Отговори
# 120
И аз не спя:)Вече не могаааа

ВАРНЕНКИ НА 27 СЕПТЕМВРИ 2007 Г
                        9  чАСА НА "ДЪРВОТО ПРЕД ОБщИНАТА"
                        КОИТО ИСКА ДА ИДВА НА ЛЕКЦИЯТА
                +ПОСЛЕДВАщ шУРМ НА БАНИчКИТЕ СЪС СПАНАК И ПОНИчКИТЕ

жЕЛАЕщИ?   Mr. Green

# 121
И аз знам за тази лекцийка,ама ще съм във Варна чак на 30:(

# 122
Добро утро! Честити бебчета на Лилия85 и на Джуджавка. Много да ги слушкат и да пораснат големи Hug

# 123
Добрутру, мами! Засилвам тумбарата към лекцията на 9 месеца!

А за матраците - нашия е марка НАНИ.

# 124
Добро утро, мамчета.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОДИЛИ МАМИ. ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ. Бързо да се възстановявате и да се прибирате в къщи да си гушкате бебоците.

Да се отчета и аз. Все още сме 2 в 1. Вчера бяхме при доки и може  и мен да ме запишете на първа страничка за секцио на 01.10. Много се надявам бебчо да не реши да излиза по-рано, че лооошо.
Аз тази нощ спах непробудно, леле толкова беше хубаво- без киселини, без подритвания от бебчо.

Нашия матрак не знам каква марка е , но е стредно твърд с 2 реда кокос и пяна.

На всички мами, които все още си чакат бебешончетата стискам палци всичко да е наред.
Засега толкова. Весел и усмихнат ден от мен.

# 125
Viaavi - матрак си взехме заедно с леглото, с някакъв пълнеж от кокос (каквото и да означава това). Разни познати които наскоро са раждали казаха, че тези имат добри свойства по отношение на твърдост, проветривост и т.н.

# 126
  • София
Привет и от мен тумбалани  wavey

Как сте днес  smile3503 Аз ходих да си взема резултатите от микробиологията и всичко е ОК  newsm44, взех с и обменната карта и направлението за хоспитализация....сега остава да се чуя с доки от Окръжна да си поговорим за раждането  blahblah
Иначе в петък ще мерим бебка при доки от ЖК-то  newsm44 лобимия ми преглед  smile3521......преди 2 седмици беше 2 100кг. и беше качила за 2 седмици 300гр., та в петък  да видим колко е нашишкавяла душицата  newsm32

Гледам снимките на бебоците по 100 пъти на ден.......ама големи душици бе  smile3522 всичките едни сладки мишленца.....хайде и новите мами да качват снимки на съкровищата си, та да  им се радваме всички  smile3521

Целувки на всички   love001и късмет на запътилите се към родилното  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 127

ВАРНЕНКИ НА 27 СЕПТЕМВРИ 2007 Г
                        9  чАСА НА "ДЪРВОТО ПРЕД ОБщИНАТА"
                        КОИТО ИСКА ДА ИДВА НА ЛЕКЦИЯТА
                +ПОСЛЕДВАщ шУРМ НА БАНИчКИТЕ СЪС СПАНАК И ПОНИчКИТЕ

жЕЛАЕщИ?   Mr. Green
smile3521 smile3521 smile3521

# 128
Здравейте тулумбички!Да ви се похваля,днес на тоновете в Тина Киркова ми хванаха една хубава контракция Grinning и сега почваме да ходим два пъти седмично.
   Гледам за сега още никой не се е разписал за деня с бебок,а си мислех че за днес има планово секцио някой newsm78
   Да помоля някоя по-компетентна от вас да ме сложи на първа страничка Embarassed
  мама vanyatr с бебе Паула и термин 05.10 newsm17

# 129

Честито на всички новообебили се мами!!!
Ох Vanyatr ако знаеш как благродно ти завиждам ,аз ужасно много искам да раждам бебчо , а ни контракция ни дявол!! ConfusedНикога няма да родяяяяяяяяяяя  Sad Sad Sad

# 130
Здравейте! Ние още си се носим с бебо! Е аз съм му казала по-рано от неделя да не излиза, че имам други планове, но ще видим дали ще се съобрази с мен бебчо!
Айде стискам палци на всички запътили се към родилното!  Praynig

# 131
mimi123-ще родиш,няма къде да ходиш-щом е влязло трябва и да излезе! Mr. Green
  А между другото на мен доки ми каза на 11.09,че всеки момент ще родя,ама ей го на още сме дебели.
    Едно въпросче от мен всички ли мислите да си плащате 500лв. за раждане,защото аз хич не съм доволна от моята и мисля да я отсвиря и да родя при който се падне smile3511

# 132
Vanyatr- ти в Тина Киркова ли ще раждаш .!??!Там искат по 500 лв за раждане и аз реших да не ги пестя и да си платя на лекарят , който ми следи бременността да ме изражда.Дано да си заслужава ! Praynigи всичко да мине добре, уж за спокойствие си плащаме ама знаеш божа работа!Ама мисля , че и със случаен екип няма да имаш проблеми!

# 133
Добро утро на всички от мен. ))
Днес сутринта получих смс от един щастлив татко. )))

Родил се е син Теодор на мама Dalia-Frina, вчера на 24.09.2007г. ))
Честито на щастливите родители!!!!

# 134
Момичета май ми падна тапата, сега се чудя до колко време може да тръгне раждането - че съм сама, дали да се обадя на лекарката или да чакам #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт