АWGUSTинчетата думичките сричат, "Обичам те" един ден ще ни изричат!

• 11 502
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро!

Честит рожден ден на най-добрата майка и баба на света!

vst_80 Супер Митко ме бъзика, че трябва да си потърся работа в Кока Кола, защото количествата, които унищожавам вече били непосилни за джоба му. Joy

nana77 коментарите при нас са подобни  Joy

# 136
  • София
Честит рожден ден на мамат на Дани!
Има едно мляко на Хумана, с банан и ванилия, пробвайте го. Когато отбивах Марти, той също отказваше другите, но това му хареса. Сега сме на Нестле, за деца над годинка.
И да ви питам нещо, какви кремчета правите на децата (ако може и рецепти  Embarassed)
Мерси, предварително!

# 137
Привет и от нас.
Чета ,че сте обсъждали "любимата " ми тема за злоядите деца.Спинки- и Марти е много трудна.Яде само сама,а количеството според мен не надвишава 80-100гр.Никакви песни,игри,книжки,лъжички и др номера не минават.И понеже ми писна да се притеснявам,че е гладна ,след като уж се наобядва и давам АМ и тя най-често си го изпива (малко шише на Авент,около 130 гр).Някой път отказва и не я мъча,пък и тя, ако и сложиш нещо насила в устата ,плюе и реве колкото глас има.
Бамбуча-и ние сме още със залъгалка,но само заспиваме с нея.

Вчера прощъпулника беше супер.Питката ми се получи,въпреки ,че станах в 6.00 да я меся и я правих с едно око.А и за първи път правя питка.Марти си взе топка за тенис,като преди това хубаво опипа задграничния паспорт,калкулатор,модно списание и фотоапарат.На второ четене пак си взе топката,но и микрофона.Та моята версия е :Ще стане спортистка,ще пътува много в чужбинско,като печели победи ще ходи по дискотеките/караоке  и ще пее,ще си смята паричките с калкулатора и ще я има по списанията.  Mr. Green
Качила съм някоя и друга снимчица(понеже пак фотографа се изложи) в Прощъпулниците.

# 138
Здравейте!
Нямам сили за нищо. Така ме цепи главата от хремата, почти не чувам и носа ми тече, като река  ooooh!. Не ме питайте как си гледам децата. А и за да ми е супер гадно снощи ми дойде. Просто нямам думи  Close.
 bdbaloni на баба Лу! Да е жива и здрава!   bouquet
elen@, аз правя най-обикновен крем нишесте,от тези които продават по магазините, с прясно мляко. Сашко го обожава  Peace Най-обича ванилия и праскова.

# 139
Честит Рожден ден на бабата на Найа!   bouquet   bouquet   bouquet
БРаво на Калоян за "колата" и на Супер Митко за балкона.
Адрианска-бързо оздравяване!
ВСТ 80,Бубче-дано бързичко се разведри атмосферата с роднините.
Карим-милото Дани,дано откриете причината за тези гадни обриви.
Анди-честито ви зъбче и дано другите пробиват по-неусетно.

# 140
mmilena   smile3501 питката изглежда прекрасно, и желая на прекрасната Мартина много успехи в спорта , че да пресмята повече парички на елката и да се забавлява често по дискотеките  Joy

adrianska  Hug - много са гадни тези болести - скорошно оздравяване от нас  Heart Eyes

elen@ за съжаление не мога да ти отговоря, защото още не съм правила никакви кремчета на Лори  Embarassed - но ще се възползвам от отговорите, които ще ти дадат другите мами  Hug /а кога ги давате тези кремчета - за следобедното хранене ли  newsm78/

# 141
Леле, пак много болни тук  ooooh!
Кърмачев още кашля /вече влажно/, има сополи... Надявам се, че вече сме на оздравяване. Вчера всички мъже в къщи бяха болни, общо взето таткото боледува най- драматично от всички Tired
Продължават полемиките на тема "Ти кога ще го отбиеш това дете"  Crossing Arms
Нашият мъник си е направо дребос в сравнение с вашите- в яслата са ги мерили и теглили- 8,500 кг. и 74см. Че не е 74см е ясно /няма как да се е смалил/, ама за килограмите съм склонна да вярвам. И това при положение, че твърдят, че в яслата яде ВСИЧКО, а в къщи вечеря с нас- хапва поне по 100- тина грама манджа. Към това прибавени неустановен брой кърмения вечер и нощем  Crazy Да ми е жив и здрав- явно ще е спортен модел  Mr. Green Моето мнение е, че от проклетия не дебелее, ама пък се разколебавам- тя и майка му е проклета, пък що ли не е слаба  newsm78 Може пък да е от много рев.   newsm78 Мно-о-ого реве това човече  ooooh!
Нана, да прехвърлиш Супер Митко у нас след края на ремонта ви? Щото нашия ремонт замръзна на положението отпреди месец и няма мръдване  ooooh! Бях се настроила за месец, най- много два прах и мизерии, ама като гледам- може и 1 година да я откараме  Close
Дани, да ти е жива и здрава мама! И още много да помага- у нас любия лаф е "Кой е длъжен да гледа на бабите внуците"  hahaha

# 142
  • софия
Благодаря,за пожеланията,момичета  Hug!

# 143
Честит рожден ден на баба Лу! nbirthday
Честити ходещи крачета на Христо,за Начето знаем вече  Mr. Green
Честито ви ново зъбче Анди!Дано другите избият по лесно  Hug

Ние сега се мъчим с кътника долу вдясно,избили са му ръбчетата ,но е голяма мъка ,засега нищо не и давам, чеше си го с обратната страна на четката за зъби  Crazy

Гледам че обсъждате храненето,и ние сме в отбора на трудно ядящите,явно ми е писано да имам две много различни деца и да се "радвам" на разнообразни проблеми  #Crazy
След ящното до неблагоприличие Ники ,сега имам претенциозно и много малко ядящо дете!
Голяма мъка е!
И аз не я насилвам яде колко иска, но и на нас ни се случва да сме цял ден на половин сухар с малко сирене и другото кърма.Яде само пюретата на Гербер и то по около 100гр,бойкотира всякакви мои "произведения" които бяха вървежни с Никушко,дори плодовите ги яде по 80гр,максимум ,кремчета не съм и давала, но преди с Ники давах от готовите с нишесте .Понякога яде с апетит само Банановата каша на Слънчо,другите все не и харесват.
Сокове пие ,но по малко,яде солетки,а от всякакви сурови плодове получава разстройство  Tired
Като време сутрин и вечер се храним заедно,но на обед режима ни се разминава и всеки яде когато е гладен.
Вече се научи да пие от сламка,от чаша с твърд наркайник,но трябва да я гледам защото много  обича да размахва чашата ,с две думи лудница!
Мисля да я запиша на кухня през октомври да видим дали ще я яде  Thinking

А за отбиване още не мисля ,защото тя си суче през нощта и нито шише нито биберон могът да заместят мама,трудна работа е.Доато не започне да ми сваля сутиена с една ръка,няма място за притеснение  Mr. Green
Единственото ми притеснение е че на изследванията ни хемоглобина и беше 109 ,лекарката каза да яде всеки ден по нещо "червено",за да го регулираме без лекарства,но тя ми отказва толкова много неща че не виждам как ще стане,при вас колко беше хемоглобина?Много ли е ниско това ниво 109  newsm78
Извинете ме че стана малко дълго  Embarassed,но и за мен това е болна тема  ooooh!

На малките болни душици им желая бързо подобряване! Hug
А на техните майки  с проблеми една голяма  Hug не сте сами с тях!Мислим ви!

# 144
  • София
Такаааааа айде отварям тефтера за заявки, за надницата ще пусна банкова сметка на мое име Mr. Green

Абе майтапа настрани, но добре се справя момчето. Ей сега отиде да шпаклова тухлите, че много грозно така и утре сигурно ще викам майсторите за размери за дограмата. Wink

Честит рожден ден на баба Лу! Да е жива и здрава да си гледа внучката!  bouquet

# 145
  • София
Ха! Точно днес, пускайки форума, се чудех дали има рожденици  Laughing Честит рожден ден на бабата на Найа! Да е здрава, да слуша и много да я радвате!  Heart Eyes Hug  bouquet  newsm59 newsm67
Адрианска, бързо оздравяване! Peace
Ммилена, честита ти тенисистка!  Hug След малко ще видя снимките.
Анди, какви са тези хапченца? Ние сме и с Хамомила, не че кой знае колко има ефект. Моля, сподели инфо!  Praynig
Карим, и аз ходих с Ивчо при Ангелова, добра е наистина! Peace За Мустаков не знам нищо повече от това, че Цвети с Марио беше при него.
Елена, аз още не съм правила кремчета, защото не смея прясно мляко да дам още, а с АМ не става, освен ако не се добави след като го приготвиш (така правех грис, ама това не знам дали се брои за кремче Rolling Eyes) Иначе му давам от готовите на Нестле - с ванилия. Има и шоколадови, но какао също още не съм въвела, а и не мисля да е скоро. И йогурти на Нестле му давам.
Браво на Супер Митко!  Peace При нас тази работа я върши Супер дядо  Mr. Green , таткото не го бива много-много.

