Юлче мило расте щастливо

• 13 215
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте  Hug

Tizija Да ти кажа честно вече направо изнемогвам. Ама пуст форум готварски. Май ги поразглезих аз моите. /Ама тя машинта сама си меси и пече  Crossing Arms
Какво стана с лимфните възли  Thinking

suzi_a къде е този детски кът, да не би до голямото Пикадили. И ние бяхме там, ама снимки нямам. Много е хубаво.

Май никой не е чувал за тази ваксина, щом не пишете по този повод.  newsm78

Чао за сега  Simple Smile

# 196

Май никой не е чувал за тази ваксина, щом не пишете по този повод.  newsm78
Абе чувала съм ама се чудя как да то го кажа Grinning

# 197
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=225316.msg5019865#msg5019865
Ето в тази тема съм казала една част от това, което мисля по въпроса.

# 198
Благодаря ти Лала. Уважавам мнението ти /не е комплимент/! Там казваш, че според статията не е ефективен, но аз виждам точно обратното по Ванко. Не знам.... newsm78 чудя се вече  Thinking

А за страничните ефекти - снаха ми , която е лекар - анестезиолог ми е казвала, че няма лекарство без странични ефекти. Само ако знаем какви са страничните ефекти на аналгина /примерно/, ще се хванем за главата.  Ама аз си го пия  Sick , че само той ми помага.

Не знам, не знам...абе ще продължа да го давам, защото аз такова чудо антибиотик след антибиотик не бях виждала. Както ви казах вече 6 антибиотика за 3 месеца  #Crazy
Може и да греша, но не се доверявам много, много на хомеопатията. Може и да не съм попаднала на спецалист, но не смея да рискувам с Ванко. Правих експерименти с мен, не се получава. Не се ли опра на традиционната медицина, не се излекувам. Както казах, може и да е грешка от моя страна, но поемам отговорността.

Благодаря ти за включването! Оставам в размисъл  Thinking

# 199
JoyТочно затова се чудех дали да ти казвам мнението си. Защото знам какво е майка в размисъл. Понякога просто обичам да не размишлявам и затова ми е гадно като създавам смут в други майчини души. Дано децата ни са здрави, това е най-важното, няма значение как ще го постигнем.

# 200
jorji, потресена съм от филмчето...
Писах, писах, накрая всички думи ми се сториха безсмислени и изтрих всичко. Господи, защо? Cry

Тия бесотии над нас - близнаците събудиха Дани. Спа 40 мин., стресна се и ревна. #Cussing out

# 201
 хей ,didi_fiesta виждам те . Ти ни забрави Sad

# 202
  • Варна
Бо,този кът е зад Санита в Младост до училище Неофит Бозвели.Към края на годината ще има и ледена пързалка. Peace
След малко пак отиваме там. Simple Smile

# 203
Ухааа,ледена пързалка.Кога в Бургас таквос нещо  newsm78

Бо не си попаднала на хомеопат.НАЙ-вероятно е бил боаронски  Wink а не класически.

За имуностимулантите вече писах че съм против,ваксините също  Naughty Не бих приложила на детето си.То не е опитно зайче.

Случихме на хомеопат и каляването продължава без да се страхувам ще се разболее ли,няма ли  Whistling

Диди фиеста как е работата?

# 204
Здравейте момичета

От няколко дни ми се върти идеята, че си направихме картички за коледа и великден а за най-важни празник - не. Забравихме нашите рожденни дни. Мисля, че ще е хубаво да си направим една обща празничка картичка с хубава торта и свещичка. Какво ще кажете? Rolling Eyes

# 205
Сузи,и аз чух за този кът и че много чисто най-вече,а не като по парковете и градинките #2gunfire
Този филм за децата е ужасен.Аз съм била там много пъти,защото брат ми арендуваше земя в землището на това село близо 5 години.Най-гадното беше,че директорката и възпитателите крадяха на поразия от помощите за децата.Аз лично съм ходила да превеждам на разни германци,които носеха цели тирове с колела и дрехи на децата,а на другия ден виждах как децата на възпитателите ги карат из селото,не и децата от дома.Крадяха и от храната им и с цялата си наглост идваха да ни молят за помощи.Брат ми лично е питал дечицата дали са им предали торти и разни там неща,които е купувал и никога нищо не е стигало до тях.Просто не мога да си представя що за хора ще крадат от наказани от Бога деца #Sniper

Последна редакция: сб, 06 окт 2007, 07:59 от Tizija

# 206

Този филм за децата е ужасен.Аз съм била там много пъти,защото брат ми арендуваше земя в землището на това село близо 5 години.Най-гадното беше,че директорката и възпитателите крадяха на поразия от помощите за децата.Аз лично съм ходила да превеждам на разни германци,които носеха цели тирове с колела и дрехи на децата,а на другия ден виждах как децата на възпитателите ги карат из селото,не и децата от дома.Крадяха и от храната им и с цялата си наглост идваха да ни молят за помощи.Брат ми лично е питал дечицата дали са им предали торти и разни там неща,които е купувал и никога нищо не е стигало до тях.Просто не мога да си представя що за хора ще крадат от наказани от Бога деца #Sniper

Ами да, май че само един снайперист ще ги вкара в правия път такива!

# 207
Сузи,и аз чух за този кът и ч е много чисто ней-вече,а не като по парковете и градинките #2gunfire

smile3556  cry бедните дечица

# 208
Да си призная, не можах да изгледам целия филм newsm45 много мъка...

# 209
  • Варна
Tizija,много  е хубав детския кът и най-вече е безопасен.Застлан е с една мека настилка,така че и да падне малчо няма страшно.Който идва насам да свирка. Peace

За филма нямам думи... Cry
Жоржи,казвай какво стана днес,не ни дръж в напрежение. Naughty

Лека вечер и спокоен сън! Hug

Общи условия

Активация на акаунт