Хубав ресторант с хубав детски кът?- София

• 174 106
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Знам само за пица - ресторант Добро, но е в Лозенец има и детски кът http://www.dobro.bg/?action=document-restaurants

# 136
в Младост детски кът има в "Хепи" при Деница. До зала Универсиада е р-т "Виктория" - там също има детски кът. Това се сещам на първо четене. Ако ми хрумне друго, ще пиша! Peace

# 137
  • София
Сещам се за този ресторант, но няма детски кът, а само градина с детска площадка.
http://www.tri-bg.com/bg/

А иначе тема има - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=223762.0

# 138
в Младост детски кът има в "Хепи" при Деница.
От кога има детски кът пък там!? Доста пъти сме ходили, но никога не съм виждала.

# 139
Ескарина, той е малко отделен. Пак е към заведението, но се пада до него. По скоро не ви е правил впечатление. По едно време бяха ужасни и люлките и парзалката, но доколкото си спомням ги стегнаха преди 1-2 години.

# 140
В "Младост" 1 има пицария "Джепето" и точно до нея има детски клуб "Барбарони", където могат да се забавляват гостите на рожденичката!

# 141
в Младост детски кът има в "Хепи" при Деница.
От кога има детски кът пък там!? Доста пъти сме ходили, но никога не съм виждала.

На открито е детският кът, встрани малко от масите.

# 142
По-назад в темата писахме за ресторант Токороро на Пиротска. Момичета, внимавайте с резервациите за там!
 В неделя вечерта направих по телефона резервация за вторник. Обсъдихме, че ме интересува детския кът, възрастта на децата, че ще трябва да осигурят детегледачка за детския кът, маса в частта за непушачи. Изобщо - мечта. Записаха ми и телефона при проблем. Вчера вечерта в уречения час отиваме с нашите приятели и с децата там и... Ресторантът е заключен, вътре тъмно. Звъня на един от телефонте на вратата - обажда ми се някакъв мъж, питам за нашата резервация и отговорът беше "Съжалявам - никой не ми е предал".
Представях си една спокойна вечер, да има кой да занимава децата, да не е задимено заради най-малкия... А и се изложих пред приятелите ни, които се съобразиха с моя избор.
Няма какво да коментирам... Аз съм слконна да вярвам, че наистина е случайна грешка, но според мъжа ми не им е било изгодно да работят цяла вечер за 4 човека и 3 деца.
Някой беше писал, че винаги звъни в ресторанта преди да отиде - явно там трябва да се процедира така.
Някяква нова информация за токороро? Работят ли вече? Някой да е правил там рожден ден с деца и възрастни?

# 143
  • София
Ние празнувахме последния РД на Иво там. За мен беше огромно разочарование. Оттогава не съм ходила там, а мъжът ми категорично отхвърля възможността да отидем пак.

# 144
  • София
Някяква нова информация за токороро? Работят ли вече? Някой да е правил там рожден ден с деца и възрастни?
В началото на Февруари бяхме поканени там на рожден ден. Освен гостите нямаше други посетители в ресторанта. Беше малко задимено, но децата се храниха на долния етаж и почти не са се качвали при нас. Предимството в Токороро е, че не сте ограничени с времето. РД продължи повече от обичайните 2 часа. Недостатък е малкия детски кът, който според мен е неподходящ за по-големи деца.

# 145
Направо на въпроса: интересува ме къде в София, и най-вече в кварталите Младост, Дружба, Слатина, Гео Милев има ресторанти или така наречени кръчмички с детски кът. Може и с градина евентуално. Не говоря за нещо прекалено баровско, но все пак да е прилично и обстановката да е хубава  Peace

И аз като tonkabonboka търся подобно заведение в София за наближаващия рожден ден на малката.
Не държа на тези квартали, за мен е по-важно на този прекрасен и много важен ден за мама и татко най-вече  Grinning да Не си късам нервите с обслужване, храна и подобни ресторантски битовизми...

Ако има градина ще е чудно, защото в края на април може да е топличко и ще е по-приятно. За детски кът сме малки, а другите бебета са още по-малки, които ще идват та това не ми е изискване.
От стари теми четох за Добро, за Три и Имапако.  Някакви впечатления за последните два, в Добро съм била?

# 146
  • София
В Импако (на "Стамболийски") съм била отдавна. Там няма детски кът, а зад блока има детска площадка. Подходящо е за празнуване навън, но само ако времето е наистина топло.

# 147
В Импако (на "Стамболийски") съм била отдавна. Там няма детски кът, а зад блока има детска площадка. Подходящо е за празнуване навън, но само ако времето е наистина топло.

Благодаря. Ще ги обиколим да разгледаме, няма начин. Но то само с гледане, ако нямаш впечатления си е малко загубена кауза.

Сега се сетих за един наш много любим ресторант в центъра на Асен Златаров - "Славяни", даже се замислих дали да не го направим там  Thinking Обслужването и храната са ок, имат маси навън, но е малко пресилено да се каже, че имат градина  Wink

# 148
И аз съм била в ресторант Добро, Лозенец, ул. "Якубица" № 19
www.dobro-bg.com- много ми хареса Peace

# 149
Spaggo на ул. Петър Берон 9 ( до НДК ) На три етажа е! Има страхотен ресторант на първия етаж, на втория етаж е детската част и не е просто обособен кът за децата като в повечето ресторанти, пицарии и т.н., а е един страхотен детски клуб с много мили и усмихнати какички, а на третия етаж има кафе бар.

Общи условия

Активация на акаунт