Слънце пече, дъжд вали юлчето от нищо не се бои

• 11 158
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
 HugЗдравейте сладки майки.Вече имаме снимки,благодарение на Дидито,много съм доволна.Благодаря и на другите майки като Нан които искаха да ми помогнат.РОСИ обади ми се!!! 1dating

# 196
  • somewhere over the rainbow
Инжекцията,която се поставя в ръчичката над лакътя е подкожна,в крачето мускулна!
Peace Peace На нас ни я сложиха мускулно, нямали друга практика Crossing Arms А и аз не настоявах, да не ставам много нахална Blush

Амери, що да не може купено прясно мляко Thinking

Тиция, от къде се купува този прашец?

# 197
Ъъ какво щях да пиша?... Дидито, имаме сайт, но още е в рвмонт. Когато е готов ще се поваля Grinning !!! Тиция, с удоволствие!
Есента във Варна си е за празнуване! И за много разходки.

Качих малко снимки в ЕДНА ГОДИНКА, макар че Максата още няма годинка на тях.

И сега, довиждане, че Максималното се катери там където не трябва!
 Hug

# 198
  • софия
Руми над лакътя я сложи и на Лора. Не знам какво е мускулно ли, подкожно ли...
Ти защо не се включваш вече? Къде мааш гащи?

Иси Heart Eyes дет се вика и това ще мине

В пчелния прашец има полени, затова е алерген. Медът също точно заради пчелния прашец и ботулинови спори, които евентуално може да съдържа.

Бобик Hug Hug  love001  love001
Ходихме на море и в Трявна. Зверчето сега нещо е настинало и хаби много памперси (нали съм несериозна да я уча на гърне) и явно ще отложа имунизацията със седмица.
Домъчняло ми е много за вас и имам идея, ако е хубаво времето другата седмица, да заведа Мина в зоогическата (много й харесват филмчетата Айнщайн с животните). Ако още не си тръгнала на работа и Емата на Попова е добре може да се видим.

renisiyana3 и ние сме родени на 19 юли  Grinning

# 199
Домъчняло ми е много за вас и имам идея, ако е хубаво времето другата седмица, да заведа Мина в зоогическата (много й харесват филмчетата Айнщайн с животните). Ако още не си тръгнала на работа и Емата на Попова е добре може да се видим.
Joy
Ние две седмици поред се каним за тая зоологическа, точно заради тези филмчета. Сутрин като я сложа на гърнето пускам филмче и тя седи на него като курдисана дето вика Рени,  иначе не ще.

# 200
Ей Румка, изгубихте се като старите пари! Много ми е драго, че се включваш, а още по-драго ще ми е да се видим.  Hug Добре сте си починали, а Трявна е много любим град, чистота, красота, спокойствие, много зареждащо с позитивна енергия градче. Ще се организираме за зоологическата, само Емата да се пооправи.

Иска, как си душко?  Hug Днес ти звънях, но не вдигаш  Confused

# 201
Амери, що да не може купено прясно мляко Thinking
Нещо се позамислих, точно какво да и давам  newsm78 Трябваше да те питам директно а и защо не ми се вижда снимката на аватара при мен? Вие виждате ли я?
С ходенето на гърне сме до никъде Sad Като ходеше на ясла, момичетата ми казваха, че седи с другите деца а в къщи кви ги върши  Mr. Green Май трябва да съм по-настоятелна  #Crazy

# 202

С ходенето на гърне сме до никъде Sad Като ходеше на ясла, момичетата ми казваха, че седи с другите деца а в къщи кви ги върши  Mr. Green Май трябва да съм по-настоятелна  #Crazy
Амери, все едно аз съм го писала. Сякаш тръни има на гърнето, иначе играе с него, разнася го, аз я слагам нищо не прави вдигам я,слагам памперса и там свършва работата за секунди, само докато се усетя вече е пълен. Аз също няма да я пускам повече на ясла, сега от септември дори влиза в сила ходи- неходи детето на ясла си плащаш за цял месец, ако ще и само 2 дни да е ходила, сваля само кетъринг храна  #Crazy . Което ми се струва абсурдно. Ема също за 2-ри път пие антибиотик откакто е на ясла  ooooh! ,направо полудях.

Лала, много благодаря за пожеланията. На ясно съъм, че всяко дете боледува, но мисля че е още мъничка, може да изчака още някой и друг месец... опитах и видях.
Ще хвана и аз да я запиша на хомеопат кана се като Турчин пред с..не  Mr. Green ,несериозна работа. Но, Лала  и Рени ще ми е любопитно, ако сте запознати да кажете в нашия случай-отит, хомеопатката как би постъпила?  newsm78 Нали нищо не се капе в ушите....абе и аз малко като Тома неверни.

Айде стига толкова за днес, утре пак.

# 203
Привет  Hug

Днес бях на половин ден отпуск  Wink трябваше да работя в магазина и Криси и тати се гледаха сами. Сутринта го нахртаних и тръгнах, после дойдоха за малко при мен, прибраха се дал му мляко и заспал. Аз като си дойдох в 14 го нахраних  Simple Smile.  Криси бил много послушен, играели си и
спинкал. На мама голямото дете.
Следобяд и при мен беше послушен, за разлика от вчера. Имахме една прителка на гости и Криси като голям батко  Blush я гушка и даве я цунка по бузката. Кавалера ми той. Подаваше и играчки, после каза цяло изречение. Понеже гостенката ни беше гладна и майка и я хранеше а Криси си позна лъжичката и чинийката дойде при мен и каза - Дай да ям. Това го повтори около 10 пъти  Joy Задоволи се с 2-3 лужички  chef.

Аз имах проблем с гърнето малко след ровденния ден около 3 седмици плачеше още като го видеше. Но после пак си го хареса от самосебеси. Има дни в който просто ми показва когато му се пишка почти през целия ден. Hug

# 204
Благодаря ви момичета за загрижеността  Hug Hug Hug Hug
Когато се успокоя ще ви кажа за какво става дума. Не искам да спекулирам сега с темата и да се занимавате с моите несполуки. Слава на бога децата са добре. Благодаря на господ ,че имам един прекрасен съпруг  на когото мога да разчитам в трудни моменти(а и не само)
Попова Hug Hug Hug не ,че не искам да ти вдигам просто постоянно съм в движение и си зарязвам телефона някъде. Нямам импулси иначе щях аз да ти звънна. много целувки на Ема.  love001  love001  love001  love001
diditо благодаря  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
лека и спокойна вечер  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
още веднъж голямо благодаря на всички

# 205
Ей, най-после си видях рожбите  Embarassed
Попова, аз ще изчакам да ми потвърдят за работата и ще му мисля, но пробвахме в държавната и ударихме на камък ( даже с връзки не стана  Mr. Green). В краен случай ще мисля за гледачка  newsm78

# 206
Попова аз много ти се чудя как си съгласна да даваш АБ на Емка при положение че можеш и да не даваш  newsm78
Аз имам доста приятелки които си лекуват децата с хомеопатия и гнойната ангина минава без АБ даже.Само с капчици.Специално за отита незнам как стоят нещата предполагам някакви техни нещица дават но са ефикасни.Смея да твърдя понеже вече казах че на моята приятелка детенцето на всеки сопол беше с отит и им помогна същата хомеопатка.  Wink Дано да случите на хомеопат и задължително класически  Peace

В понеделник и ние ще ходим на Приорикс  Rolling Eyes

# 207
# 208
Леле, колко сте изписали ooooh! Едва ви прочетох Crazy

ИсиHug Hug Hug
Ели, не си го слагай много на сърцето Wink
Рени, чакам да ви видя с Галко колко сте порастнали Heart Eyes
Попова, целувки на теб и Емка от нас...скорошно оздравяване  bouquet

За шкафовете - Пламена не се е научила как да отваря нашите, защото са без дръжки, а хладилникът ни е висок за нея, фурната има заключване за деца, както и пералнята. По принцип аз винаги затварям вратите на другите стаи, за да не ходи и да тараши каквото й попадне Naughty

Напоследък пак намали яденето, но не я насилвам...Колкото - толкова.

Исках да ви питам случвало ли ви се е така да се разплаче дребното, че да не може да си поеме дъх около 15-20сек. и какво правите в такъв момент? Пипи го е правила 3-4 пъти, като при единия падна и се удари....поне имаше сериозна причина, а тази вечер просто й взех каната, с която си играеше в легена и тя уж да заплаче, но без глас Confused Само се наема, променя си цвета на лицето от недостиг на въздух и не издава нито звук Shocked Аз инстинктивно я плеснах леко по бузките, че да изпищи и така и стана, но така се изплаших.....Не знам това състояние ли е или инцидентна случка?

# 209
Но, Лала  и Рени ще ми е любопитно, ако сте запознати да кажете в нашия случай-отит, хомеопатката как би постъпила?  newsm78 Нали нищо не се капе в ушите....абе и аз малко като Тома неверни.
Ами то хомеопатията не се капе ни в уши, ни в нос, ни в очи. Взима се през устата или под формата на разтвор, или на гранулки. Една майка разправяше тука във форума, че като дала лекарството, изтекла гнойта от ухото и детето се оправило много бързо. Имам много примери, които мога да ти дам за успешно лечение на мен, на децата ми и на познатите ми, включително на неща, за които традиционната медицина предписва задължително антибиотик. Факт е, че хомеопатията ги лекува не само успешно, но и много по-бързо и с трайни резултати. Защото антибиотиците имат доста странични ефекти и лошото при тях е, че отслабват имунитета, предизвикват умора и след приемането им човек е предразположен към по-лесно повторно заболяване. Това и традиционните лекари го признават. А при хомеопатията е точно обратното. Няма човек който се е лекувал успешно с хомеопатия и който да не е бил учуден от бързото възстановяване на организма. И честно казано, само веднъж да се оправиш по такъв магически начин, после просто няма как да не се влюбиш в този начин на лечение.

Общи условия

Активация на акаунт