Бременни чужбински мами - 15

• 15 034
  • 307
  •   1
Отговори
# 195
Амей, чудесна новина....И датата е много хубава. Аz си мислех, че ще родя на 31.05, но моя дzвер не иzчака един ден. Пожелавам ти лека бременност и една сладко момиченца с големи кафеви красиви очи / като твоите/ в реzултат...

# 196
Шоки, честито!  Hug Hug Лека бременност ти желая  Peace

# 197
Честито, Шоки! Лека бременност и още едно сладко шоколадче на финала   bouquet

# 198
Ооо, Амейче, хайде честито  bouquet! Добре дошла и леко бременеене!

# 199
Здравейте, чужбински мами! И аз искам ( с ваше позволение) да се присъединя към тази темичка!  Hug Аз живея в Швейцария. Моят термин е на 19 Юни 2008. Скоро си видях 2те чертички и много се радвам! Имах вече една неуспешна бременност и сега се моля този път всичко да е ОК!!  Praynig

# 200
Добре дошла и честито! Желая ти лека и успешна бременност този път!

# 201
Амейкеее
честито   bouquet
Да няма някакъв вирус по швейцарско  Wink Mr. Green
The Sleeping Beauty
честито и на теб
Леки бременности ви желая   bouquet

# 202
Амей4е, 4естита и лека бременност....да се сдобиеш с още едно светлооко и пухкаво за хрускане шоколад4е Hug
The Sleeping beauty, добре дошла  bouquet
Megan, 4естита новина...безпроблемно бременеене и  леко раждане Grinning
Jenna, не си ли докарваш супер лактацията като се цедиш?Когато аз се цедя, дори и малко после гьрдите ми се вкаменяват и беба се дави като пие.

Ние ходихме на бебешки масаж и малката беше единствената в групата, която не плака..много и хареса.
Sonita, тук гледах някакви книжки за бебета, например сьс животни, направени от косьм или пух, 4е когато бебо пипа да усеща..или с разни релефни форми.На моята беба много и харесва една мобилна игра4ка за леглото с движещи се птици, която пее, говори, дори прожектира движещи се звезди4ки когато е тьмно и малката ги следи на тавана(на vtech е).Отделно сьм и купипа книжка с песни, които сами се пеят и ми харесва, 4е и текста е написан и е шаренко..та и аз у4а на холандски детските песни4ки Mr. GreenИма и гимнастики за бебета(тези с висящите игра4ки и бебо ляга под тях), но мисля, 4е са за по големи бебета.Давам и да хваща дрьнкалка, но още е малка да хване здраво.

Отивам да по4ета назад в теми4ката, 4е и загубих дирята............

# 203
  • в шоки-land
благодаря много, момичета  Hug Heart Eyes  bouquet

Ели, май има вирус, пак по3на  Hug Heart Eyes

Спящата карасавица, честито коремче и на теб   bouquet  bouquet  bouquet....ако искаш пиши на ЛС да се видим другия пьт в Цюрих-а  Hug

rien, направо ме  Crazy....недей, че ще ме бият ooooh!....всички в кьщи сме синеоки, кьде я видя госпожицата с кафяви очички....лелееее, стана тя, каквато стана  Mr. Green.....синеоко братче -шоколадче ще е, 3а госпожица май още ще трябва да поработим Grinning ( ама не кафявоока Naughty  Mr. Green)

# 204
Я, какво съм изтървала! Амейка, честито! Лека и безпроблемна!  Hug
Честито и на другите нови мами!

# 205
А амейче, объркала съм се , че си с кафеви очи,простете грешката!,  но дори един в родата да има тъмноочен шансът на дечко да е с кафеви очички е мнооого голям
За очите, като кажете...Обаче!
Момиче ще е ! Хау! Mr. Green

# 206
Oранжево небето, много ме заинтригува тази играчка за леглото. Можеш ли да ми дадеш повече информация или линк, от където да разбера, дали може да се намери и тук. Благодаря предварително!

# 207
  • в шоки-land
Oранжево небето, много ме заинтригува тази играчка за леглото. Можеш ли да ми дадеш повече информация или линк, от където да разбера, дали може да се намери и тук. Благодаря предварително!

не сьм Оранжевка, но май е това
http://www.kinder-online-shop.ch/images/product_images/popup_images/15808_0.jpg
или това
http://www.kinder-online-shop.ch/images/product_images/popup_images/15810_0.jpg

поне това намерих.....

rien, тц.....момче ще е  Wink

Последна редакция: ср, 24 окт 2007, 00:29 от Дивиана

# 208
  • NL
Здравейте мами,бъдещи и настоящи.
Поздрави към всички нови бременки  bouquet.Да ви е лека и изпълнена само с положителни емоции цялата бременност.
Според мен за тази играчка става въпрос( за развиване координацията на ръцете,очите и  двигателните умения като цяло)

# 209
rien
вярно е това за очите...само баща ми беше с тъмни очи... и аз съм с тъмни очи.... сега само аз съм с тъмни очи... всички други със сини...ама и сина ми е с тъмно очи Crazy

amei
ами ако е момиченце? Thinking Hug

Milika

многоооо Hug... дали не раждаш вече... уф като знам какаво ми беше на мен в последните дни Rolling Eyes
и поздравите за тумбака си ги имаш в другата тема, нали? Hug

The Sleeping Beauty
честита бременност и на теб  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт