. Проблемът при Мина е, че не пие нищо друго освен вода (и то в неголеми количества). Не иска нито сок, нито чай, нито каквото и да било друго и дори и да направя оризова вода или чай няма да пие. Ето сутринта взех един разтвор против дехитратиране, който се разтваря в 200 мл вода. Не иска и 10 гр да изпие
Иначе аз си спомням, че майка ми ми вареше и чай от листа на смокиня против разстройство. Въпреки всичко, за всеки случай, ще купя няколко нара и ще изсуша корите, пък и ние ще похапнем 
на малките зверковци
понеделник и вторник аз ще дизайнерствам, а таткото ще гледа малката. 
Ама мене такава депресийка взе да ме пере, чак ми пролича тия дни, та се смили над мене милото 

Ренито извинявай,че се смея,но и Филип си направи среднощен купон по същото време!Да не е било някакво организирано мероприятие,за което двете с теб не сме чули
. Проблемът при Мина е, че не пие нищо друго освен вода (и то в неголеми количества). Не иска нито сок, нито чай, нито каквото и да било друго и дори и да направя оризова вода или чай няма да пие. Ето сутринта взех един разтвор против дехитратиране, който се разтваря в 200 мл вода. Не иска и 10 гр да изпие
Иначе аз си спомням, че майка ми ми вареше и чай от листа на смокиня против разстройство. Въпреки всичко, за всеки случай, ще купя няколко нара и ще изсуша корите, пък и ние ще похапнем 
на малките зверковци
Имам аз едно бракоразводно дело, при което мъжът бие страхотно жена си,та чак ребра имаше спукани.Както и да е,аз обаче не бях виждала мъжото до деня на делото.Съдията я разпитва какво и как се е случило,а оная ти ми патка отговаря:"Ами то милото,биеше ме,ама Милото понякога имаше право,защото аз много приказвам".Леле,направо ми срина цялата тактика тая жена в канала,да не говорим че като влезе милото и припаднах при вида му от 2 метра висок и над 120 кг дебел.Ама си е и милото
В 12:00ч пак беше готов да заспива - търка си носа, направо ще го скъса. Но, аз бях категорична, че до 14ч няма да спи... и така, едвам издържа.

Препоръчани теми