Юлче мило расте щастливо

• 13 212
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Eli83 взимаш текста и го копираш в Word-ски документ и тогава принтираш . А за диабета установено ли е ,че е инсулиново зависим,защото моя свекър е с диабет ,но не е инсулиново зависим. Кара само на чай и с диета си регулира захарта . И това ,че е яло шоколад не е критерий ,че от това е хванало диабет.Моя свекър като студент е бил сервитьор в сладкарница и е ял много пастички ,но него го хваща на около 50г. и е наследствен(от неговата майка). Вчера точно си говорихме с него за диабета и той ми каза,че в Японската болница в София присаждат клетки от свиня и така се гарантирало 10г. нормален живот на инсулиновозависимите.

# 121
Ох, не знам какво да кажа, просто нямам думи!!!

Ели, може да копираш всичко, което искаш, на word и тогава да разпечаташ. Или да маркираш текста, който искаш да разпечаташ, после file -> print -> като ти излезе прозореца print трябва да маркираш Selection.

Иси ме е изпреварила.

# 122
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=227243.0

Исках да го споделя с вас. За мен той беше най-добрият астролог. Поклон пред паметта му!

Последна редакция: пн, 01 окт 2007, 14:51 от Бо_Славова

# 123
Mного мъничко това детенце,а с диабет.Тц,тц.И аз си мисля че не зависи само от начина на хранене.Има деца около мен които ядат вафли,шок.бисквити и са си ОК. Днес се заприказвах с една мама и се обръщам да погледна Галко,някои му дал бисквита с какао.Такъв спринт му ударих,хванах бисквитата и я строших.Добре че ми е добро детето,хич не се разсърди.МАлко ми се разсърдиха останалите "добронамерени майки" че и ме погледнаха странно.Редно е да се пита майката преди да му се предложи на детето  Crossing Arms

Попова мерси за идеята с реването.Вече 2 вечери успявам да се наспя.То какво беше тва спане,игра,спане,игра  ooooh! Че и снощи без нини заспивахме.Давам му една топчица,той си я стиска в ръката и мама пее.Даже си приготвих шише с вода,ако ревне да го залъжа ама не мина номера.Другият път ще опитам с айрян  Mr. Green

# 124
 wavey
В събота направихме прощапулник и ще си имаме компютърен спец в къщи  bowuu - грабна мишката. Бяхме само бабите, дядовците и ние тримата. Беше много весело, особено като раздавах питката тичайки и всички обикаляха масата.  Laughing Калоян се заливаше от смях и почна и той  да обикаля. Питката ми стана вкусна и я ометохме.   chef
Дидка - взих списанието "Моето дете", специално, за да видя Алекс. Мнооого е сладък.  Heart Eyes
jorji - мерси за кафенцето  Hug
Ели - ужасно е това с близнето. Дано да увладеят диабета и да го кара по-леко.   PraynigИ моя свекър е с диабет и е на хапчета. Пази диета, но си хапва и сладки неща - шоколади, сладка, даже има и диетични торти. В големите магазини има щандове за диабетици с много вкусотии, но определено ще е много трудно за майката, а после и за детето.  Rolling Eyes
Юл скоро да се оправи. Praynig
Иси - ако имаш, дай повече инфо за тези клетки, дето ги присаждат.  Thinking

# 125
Радост, честит рожден ден /малко със закъснение/!
Бъди много здрава и щастлива! Hug

Ние изкарахме две безсънни нощи. Вчера се появиха и сополи, но днес вече не текат. Все още обаче леко хърка с нослето и заради това не ще да спи. ooooh!
От един час го приспивам, гъне се, върти се...то почти не остана време за сън, а няма да може да изкара до довечера. От три дни спи по веднъж на ден. #Crazy Вчера например е спал от 11 до 13ч и това е за целия ден, а днес от 11 до 12:30ч.Какво ще го правя до 21ч, незнам. ooooh!Ако го сложа по-рано ще вземе да се събуди в 4ч да си играе, като един друг познат мушморок. Crazy Rolling Eyes
Кучешките яко му прозират, да излизат, че вече нямам нерви.

