Юлче мило расте щастливо

• 13 208
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
  • София
ехооо, домакинствате ли всички, че няма кой едно кафе да почерпи?
Айде, по едно от мен тогава:

# 211
Днес ми е такова едно заспааааааааааааало...Извиках майка ми да разходи Пламена, че трябваше да чистя и готвя, а хич нямах муза ooooh! Радвам се, че поне ми яде манджата Mr. Green Тези 2-3 дни е много крива като стане време за сън, даже 2 дни направо отказва, а й се спи - две не вижда Confused Вреча я приспах в парка на една люлка, днес с доста рев накрая се предаде и легна. Предполагам, че са зъбите, защото дава да й ги чеша и да слагам гелче...и така стиска и ме хапе. Гледам 3 пробиват едновременно - резци #Crazy

Айде, до после, че да взема и аз малко да легна Joy

# 212
Дани и аз таз идея си я мислех още преди рожденните дни!Освен да направим албумче ,всеки да прати снимката която иска с рожденника и тортата,а който я прави картичката ще ги нареди всички с тортите около една огромна торта,а може и самата картичка да е торта! newsm78

И аз днес готвя като няма кухняя!
Я кажете взех си гречка на зърна и какво мога да направя от нея за Юл?Някой си спомням че я стриваха в хаванче и на каша, или бъркам?

# 213
  • ES
Здравейте,
Ели, елдата (гречка) я давам от 6-7 месечно бебе. Вари се, бързо става, като се разпукат зрънцата и е готова, после с масло и сирене като попара, с плод, с мляко, подсладена. Аз все още лекичко я врътвам на блендера, защото вади зрънцата от устата си, а и намачкана става по-хомогенна, като каша. Много я обичаме и е много полезна.  Peace

# 214
  • Варна
Здравейте милички Hug
Само за малко идвам,да ви уведомя за мойте цици Mr. Green

Гледа ме вчера докторицата и ми откри в дясната гърда,киста и бучка Sick нам ква си мастопатия........Кистата не ме тревожи много,но бучката Tired
каза,че ще я наблюдава и ако случайно се възпали/което не било много вероятно/ smile3553,кръц.
Изписа ми един гел  и каза,че от това че съм имала проблемно кърмене,стеснени канали и т.н.,боляло при смяната на сезоните.Ама много ме боли да знаете Confused,доста е гадничко Rolling Eyes
И нещо онти- стрес ми даде,нов модел много хубаво било,да се успокоявам hahaha

Много съжалявам,ако съм ви разстроила с филмчето за дечицата в Могилино Sad,но това е деиствителноста
Тиция,незнам как да коментирам на написаното от теб #Crazy
 #Cussing out #2gunfire

Днес,мъжо ни заведе в този детски кът в Младост.Невероятно ееееееееееееееееее newsm44 newsm68 smile3501

Изчезвам,лека вечер на всички smile3524

# 215
Jorjito, а тази бучка само ще я наблюдавате ли или ще се махне евентуално? Стискам палци Praynig

Нали писах, че Пипи вади 3 зъба едновременно и следобяд спа доста...като стана имаше 37.7'С. Дадох Панадол преди лягане, че се мъчи и я дразнят и намазах с Тантум Верде разтвор-а за дезинфекция Confused Дано да й мине по-бързо, че предните все трудно ги изкарваше.

# 216
  • софия
Здравейте, мами  Hug
jorjito много неприятно. Не искам да те плаша, но майка ми беше с мастопатия от след моето кърмене и я следеше 30 години. През декември ще станат 4 години  откакто се наложи да я оперират от рак на гърдата, защото мастопатията се беше превърнала в карцином в резултат на "хубав" и "спокоен" живот. Бих ти препоръчала да потърсиш още едно мнение от специалист. За съжаление не знам при вас как стои въпроса - дали имате специализирана клиника и т.н. Не се притеснявай, а само си намери малко време за себе си  Hug Hug Hug От преживяното покрай мама си направих извода, че е по-добре ако има нещо такова да се вземат активни превантивни мерки, защото след това е голям ужас - химиотерапии, лъчетерапии и всякакви гадости. Колко лесно е да се каже, но не дай Боже да си изправен пред такова решение. Стискам ти палци.

Последна редакция: сб, 06 окт 2007, 21:43 от zvanche

# 217
Привет мили момичета! Hug
Искам да ви почерпя с новото си хоби. hahaha Но предупреждавам, който е на диета да не отваря линка  Naughty :
Първият ми козунак: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=179759&photo=2
Първият успешен хляб: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=179759&photo=3

jorjito-за кистите не се притеснявай, пък и ми се иска да ти кажа нещо успокоително. Чувала съм че доброкачествените образования болят само, а злокачествените - никак не болят и затова трудно се откриват. Ти спомена, че имаш болки, така че се надявам всичко да е наред. Praynig
За Венци вече няма недостъпно място в апартамента.  ooooh! Научи се да тътри столовете и табуретките до местата, където иска да "ревизира" Tired Днес ме побърка. Докато миех чашите на мивката, той за секунди на печката и бъркаше врялата супа. Изтръпнах. След това отворил вратата към терасата/комарника/ и си издърпал едно малко столче и вика на батко си, който играе зад блока. Днес бях като истеричка, само викам, тук не, там не, ще се удариш....Sad

# 218
Eti, страхотни са ти творенията, изглеждат много апетитно и вкусно. newsm22
Ще вземеш да ме зарибиш и аз да си взема една такава машина, та до Коледа съвесем да се угоя. Whistling

jorji, само дясната гърда ли те боли или и двете?  newsm78 Много неприятно, но дано не се възпали. Praynig
Моят мъж чел, че дългото кърмене предразполага към рак на гърдата. Аз пък знам точно обратното, че минимум 3-4 месеца кърмене препазва от тази диагноза. newsm78 Уф, то нищо сигурно няма, де...

Нарина, Панадола помага ли ви на вас? Дани, когато беше във фаза  smile3514 и ни подлуди преди няколко нощи му дадох еднократно Панадол, но не видях никакъв ефект. Пак се будеше през 20мин със страшен рев.  Thinking

Дани, Ели, идеята за картичката е чудесна! Ако има желаещ да работи върху нея, няма да му се разсърдим, нали... Laughing

Хайде, лека и мека от мен! Heart Eyes

# 219
  • Варна
Нанни,и двете гърди ме болят.Докторката каза че това което боли са каналите Confused
Ходих при Специалист,на частно Peace
Бях ходила при нея още докато кърмех,и тя още тогава ми каза че са ми тесни каналите и т.н..-още тогава я видя бучката и каза,че може да се установи каква е ,едва когато спра да кърмя.е,аз спрях още декември,и досега се почесвах и се ошумулявах и все отлагах прегледа ooooh!
значи топчето е масно образувание и според нея,засега няма от какво да се притеснявам :за кистата също,там щяла да си остане Rolling Eyes.Питах я дали ще имам проблем,ако един ден Дай Боже искам пак да кърмя.Нямало проблем Peace
Февруари пак ще ходя.
Сега като прочетох гела,и пише че е за доброкачествени заболявания на млечната жлеза,направо се спекох Tired

Каза че трябва да намаля стреса....Ам кък да стане newsm78

ще си пия успокоителните и вече няма да ми пука Mr. Green

ети31
,страхотно ти изглеждат творенията  chef
Браво на теб  bouquet

# 220
Eti браво на теб  smile3501 Я вкарай малко разяснение какво точно върши тая машина.Вярно ли е че меси сама?

Жоржи ех,че гадно с тия кисти,бучки  ooooh! Кофти работа.Хич не им разбирам. Ама с тия хапчета анти стрес няма ли да ходиш като замаяна  Thinking

Нани доколкото съм информирана кърменето предпазва от ракови образувания в гърдите.И все пак гаранция няма  Rolling Eyes

Ние пак вампирясахе.Зъби растат и снощи от 1- 4,30 будува.Днес уж рано го приспах и пак зъби,разстройство,ревове,мазила баща му ходи да купува,панадол накрая че не можем да го успокоим...Досега с колата сме обикаляли да заспи ама тц.

Лека и наспивна поне на вас  Tired

Пастел виждам те,как е норка?

# 221
  • ES
Ети, страхотно изглеждат тестените ти произведения, предполагам са и също толкова вкусни. Наистина е голяма зарибявка тая машина, тук ги пускат в Лидъл понякога на много изгодни цени, ама все с въздишка ги подминавам. Но за великден са незаменими.
И ние сме така, бутаме, дърпаме. Вече няколко пъти вади телефонния кабел от розетката и се чудя защо нямам нет. Луд е за 100.  Shocked Добре, че мама е край мен. Ама понякога и тя е едно дете...

Джорджи, миличка, не ги пий тия успокояващи, опитай с хомеопатия или с нещо друго. Може би ако почнеш да се занимаваш с нещо друго, колкото да се разсейваш ще намалиш стреса. И до колкото можеш да си позволиш свое време, че знам с Друнди сами си се гледате. А тези мастни образувания не могат ли с масаж да се разнесат, свиркай на тати да се включва.  Wink

Рени, и ние имаме такива "вампирски" нощи, съчувствам ви.  Hug

Лека, мами

# 222

Джорджи, миличка, не ги пий тия успокояващи, опитай с хомеопатия или с нещо друго. Може би ако почнеш да се занимаваш с нещо друго, колкото да се разсейваш ще намалиш стреса. И до колкото можеш да си позволиш свое време, че знам с Друнди сами си се гледате. А тези мастни образувания не могат ли с масаж да се разнесат, свиркай на тати да се включва.  Wink

Много точно казано! Джорджи и аз мисля, че е добре да потърсиш още едно мнение, няма гаранция, че д-р е права след като си ходила и преди при нея. Когато аз имах проблеми и ходих да ме нагряват с някакъв си уред, една от докториците там същата година я оперирали от мастопатия(децата са й големи), кърмила е доста отдавна. Така, че ако все пак се налага отстраняване по някакъв начин, то по- добре е сега да се заемеш с това отколкото да чакаш.
Гери, аз мисля, че май няма как с масаж да се разкара, тъй като не кърми и май няма на къде да отиде. Но пък Джорджи защо не попиташ за лазери които разнасят бучки, това май ще помогне, на мен ми оправи мастита  Peace Какаво толкова писах и май нищо не казах, но преди малко станах и още не мога да си събера мислите.

В петък ходихме на Хомеопат. Жената е много мила, разпита ме не за майчиното мляко на Ема, ами и за моето и на родителите ми. Много съм доволна, много  мила и приятна женица. Изписа на Ема някакви топченца (забравих името), които да приеме еднократно и имуностимолатори.
Лала, хиляди благодарности!   bouquet

Хубав ден!  Hug

# 223
 wavey
Джорджи момичетата са ти писали много хубаво .От мен голяма прегръдка Hug и не ги  пий тия успокояващи, казва ти го човек който много ги е използвал и файда никаква. Отиди някъде в планината  на чист въздух, смени обстановката и в крайна сметка можеш да пробваш с Невролаксин на д-р Тошков(пих ги когато бях бременна)  Hug Ако искаш де не насилвам никой.
От няколко дни ми се върти идеята, че си направихме картички за коледа и великден а за най-важни празник - не. Забравихме нашите рожденни дни. Мисля, че ще е хубаво да си направим една обща празничка картичка с хубава торта и свещичка. Какво ще кажете? Rolling Eyes
като идея е добро ,но честно казано както Бета ми беше писала в началото на темата ,когато помолих да сменя снимките на децата с нови
Сигурна съм, че никой не напира да ги слагаш веднага, наистина трябва да го правиш за разпускане, а не да се натоварваш излишно 
наистина никой не напира да се сменят снимките ,тези които съм сменила съм се ровила в албумите. Ако някой иска да я направи ще е много хубаво.

# 224
  • Варна
Здравейте муцки Hug

Да ви кажа,тази докторица при която ходих,се води най-добрта.където и да питаш ,все за нея ти казват Thinking
На мен от нерви,стана вече половин година,така ме сърби главата,че ще умра #Cussing out.Не е пърхут,а просто сърбел.Хиляди шампоани си купих,банята е цялата в шампоани и билкови,и Лечебни по 25лв бройката,е няма оправия Tired
Тези хапчета се казват Дормиплант,изцяло на билкова основа,съдържат Валерян и още нещо..Доки ми каза да ги пия сутрин и вечер,но аз само сутрин пия./днес изпих първото/и не мога да кажа още как действат newsm78
Естествено,ако се чувствам зле няма да ги пия.А и скъпички ми идват Money,и ще взема да си пия Глог,мента и Валериан.

Иси,мила ти какви си пила?Че и в рими го докарах Wink

Дим снощи като се събуди в 1.30,до 3.30ч не можахме да го приспим.То бе рев,то бе чудо.Чак Мъжо се уплаши,и го гушка два часа.после сутринта че остави да спя да 9.30ч Laughing
Миличкия ми той Heart Eyes.Затворихме на Златните вече/тази година мнооооооого рано Tired/,и сега сме си тримцата вкъщи,много съм щастлива Party Party Party.
Надявам се сега да се успокоя малко,а и съм се разбрала с него,като си свършим работите,които сме намислили,към края на месеца,началото на другия тръгвам на Фитнес Mr. Green
тук в квартала има един само за жени.Да разпусна малко напрежението,а и да се постегна все пак Wink

Благодаря ви на всички за подкрепата,ще потърся и още едно мнение за гърдите.но къде ли newsm78

А за снимки на Дим,все не мога да избера коя да сложа и затова не съм сложила досега Embarassed ooooh!
За картичката съм За Peace

Общи условия

Активация на акаунт