Нита-много хубаво сте си изкарали на прощъпулника
,а ще ми кажеш ли по-подробно какво точно се прави по обичай,защото ние ще правим в петък.Ася-приятно дизайнерстване,какво точно правиш?Иска ми се и на мен да ми оставаше време за някакво мое занимание
.Бо-и аз вчера цял ден бях покрусена от кончината на Иван-астролога,още повече,че са приятелско семейство на сестра ми и тя много ми е разказвала колко е свестен той,и колко обожава жена си и детенце-направо кошмар някакъв,как си отива живота...да почива в мир

Ети31-много интересна информация наистина-благодаря,че сподели

Иси-дано дечицата скоро се подобрят,а какво стана с изследването на стерилна урина на малкото-какво казаха?
НАН-аз отдавна не пия кафе и се чувствам много по-добре,а на теб защо ти се наложи да ходиш на хомеопат,не се ли чувстваш добре или?
Тиция-и аз чета често за болни дечица,депресирам се и плача,всяка вечер,незнам защо си го причинявам,толкова болка има в някои семейства...като става въпрос за детенце е неестествено някак..поклон пред истинските майки!

Така,че какво се чудите на майките,които дават сладки нещау,при условие че кухнята,която уж се наблюдава от диетолози и педиатри го предписва.Луда работа!!!Не че и ние не сефтосахме сладките истории,но не беше умишлено
Вече трети ден се притеснявам,че не е изакал станиола и да не би да му стане нещо на стомахчето.А,мъжът ми ми се подграва:"Ти какво,опаковано ако в станиол ли очакваш да се покаже"
за теб, и успех. Всичко е за твое добро
И ние се събираме много майки с много деца,но всяко си играе с каквото си пожелае.Намесваме се само ако се започне дърпане или инатене.Тогава залъгваме едното с нещо друго 

кой предмет за каква професия е. После му показвах питката, той естествено я искаше и я търкулнах към предметите, тръгна след нея и видя предметите, огледа ги и си взе мишката. После взех питката и тичайки я раздадох като, който вземеше парче, тичаше около масата.
Калоян като мина на един сън, беше голямо мрънкало, а като го приспивах за втори път (с триста зора) после се будеше толкова кисел, че ме беше яд, че е спал. Сега през деня спи за около 1,30-2часа.

,пък питка никога не съм месила
-е,това е чудесен повод да се науча!
Може би до някъде тези майки са прави, но само в малък процент, защото аз също не разрешавам на Венци да взема играчките на случайни деца, които не познавам. Причината е, че не знам дали не са болни или дали е чиста играчката, пък и не искам да се научава да получава всичко, което пожелае.
. А по въпроса с килограмите, аз от много време не ям хляб, така че не се притеснявам дали ще наддам. Може би в началото докато намеря сполучлива рецепта ще опитвам, но няма да се оливам. Тъкмо си влязох в старите дрешки 
Е, мисля си аз, как да не се цапат като са зарити в пясъка? Да внимават "другите деца да не ги изцапат". Това е все едно "не играй и не давай никой да играе с теб". Странна работа