АWGUSTинчетата думичките сричат, "Обичам те" един ден ще ни изричат!

• 11 507
  • 298
  •   1
Отговори
# 150

Мами, а къде може да заведем нашия човек близо до София, че искал култура "да гледа"? Mr. Green В Пловдив ходихме миналия път.... newsm78
Рилският манастир ,май не е много далече?

mmilena, моята интерпретация е друга - първо ще се насочи към спорта, но с тази визия ще стане фотомодел, което се връзва с пътувания и пари, но в по-късна възраст ще се открие и талантът й на певица. Mr. Green Hug

hahaha Joy hahaha
Само се чудя как намесих и многото пари в моята интерпретация,като бях сложила кредитни карти,валута,левчета ,ама то мойто никакво внимание не им обърна. hahaha hahaha

# 151
mmilena, добре, ето обяснение на калкулатора: след като напусне модния подиум, ще направи модна или импресарска агенция и ще се занимава с мениджмънта и финансите й. Peace

И до Р.манастир го водихме миналия път. bowuu

# 152
  • София
Мами, а къде може да заведем нашия човек близо до София, че искал култура "да гледа"? Mr. Green В Пловдив ходихме миналия път.... newsm78

Копривщица, разбира се Wink Ей го къде е, а със сигурност ще се шашне от красоти Grinning
Троян и Рибарица също не са за подценяване.

# 153
  • София
Elwing, мисля че са нови, педи-то ни ги препоръча. Дават се по 2 на час и според мен имат ефект. Hug
Мерси! Ще ги потърся.  Peace
Ембър, аз подслаждам оризовата вода, иначе е гадна. Пробвай така.

Копривщица, разбира се Wink Ей го къде е, а със сигурност ще се шашне от красоти Grinning
Троян и Рибарица също не са за подценяване.
Peace

# 154
  • гр.София
 Боровец.  Качете го на лифта за Маркуджиците. Simple SmileПреди пускаха в бившия царски дворец там-сега не знам,взе ли си го Симеон.

На моста между НДК и Муз.за земята и хората имало страхотна изложба на открито. Фотографии. Може и нощем да се гледат,осветяват ги.

# 155
Честит рожден ден на мама Лу!!!

# 156
Боровец.  Качете го на лифта за Маркуджиците. Simple SmileПреди пускаха в бившия царски дворец там-сега не знам,взе ли си го Симеон.

На моста между НДК и Муз.за земята и хората имало страхотна изложба на открито. Фотографии. Може и нощем да се гледат,осветяват ги.
  Peace
А изложбата на моста на "Въздишките" е невероятна   Peace

# 157
  • гр.Добрич
Mama Марго и нашият хемоглобин е 108. Утре ще нося изследванията на доктора да видим какво ще каже. Мисля че Велмар беше посочила линкове с данни за допустимите стойности на другите елементи, ако може пак да ги пусне и аз да ги сравня.

# 158
spinki не съм Велмар, но тук има референтните стойности за деца

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=206276.0

Нашият хемоглобин също е малко по-нисък, но лекарката ни препоръча да засилим храната - да давам повече телешко месо, червени плодове и зеленчуци, елда и след два месеца да направим повторно изследване, за да се види дали се е повлияло от храната, за да не се започва с препарати.

# 159
Привет българи и всякакви други!  Mr. Green Тази вечер незнам и аз от къде го извадих това настроение след като се прибирам и виждам Дани с цицина и засъхнала раничка на челото Shocked, татито бесен Confused, а гледачката вдига рамене и не видяла как се ударил. Shocked После след като тръгна разбирам, че пднал, ревал много, тя го успокоявала, но ...не ни каза нищо. #Cussing out Татито беше побеснял, вероятно я е стреснал. Хм..чудно защо обаче не казва.  newsm78  #2gunfire Много се подразних, но се успокоявам че тепърва ще имаме такива "пребивания". Днес нямаме нови пъпки и главно се съмняваме в алергия към банана, портокала или перилните препарати. Всичко това го намалих и сега сме на безмесна диета. Да му писне на човек. Започна да показва пръстчето като го попитам "на колко е годинки",показва колко ще порастне, имитира звуково - кравата ,пилето, котето, куче, конче и като поискам нещо ходи да го взима и да го носи. Разбира мушморочето. Днес му се скарах че държи мръсна обувка и е боклук и то детето тръгна да я хвърля в боклука.

За изследванията на Дани разбрах, че тестове не се правят преди той да навърши 4 годинки, дори препоръчват над 8-9 години дае детето. казаха че ще го боднат в пръста, кръв...и после лаболаторни проби. Изследванията щели да бъдат готови за 48 часа някъде.
Спорихме сега с татито тук. Искам да хванем самолет до София че е 40 минути цялата работа, а той шубе и настоявада сме с колата. Самолетите падали, било риск...ей такива разни...само дето не спомена за Ал Кайда и въздушен тероризъм. Ще видим сега.
Днес големи глупости изчетох в новините, хилихме се доста на работа. Малко стана като преди години написахме вав вестника заглавие "Фекално шествие" вместо "Факелно шествие". Излагации.
Спирам чесе олях... Embarassed

# 160
  • Sofia
Това е за баба Лу!

Анди, честито зъбче!

# 161
Днес ходих до клиниката за резултатите от кръвните ми изследвания и честно казано докторката доста ме озадачи. Каза ми, че анемията ми най-вероятно ще се повлияе от желязото, което започвам да пия пак, но я претиснявали показателите на левкоцитите - каза, че са малко над горната граница, което показвало, че имам някаква инфекция. Пита ме дали имам някакви оплаквания и понеже аз нямам такива, освен виенето на свят и отпадналостта, ми каза, че най-вероятно съм лепнала някакъв грипен вирус, да пазя Лори тези дни и да се наблюдавам, да си меря Т. След два месеца да отида и ако пак са такива резултатите ще се търси къде е проблема. Честно казано незнам сега какво да си мисля - всичко ли е наред, не е ли, има ли проблем, какъв е  newsm78. Поне ме успокои, че костният ми мозък работи добре, но направо ще се побъркам тези  два месеца ooooh!

# 162
Ей затова не ги обичам тези тестове, все нещо ще излезе, дето няма кой да ти обясни защо е така.
Не се притеснявай, миличка, много често резултатите са нереални, малко по-високи или обратното. Мисля си, че ако имаше грип, щеше да има повишена Т Thinking

# 163
dusheto  Hug аз точно затова се притеснявам, тъй като наистина нямам никакви симптоми на грип,настинка или нещо такова. Единствено съм по-отпаднала от обикновено  newsm78, така съм от 2-3 месеца. Незнам, дано да няма нищо, ама е много гадно  като трябва да чакам и незнам нищо. А и малко ме стреснаха думите й, че засега няма голяма спешност в резултатите и можем да си позволим да изчакаме два месеца, ама ако се променели през това време нещата сме щяли да действаме по-рано. Абе тия доктори не може ли да говорят по-направо и да си казват какво им се върти в главата  Crossing Arms - то така на човек и нищо да му няма ще се разболее от притеснение  Sad

Karim и твойто мишленце е голямо патиланче  Hug

# 164
Здравейте! Честито на бабата на Найа! Честито християнче на Марулка и на всички проходили! Ох голям мързел ме е хванал, ужас. Карим аз водих Марио при Мустаков и съм доволна, правих му кръвен тест той е точен дори и при бебета, кожния се прави след 4 мисля. Малкия имаше много кофти дерматит който и го сърбеше, назначи ни лечение и мазила за 2 мес и после постепенно захранване с алергените и мога да кажа, че почти го преодоляхме. От време на време получава лек обрив, но това е ако яде някаква храна с много подправки или консерванти, като цяло за в бъдеще децата предразположени към алергии трябва да се хранят здравословно така ми обясниха няколко доктора не само Мустаков, никакви чипсове, коли, какао, разните му там снаксове и всички такива подобни,които съдържат консерванти и оцветители. А относно бананите те сами по себе си не са алерген а съдържат хистамин,които усилва алергичната реакция, същото важи и за доматите, така че само когато има обрив тогава не се дават през другото време може. Отплеснах се и забравих какво щях да пиша. За яденето ние сме от всеядните и постоянно гладните, а вече и постоянно искащите нещо, по цял ден сочи с пръст и вика дай дай, и съответно като му дам нещо след 2 мин. вече иска друго, сутрин и от кафето ми иска да пие, а ако случайно не му дам каквото иска се почва едно тръшкане рев сополи сяда по земята абе ужас ooooh! Бубче Hug надявам се всичко при вас да се уреди. За родителите и моите ме изнервят понякога, но какво да се прави,трябва и с тях търпение, че с годините съвсем се вдетиняват. За помагането майка ми работи , а събота и неделя и тръсват и племенниците ми, так че само ходя на гости с малкия аз да похапна нещо готвено и малкия да смени атмосферата,че е като лепка за мен.Понякога майка го гледа, но само когато се налага. По тази причина и ще почваме ясла на половин ден, че само с мен сутрин обед вечер и то зимата ще се побърка, надявам се да мога да поизчистя в къщи, че сега аз докато изчистя и вече отново е мръсно. Стана дълго, на който не му се чете да ме пропусне Mr. Green Лека нощ на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт