Есенен ветрец листата рони, мама ЮНЧО в парковете гони

• 14 069
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Поли* , на Боби вече даже му мина мерака. Доскоро такова дърпане и усукване падашеее.... ooooh! . Беше му голям кеф да си го пипа Laughing . Сега, обаче нещо рядко се сеща, може би защото намери нови интересни неща около себе си, незнам newsm78 . Но така или иначе повече от нормално е да му е интересно и да го прави Peace .
Табби , абе май нещо ми се очертава пак да си постоя вкъщи, за да си гледам Боби, така че ще идвам на към вас Hug . А пък ако знаеш на Поли* от кога се каня да се обадя, за да се видим... Embarassed .

# 136
Днес е пак една хубаво ...слънчево...
Аз обаче реших като Котето да мия банята и WC - всичко мирише на доместос ...а и за капак изпрах и килимчетата /луда жена ,сигурно така ще си кажете/ ама всичко бе размазано от какви ли не бисквитки, трошички,манджички...

Съжалявам Мимик - горе главата,  Hug бъди силна и не се предавайте .

Коте - много сте сладки пак - ох,тез момиченца, ама едни кокетки ....умирам си за тях!
Привет на завърналите се мами - хубави снимки сте ни показали - стискам палци  за защитата на димломната работа и пожелавам успешна презентация !

Ние пак объркахме режима на спане - уж щяхме да минем само на следобедно спинкане , но Ники не издържа и обича да поспива 30мин. поне предиобед, после към 14/30 спи повече до към 5ч. ,иначе си ляга към 9-9/30ч. Важното е ми се струва ,детето да се чувства добре и самото то да ни подскаже какво е добре за него, така че Буболинка - радвай се на неуморна малка бърборана !

А пишлето - много си го харесваме и му обръщаме подобаващо внимание всеки пък,когато е без памперс ...явно е нормално.

Аз не съм ви споделила, нашата фамилия ще се увеличава пак - чакаме племенник скоро - вчера бяхме с бъдещата мама при моята акушерка, за да се запознаят и да се уточнят за раждането/знаете как е/,очакваме едно голямо бебе -мъж ... и отново сме под напрежение!

Благодаря на всички за хубавите коментари по отношение на снимките с Ань - не можахме повече да направим,защото бягането беше множко ...
Днес Ники ме изненада приятно - никак не е свидлив и обича да носи играчки на другите деца и да им дава и те да играят с него...запомня коя играчка ,на кое дете е и ходи и я дава...Точно това исках от моето хлапе да не е нахално и свидливо, да е общително и дружелюбно ...дано и за напред бъде така.

# 137
~Поли~, за съжаление трябваше да се откажа от сватбата, но само засега  Mr. Green Продаваме си апартамента и съответно трябва да си купим нов. За съжаление обаче цените доста се вдигнаха и трябваше да изчакаме и аз да започна работа, ама това май няма да стане скоро Sad Ще видим. Освен това трябваше аз да се занимавам с ходене по агенциите, че мъжо е по цял ден на работа. Голямо шоу беше с Марти  ooooh!
В понеделник ще правя изследвания на малкия за яслата. Знаете ли за колко време стават и какво се заплаща? Казаха ми, че щом няма 2 години, се плащат  Thinking
Пишлето и на нас ни е любимо. Голяма разтягане пада вечер- направо е като дъвка  Laughing
TABBY, мерси, мила. И малката Ивана е голяма сладурка Heart Eyes
Ani ot Burgas, стискам палци Ники да се сдобие със здрав и палав братовчед Peace А относно килимите, то и аз май трябва да ги подхвана, ама все си намирам оправдание с дипломната Blush Благодаря за пожеланието за презентацията. Но направо ми се реве в момента. Рецензентката ми още не е предала работата ми и направо съм бясна. Всички си знаят препоръките и въпросите за утре, само аз- НЕ  #Cussing out Дано всичко да мине добре, че стомахът ми е на топка. За пръв път ми се случва- до сега никога не съм се притеснявала за изпит или нещо подобно. Направо не знам какво ми става- все едно, че не съм аз  Crazy МОЛЯ ВИ, стискайте ми палци Praynig

# 138
Здравейте!
Мимик Hug съжелявам за случилото се.Не се отказвай и скоро пак чакаме новини.Целувки на йОАНКА и лесно привикване към яслата  Peace
Пинкче добре се завърнала мила  Hug Мале Марти много порастнал и голям сладур.Аз бях ти писала един път на гсм ако искаш да се видим ама сигурно ми нямаш номера и не ми отговори.Отдавна ми е домъчняло за вас и исках  да се на кафе пък децата да поиграят някъде.Съжале за сватбата ама има време сега като виждам какво пишеш имате по-важни неща за оправяне.И ни едругата седмица ще гласим изследвания за ясла.Май че излизат около 30лв.На мен ми казаха,че трябва да се направят непосредствено преди пускането на детето на ясла,щото най-дългия срок на едно от всичките е 1 седмица.
Коте много сладурски снимки  Heart EyesМного са готини баткото как води Тея  Simple Smile
Поли и ние като сме голички обръщаме специялно внимание на чурката.Най обича да се надупи и да гледа как виси или да се дърпа и крещи  Joy
Ани от Бс честито,дано се радвате на здраво и хубаво племенниче  PeaceИ аз чакам племенниче през март.
Ние пък от няколко дена показваме с дърпане на  гащите, че сме свършили оная работа  Sick ама като я свършим.И като го питам напишка ли се пак се дърпа.
Ооох оставям ви,че Дидко бандитко пак е измислил беля ooooh!Носи си мотора пред тв и се качва на масата да дърпа телефона или както е сега дърпа стола в кухнята и пуска микровълновата /която чувам да работи/
Лека вечер!И приятно гледане на Хаус и разбира се От местопрестъплениетосъщо мои любим сериял

# 139
  • София
Добра вечер, мацки!

Като мама на госпожица и съответно непознаваща тънкостите в мъжкото отглеждане, много се смях с описанията ви на "игрите" на дребните с онази специфична мъжка част  Joy Големи сте скици. Аз винаги съм искала да имам момиче, точно защото мъжете хич не са ми ясни и ми се струваше, че няма да се справя добре с гледането на момче. Личи си, че съм неподготвена, щом толкова ми беше странно като ви четях Simple Smile

Сега за нас - Ени си има нови есенни обувки и толкова си ги харесва, че цяла вечер се разхожда с тях. И като й казах колко е готина, тя се фръцна с едно звучно "ейййй". Кипра! Ани, също като теб и аз се радвам, че детето ми е точно такова каквото съм си го поръчвала и мечтала. Ти се радваш, че Ники е общителен, дружелюбен и си споделя играчките. А аз исках Ени да има силен характер, да знае какво иска и да си отстоява позициите. Е, това е тя  Simple Smile

Стискам палци на всички, които имат важни дела. Успех, момичета, ще се справите! Peace

Пинк, и аз скоро си мислех за теб, чудех се какво стана със сватбата, защо не пишеш. Няма как да те забравя, нали сме една зодия, пък и децата ни родени на една дата... Радвам се, че с Марти сте добре. Той е станал още по-готин, пу, пу!

Поли-Уоли, горкото Бобче, дано скоро да му заздравее устната! А иначе, хич не ми се струва нормално да падат толкова често, но понякога е неизбежно Sad

Коте, много са ти сладки децата - баткото грижовен, води принцеса Тея за ръка  Hug

Поли, скоро май не сте се отчитали със снимки... Радвам се, че пак си тук.

Ани, успешно раждане на бъдещата мама и само хубави емоции!

Казвам ви Лека нощ с  ето тази  вълшебност от звуци и глас...

# 140
  • София
Ей ме и мен! Извинявайте, ама нещо нямах никакво настроение, затова не съм писала. Не съм ви и чела, но сега изчетох всичко.

Честито на всички бременни майчета! Поздравявам ви за смелостта и ви желая лека и безпроблемна бременност! Наистина ви се възхищавам. Мен още ме държи първата година на Виктор и незнам кога ще се обезстраша за второ.

Мимик, съжалявам за случилото се с теб  Hug! Пожелавам ти да преживяваш това за последен път, и оттук-нататък само леки и безпроблемни бременности (нарочно е в множествено число Simple Smile) и здрави, сладурски бебета!

Всички юнчовци са невероятно пораснали и са наистина страхотни! Голям кеф ми беше да разгледам всички снимки! Утре ще кача и нашите, да ни видите.

Ние бяхме в болница. Виктор хвана гадния вирус с диарията и повръщането и неможахме да овладеем в къщи, колкото и да се стара педиатърката. Така се беше обезводнил, че му се свили вените и го бодоха 12 пъти, докато намерят вена за абоката. Та 4 дни на системи мойто момченце, дето не беше боледувало изобщо. Беше като парцал, аз направо се бях уплашила по едно време, такъв никога не е бил. Първите 2 дни дори не седна, само лежеше. 4 денонощия нищо не хапна, нито пийна, та добре, че поне го наливаха със системи. После вече лееека-полека влезна в ритъм и дойде другото чудо - Виктор търчи из стаята, мама го гони със стойката на системата. Обаче така се беше стресирал, че само някой да влезнеше в стаята почваше моментално да реве. Последните дни вече научи, че лелите с червените престилки не са изобщо страшни (чистачките), тези с белите престилки са само малко страшни, особено, докато преслушват или гледат гърлото (махаше им за чао, щом се появяха лекарките на вратата), обаче тези със сините прескилкиии... Ужас голям, то направо неистов рев, щом ги види, та все дебнехме да е заспал, че да му влеят антибиотика, или да сменят системата. Иначе го стабилизираха де. Резултата, обаче е 1.2 кг. надолу и сега е един такъв слабичък...

Прибрахме се, влезнахме в ритъм вече, но на мен още ми е едно такова мрачно и гадно настроението. А той вече си е същия Виктор (само малко по-слабичък де  Grinning). Няма спирка по цял ден. В момента ни растат 2 зъба едновременно, та сме и нервни на всичкото отгоре, но мама е свикнала. Да е здрав, пък всичко друго се преживява.

Та това е от нас. Пожелавам на всички дечица много здраве!   bouquet

# 141
  • Канада
Здравейте момичета!
Пак изчезнахме ние,ама диването не ме оставя да припаря до компа-иска цялото внимание само и единствено за себе си!А пък и баща му го научи в момента в който си изяде закуската да ходи навън и сега като го нахраня,скача и почва да блъска по вратата!!!Та....общо взето сме навън по цял ден,спи само по веднъж-между 40 минути и в най щастливите за мен моменти 2 часа.А като спи,гледам да пооправя нещо из къщата,че иначе все едно тайфун е минал.Имам едни бели шкафове в кухнята............аз само ги бърша,а Ванко само си лепи ръцете по тях ooooh! ooooh! ooooh!
Иначе става все по забавен и всеки ден ме изумява с някоя нова хитринка,а как копира всичко,което види от нас-направо падам от смях!Да се похваля,че го записахме на плуване и на детска гимнастика-в събота ни е първия час по плуване и ще докладвам после дали се е понравило на младежа!!!Записах го(колкото и тъпо да звучи)един час поне друг да му бере грижата Embarassed,не че аз няма да съм там,ама....пак е разнообразие!Иначе все се гледаме сами-нашия тати са го емнали да работи сериозно и рядко му виждаме очите.
да кажа и за консултацията-вчера бяхме-биха ни две ваксини-този път в ръчичките,милото така рева,а аз повече от него CryАма като излязохме от кабинета и го пуснах да беснее,забрави всичко JoyКачил е едно кило за 3 месеца-вече е 11550 и 80 см.Абе аз мисля,че е малко по висок,ама не можахме да го удържим,за да го премерим Mr. Green
Хей,момичета-май се олях!Спирам да ви занимавам с нас!
За съжаление не можах да изчета всичко,че страниците ми се зареждат много бавно(а вече е 12 часа тук),ама прочетох мноооого хубави неща за бременни майчета!Честито на всички,няма да изброявам,че да не объркам имената.Желая на всички много лека бременност и най послушните и красиви бебоци!Пожелавам си и аз да се включа скоро при вас Mr. Green Joy
Мимик,съжелявам  че така се е получило при теб!Много сърдечни прегръдки и целувки и от все сърце ти пожелавам да нямаш повече такива неприятни преживявания! Hug Hug Hug
Дано Йоанка стане кака в най скоро време!
Хайде ще ставам аз!Дано намеря тези дни пак да драсна,че и мъжо ме занимава с негови работи да върша през деня,вместо да вляза и да си кисна тук!Все ме бъзика,че това ми били лекциите Mr. Green
Целувам ви всички мили момичета!!!
Лек ден ви желая!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 142
Кафенце... закуска  Wink

Мимик
, съжалявам за случилото се, но всяко зло за добро - пожелавам ви следващия път всичко да е наред и с усмивка да ни съобщиш радостна новина  bouquet

Тинтири - Минтири, колко познато звучи това в болницата ooooh!
Радвам се, че юначето вече е ОК и сте си в къщи....а ти излез на вън, погледни Слънцето и дребчо и се усмихни Heart Eyes
Животът ни е хубав, когато всичко наоколо са здрави Peace

Честити обувчици на Ени  Heart Eyes да се фръцка на юнаците все повече и повече Mr. Green
Дай сега да я видим с тях Wink

Пинк, добре си се завърнала  Hug може догодина заедно да правим сватбите си...или поне това е в мечтите ми Wink
За ясла като правих на ВикО изследвания - нищо не съм плащала...той бе на по-малко от 2г. Peace

...отивам да сменям едно наакано дупе Joy

Прекрасен ден  bouquet  bouquet  bouquet

# 143
Добро утро момичета!
Благодаря на всички за милите думи за моите дечковци Heart Eyes Hug
Таталинка,честити обувки на госпожицата, хайде да я покажеш с тях Wink А нашия баткото ,наистина умира за Тея,както и тя за него,толкова е силна връзката между тях и това стопля сърцето ми Heart Eyes
Тинтири Hug те мила за това ,което сте преживели и се моля повече да не се случва нито на вас ,нито на друго детенце PraynigАз работя в сиситемата и болниците и положението в тях и отношението на персонала са ми ясни #2gunfire,за съжеление.
Сега да ви се оплача вчера как падна моето момиче по лице и като я вдигнах,устата и беше в кръв #Crazy отначало много се уплаших,защото тя плачеше много силно,после поразгледах пораженията и се оказа че е прехапала устната си при падането,има ужулено носле и в момента има устни като на Анджелина Джоли Grinning Милата ми гадинка,цяла нощ спа неспокойно и проплакваше Sad Дано повече да няма толкова тежки охлузвания Praynig
Сега ви оставям ,че ме викат  bouquet

# 144
  • София
КоТе, противно на всички очаквания съм очарована от болницата, в която бяхме - отношение, професионализъм, условия... Всичко беше наистина на ниво, не съм очаквала това от държавна болница! Немога да се хвана дори за едно-единствено нещо, което да не е било както трябва. Слава богу, че не отидохме в Инфекциозна болница, защото като разбрах какво е там направо ми се изправи косата. А пък за чистотата просто нямам думи! Такава чистота не съм виждала в друга болница, дори във вип отделението на родилния дом, където родих (там си имаше хлебарки, докато тук - нито една). Миеха пода 2 пъти на ден и по веднъж на ден миеха всички прозорци и дезинфекцираха всичко - легла, маси, шкафчета и прочие. А пък на изписване лекарките и сестрите чак ми се скараха, че съм дала излишни пари да им купя бонбони, а не съм купила нещо на детето. Наистина прекрасно отношение и слава богу, че бяха всички те да ми дават сила и да ме успокояват, иначе сигурно щях да се побъркам.

# 145
Тинтири,честно казано за пръв път от години насам чувам човек да се изкаже положително и да хвали отношението на лекари и най-вече състоянието на болница.И аз раждах в така наречен ВИП-етаж на АГ  болница,но честно казано нямаше нищо ВИП-ско,както ти казваш и хлебарки,и режим на топлата вода/макар че когато раждах аз още нямаше такъв/,но снаха ми роди 3 м след мен и вече имаше, единственото по-различно беше разрешения достъп на близките ти по всяко време.Надявам се скоро всички болници в България да са като тази за която ти говориш,но също се надявам и се моля ние и децата ни да не се налага да опираме до тяхните услуги Praynig Praynig Praynig
Целувки от нас Hug

# 146
Този форум се побърка,защо ми показва стария Ник newsm78

# 147
Тинтири,съжелявам за всичко което ви се е наложило да изтърпите с Виик,но наистина и аз за пръв път от толкова време чувам добри отзиви от болница и от отношение на персонала......Кажи коя е болницата,тогава,че то не е  хубаво да се опира до такова заведение....,но поне като се наложи да знаят мамите къде могат да разчитат на човешко отношение/защото според мен това е най-големия проблем на здравната ни система......хлебарките,мизерията и мръсотията се преживяват,но грубото и пренебрежително държане на персонала-особенно когато става въпрос за детето  ти-не/
Пинк-че,дано се оправите скоро с жилището,пък сватбата няма да ви избяга-според мен е по-важно да се разбирате,отколкото дали имате подпис или не......иначе си е хубаво да си направите един такъв празник,но пък и е добре да не е за сметка на нещо друго...А за изпитите имаш морална подкрепа и от мен Praynig...и да не забравя да ти кажа-Марти е много пораснал/и разхубавен/
Дани,това,че сте все навън е голям +...така хем енергия хабите,хем къщата опазвате.......и аз го чакам Иво сега да се наспи и да поемаме,че иначе няма насмогване-аз чистя-той след мен пренарежда и цапа....и цял ден можем да си правим едно и също.....А,от теб непременно искаме снимки и отзиви от гимнастиката и плуването-че тук за съжеление няма такива ексри/поне в Пловдив/ и ми е интересно/специално за плуването,защото знам,че в първите месеци бебетата имат все още съхранен рефлекс за плуване,но като са на годинка и нещо май вече ще се почва отначало с уроците:thinking:/
.....аз отивам да позачистя,че да можем да излезем спокойно,като се събуди дИвчо.....
А за килимите-откак открих,че в кварталната автомивка ги перат перфектно за никакви пари,вече не се занимавам с тях/че то в апартамент да переш килим, и да го изпереш добре си е бая изкуство/

# 148
  • Варна
Здравейте! Успях да прочета малко по диагонала, че Криско се е вкопчил в крака ми... До сега оправях багаж, след малко заминаваме за Казанлък. Свекъра нещо не бил добре и ще отидем да го видим, а и да се поразходим малко.
Тинтири, дано забравите скоро неприятната случка! Наистина се учудвам за добрите отзиви от болницата, дай Боже така да станат всиччки болници. То не стига тормоза, че детето е болно, ами и условията ако са лоши...
Сега ви оставям, че не се издържа на скимтенето на Криско.

# 149
  • София
Болницата е бившата 3-та градска, която ни е съвсем близо и нашата педка работи в поликлиниката на болницата. Иначе се води "Национална кардиологична болница". Специално в детското отделение приемат деца с почти всякакви заболявания, не само кардиологични.

Ето да ни видите какви сме тъжни в болницата:

Ето и още снимки: http://tintiri-mintiri.fotovisia.com/r.php?page=1&f_id=1632

А ето и от морето, че не съм ви ги показвала: http://tintiri-mintiri.fotovisia.com/r.php?f_id=1630

Общи условия

Активация на акаунт