Отговори
# 105
  • София
Да са живи и здрави малките бебоци-Мила на мама Мишонка и Деян на мама Нигела!!!

Аз лично не съм подготвяла зърната, но ходя без сутиен и търкането в дрехите също било вариант за подготовка.

# 106
mishonka!!!  Hug
Много се радвам за вас newsm44

Да ти е честита малката принцеса, да е жива и здрава и много да ви радва newsm51 

Изумително е как толкова бързо си се прибрала вкъщи, браво!!!

# 107
  • някъде там
Мишонка,приеми и от мен сърдечни поздрави!!!Нека малката сладка бебка Мила,да е много здрава и да ви радва!!!

Почна се с бебевалежаааа Wink

# 108
Ахам  smile3521

Мишонка и Нигелла бяхте разшпионирани за раждащи мами още от вчера  smile3501

ЧЕСТИТ МАЛЪК ПРИНЦ И МАЛКА ПРИНЦЕСА на Нашите Мами-Сладурани - Мишонка и Нигелла!!! Нека са ви послушни дечицата, да растат здрави и умни а на вас БЪРЗО възстановяване!!!

Рали, добре си дошла, мила  Hug

Мирама, честита месечинка на малката снежинка   bouquet

Такаммм, сега моята кристална топка предсказва, че следващата ни мама с непланирано раждане ще е Ивонката Mr. Green

# 109
  • София
Ехеее....още едно бебче!  Hug Hug Hug

Честито на Мишонка! Нека малката принцеса расте здрава и щастлива и радва много мама и тати!

Очакваме с нетърпение снимки.  Hug

Аз каквато съм отвеяна забравих да честите месечинката на Калина и малко със закъснение месечинката на Томас! Нека наште най-нетърпеливи бебчета растат бързо и бъдат много здрави!

Rally - радвам, че си си в къщи вече.  Hug изпращам ти една магийка за леко раждане без проблеми, до тогава никакви болници.  Naughty

Аз да си кажа, че в крайна сметка си привиках таткото, защото с тези болезнени контракции много ме е страх да не тръгна да раждам. Чакам го след час-два в къщи и бебка има зелена светлина.  Mr. Green

Jenna - ха, дано, защото ще се побъркам още един ден с тея болки, но да видим.... Praynig То сега за късмет сигурно щом извиках Жоро и контракциите ще вземат да спрат.  Joy Иначе утрешния ден ми харесва - хем събота, хем Дева.  Mr. Green

# 110
Ехе започна се! Бебчета,бебчета,кеф , кеф, кеф!
 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
Честито на Нигела!
Честито и на Мишонка
Много, много здравички, веселички  и послушнички да са бебчетата!
Да и е честит и на кака Калина първия месец !

# 111
Mishonka Честита кукличка да ви е здрава и много послушна малката бебка

# 112
Честита бебка на Мишонка! Да е много здрава и много да радва мама, тати и батко    bouquet  bouquet  bouquet а на теб бързо възстановяване

# 113
Честито, мишонка!!! Пращай снимки на куклата малка!!! Да е здрава, красива, и да радва цялото семейство. Как се оправя баткото?

Прекрасно име!

# 114
  • София
Още веднъж ви благодаря за палците на всички   bouquet

Добре дошла на Мирама с малката Калина вкъщи и честит първи месец на малката  Simple Smile

Джена, аз залагам, че Танини ще е следващата. В девети месец е с две огромни по ехограф бебета  Simple Smile
Стискайте палци и за нея, момичета, тя много иска да роди нормално двете бебчета  и ще пробват нормално раждане, пожелавам й да успее  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Днес и тя постъпи в Тина Киркова с наченки на родилна дейност, дано всичко мине нормално и безпроблемно ....  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Наде, не знам дали ще устискам до термин  newsm78 Понеже на докторите им се ще бебето да се ражда, ама не предизвикано (поне засега няма нужда), три дни ме пребъркваха как си трябва, та днес на два пъти падна ха огромни парчета от слузестата тапа ... сега нещо контракцийки ме почнаха (ама нерегулярни)  newsm78 Ама де да знам пък, може и да устискам  Mr. Green
Сега отивам да се изкъпя като бял човек в мойта си баня и лягам да си гушна баткото  Heart Eyes

# 115
Мишонка - да ти е честита малката принцеса Мила, да расте здрава и весела, да ви носи много радост и щастие!!!

на мама - бързо възстановяване!!!

# 116
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА НИГЕЛА И МИШОНКА newsm44 newsm51 smile3525
ЧЕСТИТ И ПЪРВИ МЕСЕЦ НА КАЛИНА  ura

# 117
4естито на нигела и ми6онка Hug Hug Hugизпра6там ви много целувки и добри пожелния
малката калина да ни е жива и здрава и да радва мам4ето си Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
мам4ета, моля за мнение: да нося ли колан след секциото?
за мен: контракциите ми не спират - ту са безболезнени (втвърдява ми се корема), ту са като менструални болки. двете дива4ета в стомаха ми не спират да се ритат. дано устискам да вляза в 9-ия месец...
до скоро
целувки

# 118
Честито на Мишонка и от мен. )))) Много здраве и щастие ви пожелавам. ))))

galini, аз колан си купих но съм го слагала общо 2пъти.

# 119
  • Пловдив
Честита дъщеричка на Мишонка! Да ти е жива и здрава и само усмивки да ти носи!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт