Предполагам, че си ги "разбила" на Защитата
Много професионални успехи ти пожелавам 
Ani и Ань, много Благодаря за окуражителните и мили думи.
Момичета, знаете ли дали и къде има online книжки за възпитанието на "малки врабчета"?

Другата седмица ще се разберем,че тази имам да правя профилактични прегледи.

. 
. Тая тъпа фърна на свеки, хем я знам що за стока е и пак се излъгах да правя нещо на нея ... пу само дето се старах толкоз ... ама най ме е яд така
. Хубаво ви се оплаквам, ама се напуши здраво и трябва да изкарам малко пара
. Ама сама съм си виновна тя не стига дето само на 300 градуса бачка ами не можеш да регулираш долна горна фурна
и сега готиния уж сладкиш е яко опечет отгоре, а отвътре и отдолу е суров суровичък. Оф, айдде няма да се оплаквам вече.

Привет, душицо 
, тя още не се е престрашила да се пусне, а е толкоз стабилна 
) и от всичко това ама толкоз много секрет, толкоз много сополи, нослето ни е постоянно запушено, не може да се храни нормално, за цокане и дума да не става, а като я сложа да спинка, милата, и се почва едно бухане, едно хъркане, ето вече от 15 мин. се чува, не може да заспи, само хленчи, не може да диша, а снощи половин час след като я сложих да спи, от напъване да кашля, накрая си повърна вечерята и си заспинка...
То все съм виждала сополи, аз синузит имам, от време на време се обажда и знам кво е, ама чак такова нещо не съм виждала... Иначе дробчетата и са чисти и гърлото не е червено... И на всичкото отгоре 3 зъба наведнъж са ни замъчили, мисля си дали не са от тях тез гадни сополи

ние също сме със запушен нос, без секрет, но хърка много вечер, няма температура, долу и расте кътник, яде нормално, има настроение, но нощтите са ад
по- добре се обади на лекар.Ани не е дигала Т от миналата зима,а зъбите до сега ни разтът без болки.Все още сме с 6 бр.
и ти се появи( откога те чакам
) Ох този грип навсякъде е плъзнал
И Ани в петък се разболя...... За сополите Ани вече 6 дена има,вече съвсем слаби.В началото,като Белослава се давеше от секрета и не можеше да диша.Лекарката ни изписа черни капки (правят се в аптеката в момента на покупката-3лв.имат трайност 7 дни) педката каза че втечнявали секрета и соплолите изтичат и наистина е така
,панадол и вит. С (аз го давам на хапчета в храната).От капките съм много доволна,е малко цапат ама се изпира.