Отговори
# 120
Милички болни майчета и дечица - бързо оздравяване на всички Hug Praynig

Вчрно, че само за болести говорим, но освен яслата и сезона е такъв  ooooh! Калочн няма сополи, но все пак покашля от време на време. Дано не ми го върнат от яслата, че тъкмо посвикна. Аз също имах малко споли, но два-три колдеркса и ми мина (да чукам на дърво)  Whistling

Калоян има доста странно поведение сутрин - почва още от вкъщи да вика "няма гинка", реве и пищи, но щом наближим яслата(тя не че е много далече) млъква и даже тази сутрин си прибра обувките в шкафчето и сам си влезе в групата без нито една сълза  #Crazy

Вчера имахме родителска среща и аз тъй като обичам да съм в течение на нещата взех, че се самопредложих в "борда на директорите"  hahaha (родителски съвет, май му казваха, ама иначе по-престижно звучи) Как ще смогвам и с това незнам  ooooh!

Мишленце, относно телефонния "тероризъм" и на баба ми и дядо ми са звъняли - дядо добре ги е оправил, ама баба така се беше шашнала и уплашила (щото я и заплашвали), че е викала полиция и две седмици не е спала. Кви са тея гадове незнам #Cussing out

Телма, какато знаеш имунитета на децата когато им никне зъб е много отслабен и те са податливи на настинки и вируси. Така че нищо чудно да има връзка между зъба и болестта. Точно за това ни говориха вчера на родителската....

# 121
Здравейте и  от нас ние които не сме боледували нощеска повърнахме 4 пъти без да има нищо.МИсля че е от пуканките защото имаше пикантина в/у тях #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing outСега ще я водя на ле кар и ще в идим.Дано е от тях ooooh!Баща като гледа дете е така вече съм казала нито финети в къщи нито пуканки Sick #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 122
Привет в тоэи дъждовен следобяд.

mom_an,това за биберона е чудесно,по-добре го скрии,за да не го вижда и ако го потърси го залъжи нещо.Щом 2 пъти е заспал без него използвай момента.Аз така процедирах,и по важното е че имах успех.

Vivka,много самостоятелен твоят юнак!Ние сме на тема обуване на обувки,чехли,джапки(джапанки)-цяла вечер това ни е занимавката.Щом види някой,че е бос веднага му донася чехли.

Виличка,как мина партито?

Мишленце,наистина може да е алергия от препаратите.
Познати се оплакваха,че детето им всеки ден се връща от детска с избелели панталони на колената,защото лелките не мият рано преди да дойдат децата,ами като са там.

Май върлувал грип с повръщане и раэтройство!
Бързо оздравяване на болните!

# 123
mom_an,това за биберона е чудесно,по-добре го скрии,за да не го вижда и ако го потърси го залъжи нещо.Щом 2 пъти е заспал без него използвай момента.Аз така процедирах,и по важното е че имах успех.
smile3515 Тц. Пак провал. Понякога заспива сам, но друг път, докато не дам биберона, реве и се тръшка. Бих го оставила, аз съм от този тип, непукисткия, обаче спи в една стая с Максим и ако го събуди, става чудо! Е, няма такъв рев, като това малкото, казвам ви! От няколко дни съм на ръба на полудяването  #Silly, а Максим - на ръба на съдирането! Не знам какво става, че не ще и да суче, ама да не ви занимавам с него сега, че днес май е малко по-добре.
Стефан, слава Богу, не ми е "донесъл" нищо от яслата. Като ги гледам сутрин, май всички са здрави и ако имат сополи, то е от рев. Така че стискам палци на всички болнички да се оправят бързо! Телма, да знаеш, че като нищо неразположението ще да е от зъбчето! При Стефан никненето на зъби винаги е съпроводено с такива "екстри", сигурно и при вас е така. А че има нещо гнило в Дания, грип ли е, какво, има! И мъжът ми тук от 2-3 дни подсмърча наоколо и гледа тъжно, та го преследвам с чашата с Фервекс ("Остави тая бира сега, на ти тука едно чайче!"), за да не зарази малчовците. В този ред на мисли - Бис, пожелавам ти скорстно излекуване! Hug
Орхидейка, да се оправя Ди бързо, стискам палци! Стефан пък тъпче пуканки като невидял, досега не е имал проблеми. Praynig