Нита, браво на Калоянчо, няма да остане гладен. Sunglasses

Бо, направо ме шокира с тази новина! Shocked Sad

Малее, какъв поспаланко си имаш. Не мога да повярвам, че има и такива деца...за нас приказката"Спи като бебе" не важи!

Ели, милото детенце. Дано наистина все пак не се стига чак до инсулин. Praynig

jorji, Като се знам каква съм ревла, хич няма да чета за бебчето. Преди четох за мама Лилибон и ми се късаше сърцето на всеки ред.

Asja, така смешно ми стана като видях,че казваш на мъжа си "Милото",защото се сетих за един случай още като започнах да практикувам JoyИмам аз едно бракоразводно дело, при което мъжът бие страхотно жена си,та чак ребра имаше спукани.Както и да е,аз обаче не бях виждала мъжото до деня на делото.Съдията я разпитва какво и как се е случило,а оная ти ми патка отговаря:"Ами то милото,биеше ме,ама Милото понякога имаше право,защото аз много приказвам".Леле,направо ми срина цялата тактика тая жена в канала,да не говорим че като влезе милото и припаднах при вида му от 2 метра висок и над 120 кг дебел.Ама си е и милото Rolling Eyes   
Joy hahaha Joy
Ох, всички хремави нослета бързо да се оправят! Болести КЪШ! Stop
Иси, Ивка Praynig Hug

Последна редакция: пн, 01 окт 2007, 17:50 от Nanny

# 126
Привет! Може би ще ви стане интересно да се запознаете със създателите на форума и по какъв начин е станало това. Благодаря Мамма и Татти!   bouquet http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=227555.0

# 127
 Привет, мацки  Hug
При нас нищо ново, спим до обяд  Grinning след обяд сме в парка, нещо много ми писва това еднообразие. Станала съм една мрънкачка  Mr. Green Вчера се видях с една колежка,  тя ми пусна малко мухи в главата да се връщам на работа. Кво да правя, направо незнам  newsm78 Притеснявам се, че Киара пак ще боледува като я пусна на ясла. Другият вариант е да видя какво ще ми предложат, ако се върна на работа и да си взема гледачка  Twisted Evil
Толкова съм скучна, че нямам кво да ви пиша интересно  Sad О- па, забравих нещо мноого важно ОТСЛАБНАХ - най-после  Embarassed
Цунки на дечицата и да оздравяват малките рожби  Praynig

# 128
  • софия
  food010  food010  food010 Hug Hug Hug

# 129
 smile3507 wavey  food010 kaffeetrmker_2 Coffee
ха Добро утро!
Ние от неделя сме със страхотни сополи,вечерта вдигна и Т ,но с хомеопатия успяхме да я свалим. Вчера вече сополите бяха много гъсти и цяла нощ трудно дишаше. Обикаля цяла нощ спалнята ooooh! (взех го при мен за да мога да го завивам). През нощта ми се видя топъл,премерих му Т ,но имаше 37.2т отвих го и той се охлади. Не знам вирус newsm78 ли е който го донесе Иван или са кучешките ,защото и на нас ни прозират newsm78.Сега и баткото започна да ми смърча  Whistling мразя го този момент. Да ви се похваля вчера записахме баткото на народни танци и както свекър ми и свекърва ми се опитаха да ми се намесят да не го записвам ,че щели да го болят краката и т.н. така милия ми син едва го изкарах от залата за да си тръгваме. Навън ни чакаше свекърва ми и и натрих носа.
eti_31 и аз не я знаех историята им  Embarassed
Бои аз бях шокирана от новината .Скоро го гледахме и в "Голямата уста" по Нова . Мир на праха му  Flowers Rose
wavey
В събота направихме прощапулник и ще си имаме компютърен спец в къщи  bowuu - грабна мишката. Бяхме само бабите, дядовците и ние тримата. Беше много весело, особено като раздавах питката тичайки и всички обикаляха масата.  Laughing Калоян се заливаше от смях и почна и той  да обикаля. Питката ми стана вкусна и я ометохме.   chef
браво на детето  smile3501
Иси - ако имаш, дай повече инфо за тези клетки, дето ги присаждат.  Thinking
честно казано не знам много ,само че са предложили на Здравната каса да поемат част от операцията ,която струва около 15000лв., но им било отказано. Ако се разровя може и да открия инфо.
хайде чао за сега да си изпия кафето докато дребното спинка.  bouquet

# 130
  • Варна
Здравейте Hug

Днес мойто Мило/мъжо,де/,ме остави за спя до 8.30ч ooooh!
взел малкия,направил му там всички процедури,а мама спи.
Сега ми е едно свинско...много съм спала. Tired,ами като ставам всеки ден около 6.30 Confused

Като ви чета за зъбета да говорите,да кажа че вчера ни изби последния долен резец Mr. Green.Дим вече има 8 броя зъби bowuu

Заспиването сам,при нас стана като че ли от само себе си.детето е било готово.като започна нашана Лай...а идилия,така започнах да го оставям в кошарата,завивам го,давам му плюшената играчка,и излизам.той си приказва там нещо играе си и след 5 мин заспал Mr. Green

И аз не знаех за Иван Станчев....
Мир на праха му  Flowers Rose Flowers Rose

За Мамма и Тати,после ще чета,ще ми бъде интересно Hug
На Нитта,честит Компютърен спац Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бягам че мирише на Л.... Mr. Green

# 131
Ех, това мило, бееееее GrinningАма много силно ви впечатлих май с него!Дори се почувствах длъжда да обясня, че нито се обръщам по този начин към него по принцип, нито той е 120 кг., нито пък се трепем в къщи GrinningА това , че някой хора използват това "Мило", като обръщение и го превръщат в чисто лигавене, не смятам, 4е трябва да лишава останалите да го използват, когато момчетата  им си го заслужат.

Аз днес пак съм на работа, а таткото гледа дребната GrinningВчера са се справили идеално двамата.Е, вярно че вечерта малко даде на заето като сложи мръсните чаши от масата директно в сушилника, все едно току що ги е измил, ноооооо
След това преживяване вече няма да се изненада когато след дълго търсене, открие захарницата в хладилника Laughing
А за себе си какво да ви кажа....снощи за първи път ми се случи аз да врънкам Мимето да си играем, а не тя мене.Обикновено вечер нямам сили да дишам, камо ли да играя с нея.

# 132
  • somewhere over the rainbow
Снощи писах, писах и накрая не ми го публикува Crossing Arms  Форума се беше скапал май.
Сега вече нещата, които писах, не са актуални Confused  За това ще ви кажа само, че от вчера започнах с хомеопатията /големи благодарности на Лала, че ме свърза с нейната лекарка Hug/ и по тоя повод спирам кафето. Мъка, мъка Rolling Eyes  Стискайте ми палци! Praynig
За сметка на това пък започвам яко да се наливам със сокове - моркови, ябълки, цвекло...Поне ще си припомня как е било преди година, когато бях командирована на сокоистисквачката hahaha

# 133
Привет мили момичета! Бързам да ви се похвмаля имам си подарък. Онзи ден споменах на мъжлето, че съм си харесала машина за печене на хляб и днес имам изненада : . Сега вече няма да ядеме хляб с примеси, ще си е чистичък и без боклуци Simple Smile

# 134
  • Варна
НАНче,стискам ти палци и ти пожелавам успех Heart Eyes Hug
Ще се оправиш,сигурна съм  bouquet

Ети31,блазе ти Mr. Greenаз също искам такава машина,но мъжо е твърдо против Crossing ArmsМного дебели сме щели да станем Whistling

Общи условия

Активация на акаунт