Отговори
# 90
jujavka честит ти син!

Честита щерка и на Лили, страхотно име сте избрали. 

П.П. Ама Карла е неприлично хубава бе хора. Пу, пу, пу,

# 91
  • Пловдив
Честито на Рали, Лили и jujavka! Да са им живи и здрави бебоците и много да ги слушкат!

Jena, няма как да стане това с разкритието, един път почне ли се няма връщане. Иначе ти как броиш движенията на бебето? Аз още не съм в деветия ,но от вчера ми се струва, че сме по-малко подвижни, а на консултация съм в сряда.
Меги, опитай със сода , може пък наистина да ти помогне.
Днес на мен ми се наложи да гоня автобуса. До преди две седмици не бих си и помислила за такова нещо, но нали вече сме почти на финала та се престраших. Сигурно съм била много смешна гледка.

Леко раждане на всички мами, на които им предстои тези дни, стискам палци!   

# 92

П.П. Ама Карла е неприлично хубава бе хора. Пу, пу, пу,

Аааа, коки  Naughty , ние вече я заплюхме за нашия синковец  Whistling  Mr. Green

Ох, Меги, направо ти съчувствам с тези киселини Sad Незнам какъв съвет да ти дам, освен да те успокоя, че не остана много Peace

# 93
Джуджавка, честита ти бебека!  Hug  bouquet
Ако имаш време разкажи повече за раждането?!
Голям бебевалеж пада....

П.П. И аз от няколко дни се чуствам, като преди цикъл! Не е менструална болка или нещо такова, ами преди цикъл ми е тежко на стомаха все едно съм яла мазно.... малееее и какъв рев му удрям... за всичко  Blush Достатъчно е едно бебе да видя и ред сълзи, ред сополи... и дори не знам защо?!?!  Blush

# 94
честити бебчета на  Лили и jujavka да са здрави и послушни Ама наистина са много хубави всички октомврийски  бебчета Пу пу пу

# 95
Честити бебоци на Лили и Jujavka!!! smile3541
Здрави и послушни!!!

Мен не ме щат днес в Тина К. Правиха ми два записа през два часа и единия не им хареса, но втория излезе "добър".
И сега утре сутрин пак трябва да ходя Weary

# 96
JUJAVKA честита кукличка!
Много е сладка малката.Аз си мислех,че само аз съм се разнежила и цинкам,като видя бебоци,а то всички!

# 97
честито бебче и на jujavka

# 98
Пожелавам на всички ви раждане като моето  bouquet
Постъпих в болницата с 5 см. разкритие, открити след рутинния преглед в края на бременността. Бях без болки. След 10 минути ми изтекоха водите, включиха ми система и след 1 час контракции и два напъна бебо беше налице. НЯМАМ ШЕВОВЕ. Всичко мина толкова бързо и лесно, че доктора дори ми пожела трета бременност с близнаци, защото раждам бързо  Peace
Бебо е добре, бързото раждане не му се е отразило по никакъв начин. Един красив розов мишок...
Вече съм си вкъщи, напълно възстановена, даже имам желание и за интимни близости  Embarassed,

# 99
Вече съм си вкъщи, напълно възстановена, даже имам желание и за интимни близости  Embarassed,

Тц, тц! Дай Боже всекиму! Хайде, качи снимки да се порадваме.

# 100
Jujavka да ти е честита малката принцеса!!!  4470 smile3522 да ви е жива и здрава и много да ви радва!!!   newsm10  love001
ех,че хубав ден днес  smile3501
vanyatr не си само ти  no аз си напоследък доста често си цивря   Sob Satisfied ами хормончета какво да се прави   33uu

# 101
  • София
Jujavka ЧЕСТИТ СИН, ДА ТЕ РАДВА, ДА ПАПА И РАСТЕ.
Момичета юнакът се казва Константин-Александър  Hug

# 102
  • София
Jujavka И Лилия85   ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЕНЦАТА И МНОГО, МНОГО ДА ВИ РАДВАТ    newsm32

# 103
Пожелавам на всички ви раждане като моето  bouquet
Постъпих в болницата с 5 см. разкритие, открити след рутинния преглед в края на бременността. Бях без болки. След 10 минути ми изтекоха водите, включиха ми система и след 1 час контракции и два напъна бебо беше налице. НЯМАМ ШЕВОВЕ. Всичко мина толкова бързо и лесно, че доктора дори ми пожела трета бременност с близнаци, защото раждам бързо  Peace
Бебо е добре, бързото раждане не му се е отразило по никакъв начин. Един красив розов мишок...

Ей така ще раждаме всички newsm17 newsm10

# 104
ааааама че съм заплес  doh заплеснат заплес  smile3555
Jujavka извинявай мила  smihesorry в бързината съм се пообъркалар пък то и с тоз бременлийски мозък newsm78 
ха, да ти е честит юнакът Константин-Александър!!!  smile3525 smile3504 newsm10 да расте здраво и щастливо дете за радост на мама и тате     love001

Общи условия

Активация на акаунт