Слънце пече, дъжд вали юлчето от нищо не се бои

• 11 162
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • софия
Звънче, на нас ни я сложиха в ръчичката, над лакътя, но не мога да кажа дали мускулно или подкожно се води това. Аз също знам, че е по-добре подкожно, но не питах, защото лекарката и сестрата се бяха издразнили вече, че настоявам за Приорикс, а не за Тримовакс. Те твърдяха, че Тримовакс си е ОК, а аз бях разбрала, че има повече странични ефекти, приеха го като съмнение в техните познания. В крайна сметка сложиха Приорикс и аз реших да не мрънкам повече.
Подкожно ще да е било. Над лакътя няма много мускули. Мускулно ги слагат в крачето, май.
Благодаря, Бета   bouquet

# 181
 welcome на мама Рени и "бебата" Сияна  Hug тя си е пораснало момиче. Привет и на останалите които съм пропуснала през моето отсъствие .
Ние сме си направили голямо разминаване това лято- оказа се, че и с Ети сме били на един и същи плаж а не сме се засекли  Mr. Green
Дидито, много сладки снимки  Peace
Иси,  Hug и аз си поплаквам да ми олекне.
Ася, Киарка си хапва цели гроздета и после в памперса е пълно с ъс семки и люспи и най- странното е, че се запича а от сок се разхлабва  Embarassed  
Доста от вас давате прясно мляко, ама аз като нямам домашно ако и правя грисче с купено - става нали  newsm78
Бета и аз съм възхитена от новите неща, които прави всеки ден чудото на мама.
Звънче, привет и на теб, на Киа я сложиха над лакътя. Ама и аз не съм много в час  newsm78

# 182
  • Варна
Иси готви новата тема, че май скоро ще ни трябва! Wink
този път няма да съм аз. Много ми е криво ,цял ден не съм спряла да плача. Така ,че като гледам с какви темпове пишете до два дни ще я изпишите ,а аз искам малко да се успокоя и да си подредя мислите
Иси  Hug Hug Hug Hug Hug какво се е случило?
И аз правя сандвичи с яйца и сирене, с пастет, с лютеница, по някога само с краве масло.........
Айде лека и безревлива вечер! newsm37 smile3524

# 183
 newsm78 здравеите май4eta,mnogo щте се радвам ако някои ми помогне да си ка4а снимките на моито съкровище.В4ера Нан ми откликна на молбата,но сам прекалено нова,и не успях да и пиша на ли4ния.току щто се нау4их да пища на BG.клавиатурата ми няма букви на bg.и ми беше трудно,

# 184
  • През девет земи в десета
Ренисияна,дай да ти ги кача!Имаш ли скайп или кю,за да ми ги пратиш или дай линк към албум в снимка.бг,снимките ти трябва да са качени в интернет,да ми ги пратиш на мейла или по скайп или ICQ,както ще ти е най-удобно!Линка може и на лични или направо тука в темата!Пратих ти и ЛС,мисля,че не е проблем да го прочетеш!

Последна редакция: сб, 22 сеп 2007, 09:33 от Pigi

# 185
Здравеи,имам скайп reni_bg3 но незнам как да ти ги пратя.

# 186
Руми над лакътя я сложи и на Лора. Не знам какво е мускулно ли, подкожно ли...
Ти защо не се включваш вече? Къде мааш гащи?

Иси Heart Eyes дет се вика и това ще мине

В пчелния прашец има полени, затова е алерген. Медът също точно заради пчелния прашец и ботулинови спори, които евентуално може да съдържа.

# 187
  • София
Добро Утро на всички!

Иси-как си? Hug

# 188

Последна редакция: сб, 22 сеп 2007, 11:54 от renisiyana3

# 189
Инжекцията,която се поставя в ръчичката над лакътя е подкожна,в крачето мускулна!

# 190
Здравейте нови мами и стари(старши де)  Laughing
ох лигата ме е хванала!
И кво сяяя аз съм си крива знам си ooooh!

Иси включвай се поне, а темите са си тежка работа, редувайте се който го може! Peace

# 191
Aааааa,Ели не си крива,знам и аз как е ,но май най-добре е да си траем,че с воюване нище не съм успявала да постигна досега!

Иси,какво те мъчи,много целувки и  Hug

# 192
Ох, аз се чудих кой поздравява амери, викам как така Рени и Сияна, не мога да включа, а то имало друга рени.  Rolling Eyes Добре дошли Рени и Сияна! Сега аз както обичам да съкращавам никовете ще настъпи обърквация с двете ренита.  ooooh!

Исках специално да пожелая на Емка да се оправя. Попова, разбирам те напълно, защото яслите и на мен ми донесоха много главоболия с болестите на дъщеря ми. Хубавата новина е, че децата минават един период с повечко боледувания и после като че ли си изграждат имунитет и нещата се нормализират.

Ели, понякога се получава така, че родителите насочват вниманието си върху децата, които имат повече проблеми. За тези които са по-оправни, не се притесняват и става така, че на практика ги пренебрегват малко или поне така излиза.

# 193
Привет и от мен!
Първо да поздравя новата мама renisiyana3 с добре дошла  Hug Още вчера исках да го направя това нещо но Венци 3 пъти ми изключва компютъра #Cussing out. Включвай се по-често.  Wink
amerie- втори ден ме е яд. На един и същи плаж, но вие в началото, а ние в края.  Crossing Arms Поне на барчето да се бяхме засекли  Crazy Пък и Гоги много хареса Даменика, а Венци - Киа....щяха да си поиграят децата на воля Sunglasses
За родителите не съм съгласна. Щом си направил две деца е нормално да им обръщаш внимание и на двете еднакво. Не бива да има разделение, не е честно така. Вярно е, че винаги така се получава единия да е по-напред. Страхувам се така да не се получи и с моите деца. Трябва да внимавам. Това ми е фикс идея още от когато забременях. Така, че Ели знам какво ти е. При нас пък е " Ти имаш късмет, приеха те да учиш в два университета...., имаш си образованията..., имаш добър старт в живота.... а другото е неоправдано.  Sad А не е така. Сестра ми и тя завършва второ висше и си има стабилен приятел..... но..... така си е. Не, че не ме обичат, при нас е съвсем различно..... Аз искам повече обич от роднините ми, не искам много нали? Не им ща парите и имотите просто нещо съвсем мъничко- да се радват на децата ми и на моите постижения в живота.....спирам по темата.  Naughty, че ми става гадно
Иси-какво има мила? Пак ли дечицата са болни? Не е нужно всеки път да са така красиви темите ни, а и това е огромен труд и време отделено от вниманието към детето. Може някой да я копира само.

Последна редакция: сб, 22 сеп 2007, 12:05 от eti_31

# 194

Ели, понякога се получава така, че родителите насочват вниманието си върху децата, които имат повече проблеми. За тези които са по-оправни, не се притесняват и става така, че на практика ги пренебрегват малко или поне така излиза.

Точно така Peace,но меко казано си е гадничко #Cussing out

Ети и на мене ми изключват компа,уж знае,че не трябва,но както се размотава наоколо ,хоп и ми цъква копчето Wink

Айде махам се ,щото днеска станах много досадна и ще си изпишем темата,а няма кой да пусне нова!

Последна редакция: сб, 22 сеп 2007, 13:26 от Пиги

Общи условия

Активация на акаунт