Ние сме на тема обуване на обувки,чехли,джапки(джапанки)-цяла вечер това ни е занимавката.Щом види някой,че е бос веднага му донася чехли.
И у нас е същото. Той ходи бос, обаче само да види че някой от останалите е без чехли, веднага се носят до крачетата, като Ваш Покорен Слуга. Laughing
Вили, как е Али? От зъбки ли е цялата работа?
Петенце, и Стефан беше така в началото - реве, реве, пък като види, че няма измъкване, и само си прибираше обувките в шкафчето, хлипайки и подсмърчайки. hahaha Много ми беше сладък.
А пък да ви се оплача какъв срам изживях вчера - отивам да взема Стефан следобед и сестрата отново нарежда пред родителите кой ял, кой спал и т.н. ОБръща се към мен и ми вика: "Стефан се храни много добре! Като си изяде всичко от неговата купичка, почва да дърпа на другарчетата си купичките!" И аз:  Shocked  Rolling Eyes ПОтънах в земята. И да му обяснявам, няма да разбере. Пък и какъв е тоз глад, не знам. Вчера, откак се е прибрал, докато си е легнал - ами все тъпче нещо! ooooh! Поне ми го похвалиха, че е кротък, спи си и си играе с другите деца. Ама ще им изяде ушите! Tired

# 124
Здравейте и от мен!

mom_an, Али е май по-добре, не вдига Т днес, но за довечера дали ще  вдигне незнам  Rolling Eyes Дали е от зъбче, дали нещо друго - никой не можа да разбере  Cry А за Стефан - нека яде детето! Радвай се, защото моята Алекса нищо не иска да близне, даже и сок и мляко не иска Sad Знаеш ли колко е лошо да не ти яде детето  Sad

lilli, за партито какво да ти кажа - с това детенце с Т само изтичах за да поздравя рожденничката и бързо бързо се прибрах.Ще правим парти като оздравеят децата  Whistling

# 125
  • там където ме зове сърцето!!!
Ох , не мога да намеря темата , та за да се придвижи  нагоре ще пиша! Joy

Vili4ka дано бързо се оправят нещата при Али и да си хапва Praynig (при моето дете  това е признак, че е доста болен!

Орхидейка, дано да е от тези "боклуци " дето е яла и бързо да се оправи Диди! Praynig

Ние сме на тема обуване на обувки,чехли,джапки(джапанки)-цяла вечер това ни е занимавката.Щом види някой,че е бос веднага му донася чехли.
Joy Joy JoyПраво е детето -който ходи бос ще се разболее , вече е студено!Има ви грижа милата Hug

mom_an, не се срамувай ,ако всички са злояди голямо разхищение ще падне! hahahaДа е здрав и да си хапва! Hug

petenceto, честито ти нов , престижен, ясленски пост ! Hug

Дес, къде се скри????? Hug

# 126
Добро утро,ама снощи много рано сте си легнали,и тази сутрин няма никой.

Заведох Анджела на ясла и сядам да видя какво съм изпуснала.Сутрин малко си поплаква ама като я вземам си играе с децата.
Не можело до обяд да я оставям,до 10 часа.Вчера мъж ми я взел в 11.45.и се развикали.Не била яла,другите деца ги сложили да спята .
Е, как така на другите сложили да ядат на мойто не.
Абе ще се оправят те там ама много ми се мотат.Мързили ги незнам,а са около 10-15 деца.
И днес пак до 10.Само ми разпокъсват деня.
Еоплаках ви се сега ще отида да си направя кафе.

# 127
Пепи, каква е тая ясла, в 11:45 вече спят?! Shocked Че кога обядват, в десет ли? И откъде накъде ще ти нареждат кога да си вземаш детето? Според мен с такива накъсани схеми - а до 10, а до 11, а до 12, само разчанчват детето и правят адаптацията му още по-трудна!
На мен, между другото, също ми налагат час на прибиране - да съм го вземала в 16:00, че тогава ги вземали повечето, да не ревял на вратата, че в 16:00 си тръгвала лелята и сестата оставала сама. То май в това е цялата работа - не искат да остават сами с тях, което е разбираемо де, ама се чудя какво работят тези родители, та си позволяват всеки ден да тръгват от работа в 15:30, примерно, та да си вземат децата в 16:00. newsm78 Добре, че съм си вкъщи, иначе съм уволнена на секундата с подобен график...
Дес, стига бачка, ела у форумааааа! Mr. Green

# 128
Пепи, каква е тая ясла, в 11:45 вече спят?! Shocked Че кога обядват, в десет ли?

И аз това се чудя  newsm78 В нашата ясла лягат в 13.00 часа, обядват в 12.00 до 12.30. А и в 10.00 да я взимаш, че тя не е седяла и два часа  Shocked

Аз първия път като Калоян спа ми казаха да се обадя в 14.00 да видя всичко ли е наред  и после да го взем акъм 16.00, за да не му стане много, но ми го дадоха в 16.30 щото ял - две порции грис  hahaha и ми казаха "От утре след 16.30". Вчера отивам в 16.30 и те в двора. Седят на една пейка 10ина деца. Викам има "Какво сте го наказали моя юнак?" (имаше деца които играеха в пясъка), а те "А не - нашата група цялата седи" - как го постигат това незнам - аз и за минута не мога да го курдисам да седне до мен  #Crazy Хич не плака като ме видя и дойде чак като го повиках. Пак е изял две порции. mom_an, не се коси явно и ние ще изядем ушите на съясленците  Joy

Днес пак се сърди и плака вкъщи, но като тръгнахме млъкна и си влезе в групата без мрънкане. Да не казвам голяма дума, ама вече май привиква  Praynig

liliq, и Калоян непрекъснато ни обува чехлите, а неговите пантофи си ги маха  Mr. Green А напоследък се обува все с големи чехли и ходи важен, важен  bowuu

VIVKA, благодаря   bouquet Надявам се да се отчета подобаващо и да не вляза в пряк конфликт с останалите родители

DIVA_ORHIDEQ и останалите болни - как сте? надявам се вече по-добре  Praynig Hug

Лек и усмихнат ден на всички  Peace

# 129
  • Варна
Хайде, привет!

За яденето в детските заведения - момичетааа, само се радвайте. Светлин цялата 1 и 2 група в детската градина почти нищо не е хапвал. Ял е по една филия сух хляб със сол (по негово желание) наобед и са обикаляли кухнята за обикновени бисквити следобед с госпожата. Аз им бях казала, да не го насилват, ако е гладен-ще яде. Да не се притесняват, нищо няма да му стане. Та чаааак накрая на този образователен период се беше очовечил малко на тема "храна". Така че нека си хапват децата.

Моите са добре, Сашко почти вече е без хрема, ама мен ме налегна някаква тютюнджийска кашлица (то не пуша де  hahaha)...

# 130
Здравейте майчета!Включвам се набързо да се похваля, че пак ще ставам мама!
Бързо оздравяване на болничките дечица!

# 131
  • Варна
Анета, честито! Хубава новина! Лека бременност!!!

# 132
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Привет, момичета!

Много се радвам за хубавите новини из темата - бременилки, булки ... все така да е!

Целувки на всички!

# 133
  • там където ме зове сърцето!!!
  bouquetЧ е с т и т о !Лека и безпроблемна бременност! bouquet
Твоето януарче настоятелно е пяло Hug!

# 134
  bouquetЧ е с т и т о !Лека и безпроблемна бременност! bouquet
Твоето януарче настоятелно е пяло Hug!

Peace Joy

И от мен честито!!!

Общи условия

Активация на акаунт