Отговори
# 135
  • София
Добър ден  Simple Smile

Поли, аз залагам това да запушалката  newsm78 Ама най - добре иди при доктора  Peace

Ушко, благодаря за изчерпателната лекцийка - много добре си я синтезирала, при все, че аз имам доста неща, с които не съм съгласна  Grinning Основно за цапотенето на деликатната детска кожичка с какви ли не и то 4 - 5 - 6 вида мазила ... Както и да е, заслужаваш адмирации  Simple Smile

Момичета, аз стерилизирах, изпрах една пералня бебешки дрешки, сега ще пусна втората. Каквото изсъхне до довечера ще изгладя и вече сме готови.
Мойто кръвно сутринта пак беше 145 на 95, и то при ставане от сън, преди закуска и пиене на вода. Явно ще си пия лекарствата  Sad

Сутринта, разочарована от стойностите на кръвното, с главобол и имам чувството, че ми стяга точно слънчевия сплит, за малко да ревна. Аптекарката дето ми мери кръвното ми заразказва страхотии за високото бременно кръвно и препоръча да ида да раждам. За капак на прибиране, срещам една позната, дето пита какво - що бебето, какво ще бъде? Казвам: "Пак момче Simple Smile" И като се започна едно тюхкане: "Ауууу, ужасссссс, горката ти ... ако бях на твое място не знам как бих го преживяла ..." Аз: "Кое?  #Crazy" (не съм й казвала нищо, че примерно съм с високо кръвно) Тя: "Ами два пъти свекърва, две момчета ... На мен като ми казаха един път, че мойто бебе може да е момче, щях да си прережа вените ..."  Rolling Eyes Rolling Eyes #Crazy #Crazy (добре, че мацката има момиче). Аз: "Ама аз не се сърдя, че е момче, дори заради Мартин се радвам Simple Smile Само да се роди здраво ...." Тя: "Аааа, неееее, не ми ги разправяй тия, въобще не знам какъв смисъл може да има живота на една жена без дъщеря ... погледни го какво е фино, нежно, с дълга косичка, с панделчици ...."  #Crazy  #Crazy Ми погледнах го - хубаво дете (малко дебеличко), да й е живо и здраво ...
И знам, че не бива да се връзвам на глупости, ама й казах довиждане и като си ревнах - то по - скоро заради мойте кръвни истории де, ама и заради нейната реакция, не че държа на нея, ама дори не попита кога трябва да се роди бебето, баткото как го очаква и прочие ... само ми обясни, как живота ми нямал смисъл ... Та и досега си рева и си мисля, примерно колко добро и мило детенце е Марти (не че си е мой), как не съм си и помисляла, че може да е момиченце и как човеците не се делят на мъже и на жени ... ама ми е криво.
То не че е много хубаво за кръвното де, ама си рева ... Хайде стига съм ви се оплаквала ... отивам да звъня на докторката ми...

Поли, хайде бягай на лекар, или поне му/й се обади Simple Smile

Джена, браво за заглавията Simple Smile

# 136
 rally не се притеснявай за глупости миличка ами си коригираи кръвното Аз пък си умирам да имам две момченца на 8 март ще си център на внимание от страна на трима мъже в къщи

# 137
  • София
Рали тази особа е невероятно тъпо и егоистично същество, а ти спри да плачкаш, че кръвното съвсем ще се побърка.
Я да пита таз идиотка мъжо ми какво мисли по въпроса за дъщерите и синовете, той горкия от сега се чуди как ще я опази от използвачи и тъпаци.
А и аз направо щях да и кажа че е непростимо така да се говори.

# 138
rally забраняваме тревогите и забелязването на човешката простотия! Еййй прост народ беейй   newsm61
Ти се гледай себе си и бебо и сваляй това кръвно и друго да не ти е приоритет! А за  тая  една базука и  #2gunfire   #Sniper ignore2 на такива психари!!!

Съжалявам много че днеска съм завзела темата......ще гледам да си мълча поне до следобяд!

# 139
Ох, тъкмо ви изчета и още нови неща сте изписалииииии и спираааааам докъдето съм чела, че така или иначе ше забравя половината работи, които искам да напиша Simple Smile
Та...дубрютру да кажа Simple Smile

Поли, веднага звънкай или отивай на доФтур! Да се види какво е, та да сте спокойни! И аз не съм чувала за кафеникаво при тапа!

Тони, аз знам, че ако кръвната група на майката е отрицателна и ако бебето е момче, тогава се биела тази инжекция! Но при момиче не било така! Питай си лекарката!
Но не е вярно, че ако не ти бият инжекцията няма да имаш повече деца. Но за второто дете не е добре! Не мога да обясня не съм лекар, просто познавам майка на 2 момчета, на която след първото не и е бита инжекция-лекарите проявили немърливост. Сещам се за някакво преливане на кръв, ама спирам, че стана свободно съчинение.

Jenna, 5мили...10мили #Crazy Боже, аз на 10 крачки и трябва да седна нейде! Направо нямам думи  Crazy Абе теб как те изморява мъж ти?  Mr. Green

Хаха, вчера се прибирам от кафе и една баба застанала пред мен и се разкрещяла: "Момиче ще е! Момиче ще е!..." А аз и отговарям тихичко: "Момче ще е! Момче!" Ама тя пак си знае работата и крещи след меееееееееееен  smile3514 "Момиче ще ееееееееее". Цялата улица разбра  Laughing

Днес ще ходя при докторката, не че знам защо де. Вас ви викат всяка седмица, мен през 2. Сигурно вече няма и да ме повика. Мисля си да не и давам да ме гледа за разкритие (ако иска де), че дан зема да родя за резил няколко дни преди секциото, че дева незнам кво ше го прая в нас  newsm78

Rally, не се връзвай на такива дрисли бре! Моята лекарка пък има 2ма сина и ми каза, че не можела да си представи, че преди време искала момиче. С какъв акъл била искала момиче! Тъй че всеки каквото си роди все най-подходящото Simple Smile Спокойно! Ми тя тая да ти каже, че щяла да си пререже вените ако било момче....абе шантава работа. Как може изобо да и отделяш толкова време! И моята кардиоложка ми разправяше ужасни неща за бременни с високо кръвно. Най-тъпото при мен е, че лекарката ми не мисли, че трябва да съм секцио заради такова кръвно! Ти се успокой, пий си хапчетата-няма да навредят на бебо! Само гледай да си следиш кръвното и да си почиваш от хорските приказки и т.н.  Hug

# 140
 Пуснах няколко снимки във албумчето на кучето и от дома във албума на hrisigyurova са

# 141
Здравейте не съм родила само минавам да се разпиша, много съм заета тези дни и ще е така още малко. Другата седмица ако още съм 2/1 ще седна да ви изчета не съм прочела още предната тема, ама нямам сили за нищо цял ден на крак от 7 до 20 вечерта и отделно чистя из нас и в 22 съм заспала.
Пазете се целувки на всички тумбачета и до скоро   love001

# 142
Ето ме и мен! Крива, вкисната, страдаща от предродилна депресия  Cry. Всичко и всички ме дразнят, непрекъснато телефона звъни да ме питат дали съм родила, сякаш няма да им се обадим, ако съм. Едно ми е такова ревливо, откачам вече. Приятелките ми, с които ми е хубаво, работят, а тези, които не понасям, само ми се натрапват да ми идват на гости и вече се чудя какво да ги лъжа...айде стига съм мрънкала.

Довечера ще ходим с мъжо на лекция за кърменето, той е по- навит от мен да ходи. Снощи ме сряза корема ниско долу няколко пъти и това беше. Имам чувството, че никога няма да родя Tired

Тонито, аз съм О-, а мъжо- А+ и на мен вече ми биха една инжекция в 30-та седмица, и след раждането ще ми бият още една. Чуди ме, че на теб досега нищо не са ти казали newsm78

Лек ден на всички, аз ще гледам как да си вдигна кофти настроението, че хич не се харесвам такава!

# 143
  • София
Аз отивам в Тина Киркова за приемане. Кръвното ми е 165 - 100 преди малко, въпреки лекарството ... Стискайте палци, няма да ме има, вероятно до раждане Simple Smile

# 144
Здравейте,термина ми е за 26 октомври,наскоро открих тази тема и реших и аз да се разпиша.

# 145
Rally, стискаме палци, дано всичко да е наред!  Praynig Да пишеш като се запознаете с бебето  Hug

И аз имам високо кръвно, но честно казано не знам какъв е проблема, пък и го вдигам само вечер, дано да не стане нещо страшно  Praynig

Поли, и ти бягай на лекар, не е хубаво да има кръв. А това слузестото и на мен ми звучи като тапа, току виж ни изпревариш! Дано да не е нищо притеснително, но е хубаво да те погледнат.

# 146
  • София, Павлово
Здравейте, Ей Рали дано всичко е наред - и ти свалят това кръвно - тези стойности звучат направо страшно  Shocked Това е заради онази патка..съседката ти.. направо да я  #2gunfire
Ох, аз нали се похвалих, че нямам неразположения и ето от неделя през час имам май контракцийки - не болезнени, но все пак са неприятни и си пия но-шпа..
Ушо, супер си - ако всеки път можеш така - на мен вече ми е много далече Гео Милев в този трафик и не мога да идвам на лекциите въпреки, че ми е мъчно за вас..
Аз с моя синковец съм се разбрала до 5 окт да не излиза и не по- късно от 15ти, но като ви гледам 40 седмица карате и нищо... направо се притеснявам.
А, Rh- наистина е важно да се бие имуноглобулин, защото се образуват антитела с/у положителното на бебето и при второто вече ще са налице и могат да предизвикат изхвърляне на "чуждото тяло".
Е, отчетох се за днес дано няма аварийни ситуации като тази с на Рали - стискам палци

# 147
Здравейте на всички. )))))

Ние вече сме си в къщи с Калина- ))))) Сега ще седна да обядвам и по-късно пак ще се видим. )))))
Ще кача малко снимки в снимка.бг, който иска може да разгледа. ))))

# 148
Здравей, ILENKATA, добре си дошла! При нас е весело, ще ти хареса!   bouquet

Rally, стискам палци. В Тина Киркова са добри и ще помогнат. Само дето там не е място за успокояване на нервите....

Намерих в нета едно местенце, където продават слингове на разумни цени. Мисля утре живот и здраве, вместо на лекцията да отида да забърша един за бебунда. Ето линка :
http://www.babysling-lana.hit.bg/12contact.html

О, Mirama, колко хубаво че сте вече вкъщи с бебка. Аз ще пукна от притеснение докато дойде този момент. Гледам само да се държа, защото всички около мене са изперкали вече. Какво му става на тоя народ???

Утре съм на преглед при дог и пак ще го разпитам за Rh-то. Ще му покажа и резултата на мъжо, дано ми стане по-ясно.

# 149
Ха здравейте с днешна дата,
Рали стискаме палци всичко да е наред, по добре така, да те наблюдават отколкото самичка да се чудиш в къщи какво ти е.
Ушко направо си върха, копнах си аз твоята лекциика и с кеф ще я чета, продължавай в същия дух че да можем и ние мамите от Русе ( дето не се провеждат такива лекциики newsm61) да понаучим нещо.
 абе момичета то малко гнусно ама аз да ви питам на вас искаха ли ви да си правите изследване на анален секрет Flushed защото на мен сега ми го назначиха това изследване а пук не съм чувала досега. А пък изследване на кръвта никои не ми е пускал от 3 месеца и вече се чудя дали не е редно.
 smile3516 вече съвсем ми се обърка представата кво трябва да си изследвам, да не говорим че тук здравната каса все не била отпуснала пари и те карат да си плащаш изследванията.

Общи условия

Активация на акаунт