Юлче мило расте щастливо

• 13 218
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте,няколко дни нямаше интернет и сега ви изчетох набързо.Пропуснала съм рождения ден на Радостина33-честито ти на патерица,да си жива и здрава ,желана и обичана!
Нита-много хубаво сте си изкарали на прощъпулника Grinning,а ще ми кажеш ли по-подробно какво точно се прави по обичай,защото ние ще правим в петък.
Ася-приятно дизайнерстване,какво точно правиш?Иска ми се и на мен да ми оставаше време за някакво мое занимание Cry.
Бо-и аз вчера цял ден бях покрусена от кончината на Иван-астролога,още повече,че са приятелско семейство на сестра ми и тя много ми е разказвала колко е свестен той,и колко обожава жена си и детенце-направо кошмар някакъв,как си отива живота...да почива в мир Sad
Ети31-много интересна информация наистина-благодаря,че сподели Grinning
Иси-дано дечицата скоро се подобрят,а какво стана с изследването на стерилна урина на малкото-какво казаха?
НАН-аз отдавна не пия кафе и се чувствам много по-добре,а на теб защо ти се наложи да ходиш на хомеопат,не се ли чувстваш добре или?
Тиция-и аз чета често за болни дечица,депресирам се и плача,всяка вечер,незнам защо си го причинявам,толкова болка има в някои семейства...като става въпрос за детенце е неестествено някак..поклон пред истинските майки!

# 136
eti_31 честито със здраве да си я ползваш. Тъкмо ще кажеш дали са качествени ,защото моя се е спрял на Clatronik ,понеже мислим за Коледа да си направим подарък.
N_A_N аз съм сигурна ,че ще се пребориш. От все сърце ти го желая  Hug
didito. не направихме стерилна ,защото в момента е със страшна хрема и няма смисъл,когато му мине тогава.

# 137
Ренка,използвам нова тактика ,за да не ми виси по циците цяла вечер,че отбиването ми отиде на кино покрай това гадно зъбоникнене.Та,бутам цицата и след малко веднага вадя и слагам шишето с вода да си цока.За сега схемата действа,да вдим до кога ще се лъже Thinking
Ех,че неприятни вести в последно време,направо кошмар.Само болести и смърт Cry Мен направо ми е още кафти за Искрица Надежда ,а за капак четох и за Лилибон и се чудя колко е несправедлив животът...
Наде,действай смело със соковете,защото баща ми благодарние на нетрадиционна медицина нямаше никакви странични влияния от химиотерапия и лъчетерапия,които иначе т унищожават,ако н те довърши ракът.Много е важно да пиеш морковите с нещо мазно-кисело мляко,масло или т.н.,за да може да се разтвори каротинът,иначе си остава като гола вода в кръвта ти.

# 138
  • Габрово
Мили момичета, благодаря ви много за поздравите и пожеланията  Hug.
Черпя на патерици

beer beer beer

# 139
Толкова съм скучна, че нямам кво да ви пиша интересно  Sad О- па, забравих нещо мноого важно ОТСЛАБНАХ - най-после  Embarassed
би ли споделила как?

# 140
  • somewhere over the rainbow
Много е важно да пиеш морковите с нещо мазно-кисело мляко,масло или т.н.,за да може да се разтвори каротинът,иначе си остава като гола вода в кръвта ти.
Не го знаех това...но ще го имам предвид Peace

# 141
  • София
Ети31-честита ти машинка,да ви е вкусно!  Yum
Амери-и на мен ми е интересно как отслабна.
 newsm39 jump
НАН-какво става с теб,болничка ли си?
А сега да ви разкажа една случка от днес.Минавайки през парка днес пуснах Влади да се разхожда/аз вървя приведена плътно зад него,защото проходи съвсем скоро и е нестабилен/,по едно време се озовахме близо до групичка от майки с деца на неговата възраст.Бяха пръснати много играчки на растояние около 4квадрата,и естествено Влади се приближи и започна да си играе с някаква играчка.Започнаха някакви подмятания,че техните деца не пипат чужди играчки и някакви такива простотии.Постоянно викаха на децата си:,,Това не е твое,играй си само с твоите играчки!,, ShockedПо едно време едно детенце се приближи и взе някаква играчка на Влади,а майката започна да му се кара-казах и,че няма проблем,а тя троснато ми каза,че не трябва да се учи така детето!Какво дете-та това са бебета на по една годинка-те виждат играчка и искат да си поиграят с нея-това е естественно!Има ли значение на кого е-като са пръснати на земята на обществено място,значи няма проблем някое детенце да си поиграе.По добре е според мен да уча детето си да бъде добро,да е другарче и да си играе нормално,а не на егоизъм и скотовизъм-ето това са твоите играчки,стой си вкъщи,играй си само с тях,и не давай на другите!Пълна тъпотия!Според мен много по-готино щеше да е вместо майките постоянно да повтарят-не това,не така,да бяха ги оставили да си играят на спокойствие,все пак така откриват света около себе си дребосите.Но сигурно има мами,които не са на моето мнение,ще ми интересно да разбера доводите им.

# 142
Днес разбрах че във Варна в кухнята дават за десерт...ЕКЛЕРИ,ПАСТИЧКИ С ПЪЛНЕЖ и разни други такива " полезни вкуснотийки" #CrazyТака,че какво се чудите на майките,които дават сладки нещау,при условие че кухнята,която уж се наблюдава от диетолози и педиатри го предписва.Луда работа!!!Не че и ние не сефтосахме сладките истории,но не беше умишлено ShockedАлекс успял да види,че сагам "Милката",която купих за баща му в коша на количката и изобщо не съм разбрала кога се е пресегнал да го вземе.А,аз през целия път си говоря с една позната и не му обръщам внимание какво прави в количката,защото е скрит зад сенника.И в един прекрасен миг..надничам аз и какво да видят бедните ми очи-Хлапето яде шоколад,че и опаковката барабар.Напрво ми стана зле Sick   Вече трети ден се притеснявам,че не е изакал станиола и да не би да му стане нещо на стомахчето.А,мъжът ми ми се подграва:"Ти какво,опаковано ако в станиол ли очакваш да се покаже" hahaha

# 143
Толкова съм скучна, че нямам кво да ви пиша интересно  Sad О- па, забравих нещо мноого важно ОТСЛАБНАХ - най-после  Embarassed
би ли споделила как?
Малко странно може да ви прозвучи, но пих чай за отслабване "Slim program" на фирма "Vortex". Купих си го на майтам от м-н" Т-маркет" (голяма реклама), но при мен ефекта е задоволителен. Има какво още да се желае - коремни преси, но и на това ще се подложа като си оправя болния нерв в таза. Все пак 20 кг не са малко  Mr. Green Мойта педка и тя почна да го пие, но каза, че нея я боли стомах, при мен "да чукна на дърво" всичко е ок.
Нан  Praynig за теб, и успех. Всичко е за твое добро  Hug
Ети, с тази машина мноого кг ще си върна, но като дойдем към Русе ще почерпиш една топла филийка  Laughing
Дидито, не им обръщай внимание на тези майки и идвай в нашия парк, при нас всичко е общо Peace

# 144
Днес полудях, Пипи много мрънкаше, сега пък му излиза кътник и кашля, кашля! На всеки зъб кашля и разстройство, аман!
Вчера го водих на фризьор да го пострижат, че вече приличаше на дивак. Рееев, накрая всички бяхме в сополи, сълзи и косми, просто страхотна гледка! Всеки път реве като го постригваме, не знам как ще я караме. Голяма драма!
Нан, това със соковете е страхотно. Мен ме мързи да ги правя, но ако има кой да ми ги прави, щях да се наливам по цял ден. А за кафето те разбирам, и аз не мога без него. Но мисля, че соковете ще те ободряват доста и ще го заместят успешно. А иначе мисля, че безкофеиново може. Но аз пък не го обичам него.

Дидито, забелязала съм, че има жени, които буквално изперкват като станат майки. То остави ние какво си мислим, ама представяш ли си на децата им какво им е ? Това да не можеш да пипнеш нито една играчка, която не е твоя. Ужас! Значи ако си мечтаеш да разгледаш онова голямо камионче, ако не ти го купят, нямаш никакъв шанс. Колко тъжно...

# 145
Didito какво пишеш ти.Не мога да повярвам какви майки съществуват.  ooooh! И ние се събираме много майки с много деца,но всяко си играе с каквото си пожелае.Намесваме се само ако се започне дърпане или инатене.Тогава залъгваме едното с нещо друго  Wink

Нан аз скоро се лекувах с хомеопатия.Пих безкофеиново кафе.Ползвах хомепатична паста за зъби.  Peace Шоколад може само бял. На мен ми позоляваха и кроасанчета че съм пристрастена  Mr. Green

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 22:38 от Ренито

# 146
  Hands Clap
didito - тук има малко инфо за прощъпулника http://www.bg-mamma.com/site/content/view/286/60/ А ние го направихме след като Калоян се събуди от следобедния си сън и след като го нахраних - тогава е най-спокоен. В края на послан бял чаршаф, сложих две табуретки, покрити с бяла кърпа и в/у нея наредих предмети, които гледах да са горе-долу в една цветова гама (черно, сребърно и бяло). Бях си направила списък,  smile3523кой предмет за каква професия е.  После му показвах питката, той естествено я искаше и я търкулнах към предметите, тръгна след нея и видя предметите, огледа ги и си взе мишката. После взех питката и тичайки я раздадох като, който вземеше парче, тичаше около масата.
За играчките - в парка сме няколко майки и всички играчки са като общи, всеки си играе обикновено с чуждите. Често си играе с нещо, което не е от нашите и тогава следя да го оставим от там, от където го е взел.
Нанни - май ще останете с едно спане на ден.   sleepuu Калоян като мина на един сън, беше голямо мрънкало, а като го приспивах за втори път (с триста зора) после се будеше толкова кисел, че ме беше яд, че е спал. Сега през деня спи за около 1,30-2часа.
eti - интересно ми беше историята на форума, често се питах, как е направен. Честита машина. eat  Hands Thumbsup
amerie - браво за отслабването Hands Clap
NANfingerscrossed
Всички сополиви нослета бързо да минават.  Flowers Four Leaf Clover
 lovekiss

# 147
  • София
Нита-много ти благодаря за инфото по повод прощъпулника,звучи наистина интересно и забавно LaughingВярвам,че на Влади много ще му хареса.А ще можеш ли,ако не ти е проблем да ми пишеш на лични рецептата за питката-спомена,че ти се е получила хубава,а аз уж съм кулинарка  chef,пък питка никога не съм месила Blush-е,това е чудесен повод да се науча!
Амери-браво на теб!Аз мислех,че си отслабнала с 3-4кг.,а ти направо си се стопила!!!Още утре ще изприпкам до Т-маркет!
А в кой парк си играете?

# 148
Didito-ми то луди майки бол. Горките деца. Аз редовно излизам с De-si , кръстницата на мъника, и много приятелки и никога не сме си делили играчките. Та нали чуждите са по-хубави и редовно си ги разменяме, само и само дечицата да се занимават и да са послушни.  Flutter Може би до някъде тези майки са прави, но само в малък процент, защото аз също не разрешавам на Венци да взема играчките на случайни деца, които не познавам. Причината е, че не знам дали не са болни или дали е чиста играчката, пък и не искам да се научава да получава всичко, което пожелае.
Първият ми опит с новата машинария е несполучлив. Голям провал, но грешката е в мен. Никога не съм работила със суха мая и не знаех, че и тя се разтваря предварително. Нищо утре ще направя втори опит и дано да е успешен.
amerie-разбира се, че ще почерпя, но нека да задобрея, че с този хляб дето го направих повече от 2 хапки не можеш кусна Joy. А по въпроса с килограмите, аз от много време не ям хляб, така че не се притеснявам дали ще наддам. Може би в началото докато намеря сполучлива рецепта ще опитвам, но няма да се оливам. Тъкмо си влязох в старите дрешки Crazy
НАН-стискам палци да има положителни резултати fingerscrossed
Ели-аз мисля, че тази болест е наследствена и не вярвам, че безразборното даване на сладкиши ще доведе до нея. Не съм лекар и нямам такова образование. това си е мое тълкувание. Щом детенцето е на инсулин, значи е сериозно при него. Майка ми и тя има от няколко месеца, но пази диета и никакво сладко. Дори не иска да опита тези специалните за диабетици. Наплашена е. Sad
Tizija-за какви еклери, за какви пасти говориш? Shocked Това е за най-голямата група-така ли? Тук в Русе освен крем, дават кекс и ябълки печени-само това. Аз по принцип съм адски доволна от менюто и разнообразието и с нетърпение чакам да стане 5-ти да си купя купони. Вече два месеца готвя аз и ми писна всеки ден да съм до обяд пред тиганите.
Другото ново при нас е, че Венци от 5 дни отказва вечерното мляко. В 20 часа яде супа и това е. Shocked Не се буди през ноща да си го изпие. Да се радвам ли, да се притеснявам ли. Когато не яде вечер се принуждавам сутрин мляко да ни е закуската, нали трябва да има поне 1 млечен прием? Кажете ми дали греша?

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 22:49 от eti_31

# 149
Аз пък много се радвам като излезем и Пипи се социализира с децата, разбира се като се заиграе с техните играчки, защото каквото и да й взема не я впечатлява като чуждото. Тук всички майки носят по една торбичка с играчки за пясък и децата са ги разменят. Понякога има деца, които не искат да им се пипат техните и тогава просто я залъгвам с нещо друго.
Интерсеното е, че има майки и баби, които водят децата да играят в пясъчниците, но им казват да не се цапат newsm78 Е, мисля си аз, как да не се цапат като са зарити в пясъка? Да внимават "другите деца да не ги изцапат". Това е все едно "не играй и не давай никой да играе с теб". Странна работа Thinking Бабите пък много се "плашат" като се изцапа някое дете.Даже Пипи ако случайно лапне някоя от играчките, направо наскачват и се почва едно притеснение, едно вайкане колко е мръсно и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт