АWGUSTинчетата думичките сричат, "Обичам те" един ден ще ни изричат!

• 11 513
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
Vst 80 не се притеснявай сега да не вземеш насила да се разболееш Hug Забравих да спомена, че нашия хемоглобин е 117 и доки каза, че е добре щом е над 100.

# 166
Привет!

Мами, малко ме е срам да разкажа какво се случи снощи Embarassed Отидохме да го посрещаме на летището, оказа се че полета от Брюксел е по-късно, т.е 1 час, още 30 мин закъснение и така до 1.30, когато установихме, че търсеният белгиец липсва. Направо бяхме потресени и решихме да се приберем, за да си проверя пощата, защото май ми няма и новия номер. Нямах нищо и в пощата и реших да си погледна майла, в който ми пише за пристигането...та оказа се, че пристига на 27.10. #Crazy #Crazy Добре само, че човекът си беше изключил тел. че иначе щеше да изживее ужасен стрес да го събудя в 2 ч с въпроса: Ама ти къде си? Mr. Green

Мерси за предложенията, ще ги използваме другия месец! Mr. Green

Сега се чудим дали все пак да отидем до Търново, но незнам с АМ-а какво ще правим там. newsm78

# 167
Vst 80-Изобщо не им се притеснявай на тия доктори.Те и нищо да ти няма пак ще те изкарат болен.А ако това може да те успокои-направи си нови изследвания при друг д-р или просто дай на друг д-р да разчете тези.
Анди-няма нищо срамно,просто сте явно много влюбени с мъжът ти. Laughing и  на такива подробности като точни дати и месеци просто не им обръщате внимание.

При някой има ли  "криза на  гърнето"?Марти до преди месец си ходеше там,като я сложа,а сега реве,пищи,опъва се и става.ИЗобщо е невъзможно да я накарам да седи.

# 168
Добро утро от нас!
Днес се очертава хубав ден и смятам да се възползвам да излезем по-рано на разходка.
Vst 80 не се притеснявай излишно. Поискай да ти пусне и урина за изследване, да не излезе нещо бъбречно. И просто се наблюдавай без да си мислиш за страшни диагнози. За по-сигурно повтори изследванията след 1-2 седмици дори и без направление. Може да си изследваш само левкоцитите и СУЕ. При наличие на инфекция обикновено е ускорено и СУЕ-то.

AndyB случват се и такива неща. Laughing Но вие пак може да се разходите до Търново и да разгледате. Ако не сте ходили до Етъра, Габрово може да разгледате и там. Тъкмо ще се ориентирате за другия месец къде да водите госта си.

За помагането - майка като е при нас ми помага много. И да разходи Тони или ако аз си го гледам тя поема домакинството. Но виж свеки е друга работа. Ако не помолим конкретно да го гледа малко не се натиска. Няма изобщо да се сети да каже "Оставете ми го и излезте сами". Но така и за мен е по-добре.
Ставам да се приготвяме за излизане, че това ни отнема известно време. Grinning
Лек ден на всички! Hug

# 169
  • София
Привет!

Мами, малко ме е срам да разкажа какво се случи снощи Embarassed Отидохме да го посрещаме на летището, оказа се че полета от Брюксел е по-късно, т.е 1 час, още 30 мин закъснение и така до 1.30, когато установихме, че търсеният белгиец липсва. Направо бяхме потресени и решихме да се приберем, за да си проверя пощата, защото май ми няма и новия номер. Нямах нищо и в пощата и реших да си погледна майла, в който ми пише за пристигането...та оказа се, че пристига на 27.10. #Crazy #Crazy Добре само, че човекът си беше изключил тел. че иначе щеше да изживее ужасен стрес да го събудя в 2 ч с въпроса: Ама ти къде си? Mr. Green

Анди миличка как така не се видяхме Grinning Аз пък висях на летището да чакам полета от Франкфурт до 0.15 ч., защото имаше закъснение 30 минути. И в крайна сметка моят приятел и семейството му липсваха hahaha Звъннах по телефона, оказа се, че полетът от Лисабон до Франкфурт е закъснял и са изпуснали връзката за София. Та само си отвисях и платих такса за паркинга за 2 часа. Абе ужас...Сега чакам включване да потвърдят кога и откъде ще пристигнат. Wink

# 170
  • София
vst_80, аз докато бях бременна имах такъв проблем и през около седмица следяхме левкоцитите, хубавото беше, че се понижаваха, много бавно, но това означава, че съм прекарала нещо на крак и организма ми се възстановяваше. Другата седмица пак си пусни кръв и виж какви ще са резултатите.
Анди, какво те притеснява АМ, взимаш си шишета, изворна вода и мляко и си готова. Аз на морето шишетата ги измивах с бебешки сапун и гореща вода.

# 171
  • гр.София
 Добро утро!
Оправихте ми настроението, Карим с миризливото шествие и Анди с изгубения белгиец!
 Милена,заплюла съм си в събота или неделя ходене до моста.Видях хората през нощта да ги разглеждат-и аз искам на тъмно Simple Smile
 Адрианска,надявам се,че днес ще си по-добре! Успешен ден на всички Hug.

# 172
Здравейте, момичета!
Вървя към подобряване, но още съм като пребита. Сега пък започнах и да кашлям  ooooh!. Благодаря ви за вниманието  Hug.
И аз се развеселих с историйките ви  Peace.
Vst_80, всичко ще е наред  Hug.
Днес наистина се очертава хубав ден, затова излизаме от рано на въздух. Приятен ден на всички  Heart Eyes.

# 173
Добро утро!!! Ще си изпия кафето във вашата компания. Моят поспаланко се събуди в 9 и преди малко отново заспа.
Снощи да не е имало августинска среща на летището  Laughing Laughing Laughing Анди, а по Югозападна България водили ли сте го вашия човек??? Лещен, Ковачевица???
Карим, ти да ни би да си почнала вече работа, или поработваш по малко???
Шефът ми от известно време като се видим и само ми казва да се стягам вече за работа, ама на мен хич не ми се работи. Пък и има вероятност да се включа в семейният бизнес на мъжо, но не ме бива много в търговията и незнам като дойде времето какво ще правя.
Ммилена, честит престъпулник на Марти!!! С нейният чар където и да се насочи, все ще има успех   bouquet
 Честит рожден ден и на баба ЛУ! Дани да я зарадвате с още красиви внучета като кака НАйа!!!

# 174
Добър ден мили мами!

Много благодаря на всички за отговорите за хемоглобина явно не е толкова сериозно,и аз се опитвам да пробутам от "червените" храни  и телешкото ,но това диване нищо не яде  Twisted EvilСутринта не си издяде и попарата  Whistling

VST80 не се тревожи толкова,ако е грип не е болка за умиране,ще мине,а ти за всеки случай дай и на друг д-р да ти види резултата  Hug

Развеселихте ме и мен с шествието и липсващите гости  Laughing
Анди,"ние много обичаме културата,и бахура!"("Улицата")   Mr. Green
Ще черпя по един бахур по този повод! Laughing
Това ми напомни за една история, една позната от София така я избъзикали, че бахура е вид много вкусни ядки и отишла при една жена дето продавала на онези будки и и казала може ли 100гр бахур,а жената  Shocked  Joy

Вчера забравих да честитя ходещите крачета на Марти !Да е жива и здрава пък каквато и да стане все ще си е наш човек ! Hug

# 175
Днес времето наистина е хубаво. Излязохме още в 9,30, което не ни се беше случвало в последните дни. Тони се наигра и вече спи уморен. Надявам се да поспи поне до към 15 ч. Изпрах му количката и следобед ще излизаме без нея на разходка, но наблизо покрай блока че да не се налага да го нося много. Много ми е трудно като трябва да я пера,че се налага да пожертвам някоя разходка.
Отивам да я просна да съхне за да не се наложи и утре да сме без количка.

# 176
  • София
Мдаа, и аз имам много работа, и аз съм качила количката за пране, че направо ме е срам, но моето дете не иска да спи. След като го мъчих 30 минути, се отказах, защото онзи ден го приспивах 2 часа и накрая... не заспа.  ooooh! А вчера спа само 20 минути.
Има ли и други деца, които ОТКАЗВАТ да спят. И не говоря за нощта, защото ми се реве, снощи се събуди към 11 и до 2 такъв рев му дръпна, че вдигнахме блока.

# 177
Elen, има, има! След два неуспешни опита и почти заспял в полуседнало положение в количката, след което се разврещя, защото му отмаляха ръцете, а не иска да е легнал, сега вече е 2 без нещо и още е нащрек  Shocked
Анди, защо ли това не ме учудва, колко пъти съм звъняла така на приятелки да им честитя рождения ден с един два месеца по-рано Joy
Изложбата на моста на влюбените е много хубава!
За гърнето, аз имам едно вкъщи, дето Найден само го размята насам-натам. Но за сядане хич и не му хрумва, след като му показах няколко пъти и не прояви никакъв интерес, не смятам, че му е дошъл моментът, а и според мен на тази възраст не разбират още за какво е цялата работа. Така че караме на памперси, за добро или лошо.

# 178
  • софия
Oх,при нас спането е също такава мъкааааа  Tired!Приспиваме се около 2часа,за да спи 40 мин.  Twisted Evil!Не знам от какво е,но е супер кисела и направо ме хващат лудите вече  #Crazy!

# 179
  • София
Привет! 
АндиJoy Hug
ВСТ, няма грип сега, д-рите на всеки вирус май така викат  Close А и леко повишение на левкоцитите не е страшно. Кайли, като мед. лице ти е обяснила чудесно!  Peace
За гърнето - Ивчо не го харесва също. Рядко се лъже да пишка в него, още по-рядко за друго. Но ако е гушнат над тоалетната чиния почти винаги го прави. Само дето ужасноооо тежи и кръста ми вече отива на кино.  Crazy
Приспиването ни е мъка голяма. Но поне спи по горед-долу 1ч-1ч 30мин, пу-пу!
Забравих - прави по няколко крачки сам и е много смешен - ходи надут и с вирнат нос все едно досега все това е правил  hahaha Ама не го водя официално проходил.
Утре сме на кръщене на братовчед му в Кюстендил и сигурно няма да пиша. Желая ви слънчево настроение и хубав уикенд!   bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт