Вчрно, че само за болести говорим, но освен яслата и сезона е такъв
Калочн няма сополи, но все пак покашля от време на време. Дано не ми го върнат от яслата, че тъкмо посвикна. Аз също имах малко споли, но два-три колдеркса и ми мина (да чукам на дърво) 
Калоян има доста странно поведение сутрин - почва още от вкъщи да вика "няма гинка", реве и пищи, но щом наближим яслата(тя не че е много далече) млъква и даже тази сутрин си прибра обувките в шкафчето и сам си влезе в групата без нито една сълза
Вчера имахме родителска среща и аз тъй като обичам да съм в течение на нещата взех, че се самопредложих в "борда на директорите"
(родителски съвет, май му казваха, ама иначе по-престижно звучи) Как ще смогвам и с това незнам 
Мишленце, относно телефонния "тероризъм" и на баба ми и дядо ми са звъняли - дядо добре ги е оправил, ама баба така се беше шашнала и уплашила (щото я и заплашвали), че е викала полиция и две седмици не е спала. Кви са тея гадове незнам

Телма, какато знаеш имунитета на децата когато им никне зъб е много отслабен и те са податливи на настинки и вируси. Така че нищо чудно да има връзка между зъба и болестта. Точно за това ни говориха вчера на родителската....
, а Максим - на ръба на съдирането! Не знам какво става, че не ще и да суче, ама да не ви занимавам с него сега, че днес май е малко по-добре.
А за Стефан - нека яде детето! Радвай се, защото моята Алекса нищо не иска да близне, даже и сок и мляко не иска
Знаеш ли колко е лошо да не ти яде детето

Добре, че съм си вкъщи, иначе съм уволнена на секундата с подобен график...
Надявам се да се отчета подобаващо и да не вляза в пряк конфликт с останалите родители