АWGUSTинчетата думичките сричат, "Обичам те" един ден ще ни изричат!

• 11 518
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
VST, мила я вземи и си направи  в друга лаборатория изследвания. в мн случай има разминаване в апаратите. Аз също минах през два такива периода - чувствах се като парцал. Направих си изледвания и всичко беше ОК. просто умората се беше натрупала.

# 181
Здравейте милички  Hug
Позагубих се малко,ама имах доста ангажименти  Laughing

VST, мила я вземи и си направи  в друга лаборатория изследвания. в мн случай има разминаване в апаратите. Аз също минах през два такива периода - чувствах се като парцал. Направих си изледвания и всичко беше ОК. просто умората се беше натрупала.

Peace и при мен се беше получила същата ситуация,Vst миличка всичко ще е наред  Hug
Спането и при нас е мъка  Sad спи по 30-40 минути следобед  Embarassed и после чак към 22.30  Wink
За гърнето и Даяна неиска да сяда там,в началото и беше интересно,а сега като я сложа постоянно става и реве,ама и аз като Душето мисля че още не се сещат за какво точно става въпрос или пък си е до дете,незнам  newsm78,ама когато тя реши тогава,няма да я насилвам  Heart Eyes
Анди и мен определено ме развесели  Joy Joy Joy
Адрианска оправяй се по-бързо  Peace
Абе мацки от 2 дни уча Даяна да пие от чаша със сламка,е горе-долу схвана как става,ама като си дръпне вода и после вместо да я глътне,я плюе навън  hahaha,вашите деца свикнаха ли да пият от чаши,ние все още сме с биберон  Mr. Green
Пожелавам ви лека вечер  Hug
Аз ще гледам Сървайвър и после в банята  Party

# 182
Привет от нас! Hug
Два дни не съм чела и писала и почти сте изписали темата. Ние имахме гости с преспиване и трябваше да им обърна внимание.
Най-после успяхме да заведем Деница на изследванията за кръв и урина. Това дете сякаш знаеше и се стискаше, та чак в 11 ч пишка в гърнето. Иначе почти веднага като я сложа, си свършва работата. Като я питам какво прави там, казва "пишш". За акането си казва от известно време и почти нямаме пропуски, освен, ако не се е наакала в съня си. Така че съм доволна от детето си, не прави бойкот на гърнето. Като я боцна лаборантката не плака изобщо, беше й интересно, но пък и жената беше изключително мила и внимателна. В понеделник ще се обадя за резултатите.
Miss 74, Деница е същата и засега пие от биберон и шише с твърд накрайник. Много е смешна със сламка.
Адрианска, хубаво е, че вървиш към подобряване Peace
ВСТ, дано и при теб всичко се оправи Praynig
Милена, честито прохождане на Марти! А как успя да вземе толкова неща,много дълга професия се е получила Wink
Елвинг, весел празник на вас Hug
За спането също не мога да се оплача - Деница спи 2, а понякога и 3 пъти по-1,5 - 2 часа. Не я приспивам, оставям я в леглото и излизам от стаята. Така мога да свърша малко работа и да обърна внимание на баткото.
Почивните дни ще ви оставя, защото баща ми е организирал бригада за бране на ябълки. От него организацията и скарата, от останалите работата Wink
Пожелавам ви спокойна нощ, приятни почивни дни и до понеделник, може би в нова тема.

# 183
Здравейте. Ние още сме с Т ама сега и с авти сме се сдобили. Имаме ново зъбче и още 2 подути кътника.
Може Т да е от зъбите и от ваксината а и от автите. Днес ходихме при педиатърката, но тя беше в отпуска, и я заместваяше друга док. Тя каза че след като сме 9-ти ден след имунизация напълно възможно да е от ваксината.
Та да знаете мами, на които им предстои, да не се плашите че е болно детето.
А сега за мамите с опит с автите - казвайте с какво се лекуват.
На нас ни дадоха Дактарин, Тантум Верде Спрей, и едно което се прави , пак за мазане.
Е, да, ама на Тантума пише че понеже съдържа мента да не се дава на деца под 5 год. Да го давам ли?
А аз съм с ангина...и май ми била хронична. Дано да не раболея детето, и на мен ми даде да се жабуря с некъв йод - толкова е гадно...ама стискам
Хайде, няма да мога да чета сега назад, но утре ще наваксам. Лека нощ!

# 184
  • гр.Добрич
vst80, благодаря за линкчето с кръвните показатели. Доки също каза, че 108 хемоглобин не е трагично.

Тони_М, Дактарина ни го предписваха след раждането точно за гъбички в устата, само че така и не го ползвах. Пробвай ако искаш с него, явно е подходящ. Откъде я хвана тази ангина?

Ивчо на обяд спи по 2ч., но с голям зор заспива. После към 6-7ч. пак подремва в парка, но около 40мин. и вечерта чак към 22.30-23ч., но ми прави впечатление, че колкото повече спи, толкова по-му се спи.
Гърне още не сме купували, но сега нямам нерви за такива мъчения. Стига ми това с храненето. Довчера поне баща му успяваше да го нахрани, но дне и той едва успя. Натъпка го насила, а Ивчо така плака през цялото време, че и аз се разплаках накрая. Дано този период бързо отмине.

# 185
Здравейте!
Милички много ви благодаря за пореден път за подкрепата  Hug.  Наистина май не трябва да се впрягам толкова. Може би просто имам нужда от почивка - все пак не съм почивала от 1 година  Laughing па макар и за един ден, но смятам, че си заслужава  Peace

AndyB и мен успя да ме разсмее вашето объркване - на вас сигурно хич не ви е било смешно посред нощ   Joy

Аз пък пера количката и я пускам в сушилнята - така нямаме пропуск поне заради това. Оказа се, че това е един от най-полезните ми и използвани уреди вкъщи.

А за спането - ми ние сме си от поспаливите  Embarassed Лори ляга вечер към 22 ч. и спим до към 10 -11 сутринта, с едно будене между 6 и 8 за хапване /но в последно време все по-често го пропуска/. След това едва издържа до 14 - ляга и спи до към 17.30 - 18. 00 ч. Не заспива много трудно, но обича да има някой в стаята. Често се случва обаче да си заспива и самичка, особено ако е много уморена. Но и бибата трябва да е под ръка.

Ние все още не сме се захванали с гърнето - аз все си мисля, че те все още не схваща за какво иде реч.

Elwing неофициално честито за почти прохождането ви  Laughing И весело изкарване утре на кръщенето.

Tony_M дано се оправите по-бързо Praynig За съжаление не мога да ти помогна за проблема, с който сте се сдобили. И ние за няколко дни се сдобихме с многооооо зъбчета - Лори имаше до сега 6, а днес успях вече да преброя 13, но сигурно има и още, защото тя въобще не дава да погледна или пипна в устата й - милото сигурно много го болят венците. А и тези дни е малко по-неспокойна - нощно време се буди често за бибата си - но милото ми явно си има основателна причина за неразположението си, все пак не е лесно да избиват толкова зъби на куп  ooooh!

adrianska дано и ти да си по-добре вече  Hug

# 186
Здравейте! Party
 Ей,тези дни все като ми остане време не мога да вляза във форума #Cussing out
 Браво на дечецата,които знаят какво се прави в гърнето smile3501 Наско и за секунди не иска да седне Twisted Evilи така си събира прах.
Със спането ни е по добре положението пу..пу..Когато му се доспи казва наниИ си заспива като преди това се налива със сок или каквото има гушка си играчката и е готов.Спи на обяд по 2ч.средно.Но вечер заспива към 10и30ч.
 Със сламка пие,но му давам от малките на сокчетата,че иначе много се олива,повечето е по блузата Sick
Милена честито прохождане Peace
 Болните мамчета оправяйте се бързо  bouquet
ВСТ надявам се,че всичко е наред и това е някакво нормално отклонение,а и щом се чувстваш добре Wink
Tony_M аз помня още от едно време,нас ни лекуваха с Гранофорин и е много ефикасен при афти Peace Тук в Русе има аптека,която го прави,няма начин да го няма и при вас.Вал с него маза Али при проблема с венците,когато и растяха кътниците.
   Лека вечер  Heart Eyesи приятни сънища smile3524

# 187
Сядам набързо, колкото да изклю4а компа,но ще драсна 2 реда да не се 4удите къде съм Wink.тази ве4ер  посрещнахме свеки отново CrazyУтре и в неделя съм на работа , та - за това.Щ
е се гледат с Дари.За автите- мисля 4е Дактарин-а е най-подходящ.На нас ни го изписаха за мле4ница през първите месеци и смея да кажа 4е подейства Peace
Я сега вие ми кажете как се оправя силно подсе4ени дупе Sick.Много е зле  и я боли дори като я бърша с мокри кърпички Rolling Eyes.Мажа я с БОчко и  Baby Tan, но - безрезултатно Tired.Ох, много е гадно , но така се слу4и- нападна ни и зъбоникнене и разстройство и  положението става още по-трудно за овладяване Crazy
Уте ще ви пиша мнооооооого Laughing,4е ще имам време докато "работя" Wink
Спирам за сега.Лека и спокойна ве4ер Hug

# 188

Ммилена, честит престъпулник на Марти!!!

hahaha Joy hahaha ,престъпулник,горе-долу сме така,голам престъпник го дава у дома.Като прави нещо забранено се ушумолява някъде и гък не чувам,та отивам да проверя за поредната беля.
 Велмар-онзи ден като се бях шашнала,че съм изгорила Марти,я напръсках хубаво с Пентанол (пише,че се ползва и за лигавици,а Дефламола НЕ) и на сутринта дупето и беше екстра!Пробвай!

Лека и от мен,че утре съм сватбарка.Моя първа братовчедка се омъжва  married  и е от бъдещите Мартенки.  preggo Много ми е странно,защото е с 8г по-малка от мен и  за мен си ми е малкото момиче.

# 189
Велмар аз при силно подсичане ползвам Певизон и съм много доволна.

# 190
Ехо,
и аз да кажа само Лека нощ от нас!
Аз ползвам Бюбхен вундшутц от самото начало и досега за 13 месеца освен малко зачервено дупенце, не е имало никакво подсичане!
Начко пие сокчетата и йогуртите в малките кутийски със сламчица, много му се услаждат. Водата я пие с твърдия накрайник на Нук. Или една чаша с специален конусовиден отвор, подобна на накрайника.
Ели, колко хубаво звучи вашето приспиване, на мен това с Начи ми се струва кауза пердута. Поне в близката половин година, когато няма да го отбивам, направо трябва да забравя за такива безметежни преживявания. Иначе като му кажа да нанкаме и той почва да клати отрицателно глава и вика Найн. Откъде прихвана и немски, не знам, при положение, че от българския казва само мама и тата, и брррр на самолетите, дето прелитат, или колите. И нана като трябва да му подам нещо  Joy
Адриански, бързо оздравяване!!!

# 191
Лори пък до преди няколко месеца не пиеше въобще сокове и вода, в редки случаи се лъжеше, но само от обикновена чаша, без никакви накрайници. Сега обаче ми отказва всякакви чаши и пие сок сам от шише с биберон и то с една дупка  Crazy - ако сложа биба с повече хвърля шишето с отвращение. Купих какви ли не чашки и накрайници - не иска нито една и незнам защо.

А ние също от раждането се мажем с интензивното кремче против подсичане на Чико и досега не сме имали проблеми, само няколко пъти леко зачервено дупенце. Но незнам дали ще има ефект при такова подсичане  Thinking - незнам, дали не се бъркам, ама май в някоя по-стара тема пак обсъждахме това - имахме си друго подсечено дупенце, но за съжаление не помня кое  Embarassed Другите мами ако се сетят какво е помогнало тогава може да са повече от полза на Велмар - аз за съжаление имам доста къса памет  Laughing

# 192
Мили майки,
вместо да ви се похваля и да ви разкажа за поредния интересен филм, който гледах тази вечер, с тъга и мъка ви призовавам всички до една да се подпишете в стартиралата петиция за дечицата от онзи злокобен филм на английската репортерка от ББС.
Ето и линкът -
http://www.bgpetition.com/izostaveni_deca/sign.html

Филмът е жесток, но праведен, изкарва на бял свят много нелицеприятни истини, които никой не желае да дискутира...

# 193
Ето и линк за филма, но е наистина много жестоко!
http://video.google.com/videoplay?docid=-9176914173325307126

# 194
ДОбро утро  Hug Слагам кафето и ви чакам на раздумка пред компа Wink
Благодаря ви за съветите за подсе4еното.ЩЕ пробвам нещо от изброените.Дано има ефект, 4е много се мъчи ,милата Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт