Айде, по едно от мен тогава:
Радвам се, че поне ми яде манджата 

нам ква си мастопатия........Кистата не ме тревожи много,но бучката 
,кръц.
,но това е деиствителноста

От преживяното покрай мама си направих извода, че е по-добре ако има нещо такова да се вземат активни превантивни мерки, защото след това е голям ужас - химиотерапии, лъчетерапии и всякакви гадости. Колко лесно е да се каже, но не дай Боже да си изправен пред такова решение. Стискам ти палци. 
Но предупреждавам, който е на диета да не отваря линка
:
Научи се да тътри столовете и табуретките до местата, където иска да "ревизира"
Днес ме побърка. Докато миех чашите на мивката, той за секунди на печката и бъркаше врялата супа. Изтръпнах. След това отворил вратата към терасата/комарника/ и си издърпал едно малко столче и вика на батко си, който играе зад блока. Днес бях като истеричка, само викам, тук не, там не, ще се удариш....

Много неприятно, но дано не се възпали. 
Уф, то нищо сигурно няма, де...
и ни подлуди преди няколко нощи му дадох еднократно Панадол, но не видях никакъв ефект. Пак се будеше през 20мин със страшен рев. 

Я вкарай малко разяснение какво точно върши тая машина.Вярно ли е че меси сама?
Кофти работа.Хич не им разбирам. Ама с тия хапчета анти стрес няма ли да ходиш като замаяна 

Какаво толкова писах и май нищо не казах, но преди малко станах и още не мога да си събера мислите.

и не ги пий тия успокояващи, казва ти го човек който много ги е използвал и файда никаква. Отиди някъде в планината на чист въздух, смени обстановката и в крайна сметка можеш да пробваш с Невролаксин на д-р Тошков(пих ги когато бях бременна)
Ако искаш де не насилвам никой.

.Не е пърхут,а просто сърбел.Хиляди шампоани си купих,банята е цялата в шампоани и билкови,и Лечебни по 25лв бройката,е няма оправия 

,и ще взема да си пия Глог,мента и Валериан.
.Затворихме на Златните вече/тази година мнооооооого рано
/,и сега сме си тримцата вкъщи,много съм щастлива
.