Отговори
# 165
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН MIRA V! smile3525

Влизам да се отчета като шкемба още. Вчера бяха почнали едни контракцийки хубави, ама така се и разминаха....  Thinking

И не мен не ми тече коластра, нито капка не е имало през цялата бременност, но се надявам като му дойде времето да тръгне. И аз много искам да си кърмя бебето. Затова се и чудя дали в Шейново да ходя да раждам или в Тината. В Тината май ти оставят бебето във VIP-а при теб, а в Шейново не ги дават даже във ВИП стаите и зорлем ги дохранват....  newsm78 Ще решавам на момента. Crazy

# 166
Честит рожден ден Мира!
Здраве, щастие, много любов и прекрасна бебка скоро да те радва!   bouquet

Аз също нямам грам коластра, но се надявам като дойде бебка всичко да си е както трябва - то нямало много връзка. Иначе от седмица си подготвям гърдите, като ги мия само с вода за да не им свалям защитата...
Все още се надявам да родя в понеделник, но признаци никакви  Cry Успокоявам се, че 3 дни преди да роди Мегито беше писала, че корема й е много високо и бебката си мърда много.., ама роди. И аз се надявам да родя ... някога!  Joy

Слънчев ден на всички  Hug

# 167
  • Пловдив
Добро утро и от мен!!! Все още съм 2 в 1.

Благодаря за поздравите за Рожденния ми ден! Черпя Ви за мое здраве   party023 beer3 Popcorn
Снощи имах контракции на 15-тина минути, някои от тях доста болезнени. Освен това чувствах, че бебо се смъква надолу и натиска, което си беше доста неприятно. Бях сигурна, че се започва, но се размина. Има голяма вероятност днес да получа най-големия си подарък, но ще видим  Grinning

Честита дъщеричка Карина на Меги! Много усмивки и радостни мигове заедно!

# 168
  • София
Добро утро на всички Мами! Аз преди малко се излюпих  пуснах пералня (-край няма това пране) ,днес мисля да изпера най необходимото за бебето ,че се очертава слънчево време, че аз нищо не съм подготвила, а  времето си летиии и нещо взех да се притеснявам. Абе  при първото раждане не се притеснявах толкова ,а сега какво ми става  newsm78  по не се замислях, сега знам какво е .
ellyy
аз се изцеждах ръчно по-лесно ми беше ,незнам за помпичките преди 6 години май нямаше хубави или аз не съм имала информация ,сега са много доволни от АВЕНТ .Аз засега няма да си взимам ще видя по-нататък ще реша.А за в болницата таам може би ще ти кажат какво да правиш с изцедената кърма ,на мен на времето никой нищо не ми беше казал носеха ни едни метални купички и с момичето с което бяхме в стаята  се чудехме за какво са -влизат оставят ги и заминават тази сестра ли беше незнам и аз каква , беше и крив света  нищо не можеше да попиташ  #2gunfireе ние се досетихме в последствие ама пък незнаехме как да се цедим.След като се прибрах в къщи една моя приятелка дойде и ми обясни как да се цедя  bouquet Това засега от мен отивам да се трудя .СЛЪНЧЕВ ДЕН НА ВСИЧКИ!!!

# 169
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИРА !!!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И НАИСТИНА ЕДИН ГОЛЯМ ПОДАРЪК АКО МОЖЕ ДНЕС   bouquet
Аз днес се наспинках добре. От както влязох в болницата си спя като за световно Simple Smile
Днес ще ходим за още покупки за малкия мишок и много се радвам Simple Smile
Да ви разказвам каква изненада имах снощи Simple Smile нали от понеделник бях на почивка в болницата и вчера милото от работа се прибира с букет и огромен шоколад  Laughing явно доста съм му липсвала Heart Eyes после ме води на кафенце и след това гледахме изложбата на моста на въздишките на НДК. Simple Smile Ако не сте я гледали горещо ви я препоръчвам. Много е красива!
Галенитас какво става с Джена:) Кога е родила? Как?

# 170
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИРА!ПОЖЕЛАВАМ ТИ НАЙ-ОЧАКВАНИЯ ПОДАРЪК ДА ПОЛУЧИШ ДНЕС! smile3504
   Аз още не съм родила TiredСнощи се бях засилила,обаче...Имах страхотни болезнени контракции на 30 мин. ме будеха и после за съжаление спряха.Да се надяваме,че ще е скоро.
   Абе дайте повече инфо за Jena,кога е родила,как е,за да не я подминаваме така без поздрави...

# 171
ЧЕСТИТО НА МАМА МЕГИ ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА БЕБАТА И МНОГО ДА ГИ СЛУШКА И ДА ГИ РАДВА newsm51 newsm51 newsm51
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МИРА ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВ АИ НАЙ-ХУБАВИЯ ПОДАРЪК ДА ПОЛУЧИШ newsm59  ura dance newsm67  Party Time newsm18  Gift  bigdance2
Ние да се отчетеме сме си добре нещо ни е налегнала една сънна болест не мога да се вдигна от леглото.Днес вече и ние влизаме в деветия месец newsm44 newsm68
АААА ЧЕСТИТО И НА ДЖЕНА ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ БЕБОКА И ЩЕ ЧАКАМЕ ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ В СКОРО ВРЕМЕ

# 172
  • София
Jenna последно е писала на 25 септември ако не се лъжа ,тогава преносваше  ,щом я няма сигурно е отишла да ражда newsm78.От тогава са минали4 дена .Най- късно да ден два ще трябва да се появи,тя нали е от чужбинските мами? Явно няма как да се обади! СТискаме палци ,всичко да е наред.

# 173
Честит рожден ден Мира! Да си жива и здрава и прекрасен подарък да получиш тези дни!
Джена честит бебок и на нея. Да и е жив и здрав и много да радва мама и татко. Чакаме подробности и от нея!

# 174
Здравейте и от нса  Hug wavey 2 в 1 сме си засега  preggo Simple Smile
Честити бебчета на мама Меги и мама Джена   smile3525 newsm51 smile3501 да растат здрави, палави и щастливи, а на мамите пожелавам бързо да се възстановяват  newsm10  love001
Честити Рожден Ден Мира   newsm59 newsm67 newsm18 бъди здрава, щастлива и най-хубавият подарък да си гушкаш скоро   ylinfant newsm10 smile3525

# 175
  • София
Честит рожден ден,Мира!

# 176
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИРА

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА JENNA !!! ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ГИ РАДВА С ТАТИ !!!

И ние сме си 2 в 1 !!! Признаци признаци и накрая нищо... Вече съвсем нямам търпение , но се успокоявам че Меги без признаци отиде и роди....  Та се надявам и аз така както си стоя и хоп водите и айде към болницата , ама НЕ ...

Лек ден от мен и много леко раждане на всички , които ще родят днес ( надявам се и аз да съм от тях  Praynig )

# 177

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА JENNA !!! ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ГИ РАДВА С ТАТИ !!!

Привет и от мен!!! И ние все още сме си 2 в 1!!! За малко да ме вкарат в болница заради албумин, но всичко е наред и съм си в къщи, но още нямаме интернет!!! Честито на всички нови мами и на всички празнуващи!!! Минавам само да се разпиша и да кажа, че съм добре!!!

# 178
  • The O.C.
Честито на Меги и Джена,да са ви живи и здрави бебоците и да ви носят много радост!
Честит рожден ден на Мира!Скоро да гушка най-хубавия подарък! newsm30
 Ние сме още 2в1.Тапата ми продължава да пада,имам леки болки,но май с това ще си остана за сега.
 Поздрави на всички и целувки на малките сладури!

# 179
Честито на Меги и Джена,много да слушкат бебоците и да ги радват.

Честит рожден ден на Мира,и нека най-хубавия подарък скоро да ти бъде поднесен.

Ние още сме 2 в 1.Вчера бяхме при леля доки и си взехме картона и направлението,та вече сме готови за раждане.Дадоха ми списъка за родилното,можете ли да си представите на нас в Горна ни искат и термометър да си носим.
    За сега съм добре без наченки на раждане пък да видим.

Много благодаря на мамите който са родили че споделят за преживяното си в болницата и за кърменето.Моля продължавайте ако това не ви затормозява,така се успокояваме и научаваме нещо ново.
   Хайде от мен толкова че вече ставам много досадна.

Общи условия

Активация на акаунт