Почна втората година АВГУСТовската дружина!

• 10 156
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Адрианска радвам се че всичко е наред.  Hug

Е- това е . То не се издържа CrazyГася компа и отивам да си лягам Wink
ДО утрееееееее Hug

Сама или с татенцето.  Mr. Green

Ох хвана ме лиготията. Ще си лягам и аз. Може да сънувам някой от тези юначаги. Wink
Ето малко снимки на моето пораснало момче. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=162771&photo=106

Сладки сънища на всички!

# 106
тук стана мнооооооооого горещо!!!
Адрианска, ти май на склад ги имаш тези с големият номер гащи Laughing Laughing Laughing Радвам се, че малката сладуранка е добре

# 107
Много ми харесва тая темичка,много редовна нещо станах Joy Абе мацки вие сте си добре напускахте ги тези с големите "пакети" и изчезнахте при мъжете, а аз като ще съм 2 месеца без мъж само да ми текат очите тука Whistling не е честно така Naughty Сипах си едно студено бяло винце да се поохладя. Миленка а тоя с татуировките все едно банан си е сложил в гащите #Crazy Щях да пиша още нещо ама получих амнезия от толкоз голи мъже Mr. Green

# 108
  • гр.Добрич
Миленка а тоя с татуировките все едно банан си е сложил в гащите #Crazy Mr. Green
Абе то и аз се чудех какво има тоя в гащите?!

Бамбуча, ти от кой край си? Ние не канихме гости, а майка ми омеси питката. Точно тогава малкия се разкисели ужасно и нито искаше да върви, нито пък да вземе предмети. Важна е идеята.

# 109
Малииииииииииии кой туй нящо тука бря  smile3555
Влизам да се разпиша и ко гледам - МъЖуРлЯ  Shocked и то не как да е а разголени по интимно бельо, бря викам сбъркала съм темата чакай да търся наща за Августинските деца ..... Бре, бре...срама нямате....какво се бъгнахте след като родихте не мога да си обясня   tooth]
Кой пак развали дисциплината? Дани, мацко признай си че си ти...  Crazy  И ейго на Обърквацийка младо мамче не е добре със сърцето, а мен питате ли ме възрастната жена като ги видя тия мъжурля в тоя им блясък как съм....то само гледам и въздишам братко, ко му остава на човек освен да си събуди мъжо сега   smile3560

Честито християнче Ивчо на Спинки  Heart Eyes
Радвам се че със сладурка на Адриянска всичко е нормално   bouquet

Бре то забравих ко щях да пиша чак  ooooh!
И нали не обичам да оставам назад реших да ги разсъблека тез убавци и без т'ва мина отдавна 22 часа  hahaha

# 110
  • гр.Добрич
Валка, тъкмо си мислех че е време и ти да се включиш, ама твоите са много отдалеч. Mr. Green

# 111
Айде да ви е по от близичко и да ви носи късмет  Mr. Green

нали слончетата носят късмет  hahaha ....малииии чак срам ме Фаща к'ва мискинка съм и аз  Embarassed

# 112
 Здравейте Stop

ooooh! е как да си легне човек след такава гледка Rolling Eyes То хубаво ама и аз съм без мъж тая вечер Crossing Arms
  Иначе и ние се разписваме в отбора на сополивите Tired Милото не може да спинка от тези сополи,едвам диша Sad И аз слагам стеримар и Коларгол,но такъв ужас е #Crazy така пищи,че чак си мисля някой съсед да не дойде да пита какво му правя на това дете Shocked
  Честито на проходилите сладури
Пак се върти Tired отивам да го успокоя доколкото мога Sad
  Лека вечер на всички   bouquet

# 113
Нещо не мога да заспя и се чудя кво ме мъчи....та се сетих:
Дани,мило, ти нищичко не сложи да почерпиш за Еврейската Нова година-вчера беше,май? Crossing Arms

# 114
  • Sofia
Нещо не мога да заспя и се чудя кво ме мъчи....та се сетих:
Дани,мило, ти нищичко не сложи да почерпиш за Еврейската Нова година-вчера беше,май? Crossing Arms
Е, това вчера малко ли ти беше Mr. Green Предпочитам го пред бонбоните Joy
Мацки, браво за вчерашната дискусия newsm10 Жалко сачо, че ме нямаше, но то не се губи.
Чакам Димана да се събуди, за да я водя на консултация, обаче явно няма да е днес. Кърти като за световно и няма признаци изобщо да се  събуди.

# 115
  • Sofia, Bulgaria
Е, това вчера малко ли ти беше Mr. Green Предпочитам го пред бонбоните Joy

Joy
Хайде и аз да се разпиша сутрешно, преди работа. То с тия мъже, станах рано-рано да ги гледам....
Забравих какво щях да пиша #Crazy После ще се включа.
Целувки и лек ден на всички ви  bouquet

# 116
  • София
Добро утро и от нас!

Честит имен ден на всички Кръстьовци, Кристини и производни на това име!

От много умуване и емоции тези дни в крайна сметка реших, че ще се върна на работа от 1 ноември. Сега ми е криво  Cry Sad и се чудя дали пък не трябваше да си остана до Нова година, но ако ще теглим сега кредит за ново жилище ще трябва и аз да се включа с пълна заплата в семейния бюджет. Добре поне, че татко се съгласи той да гледа Калоян, та няма да взимам чужда жена.
Уф...що не вземе да се появи някой чичо-милионер и да ми завещае пари Mr. Green
Хайде да ви е усмихнат деня, а пък ще се боря с чувството за вина.

# 117
Здравейте сладкишчета:)

Мамчета, можете ли да кажете дали решихте на общия рожден ден да има подаръци?
Ще се постараем да дойдем, макар да ни е далеч.Целувки и лек, изпълнен с емоции ден

# 118
pepejeans, последно решихме да направим обща снимка. Mr. Green

Нори, вече чух за конгреса и особено за доклада. Wink Само немога да разбера какво толкова ще му гледаш на татито ви от сутринта до 15 ч. newsm78 Mr. Green

Мацки, в края на месеца ще ми идва един белгиец на гости и искал да отиде до В. Търново. Може ли да ми препоръчате някаквъ хотел в околността, че и аз не съм ходил там? Embarassed

# 119
  • софия
Само немога да разбера какво толкова ще му гледаш на татито ви от сутринта до 15 ч. newsm78 Mr. Green

Аз пак ли нещо не съм разбрала  Thinking...партито не е ли от 16ч.?

Общи условия

Активация на акаунт