Отговори
# 75
  • София
Честито на мама Лили!Да и е жива и здрава малката Карла!!!

# 76
meggyv, това с гаденето мисля че е нормално и на мен ми се случва, но много рядко. Чела съм, че често последния месец много прилича на първите. Вчера четох в едно списание, че за киселините много помагал чай от джоджен. Една-две чаши дневно. Аз лично нямам, но може да пробваш Simple Smile

# 77
честита бебка на мама лили.да е жива и здрава и много да ги радва.

# 78
Meggyv-И аз за гаденето знам,че се случвало накрая някой път,даже и диария.А за киселините-сода бикарбонат мен ме оправя.Една чаена лъжичка и малко вода-оригнеш се два пъти и си като нова.Това е единственото,което ми помага-иначе няма спане през ноща.

# 79
Здравейте мами!
Vesi_Penkova съми отдавна не съм писала, но пък си ви чета винаги когато мога.
Но, да се отчета- на 21.09.2007г. в 10.40 часа се роди Константин- Александър. 3000грама и 50 см. И двамата сме добре и вече сме вкъщи.
Пожелавам на всички леко и бързо раждане и приятни моменти с бебоците  bouquet

# 80
Здравейте мили мами  Hug

ЧЕСТИТО НА ОБЕБИЛИТЕ СЕ МАМЧЕТА   bouquet МНОГО ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ПРИБИРАНЕ ПО КЪЩИТЕ  Hug

Аз да ви кажа днес цял ден си поплаквам по малко, така се вълнувам от предстоящото събитие, яко ме тресат хормоните /и шубето де.../!!! И като гледам започналия бебевалеж така ми домилява ... и айде пак надувам гайдата...горкото ми куче /понеже сме си самички с него сега/ само ме гледа и се чуди защо ли цивря така...

Ха ха и понеже не знаех какво друго да направя, за да се разсея реших да се обезкосмявам сама  hahaha Joy hahaha нали си представяте каква гледка бях и какви звуци издавах...та съветвам ви - не го правете - идете си на козметик!!! То в деветия месец това си е направо инквизиция и за нас и за бебетата  hahaha

Е това е от нас - още сме си 2 в 1, бебко прави сложни еквилибристики в шкембата ми...ама аз не го пускам  Joy Joy

Лек ден и ще чакаме още хубави новинки  Hug Hug Hug

# 81
ха 4естито и на ЛИЛИ!!! целувки на малката Карла
отивам на фризьор да съм хубава мама Laughing Laughing Laughing
до скоро

# 82
Честито на мама Rali и на мама Лили!

Сега се връщам от доки и докладвам: В сряда вечерта ме приемат в болница, в четвъртък, на 27.09. в 7.30 часа сутринта ми е секциото. Днес си смених най-накрая лекарката с един страхотен доктор, на който може да се разчита. Бебка тежи 3100 (за справка моята специалистка я беше изкарала 3300 преди 3 седмици и ми каза, че можела да стигне 4,5 кг.  Shocked), има много дълги крака (на мама и тати манекенката Joy) и все още е госпожица 4470 ! А, и вероятността за нормално раждане е 20 %, затова и ми насрочи секцио. Така че, записвайте ме на първа страница и ми стискайте палци!

# 83
Vesi_Penkova, честито за малкия юнак. как мина раждането? а ти как се възстановява6?

# 84
jujavka, да ти е жив и здрав малкия бебок! Нека бъде усмихнат, щастлив и с много късмет!  bouquet

# 85
  • някъде там
То човек да не полегне да дремне:
jujavka,честит ти син,да е жив и здрав!!!Честито щерка и на мама Лили!!!

# 86
Честито на октомврийските майчета!!! Да са ви живи и здрави бебоците  bouquet.  Моят малък мъж трябва да се появи около 17-ти окт. Паниката започва да ме обхваща вече...

# 87
Честити бебковци на Рали, Лили и jujavka. И мен ме гони едно такова ревливо насторение.... Mishonka мерси за съвета за говоренето не го знаех това и определено щях да бърборкам и после да ме боли Sad

# 88
# 89
Малката е голяма сладуранка! Малеее, колко е фина само  Mr. Green Само радост да носи на мама Лилия и тати Simple Smile

Jujavka, да ти е жив и здрав бебко и много радост да носи в къщи!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт