Отговори
# 75
Честито бебчета на Саморасличе и Мика да са ви живи, здрави и много много послушни мъничетата  love001 newsm51
Лекси честита годишнина и на теб мила пожелавам ти дълги години семеен живот изпълнен с много любов  love001 (момичета и тези мъже вземете че ги накажете като си дойдат hug)
А сега да кажа че на мен май взе да ми пада тапата днес на два пъти засичам едно желенце newsm78 не знам но си мисля че е това newsm78

# 76
Здравейте и от НАС !

И ние днес си бяхме харесали датичката, ама бебка явно си има други планове. Сутринта ходихме на запис на тоновете и докито каза, че няма никакви изгледи да е днес събитието. Утре сме на преглед и ще ни проверяват за разкритие. Стискайте палци, ще се отчетем след прегледа.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ, НЯМА ДА ГИ ИЗБРОЯВАМ, ЗА ДА НЕ ПРОПУСНА НЯКОГО! Hug

# 77
Здравейте момичета,

Честито на Наденце, Франки, Пепсина, Галя, Кералайн, Мика и Саморасличе!  bouquet
Да са им живи и здрави бебоците!

liudmila73 и lexy честита ви годишнина, дори и таткотовците да ги няма все пак си е щастливо събитие!   bouquet

tedi_i_  честита тапа  Wink

Lillebi благодаря ти за обяснението за кърменето, надявам се и ние да стигнем до там и тогава да те послушам.

Днес на тоновете бебчо спеше и не искаше пак да мърда (а миналата седмица се скъса да буйства още от началото!) - докторката се притесни нещо и го поразбута да се събуди, ама той не, и ме обърна на една страна и чак накрая към 20 мин той мръдна три пъти - тя вика реши да ни пусне малко гювеч накрая. Утре ще нося записа на другата доки да се изкаже, не знам какво му става и защо спи толкова много.

Ваня това според мене са глупости - моите болнични (не майчинството, а преди това) почват от средата на месеца - това не значи, че ми ги носят заедно с тези от втората им половина! НОИ си знае как да ги обработва и ми ги плаща на два пъти - веднъж за първия месец - веднъж за втория.
Обаче понеже твойта вече е свършила работата, май няма смисъл да се разправяш, мисля че моя болничен за майчинството е занесен навреме - т.е. началото на септември и още нямам пари - мисля, че ще ми ги дадат през октомври.
Но ако искаш питай в Бъдещи и настоящи майки - счетоводно темата - там са много печени и веднага ще ти кажат.

Mishoka ако знаеше аз кви ги сънувам - по-добре да не ги разказвам тука - тип трилъри и филми на ужасите.

Ваня аз пък съм си харесала утрешната дата Simple Smile, но ти щом искаш днес, стискам ти палци, давай Simple Smile

Хайде целувки на всички  Hug

# 78
  • София
Да, аз вече питах в счетоводната тема и отговорът беше да се занесе още сега. А тя нашта ми обяснява, че ходила, но и казали края на септември да го занесе. И то тогава до нова година дали ще получа нещо? ooooh! Писах до НОИ и ще взема да звънна на главната ни счетоводителка, тя е пекана, а нашата е нова (и при нас и като счетоводител).

Ваня аз пък съм си харесала утрешната дата Simple Smile, но ти щом искаш днес, стискам ти палци, давай Simple Smile
Давам, ама... Коремът си ме стяга, ама нищо сериозно в стил: мъжо идвай, звъни на доктора, че раждам.
Пък на теб успех утре. Wink

За сънищата и аз сънувах вчера много странен сън - като ми текнала една кърма, едно чудо и сме на почивка на морето  #Crazy и дадох на Емко да суче и бях толкова щастлива, че не е забравил да суче и засука. Интересно не знам дали бях родила, ама май да, щом кърма имам. newsm78 Mr. Green

# 79
Привет на всички!

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ КОИТО ВЕЧЕ СА МАЙКИ!ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ,СИЛНИ,УМНИ И ДОБРИЧКИ,ТАЛАНТЛИВИ И КРАСИВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!  bouquet

Отдавна не съм писала и съм пропуснала всички прекрасни новини за раждането на нашите така чакани мъничета.След изписването нямах достъп до интернет и съм пропуснала много.Едва ли ще успея да изчета всичко,но когато балансирам времето с което разполагам докато малкия спи с радост ще следя и пиша в нашите темички.

Само че имам една малко тъжна за мен молба.Ако си спомняте още докато бях бременна имах големи проблеми заради името на детето.То се роди,три дни беше без име,после му дадох името което чувствах че е неговото,но последва драма достойна за сапунен сериал.В крайна сметка се стигна до там че трябваше да избирам между това дали детето ми да получи шанса да има баща или да отстоявам името му,но баща му да се откаже от него.Склоних да направя компромис,тъй като и бащата ще направи лек компромис.Така че ни предстои смяна на името и ще ви помоля да изтриете Калоян от съобщението за раждането на моя син,защото за съжаление ще трябва да му взема това име което толкова харесвам.Много ме боли от всичко това и като видя написано името ми става още по-болно.Все едно че вече 16 дни детето ми си няма име.Гледам го,искам да го назова с името което му отива,но не мога.Сега то ме вика и ви оставям.До скоро.

# 80
  • София
Dji-djo, много неприятно мила. Sad

Ако искаш кажи как се казва да не стои без име на 1ва стр. или ти е трудно да свикнеш. Confused Ти можеш да му измислиш галено име, което да ти харесва и така да му викаш. Много неприятна работа.

Сега влязох да го променя, но на 1ва стр. не пише име, от къде искаш да го изтрием?

# 81
Dji-djo направи го. Ти не тъжи, нали и таткото е направил компромис. Аз само се чудех как после да обясним на детето как и защо сме решили това.
И ние бяхме така, за съжаление сега имаме по-големи тревоги на главата и като се сетя за какви глупости се дракат хората (креватчета, суеверия и кой ще се наложи) - ми става много мъчно.

katrin7 мерси че ми каза, поправих "гигантчето от 508см" Laughing

# 82
Честито на новите мами с най-прекрасните септемврийчета!!!  bouquet

Dji-djo, нямам думи! Добре, а вариант с двойно име не става ли? Примерно Петър-Калоян?
Кви са тия бащи, бре? По-скоро кви са тия свекърви??!!
В кръга на шегата, моя мъж нали искаше, ако е момче да е Кормисош. Аз тържествено му обещах, че ако имаме 15 деца със сигурност на Кормисош ще му се поднови името Laughing.

Мишока, ти се радвай, че ти е малък коремът, защото много по-лесно ще ти се прибере след раждането. Пък и големината на плода не е свързана с големината на корема. Аз чакам "малко бебе", каквото и да значи това. Иначе нямаше да ме допуснат до ваната.

Инче, печелиш шампионата по безтапие! Laughing Имам аз едно хубаво предчувствие за теб, ама да видим!

Хекси, ужасно съжалявам за вашите проблеми! Не е ли най-добре да се обърнеш към спецовете от форум "Недоносени деца". Със сигурност там има печени мами, които са минали през вашите патила. Искам да ти дам съвет, но опитът ми не е такъв, а аз предпочитам да говоря само от собствен опит. Стискам ви палци!  bouquet

Също и Лидди, ако бях на твое място, бих отишла във форум кърмене и захранване, там има една тема "Кои са кърмещите майки". Намираш някоя близнашка мама, успешна кърмачка и се лепваш за нея. Успех и целувки на юнаците!  bouquet

Аз изпускам фаталната дата. Но пък съм с егати и обеците на ушите!!! Simple Smile

# 83
Още бебчета супер!
Честито на Мика, Галя и Саморасличе!!!

Лекси
и на теб честита годишнина, я вземи изненадай всички и си направи сама подарък;) Все така да се обичате!!!
Ваня до довечера има още време, само трябва да побързаш, подозирам че и инчто ще вземе да ти прави компания:)
Мише хич не се притеснявай да размерите на корема. аз си мислех че имам голям корем с моите 104см, ама като прочетох Кукла и сега се чудя голям ли е или не. Ама като се погледна ми се вижда огромен, а и тея доктори дето казват, че ще родя слонче 4 кг:)
Джи-джо направо думи нямам, затова бих те прегърнала силно само. Измисли си твое име както ти ще казваш галено на детенце и то ще си знае че само мама така му вика. Ама тези хора нормални ли са да стигат чак до такива крайности... То и аз не знам какво ще стане с мойто име, там какви драми ще има... ще видим като се роди... свекъра и свекървата искат да е на тях, но.. аз съм си решила друго. И макар че засега излизат много готини и свестни хора, не знам как ще реагират като сложа друго име ( макар че те са подготвени, но само ми натякват че обичаят бил такъв...)
Хекси дано ти свърши работа слинга и така бебо да е по спокоен близо до теб.
Успех и днес чакаме още попълнения!

Защо очакваните бебчетата на стр 1 са повече от мамите, нали всички близначета се родиха???

Последна редакция: чт, 13 сеп 2007, 19:00 от katrin7

# 84
Еееех! Аз пак имам чуството, че ще пропусна някого и за това:
Честито на всички нови мами! Да са ви живи и здрави фъстъчетата!
Dji-djo, мила, доста е неприятно това, което се случва покрай теб, но... мисля си, че ще преживеете компромиса... Ние също имаме спор с таткото за нашето име, но аз смятам, че има известна логика, в това за което настоява той (още повече, че при нас няма задна мисъл за продължение на роднински имена)... Но честно казано и на мен са ми сменяли името, като компромис е бил възможен, но има и големи инати... Баба ми и дядо ми от бащина страна са съответно Марин (лека му пръст) и Мария... Та майка ми ме е кръстила Марина, но бабетката е отишла, яхнала метлата и е станало страшно... но най-важното е да са ни живи и здрави дечицата - а това с имената... свиква се!
Хекси, ти си силна и ще помогнеш на Алекс да се справи по-бързо с всички проблеми! Знаем, че си толкова храбра! Ще се справите! Hug
Сега да се отчета!... Вчера бяхме на запис на тонове - всичко нормално... Прегледахме се за разкритие - няма никакво! И доки ме посъветва да ходя повечко.... ми, накъде повече, като аз си правя 4-5 километра всеки ден и се качвам до 5ия етаж без почивки по 5-6 пъти на ден  Cry... та ще видим на къде ще задуха вятъра...
А иначе днес се прях на педиатър, не ми е най-близо, но мисля че няма да съжалявам....
И така... целувки на всички!   bouquet

# 85
Ааааааа Мишоче хич не се притеснявай току що и аз отидох да си измеря корема, че ме запалихте и мен.Ми и моя и 104 пък аз го виждам като ОГРОМЕН. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Първата ми бременност не беше толкова колкото сега/беше по-малък/ и сина ми се роди 3.800кг.Така че спокойнооооооооо Hug

# 86
Не се шашкайте за коремите! Предишната бременност пак бях с огромен -114 см. Имаше навремето една тема в Клюкарника- бг-мама Гинес, та там се похвалих с тоз размер и бях на 3-то място. Победителката беше с близнаци! Просто адски съм се деформирала този път! И не забравяйте, че съм висока 2 метра все пак!

# 87
Dji-djo, искрено ти съчувствам за името (и съответно за лошите свекъри, защото предполагам, чеот тях тръгва всичко), но се опитай да мислиш позитивно и че е най-важно детенцето ти да е здраво и щастливо. Аз на твое място бих полудяла направо, защото не е справедливо ти да нямаш думата, но след като вече гледам бебе с проблеми, мога да ти гарантирам, че името далеч не е най-важното. Вярвай ми, бих кръстила Алекс със всякакво име, само да е здравичък.
Идеята за галеното име е чудесна - викай си му ти така, а пълното име така и така по-рядко се споменава, особено ако е по-дългичко. И кой знае, може пък животът да го компенсира - да е с кофти име, но пък голямо късметлийче.  Peace

# 88
  • Бургас
Благодаря Ви за пожеланията момичета!
Честито на всички нови мами, да са им здрави и лъчезарни бебчетата!
Джи-джо, много съжалявам за това с името. Не знам какво да те посъветвам, но все пак съвместният живот е компромис и от двете страни. Ти се обръщай към бебето на галено, както ти харесва. Дано да е голям късметлия в живота!
Приятна вечер!

# 89
Оххх,аз днеска се измъчих-то не бяха колики,не беше рев...  Cry Чак и аз си поревах,ама малко,че да не дойде някой да ме види и да ми се смее...И тия капки Лефакс,и те не помагат.Ще пробвам със зехтин,ама имам само салатен-не знам дали става?  newsm78
Джи-джо,и аз ти съчувствам.И ние имахме драма и още имаме-малко ни се сърдят свекитата,ама мъж ми си избра това име,а те мислят,че аз съм го накарала,щото е с буквата на майка ми.То не е вярно,ама хич няма и да им се обяснявам.Така е по-добре да си мислят,че аз съм го измислила-така им казал-тя се е мъчила,тя да си му измисли име.А то не е така,но за да не му се правят ...  Twisted Evil Щото на мен не смеят нищо да ми кажат.И така,не знам какво да те посъветвам,Твоя случай е по-сложен,но съм сигурна,че всичко ще си дойде на мястото.

Аз очаквам включване вече от мойта принцеска-днеска спи по 1 час и по 3 плаче и се носим на ръце,и се люлеем в леглото,и ... Одеве не издържах и излязох да простирам,оставих я самичка.През това време мъж ми ми се обажда и му се оплаквам,влизам пак при нея и тя пак почва да плаче и той ми вика "Затварям,не мога да я слушам как плаче.Къса ми се сърцето..."А на мен цяла нощ и цял ден какво ли не ми се скъса вече,ама на кой му пука... Той спа само първата нощ при нас и на другата се изнесе в другата стая... Нямам думи просто....Мъже!  ooooh!
Стига съм се оплаквала.Отивам да се приготвям за спане,ако може да се нарече така-аз се подготвям сега,после малката и лягаме,гледам да използвам всяка минутка да поспя,щото вече се чувствам хронично изморена  Tired Няма ли да свикна вече не знам...

Общи условия

Активация на акаунт