Есента е на вратата а ОКТОМВРИйче все по-палаво ще става

• 13 494
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте

влизам да честитя на всички рожденици! И на бебе Слави на патерици....
Да носят много радост на родителите си и да са мнооого здрави!

Tedito_799 да ние сме.  bowuu

# 196
  • Стара Загора
ВерчИтУуууу липсваш бе душата...щи пиша отсъствия Mr. Green Едно отсъствие - един мавруд...и тъй докат се напия Mr. Green И кръци ми липсва Heart Eyes
Днес четох старите теми в архива...и попаднах на постинг на Илияна да и сложем розово щъркелче Mr. Green а после всички знаем големия сни щъркел дето се появи Mr. Green

http://www.truden.com/extra/shtastie.html

# 197
Херка, Йо днес проходи сама. Можеш да се сетиш колко съм свободна. Чета от време на време.
Че Йо направи седем крачки към Ния на Ангелина... Явно много се обичат...

# 198
  • Стара Загора
Мдааа...представям си Tired агресията е същия Crazy Днес изпитах желание да го оставя на едни стълби пък който иска да го взема Mr. Green
Утре сержи наряд познайте на кое небе съм Twisted Evil

# 199
Ооо, милата...
Една виртуална бира (за изтрезняване от РД от мен)  beer

# 200
честит рожден ден

на

Ради на мама AIR

Кари на мама Тони

Да са здрави,умни и щастливи и само радости да носят на своите родители!

newsm38  Gift newsm59 newsm67  costumed034 newsm38  bigdance2  ura dazzler1  Party Time Tada  costumed034 Tada Gift

# 201

ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА РАДИ И КАРИ!!![/b][/size]
Да растат здрави и щастливи!Да изпълват живота на мама и тати с радост и слънчеви усмивки!

Днес минах през педито да видя как са разултатите от изследванията на Виктория,които и правиха за годинката.Слава Богу,всичко е наред.Бях се притеснила,да не има нещо,заради това че много малко сме наддали пък си хапваме стабилно,ама всички показатели са в норми,с изключение на хемоглобина,който ни е 109,пък нормалния минимум бил 110,но това изобщо не е притеснително.Явно бесът ни е голям и за това всичко консумирано го изгаряме на момента,та за лепване на дупето не остава.
Любопитка,махленската тумба е кажи-речи всеки ден в Морската."Керванът" тръгва почти по едно и също време-към 12:30 от ХЕИ.Ще ти пратя тел.си на лични,ако искаш да се уговорим.
Зеле,ти не си прави пас,а мятай аутомобила и докорай Пламбата да и видим придобивката-горните зъби  Mr. Green Хем да се уговорим за общия варненски РД.

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 21:56 от matsa_gk

# 202
  • Стара Загора
Ооо, милата...
Не ми размятай виртуални бирички ами идвай да поркаме Mr. Green хвърляме онези двамата на някой под и да правят квото искат Twisted Evil и аз съм хора в крайна сметка Crossing Arms

# 203
ВерчИтУ честити ви крачета  Grinning
Хера и с голям мъжки атрибут Mr. Green /поне лекарките така казват/   ще дойде ред и на розовото щъркелче .
Сватбата в събота беше страхотна утре ща пусна няколко снимки да ме видите накоконена.
Ооо, милата...
Не ми размятай виртуални бирички ами идвай да поркаме Mr. Green хвърляме онези двамата на някой под и да правят квото искат Twisted Evil и аз съм хора в крайна сметка Crossing Arms
Ми идвай в Русе ние се каним скоро да излизаме ама по-тъмно без децата Mr. Green

# 204
  • Стара Загора
Ако е без децата...ида Mr. Green Иначе с агресията..не мерси Twisted Evil да трови баща си Mr. Green
ВерчИтУ забравих ooooh! честити ви ходещи крачета Heart Eyes

# 205
Ами хайде де, свекървата само това пита, кога ще оставим Йо за през нощта при нея.
Херка, решили сме да станем трудни за разпознаване... Ще се скрием под някоя маса и ще си повръщаме на воля...
Интересно ми е на другия ден как ще гледаме децата и ще ни болят главите

# 206
Честити ходещи крачета на Йо!   bouquet  bouquet bouquet 
Благун и той проходи напълно сам миналата седмица, сега се опитва да тича Twisted Evil Но е много хубаво така - разчистих къщата и той си ходи където иска, а аз си лежа и си чета. Прощъпулник ще направя на рождения му ден.
Аз вино не искам, ама как ми се пие бира... Crazy Сигурно малката като се роди и ще ме погледне пиянски, ще бутне гърдата и ще си поиска малко биричка. Сега ходих при свекитата, та си пийнах малко  Heart Eyes.
На мен нещо ми се е скофтило напоследък, само ми се спи и лежи  Tired. Никакво настроение нямам.
И аз си мислех за Кръци, скоро не е писала.
Лека нощ! Hug

# 207
  • Виена
Здравейте

влизам да честитя на всички рожденици! И на бебе Слави на патерици....
Да носят много радост на родителите си и да са мнооого здрави!

Tedito_799 да ние сме.  bowuu
Еееее бях сигурна   Flutter.Ама не мога да повярвам как те познах,само на няколко снимки съм те виждала,но явно си ми направила впечатление  Wink Hug.Я кажи де какво спечелихте,ще умра от любопитство пък сега  Wink Crazy.Честити ви крачета и от мен  Heart Eyes
 И на мен ми липсва кръци  Rolling Eyes Heart Eyes

# 208
  • Някъде в Европа...
И аз си мислех за Кръц, но си викам сигурно е писала, защо отсъства, докато мен ме нямаше и не попитах. И на мен ми липсва, днес пак се сетих за нея, защото тя беше моето щъркелче и аз нейното, въпреки че малко се поизложих със съобщаването за появяването на Цеци.

Честито ня проходилите дечица!

# 209
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНИ И МАРТИ!!!

ДА СА ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ,ВИНАГИ ЩАСТЛИВИ И ВСЕ ТАКА ИГРИВИ!!! newsm59

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 00:20 от matsa_gk

Общи условия

Активация на акаунт