Че и снощи без нини заспивахме.Давам му една топчица,той си я стиска в ръката и мама пее.Даже си приготвих шише с вода,ако ревне да го залъжа ама не мина номера.Другият път ще опитам с айрян 
- грабна мишката. Бяхме само бабите, дядовците и ние тримата. Беше много весело, особено като раздавах питката тичайки и всички обикаляха масата. 

И моя свекър е с диабет и е на хапчета. Пази диета, но си хапва и сладки неща - шоколади, сладка, даже има и диетични торти. В големите магазини има щандове за диабетици с много вкусотии, но определено ще е много трудно за майката, а после и за детето. 

Вчера например е спал от 11 до 13ч и това е за целия ден, а днес от 11 до 12:30ч.Какво ще го правя до 21ч, незнам.
Ако го сложа по-рано ще вземе да се събуди в 4ч да си играе, като един друг познат мушморок.

Имам аз едно бракоразводно дело, при което мъжът бие страхотно жена си,та чак ребра имаше спукани.Както и да е,аз обаче не бях виждала мъжото до деня на делото.Съдията я разпитва какво и как се е случило,а оная ти ми патка отговаря:"Ами то милото,биеше ме,ама Милото понякога имаше право,защото аз много приказвам".Леле,направо ми срина цялата тактика тая жена в канала,да не говорим че като влезе милото и припаднах при вида му от 2 метра висок и над 120 кг дебел.Ама си е и милото

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=227555.0 
след обяд сме в парка, нещо много ми писва това еднообразие. Станала съм една мрънкачка
Притеснявам се, че Киара пак ще боледува като я пусна на ясла. Другият вариант е да видя какво ще ми предложат, ако се върна на работа и да си взема гледачка
О- па, забравих нещо мноого важно ОТСЛАБНАХ - най-после

(взех го при мен за да мога да го завивам). През нощта ми се видя топъл,премерих му Т ,но имаше 37.2т отвих го и той се охлади. Не знам вирус
ли е който го донесе Иван или са кучешките ,защото и на нас ни прозират
.Сега и баткото започна да ми смърча
мразя го този момент. Да ви се похваля вчера записахме баткото на народни танци и както свекър ми и свекърва ми се опитаха да ми се намесят да не го записвам ,че щели да го болят краката и т.н. така милия ми син едва го изкарах от залата за да си тръгваме. Навън ни чакаше свекърва ми и и натрих носа.

- грабна мишката. Бяхме само бабите, дядовците и ние тримата. Беше много весело, особено като раздавах питката тичайки и всички обикаляха масата. 

,ами като ставам всеки ден около 6.30 

Ама много силно ви впечатлих май с него!Дори се почувствах длъжда да обясня, че нито се обръщам по този начин към него по принцип, нито той е 120 кг., нито пък се трепем в къщи
А това , че някой хора използват това "Мило", като обръщение и го превръщат в чисто лигавене, не смятам, 4е трябва да лишава останалите да го използват, когато момчетата им си го заслужат.
Вчера са се справили идеално двамата.Е, вярно че вечерта малко даде на заето като сложи мръсните чаши от масата директно в сушилника, все едно току що ги е измил, ноооооо
Форума се беше скапал май.
/ и по тоя повод спирам кафето. Мъка, мъка 
Препоръчани теми