човек,младичка е ,ще видим  Thinking

Албена честито ти христянче!  bouquet
Кайли питката е много готина,браво!
Спинки не оставяй така нещата търси си парите! Peace
Валка дано нямаш проблем със спиралата и да ти понася Hug

От всичко прочетено около разговора ви за контрацепцията съвсем се обърках и аз в избора си  Rolling Eyes

# 274
  • гр.София
 С. реве истерично и не може да заспи.
Деситка,легни да спиш,до утре вечер все ще измъдрим точно на кого да ги пуснеш парите.
 Сега нямам възможност да ровя и чета.
 Нана,досега празнувахме утрешния празник-мъж ми-Любо, сестра ми Вера и малката-София. Чакам внучката Надежда Mr. Green
  Peace-за предложението на Елиона.
 Велмар,колко дечица имаше на срещата?

# 275
 Нана честити рожден ден! Желая  ти да си много щастлива и обичана от твоите мъже!  bouquet Много се радвам че сте изгладили всичко между вас! Момичета страхотен рожден ден, завиждам ви благородно! Много хубави снимки, ама кво се чудя хубави хора хубави снимки! Много благородно и за дарението, свалям ви шапка за организацията  HugПо темата за бебеправенето аз ще поизчакам поне още 2,3 години, та затова си сложих преди повече от 7 мес. спирала(мисля че беше януари) понеже аз хващам от въздуха, а хапчета пих 2 години, и без да съм раждала бях супер завеяна и постоянно ги забравях, пък сега да не говорим,аи не са съвместими с кърменето. Валка не знаех, че се интересуваш бе душко, що не казваш(ти може и да си казала ама аз да съм пропуснала Embarassed). Многоо съм доволна нищо не ме боли нито ми тече повече, от обикновенните медните е, моята гинеколожка каза, че специалната, забравих как се казва се препоръчва само при раждали със секцио, размера и е по малък от 1см и се слага вътре в матката като нито възпалява, нито запушва нещо си ако е сложена правилно а отделя някакви си йони, които убиват живите сперматозоиди, но всичко си зависи от жената а също така и от това как е поставена. Само два три дни след слагането се чувствах както преди да ми дойде цикъла.От цялата работа най доволен е мъжо Mr. Green  Честито на всички за новите апартаменти, ние сме от 7 мес. в ново жилище като почти година го правихме, защото нямаше една права стена Rolling Eyes и има още доста неща, но просто не ми се занимава в момента бях бременна като се занимавах с майстори абе ужас не ми се спомня Close И след всичките ни перипетии, началото на другата година ще се местим през океана и като си помисля, че на ново ме чака местене и оправяне на къщи, лошо ми става Sick и на ново място  ooooh!, но пък там ще е вечно лято, една от мечтите ми  Heart Eyes Май много се разписах, лека нощ от нас и всички болнички бързо да оздравяват! Бързо оправяне и на Али и Насето Hug

# 276
Извинете ме че е малко извън темата ама  Embarassed какъв беше линка на онзи сайт за намаляване размерите на снимката ?

# 277
Привет и от мен!
НЕВЕРОЯТНО ЩАСТЛИВА СЪМ, ЧЕ СЕ СРЕЩНАХ И СЕ ЗАПОЗНАХ С ВАС - ПРЕКРАСНИ СТЕ, А ЗА МАЛКИТЕ МИШЛЕТА ПРОСТО ОСТАВАМ БЕЗ ДУМИ. НАИСТИНА НА ЖИВО СА ОЩЕ ПО-ХУБАВИ И СЛАДИЧКИ.
Партито наистина беше много хубаво, мисля че и на дечицата им хареса, а наистина ние нямаше как да си поговорим повече. Дечицата ни са в такава възраст, че просто е невъзможно. Поне при нас е така - Лори като е навън непрекъснато обикаля наляво надясно, абсолютно без цел  и посока Crazy
Огромни благодарности на Велмар за положените усилия около организацията - и бързам да кача снимки , за да не те държа дълго будна  Laughing. Лошото е, че нашето тати се нави да остане и трябваше да снима наред, ама явно се шашна и захласна от толкова красиви мами, че почти нищо не е снимал  Mr. Green. Сега няма да ги надписвам, ще се опитам по-късно, а ако има желаещи могат и да ме отменят  Mr. Green

# 278
Елиона за тоя рожден ден и аз ще дойда може и без детето Joy Мама Марго, Валката го пускаше няколко пъти ама аз нали съм заплес и все забравям да си го сейвна. Ама верно много мами днес.
п.с Успешна учебна година на всички първолаци!

# 279
cvetyab извини ме но къде през океана отивате ?
Успех на новото място и аз се готвя за същата стъпка ама при мен май ще е вечна зима  hahaha

# 280
MamaMargo ако не съм объркала нещо това трябва да е линка, който търсиш
http://imageshack.us/

# 281
това е ,много ти благодаря   bouquet  bouquet  bouquet
Снимките са много хубави !Лори е с много готини Найкове! Peace

# 282
Kaili питката още един път браво за питката – изглежда страхотно, а Тони както винаги е много лъчезарен и готин.

elen@ важното е, че все пак успя да дойдеш – горкото ти мишленце, как само е завършил празненството. Нагушкай го силно от нас.

Валка дано твоето слънчице се оправи по-бързо Hug Heart Eyes

Нана радвам се, че при вас вече всичко е наред и ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!   bouquet

Елиона предложението ти е страхотно  Peace Mr. Green

Blanc дано сладката София да се е успокоила вече и да спинка сладко. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ – ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ НА ПРЕКРАСНОТО ТИ ДЕТЕНЦЕ!   bouquet Heart Eyes

И Лори беше направо скапана след партито – едва хапна няколко лъжички каша и веднага заспа  - а и аз не останах по-назад и я последвах в леглото. Та сега кой знае до колко ще откарам като му дремнах хубаво до 20.30 ч

MamaMargo bouquet

# 283
Честито на всичките ни Именници!Много здраве и усмивки! Мама Марго дай боже догодина, може би февруари март, ако не ни мине котка път ще се местим в слънчева Флорида и по точно Маями, мъжо има брат там и много приятели, така че се надявам прехода да мине гладко Praynig Пожелавам ти и на теб скорошно заминаване!

# 284
ха добър ден и от мен....
Черната станция се включва... Момичета, как го избрахме тоз клуб не знам, ама той е на майната си, да ма прощавате. Хем с карта, хем с човек живял в квартала се возех...обикалях като цигъне. Както и да е, накрая намерих мястото. Ура за мен! Ама бива ли като сме заявили 25 деца да има само една аниматорка? Пък и торта не хапнах.... Айде оплаках се , почвам да хваля Simple Smile
На Velmar едно огромно БЛАГОДАРЯ, за това че успя да организира всичко. И колкото и капризна да съм , ти се справи чудесно.   bouquet  bouquet  bouquet
Много се радвам че се видяхме, макар и за кратко. Някой ден пак трябва, ама моля ви дайте нещо в центъра Simple Smile
И да ви кажа , след партито аз и Бубчето се натресохме на гости на Деситка. Тя, от скромност ни покани и ние , хоп, без грам милост и се изтресохме барабар с дивите ни деца. Да знаете от мен , Десито много гостоприемно. А ние с Бубчето сме супер гости. Който иска да ни кани на гости да пише на лични Simple Smile

Оффф разлигавих се, ама все пак е 4 сутринта, а аз до сега унищожавах твърдите алкохоли по заведенията Simple Smile

Лека

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 04:27 от Обърквация

Общи условия

Активация на акаунт