Бременни чужбински мами - 15

• 15 026
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
Звездичка, благодаря  Hug Heart Eyes

Джена, много е хубава lotty ladybird  Peace Aко намеря нещо подбно тук, веднага го вземам. И ние сме още на период на съзерцаване  Laughing с елементи на танц  Laughing (махане на ръцете и краката в такт с музиката). Съжалявам за свръхлактацията. Болезнено е понякога когато нямаш мастит, какво остава, когато имаш.
 Sad

# 226
Супер е наистина lotty ladybird!
Не знам обаче дали Mammas & Pappas са представени и в Италия ...

# 227
  • Pierrefonds, CA
 Здравейте мами Simple Smile, настоящи и бъдещи !
 Искам да попитам настоящите :  Ползвате ли възглавницата "My Best Friend " за кърмене и удобна е ? Имам я, и се чудя дали не сгреших като я взех, понеже е надуваема, с калъфка..  newsm78 
Мерси !   bouquet

# 228
Ели,
за My BRest Friend ли питаш? Само че те не са надуваеми  newsm78

Аз си бях купила Бопи, което много ми хвалиха. Еми 2 седмици се измъчих в къши с него, като в крайна сметка не можах да намеря удобна позиция да го ползвам и го захвърлих. Ходих на лактационна консултация и там трябваше да кърмя, като ми дадоха да ползвам Мy Brest Friend - направо бях смаяна колко ми беше удобно. Купих си я веднага и се родих. Няма да сбъркаш.

# 229
  • Germany

http://babybutt.erwinmueller.de/eshop/index.php?db_sess=1a9de018 … p;ss_shop=bb&

Моята е ето тази по-горе. Много съм доволна - а колко удобно се нанка на нея.... Heart Eyes

# 230
  • Pierrefonds, CA
Ели,
за My BRest Friend ли питаш? Само че те не са надуваеми  newsm78

Аз си бях купила Бопи, което много ми хвалиха. Еми 2 седмици се измъчих в къши с него, като в крайна сметка не можах да намеря удобна позиция да го ползвам и го захвърлих. Ходих на лактационна консултация и там трябваше да кърмя, като ми дадоха да ползвам Мy Brest Friend - направо бях смаяна колко ми беше удобно. Купих си я веднага и се родих. Няма да сбъркаш.

Jenna, да,  за абсолютно същата говоря, но защо ли я продават и надуваема. Формата и е като тази, която си показала. Има си и етикет на фирмата "Мy Brest Friend"  Rolling Eyes. Надухме я , стои  добре, дано и да върши работа като и дойде времето  Praynig 

# 231
  • Germany
Ели, ти да нямаш нещо ново да ни казваш  Wink Wink

# 232
  • Pierrefonds, CA
Ели, ти да нямаш нещо ново да ни казваш  Wink Wink

Тц  Laughing Около 10 ноември, по рано й е забранено на госпожицата да се показва   Blush Дано ме послуша Laughing

# 233
  • Eemnes, NL
Момичета Милика май днес не се е появялала? Стискам и палци всичко да мине нормално. Praynig  bouquet

# 234
Момичета Милика май днес не се е появялала? Стискам и палци всичко да мине нормално. Praynig  bouquet

Party данооо  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 235
и днес няма още бебета.... аз не, че мрънкам Mr. Green.. ама на който му е време да не се спотайва с корема Crazy Hug Hug Hug

# 236
аз не, че мрънкам Mr. Green.. ама на който му е време да не се спотайва с корема Crazy Hug Hug Hug
Хехе, кой го казва. А кой се поспотайва доста време с Ерик в корема?  Laughing Hug

# 237
аз не, че мрънкам Mr. Green.. ама на който му е време да не се спотайва с корема Crazy Hug Hug Hug
Хехе, кой го казва. А кой се поспотайва доста време с Ерик в корема?  Laughing Hug
аз хич не се спотайвах мрънках си, опкавах се...ама никой ( който трябваше) не ми обръщаша внимание.. особено Ерик Joy

# 238
  • NL
Звезди,ето появявам се и днес Flutter.Незнам защо,но си мисля,че ще съм за предизвикване и затова спокойно си шеткам все още напред-назад.Утре съм на консултация и вече ще ми кажат какво следва и кога.

# 239
  • Pierrefonds, CA
Звезди,ето появявам се и днес Flutter.Незнам защо,но си мисля,че ще съм за предизвикване и затова спокойно си шеткам все още напред-назад.Утре съм на консултация и вече ще ми кажат какво следва и кога.

Milika, мнооого ти закъснява бебчето  Simple Smile. Тук 2 седмици нямаше да те чакат  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт