Отговори
# 195
Здравейте и от мен, завърнах се от болницата и набързо искам да поздравя всички, които вече си имат бебоци. Аз съм добре, бебето - също, още сме си 2 в 1. Ще разказвам още, ама сега нямам време.

# 196
Честита кукличка на Joly24 да е здрава и послушна малката и да радва мама и тати

# 197
ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ- ПОЛИ ,Joly24 ,Екита!!! ДА СА ИМ ЗДРАВИ И ДОБРИЧКИ СЪКРОВИЩАТА!
МИРА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! СКОРО И ТЕБ ЩЕ ТЕ ЧАКА ГОЛЯМ ПОДАРЪК.

Днес цял ден чистихме след монтажа на климатика в стаята на бебо  newsm79 newsm28:roll: Много съм гроги, въпреки, че се старах да не се напъвам много. До края на деня пък ме очаква ГОЛЯМОТО ГЛАДЕНЕ Rolling Eyes 1ironing Ще се нагладя за цял живот сигурно /3 перални с дребни бебешки нещица/ Rolling Eyes НЯМА КАК ! После пък ще ми е по-спокойно.

# 198
  • София
Е, браво !Имаме си мноого хубави новини.
Честито на новите мами Поли,Екита и Джоли24!
Дара 82 и нашето бебе е големичко.Също толкова голяма главичка и приблизителни кила към 2700гр.

# 199
честити бебчета на мамите Поли,Екита и Джоли24!да са им живи и здрави и много да ги слушкат и да ги радват! newsm51 smile3525

# 200
Екита честит ти син Димитър! Да ви е жив и здрав и много да ви радва!
katalina знаеш ли дали екита е родила тук в бургас или във варна защото вчера говорих с нея и та утре щеше да заминава за варна да ражда там. Е бебо я е изненадал ама щом са добре и двамата това е най-важното.

# 201
здравейте, мам4ета
поздрави и бързо възстановяване на обебилите се майчета. целувки на беб4етата.
аз съм се разшетала като за последно (нали влизам в понеделник в АГ). такъв ентусиазъм ме е обхванал, да ми се 4уди 4овек как се движа. 68 кг съм (170 см съм висока), вси4ките 10 кг, които наддадох са на шкембето. много смешна гледка съм. огрооооооооомно шкембе
хайде аз ще продължавам с чистенето
до скоро

# 202
  • Пловдив

Честити бебета на мамите Поли,Екита и Джоли24! Да са им живи и здрави и много да ги радват! Бързо възстановяване и прибиране вкъщи!

# 203
  • София
Здравейте от нас.Simple Smile

Най-сетне да ми остане малко време да седна пред компа. Напоследък много гости имаме, днес направо се разплаках въобще не ми издържаха нервите...сигурно е от хормоните. Но искам да си легна на спокойствие, да се нахраня на спокойствие...в момента много държа на правилното хранене, опитвам се да ям и пия неща, които са полезни и стимулират кърмата. Ама....все не остава време. Confused  За щастие малката ми кукличка е много, много послушна и поне като я погледна и гушна и всичко ми минава.  Heart Eyes

Mpulle - относно подготовката на зърната - хубаво е. Мойте въпреки това се разраниха в началото, но и кремчето много помогна за възстановяването. Според мен в болницата и след това задължително трябва да имаш. Относно това как се кърми - ами на мен ми донесоха бебка и просто ми я оставиха. Тези сестри от детското отделение хич не бяха учтиви и никой, нищо не ми показа. В началото даже не знаех как да си взема бебето от легълцето, но бързо придобих смелост. Тези неща някак си идват на човек естествено.  Simple Smile

ellyy - в болницата след като се изцеждах изхвърлях коластратата. Пък и то е доста малко количество, трудно можеш да стерилизираш и замразяваш примерно, така че няма начин. Аз изцеждам с помпата на Авент, на ръка не мога да си представя да го правя.

# 204
Ивонка, а кои храни стимулират кърмата?  Thinking

# 205
Честито и от мен на новообебилите се мами Екита и Джоли24!!! Много да са здрави малките бебоци и много радост да ви носят!!!
Ейййй страхотно......колко бебета си имаме! а нас вече ни проверяват стриктно по телефона ежедневно дали пък случайно няма новини? Е да ама дребчо си му е гот в тумбака и блаженно си подритва и не ще на вън!
А къде се загуби Нигелка??? Айде майче чакаме снимки на малкия Деянчо - само ти не си се отчела!
Рали и тя душата сега се справя с Марти и дребо и хич майче не остава временце за писане!
Ивонка те гостите край нямат! А на тебе ти трябва почивка щото тепърва организма се отпуска и баш сега ще ти е по-криво от колкото преди да родиш!Аз като гледам по някой от предаванията на такъв е животът - ми то като сватба след изписването дете ли да гледаш със мъжа ли заедно да споделите първи чудесни мигове в къщи та на гости ли да се обърне внимание!!! Ааааа ще имат търпение - има си време за всичко и за пиене и ядене също!!!

Последна редакция: сб, 29 сеп 2007, 19:09 от Надя 73

# 206
Честито на всички майки, сдобили се с прекрасни рожби. ))) Да са живи, здрави и много да слушат мама и тати. )))

Ивон, нормално е да не ти издържат нервите, но един съвет от мен - просто помоли да не ти се изсипват на главата толкова хора още в началото. При мен никой не е дошъл без да ме пита дали може. Когато аз смятам, че може, казвам ок, ако не се чувствам добре и готова за гости просто им отказвам. Не мисли, че ще се разсърдят. А и да се разсърдят сега е важно ти да си спокойна.

# 207
Ку-ку  newsm03 
Най-после и аз се включвам !

В къщи сме си от 2 дни, обаче аз имах страхотни проблеми с гърдите, и както се досещате дните и нощите ми минаваха в кърмене, цедене, топли компреси, масаж, кърмене, цедене ....   #Crazy  Направо откачих. Важното е , че нещата се нормализират вече и въпреки трудното възстановяване от секциото ще успея явно да кърмя.
Сега няма да разказвам за секциото, само имах малко проблем с ниското кръвно след операцията и затова ми дадоха Дидко чак вечерта на втория ден, та оттам и проблемите с кърменето.
И аз като Рали  съм много разочарована от персонала във ВИПА на Тина Киркова!!!  За това по-подробно - друг път. Ние с нея нямахме много време да се видим, но иначе бяхме през две стаи и беше много яко да знам, че имам приятел наоколо  Hug
 ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ!!!   bouquet  Виждам че доска скорострелно се обебваме Simple Smile

Сега отивам да кача снимки на Дидко-Бандидко  Joy в снимка.бг

Ех, лелееее  , много е яко да си имаш бебоченце  newsm53

Ивонка, и аз засега съм ограничила напиращите, те край нямат  Mr. Green Дори непрекъснатото звънене по телефона ме дразни, представям си какво е , ако са в къщи..  Има време да се изфукаме с бебчовците, не че не ми се ще да хукна по молове и кафенца и срещички с приятели Joy Mr. Green 

# 208
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МАМИ ЕКИТА И ДЖОЛИ 24!ДА ГИ СЛУШКАТ И ДА ПАПКАТ!
 smile3504 smile3504 smile3504
  Nigella-радвам се ,че се включваш!Нацелувай Дидко от нас smile3541

# 209
  • София
Тонито - за стимулиране на кърма - много вода, течности, сокове, супи, също така от храните - ядки,мляко, месо, например много полезно е варено жито с мляко и орехи (а аз си го обичам и без това) и т.н..  Peace Има и храни, които трябва да се избягват като шоколада, цитросувите плодове например. По-подробно обаче ще пише в кърмаческия.  Wink Също така съм решила да огранича и всякакви боклуци - сладки неща, бърза храна и така.

Нигелка - добре дошла!  Hug

Наде - то не, че са били кой знае какви гости. Общо взето ограничаваме. Пък и примерно свекърва ми беше за 2 дена, помогна ни в началото, също така говтвеше. Днес и майка ми беше сготви ни и тя супичка и мусака. Иначе само най-най - близките са минавали, не са очаквали някакви трапези или нещо такова, но и аз не знам какво ми стана.  newsm78 Хормони и това си е.Simple Smile

Хайде, лека нощ от нас!

Общи условия

Активация на акаунт