# 146
Здравейте момичета,
Отдавна не съм писала, но редовно ви чета и научавам много полезни неща от вас. Надявам се. че ще бъда полезна на Карим, защото ние сме ходили при Мустаков и съм много доволна. Ходихме в кабинета му в Медицинска академия , изпрати ни личната ни лекарка.Ходихме за каката ни, тя беше на 3 години и той ни каза, че кръвни тестове се правят като навърши 5 годинки . Направи ни само тестове на ръката с драсвания и ни предписа хранителна диета. Каза ни да изключим от менюто и меда, шоколада, билките, яйцата и ядки, като най-алергизиращи, защото каза, че алергията ни е предизвикана от храни и ни изписа някои лекарства. Каза, че кръвните тестове, ще определят с точност от какво е предизвикана алергията. Скоро ще ходим пак при него, но в частния му кабинет, защото тези изследвания не се покриват от здравната каса и се заплащат.
Злати не е от злоядите, но е от слабичките, като чета колко наддават вашите сладурки, може би защото акаме по 3 пъти на ден и не ни се лепи нищо. Ние също се кърмим още, но аз не знам дали ще мога да издържа още дълго. Сега ни растат зъбки и е много нервен и по цяла нощ се кърмим. И нослето ни нещо тече, сигурно и ние се разболяваме. Пожелавам на всички болни дечица скорошно оздравяване и приятен ден на всички.

# 147
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Бабата на Найа!Да е жива и здрава, за да ви се радва и помага.  bouquet

MamaMargo, нашия хемоглобин беше 107, лекарката ни каза да й давам повече месо и плодове.Не е за притеснение. Simple Smile
Mmilena, Марти си е избрала хубав спорт, много пари има там, ама ти се стягай, че тренировките са скъпи. Mr. Green  bouquet Сега ще разгледам снимките.
Bamboocha, Вики заспива само с "биба", но като заспи я изплюва.През деня въобще не се сеща за нея, така че не се притеснявам за сега.
Karim, дано разберат от какво е алергията, но и аз съм чувала, че при толкова малки деца не може да се разбере.
Adrianska, предполагам колко ти е трудно, болна с две малки деца... ooooh! Бързо оздравяване! Peace

Вики пък вчера така се беше омазала, памперса не е издържал...и беше нещо страшно.От кръста до коленете всичко беше в ... Sick.
Днес пак същия номер, не е разстройство, но е рядко.Мисля си че е от зъбите, защото е весела, хапва си, няма Т, сополите минаха, но венците ще се пръснат.
Дадох и оризова вода, но пи малко, не й хареса.Какво друго мога да й дам?

# 148
  • гр.София
 Привет. Ембър,затегнах й стомахчето миналата седмица с една настъргана доста кисела ябълка-имам подръка дом. ябълки.Оризова вода въобще не можах да й пробутам.

Да е жива и здрава супербабата на Найа newsm59 !

Милена, забрави да добавиш и спортен коментатор-след края на тенискариерата. Ей сега ще погледам и снимки.

# 149
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Бабата на Найа!  
bouquet

elen@, мерси, ще го пробваме. А аз правя също само крем нишесте и грис като накрая слагам малко АМ и настърган плод и или плодово пюре. Днес взех някакво плодово мляко на Мегле, но сега се чудя дали да му го дам. newsm78

Adrianska, дано да се оправиш бързо, че наистина доста ти се е събрало. Praynig

Elwing, мисля че са нови, педи-то ни ги препоръча. Дават се по 2 на час и според мен имат ефект. Hug

mmilena, моята интерпретация е друга - първо ще се насочи към спорта, но с тази визия ще стане фотомодел, което се връзва с пътувания и пари, но в по-късна възраст ще се открие и талантът й на певица. Mr. Green Hug

Хайде аз да отивам да чистя докато малчо спи.

Мами, а къде може да заведем нашия човек близо до София, че искал култура "да гледа"? Mr. Green В Пловдив ходихме миналия път.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт