Юлче мило расте щастливо

• 13 203
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
Момичета,по-добре не влизайте да четете за Калоянчо,защото е ужасно и ще се разстроите много.Милото детенце и бедната му майчица Praynig

# 106
  • софия
gery_to и Tizija имаме показал се още един зъб от другата страна  ooooh!. Проблемът при Мина е, че не пие нищо друго освен вода (и то в неголеми количества). Не иска нито сок, нито чай, нито каквото и да било друго и дори и да направя оризова вода или чай няма да пие. Ето сутринта взех един разтвор против дехитратиране, който се разтваря в 200 мл вода. Не иска и 10 гр да изпие  ooooh! ooooh! Иначе аз си спомням, че майка ми ми вареше и чай от листа на смокиня против разстройство. Въпреки всичко, за всеки случай, ще купя няколко нара и ще изсуша корите, пък и ние ще похапнем  Crazy
 Hug Hug на малките зверковци

# 107
Чести рожден ден на radostina33!
Поздрави, цветя, целувки
чаши вино и прегръдки
здраве, радост и любов
дълъг и щастлив живот!

# 108
Честит Рожден Ден, Радостина33! newsm51

# 109
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РАДОСТ! Много здраве, късмет, любов и щастливи мигове с любимите ти хора!

# 110
Радостина33 Честит Рожден ден нека по пътя ти има само радост и любов. Безкрайно щастие и щипка проблеми, за да се осещаш жива. Бъде прекрасна майка и любяща съпруга.   bouquet

# 111
Честит рожден ден, Радостина33!!!

# 112
Честит Рожден Ден, Радост!
Много здраве, усмивки и весели приключения ти желая!

Момичета, да ви се похваля Grinningпонеделник и вторник аз ще дизайнерствам, а таткото ще гледа малката. hahaha
Сам предложи да си размениме ролите, душичката Heart EyesАма мене такава депресийка взе да ме пере, чак ми пролича тия дни, та се смили над мене милото Heart Eyes
Много съм щастлива Joy Joy Joy
Сега като се заредя с доза свежест и разнообразие, надявам се пак да си върна перманентно нахилената мутра на Мимето. Heart Eyes

# 113
# 114
  • София
Добро утро мами,
Jorjito мерси за кафенцето, аз станах в 4  #Crazy нещо плака Цецко. Нали ви казах, че беше на ясла миналата седмица, в събота пък беше с температура 38,5 и тази нощ не спа добре  Sad
Но поне не е вдигал температура  Praynig
РАДОСТИНЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ   bouquet
Лек ден

# 115
  • Казанлък(Бургас)
smile3511  smile3511 smile3511

Посреднощите 3 часа вече игрем.Направо вече ще скоча от 4 етаж.
Сега го оставих да реве в кошарата че нервите не ми издържат.

smile3532Ренито извинявай,че се смея,но и Филип си направи среднощен купон по същото време!Да не е било някакво организирано мероприятие,за което двете с теб не сме чули newsm78

# 116
  • Казанлък(Бургас)
gery_to и Tizija имаме показал се още един зъб от другата страна  ooooh!. Проблемът при Мина е, че не пие нищо друго освен вода (и то в неголеми количества). Не иска нито сок, нито чай, нито каквото и да било друго и дори и да направя оризова вода или чай няма да пие. Ето сутринта взех един разтвор против дехитратиране, който се разтваря в 200 мл вода. Не иска и 10 гр да изпие  ooooh! ooooh! Иначе аз си спомням, че майка ми ми вареше и чай от листа на смокиня против разстройство. Въпреки всичко, за всеки случай, ще купя няколко нара и ще изсуша корите, пък и ние ще похапнем  Crazy
 Hug Hug на малките зверковци

Звънче и Филип нищо не пие,но когато се беше дехидратирал(диария и повръщане) му давах течностите с пипетата от Панадола.Опитай така.За запичане на нас ни помогна само  ORS на HIPP.

Арлина нещо съм пропуснала!Къде ще се местите?

# 117
Asja, така смешно ми стана като видях,че казваш на мъжа си "Милото",защото се сетих за един случай още като започнах да практикувам JoyИмам аз едно бракоразводно дело, при което мъжът бие страхотно жена си,та чак ребра имаше спукани.Както и да е,аз обаче не бях виждала мъжото до деня на делото.Съдията я разпитва какво и как се е случило,а оная ти ми патка отговаря:"Ами то милото,биеше ме,ама Милото понякога имаше право,защото аз много приказвам".Леле,направо ми срина цялата тактика тая жена в канала,да не говорим че като влезе милото и припаднах при вида му от 2 метра висок и над 120 кг дебел.Ама си е и милото Rolling Eyes   

# 118
Здравейте, едвам успях да ви изчета и то по диагонал...

Направо съжалявам майките, чиито дечица плачат нощем. С по-големите ми синове и аз бях така. Кошмар някакъв. Но с Ванко, нямам никакъв проблем, освен това, че спи много леко - за което имам единствено и само аз вина. Заспива си сам. Та... ако се пази тишина, той спи много. В събота вечерта си легна в 19:30ч. спа цяла нощ, събуди се в 8:00ч. Бутнах му едно шише с мляко в едната ръка, биберона в другата ръка и излязох от стаята. Откърти до 10:10ч.  Crazy  В 12:00ч пак беше готов да заспива - търка си носа, направо ще го скъса. Но, аз бях категорична, че до 14ч няма да спи... и така, едвам издържа.
Имах проблеми един единствен път, когато го бях взела в нашето легло, ей така...без причина. На другата вечер рева 40 минути и заспа. Влизах само да го наместя на леглото и да му дам биберона, защото го изхвърляше от кошарата. Късаше ми сърцето, но устояхме със мъжо и големите ни синове. Този рев не се повтори!!!
Единственият съвет към майките, които са решили да научат децата си да заспиват сами е да бъдете категорични и твърди. Но, ако мислите, че няма да издържите на рева на детето си, не пробвайте дори. То ще знае, че е надделяло в този двубой и другият път ще реве още повече.

Това е от мен, чао и до скоро  Heart Eyes

# 119
Геро то, права си ,трябва да пазим децата си и когато сме осведомени и имаме възможността да четем и да се интересуваме, от възможни рискове, е непростимо да грешиш!
Ох незнам какво искам да кажа даже, но трябва да знаем какво даваме на децата си да ядат и какви рискове крие това!Не може майка на две деца на 2г и на 7 месеца, да ми сочи шоколад и да ми казва вземи на Юлия, то е детски шоколад- Милка!За деца е! ooooh!

Това е друга тема де!

Моята приятелка сега ще тегли цял живот за това нехранимайство на педиатърката,на хората,на себе си!Не я обвинявам,гледаше си децата прекрасно,не се оплакваше ние ревяхме с по 1 дете, че не се справяме, а тя две си ги гледаше,и сега какво!заради немарливост ли, заради какво ли ,или е съдба може би,това детенце цял живот ще е на три пъти дневно инсулин,и какъв ще е този живот!вече трети ден откакто са с тази диагноза а тя прилича на смъртник,бледа изтощена не реагира адекватно, а трябва да е силна има още едно дете!

За 1 седмица два пъти ходиха при педиатърката с оплакване че пие много вода детето и втория път бях с тях -нищо ,няма да пусне едни изследвания на урина на кръв,хората отиват да и кажат че детето им пие много ама много вода, тя аз бързам за бебе!И да стигне до там да получи криза да е в интензивно 2 дена с тръби в устата,вързано и с набодени системи по тялото!Защо трябва да се случи така,!Днес  пък сутринта отидоха да вземат кръв и на второто дете в поликлиниката,защото в болницата казват че трябва да се вземе но те не взимат не било задължително да има и то диабет, но да си ходят по линия на касата да си направят изследване!И какво сутринта не е на смяна педката им и не искат да има вземат!Тя е викнала, че не я интересува системата и здравната каса и веднага да вземат кръв на детето ,и така е и станало!
А в събота вечерта никой братче няма на телефона на педиатърката,джиесема изключен,домашния сменен,поне да им каже къде да отидат изгубили са сумати време в обиколки по болниците с дете на ръце и отедната в другата в третата!Линейки чакайте,снимки за пневмония и само са ги размотавали,вече като са го установили диабет и като са включили системите е било прекалено късно,то веднага се осеферило и погледнало баща си и слава боги сега е извън интензивно!
Незнам защо ви натоварвам и аз,но ми е близка приятелка израснаха заедно децата ни и го приемам като свое!Сега ще и помагам с каквото мога,ох незнам дали ще мога,но ще се опитам!

Имам молба някой ще ми каже ли как да принтирам тези текстове със информация за болестта да и ги дам,иска и иима право, и е длъжна да знае какво я чака, самия баща иска да им намеря информация ,така и трябва ,а аз не можах да се ориентирам как да ги сваля на диск в какъв формат като текст не ми се копират никъде нещо програма ли трябва незнам,във формат за принтиране!Ео от този сайт всичко което е като текст!]http://www.diabetinfo.com/default.aspx?handle=9&__tv_nds=[1]
Дано да може!

Иначе аз съм много изморена ужас!Юл е със сополи ще ходя да си искам направление за уши нос гърло и да си видя резултата от 1 годинка кръв урина и ще ги разкатая тез педиатърки,всички са за съд,пенсионерки,като им идеш в кабинета само им разваляш охолната почивка нищо друго не правят!

Ох ужас! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт