Есенен ветрец листата рони, мама ЮНЧО в парковете гони

• 14 066
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Pink, честито и от мен.  bouquet Предполагам, че си ги "разбила" на Защитата bowuu Много професионални успехи ти пожелавам Peace

Ani и Ань, много Благодаря за окуражителните и мили думи. Hug Heart Eyes bouquet 

Момичета, знаете ли дали и къде има online книжки за възпитанието на "малки врабчета"? newsm78

# 166
Здравейте и от мен  bouquet

Ние сме още малко болни,но страшното вече мина.Сега има слаба хрема и от време на време се дави(от секретите дето и минават в гърлото от носа).Надявам се утре да е още по-добре и здрава,че сме на рожден ден. Party
Люба скоро ще ти пиша за среща, тя си смени от няколко дни графика за сън.Вече спи от 12-13.00 и от 16.30-18.00 та мога спокойно след кухнята да тръгна за центъра,е малко много ще ми стане ходенето ама нали е за да ви видя.. Hug Hug Другата седмица ще се разберем,че тази имам да правя профилактични прегледи.
Вие ще си правите ли профилактични? Лекарката ми каза,че били задължителни.Изпраща ме на кръв,секрет,кардиолог,гинеколог.
Сега отиваме с Ани да донаберем шипки,че ще си правим шипков мармалад,много вкусен става.
лек ден  bouquet

# 167
  • Варна
Здравейте момичета!
Ние с Дари се позагубихме малко, защото в това хубаво време почти не се спираме вкъщи!
Честит рожден ден на патерица на Агнешка! Бъди много здрава и щастлива! И дано скоро да се видим.
Пинк, честито мила. Много професионални успехи и дано работото да ти носи много удоволствие!
Боши-моши, добре сте се завърнали. Страхотно се е справила малкото принцеса. Ох, искам и аз като пускам Дари на ясла да се държи по същия достоен начин. Нооо като гледам отсега, че това ще е мисия невъзможна... Sick
Ань, и при нас положението нощем е неудържимо откъм искане на "няни". Мислех си, че е от зъбките, но няма изгледи скоро да никне нов. Сега като прочетох поста ти се уверявам, че е заради "спорта". Много не ми се иска скоро- поне зимата, да я отбивам, но искам и аз да се наспя вече   #Crazy
Зори, радвам се, че Йоанка е вече по-добре. И приятно прекарване утре на рожденния ден.
Да ви се похваля - днес открих едно страхотно местенце във Варна, където Дари и още много други деца могат да играят на воля. Това е един нов парк с люлки, пързалки, езерце  (обезопасено) с водни колела и при това напълно БЕЗПЛАТНО. Доколкото разбрах е общинско съоръжение и е направо прекрасно...възхитена съм. Ето малко снимки оттам: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=62079&photo=157 и следващите.
Отивам да се метна до спящата ми красавица, че и мама е изморена.
Прекрасен ден на всички!!!

# 168
Сега отиваме с Ани да донаберем шипки,че ще си правим шипков мармалад,много вкусен става.
лек ден 

и аз обожавам домашен шипков мармалад, но голяма цапаница става. ох, как ми се дояде.

Зори, бързо оздравяване на Йоанка.

Саси, бих кърмила и до 5 години, но виждам на къде отиват нещата. Не ми се нрави това постоянно дърпане, мрънкане през цялото денонощие. И само като се замисля, че става през десет минути в продължение на часове. Сега Стефан става само веднъж нощем, макар че все още е при свекърва ми. Не е гаранция, че няма пак да му се наруши съня от зъбоникненето ( слава богу, до сега бе всичко наред). Аз си мислех, че на мен отбиването ще ми се отрази по-зле, но и аз някак си по-леко го приех.

Чудесен парк! Завиждам благородно.
Ч@№$  Е, това е от Стефо Grinning

# 169
Влизам само да се оплача,че Тея от снощи е болна има висока Т и днес се оказа че е с гнойна ангина SickИзписаха ни Зинат.Незнам как ще и го давам ,тя всички лекарства приема много трудно.
Нямам нота да пиша,до скоро.

# 170
  • на брега на Дунав
E, страшно гадно с тия болести да му се не види. Котето дано се оправите бързичко  Hug.
Зори радвам се, че вече сте по-добре   bouquet
От сума време се каня да направя един сладкиш и днес му се наканих най-накрая. Пишман станах ви казвам и така ме е яд сега  smile3511. Тая тъпа фърна на свеки, хем я знам що за стока е и пак се излъгах да правя нещо на нея ... пу само дето се старах толкоз ... ама най ме е яд така  smile3514. Хубаво ви се оплаквам, ама се напуши здраво и трябва да изкарам малко пара  smile3515. Ама сама съм си виновна тя не стига дето само на 300 градуса бачка ами не можеш да регулираш долна горна фурна  newsm61 и сега готиния уж сладкиш е яко опечет отгоре, а отвътре и отдолу е суров суровичък. Оф, айдде няма да се оплаквам вече.
Нещо, много малко пишат  напоследък и темичката една такава замряла ми се види. Дайте да вземем да я поразнообразим малко, че не бива така. Идеи нямате ли да си спретнем поредната анкета или пак да се изстипосаме снимките по дадена тема. Ако има някой предложения да свирка аз съм за  Mr. Green
Отивам сега да си видя "сладкиша", че го метнах пак във фурната, за да направя отчаян опит да го пооправя, че мъжо навит за сладко пък аз овапцах работата.  Sick
Айде чао от мен  Hug

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 19:20 от КорНиШонка

# 171
  • София
Здравейте и от нас!

Котето, Зори дано се оправите бързо Praynig
И Ники една седмица беше хремав и кашляше. Миличкия се наложи да изпие толкова много сиропи и витамини! Но успяхме да ни се размине антибиотика. От събота и мъжа ми е болен,а днес и и аз се опитвам да кашлям. И сега започвам едни чайове и лимони #Crazy
Пинк честито и от мен.
А ние от днес си имаме нова придобивка Laughing Купихме си кола - Opel Zafira. И съм много доволна Grinning

Целувки на всички!

# 172
OOOOO Янан честита ви кола браво на вас ,сега бързо да се лекувате и хайде на разходки с колата  Wink
Е Корни,кофти е станало със сладкиша Confused Тя и мойта фурна пече повече отгоре,та слагам твърдо фолио да не ми изгарят сладкишите.Но и гафове стават,тогава остъргвам отгоре мажа с крем и поръсвам с нещо и става пак хубаво.
Коте тоя настинка е много гадна, особено като има и температура.
Саси много шарен вашия детски кът и аз завиждам благородно.Ние  ходим на един кът дето има люлки-2,малка пързалка и пясъчник.Само заради пързалката я водя там,че е малка и сама се качва по стълбите,сяда горе и сама се пуска и се спира долу.Овладяла е целия процес,аз само следя стриктно да не обърка реда  Laughing В пясъчници рядко я пускам,че хвърля доста пясък върху нея си и може и някое дете да пострада.В двора на къщата съм и направила пясъчник и там я пускам от време на време да порови.
Пинк честито дипломиране Grinning

Днес успях да набера с Ани шипки за мармалада-4,5 кг. Успях само да ги сваря и да ги намачкам първи път.Утре продължавам с второто мачкане  Laughing,а го варя в микровълновата.
И моя мъж е болен, прихвана от нея.Аз за сега държа фронта.
лека вечер  bouquet

# 173
Здрасти и от нас, виждам че Корнишонката вече си има монитор и се е завърнала  Hug  Привет, душицо   bouquet

Признавам без бой, че не съм ви чела, просто нямам тази възможност, вече не знам до кога ша се държим за ръчичка, първи клас наближава  #Crazy, тя още не се е престрашила да се пусне, а е толкоз стабилна  newsm78

Влизам да ви се оплача набързичко, от петък сме болнички, бяхме със сополи до земята, давах витамин С на ампули, слагах Ксилометазолин и спряхме "теча", ама почна да кашля от секрета, заведох я на педката и тя ни изписа Гаразон (антибиотик с гентамицин за носа) и Проспан... И значи по нейно предписание стана така : междувременно прочиствам носа със "Стеримар" (но в случая изобщо не помага), Гаразона слагаме на 8 часа, Ксилометазолина след около час и накрая и Проспана (всичко по 3 пъти на ден и то поне 8-10 дни  #Crazy ) и от всичко това ама толкоз много секрет, толкоз много сополи, нослето ни е постоянно запушено, не може да се храни нормално, за цокане и дума да не става, а като я сложа да спинка, милата, и се почва едно бухане, едно хъркане, ето вече от 15 мин. се чува, не може да заспи, само хленчи, не може да диша, а снощи половин час след като я сложих да спи, от напъване да кашля, накрая си повърна вечерята и си заспинка...

Айде отивам, че плачка вече много ...

# 174
Пак съм аз, с дремещо и похъркващо патенце на рамо  Cry
Имам чувството, че вместо да и помагат, всички тези неща и влошават положението още повече, вече изобщо няма минутка, през която да диша спокойно, дори и през деня, когато сме навън, тя си диша през устата, почти по цяла нощ не спим, вече на мен ми тежат тез сополи, имам чувството, че аз не мога да дишам, иска ми се да и бръкна в носа и да и го остържа  Cry То все съм виждала сополи, аз синузит имам, от време на време се обажда и знам кво е, ама чак такова нещо не съм виждала... Иначе дробчетата и са чисти и гърлото не е червено... И на всичкото отгоре 3 зъба наведнъж са ни замъчили, мисля си дали не са от тях тез гадни сополи  newsm78 
Случвало ли ви се е да сте така дълго време? Вече ми се струва, че никога няма да и се прочисти нослето... И лошото е, че сополките не изтичат (или поне по-голямата част от тях), та да мога да ги издърпам с помпичка, или с клечка за уши да ги изчистя, а са навътре, почти на гърлото и направо се плаша, като я чувам как хърка. И то как да не хърка, нито може да се издуха, нито да отхрачи...
Хайде чао ви от нас, че ми натежа мъника на една ръка, целуфки за фсички малки сладури  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 15:38 от _albeni_

# 175
Абе момичета да ви питам,малката вече три дена ми държи адски висока температура,даже ония ден и беше 40 градуса.2 дена ака веднъж на ден и то е супер рядко.Незнам зъби ли са,какво са.Вече незна смъкваме,а оная вечер от 40 я смъкна на 35 и 8.Забелязах че не ми дава да и мия горни съби,но тази температура нормална ли е за зъби?Благодаря ви.

# 176
Mucunka , не само, че не е нормално висока, ами е и с разстройство- обади се веднага на педито ви Rolling Eyes . Нашата лекарка винаги пита дали има разстройство и ако има, се притеснява не на шега (това до този момент съм забелязала, че го приема като най- сериозен проблем). Вероятно заради обезводняването, незнам, но до този момент "нормално" разстройство не сме отчитали Rolling Eyes . Пък и Т-то ви е бая... Не искам да те плаша или нещо такова, ама и само за собственото си спокойствие дори отиди на лекар Peace

# 177
  • София
Момичета от София, ако не сте видели темата за срещата за обсъждане проблемите на майките и децата в столицата, моля погледнете: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=228024.0
Аз не смятам да гласувам, но наистина мисля, че е добре да се организират такива срещи, за да се даде гласност на проблемите на майките с деца в София. Идеята не е за среща със сипматизанти или подкрепа на дадена политическа сила или кандидат. Ще се радвам да се видим с някои от вас там.

# 178
  • София
Тинтири-Минтири, надявам се да се видим Hug
Бързо оздравяване на всички болнички, Praynig Hug ние също сме със запушен нос, без секрет, но хърка много вечер, няма температура, долу и расте кътник, яде нормално, има настроение, но нощтите са ад Confused - буди се на всеки час, плаче, пиши на сън...дали е нормално, случвало ли се е на някой и дали може да е от зъбки? Rolling Eyes

# 179
Муцунка незнам какво да те посъветвам  newsm78 по- добре се обади на лекар.Ани не е дигала Т от миналата зима,а зъбите до сега ни разтът без болки.Все още сме с 6 бр.
Здравей Албени  Hug и ти се появи( откога те чакам  Wink ) Ох този грип навсякъде е плъзнал  ooooh! И Ани в петък се разболя...... За сополите Ани вече 6 дена има,вече съвсем слаби.В началото,като Белослава се давеше от секрета и не можеше да диша.Лекарката ни изписа черни капки (правят се в аптеката в момента на покупката-3лв.имат трайност 7 дни) педката каза че втечнявали секрета и соплолите изтичат и наистина е така  Peace,панадол и вит. С (аз го давам на хапчета в храната).От капките съм много доволна,е малко цапат ама се изпира.
Дано бързо се оправяват малките сладуранки  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт