и при мен се беше получила същата ситуация,Vst миличка всичко ще е наред 
спи по 30-40 минути следобед 
,ама когато тя реши тогава,няма да я насилвам 

,вашите деца свикнаха ли да пият от чаши,ние все още сме с биберон 

. Наистина май не трябва да се впрягам толкова. Може би просто имам нужда от почивка - все пак не съм почивала от 1 година 

За съжаление не мога да ти помогна за проблема, с който сте се сдобили. И ние за няколко дни се сдобихме с многооооо зъбчета - Лори имаше до сега 6, а днес успях вече да преброя 13, но сигурно има и още, защото тя въобще не дава да погледна или пипна в устата й - милото сигурно много го болят венците. А и тези дни е малко по-неспокойна - нощно време се буди често за бибата си - но милото ми явно си има основателна причина за неразположението си, все пак не е лесно да избиват толкова зъби на куп 

Наско и за секунди не иска да седне 

Тук в Русе има аптека,която го прави,няма начин да го няма и при вас.Вал с него маза Али при проблема с венците,когато и растяха кътниците.
и приятни сънища
.тази ве4ер посрещнахме свеки отново
Утре и в неделя съм на работа , та - за това.Щ
.Много е зле и я боли дори като я бърша с мокри кърпички
.Ох, много е гадно , но така се слу4и- нападна ни и зъбоникнене и разстройство и положението става още по-трудно за овладяване 

,престъпулник,горе-долу сме така,голам престъпник го дава у дома.Като прави нещо забранено се ушумолява някъде и гък не чувам,та отивам да проверя за поредната беля.
и е от бъдещите Мартенки.
Много ми е странно,защото е с 8г по-малка от мен и за мен си ми е малкото момиче. 
- ако сложа биба с повече хвърля шишето с отвращение. Купих какви ли не чашки и накрайници - не иска нито една и незнам защо.
- незнам, дали не се бъркам, ама май в някоя по-стара тема пак обсъждахме това - имахме си друго подсечено дупенце, но за съжаление не помня кое Препоръчани теми