Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разбера дали имам грип или синузит?
Какви документи са необходими за раждането и деня на раждането?
Какви са разликите между грип и синузит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разбера дали имам грип или синузит?
Симптомите на грипа и синузита могат да бъдат сходни, но имат различни причини. Грипът обикновено причинява висока температура, мускулни болки и умора, докато синузитът може да причини болка около очите, затруднено дишане през носа и главоболие. Ако имате някакви въпроси относно симптомите, важно е да се консултирате с лекар.
-
Какви документи са необходими за раждането и деня на раждането?
За раждането може да се изисква различни документи, включително кардиограма, резултати от изследвания (като кръвна група, СПИН, сифил и хепатит B), както и лични документи. Важно е да се консултират с болницата, където планирате да родите, за да получите точна информация за необходимите документи. Изискванията за документи за деня на раждането могат да варират в зависимост от болницата. Обикновено се изисква кардиограма, резултати от изследвания (като кръвна група, СПИН, сифил и хепатит B) и лични документи. Важно е да се консултирате с болницата, където планирате да родите, за да получите точна информация за необходимите документи.
-
Какви са разликите между грип и синузит?
-
Има ли някой от вас, който живее в района на Хиподрума и може да препоръча добър педиатър?
-
В коя част на корема се намира вашето бебе - от лявата или дясната страна?

Ама най - добре иди при доктора
Основно за цапотенето на деликатната детска кожичка с какви ли не и то 4 - 5 - 6 вида мазила ... Както и да е, заслужаваш адмирации
" (не съм й казвала нищо, че примерно съм с високо кръвно) Тя: "Ами два пъти свекърва, две момчета ... На мен като ми казаха един път, че мойто бебе може да е момче, щях да си прережа вените ..."

на такива психари!!!
Абе теб как те изморява мъж ти?
"Момиче ще ееееееееее". Цялата улица разбра
. Всичко и всички ме дразнят, непрекъснато телефона звъни да ме питат дали съм родила, сякаш няма да им се обадим, ако съм. Едно ми е такова ревливо, откачам вече. Приятелките ми, с които ми е хубаво, работят, а тези, които не понасям, само ми се натрапват да ми идват на гости и вече се чудя какво да ги лъжа...айде стига съм мрънкала.
Да пишеш като се запознаете с бебето

защото на мен сега ми го назначиха това изследване а пук не съм чувала досега. А пък изследване на кръвта никои не ми е пускал от 3 месеца и вече се чудя дали не е редно.
вече съвсем ми се обърка представата кво трябва да си изследвам, да не говорим че тук здравната каса все не била отпуснала пари и те карат да си плащаш изследванията.