Отговори
# 150
Skupi mami termina mi e utre i ve4e sum dosta iznerwena ima li mama koqto prenasq ili koqto ve4e e rodila i e prenosila za da spodili kakvo i se slu4ilo .4ovek vse o4akva da izleze po-rano i ne predpolaga 4e moje bebe4o da ni mu se izliza :)blagodarq predvaritelno

# 151
ДЖЕНЧЕТО и бебето са добре като има нещо ново каза че ще пише!
 newsm47 newsm47 newsm47

# 152
Голямо честито на axi и Меги!!!!   bouquet

Наистина вървят в комплект, момченце-момиченце, всеки ден! НО! Да се разберем, никакво сватосване преди да се обебим всички, ама-ха!  Joy

Аз вече съм официално в отпуск!  newsm44

# 153
Честито на Меги и Ахi   bouquet да са им живи и здрави бебоците

# 154
ЧЕСТИТО МЕГИ!!!
Да ти е жива и здрава принцесата и много радост да ви носи!
...нямаше с цезаровата порода, но идеята е ясна...   Joy

# 155
  • София
Нелкин,благодаря за сайта с таблицата.Е,моето бебе е голямо по тези параметри.Главичката е на горна граница.От сега е към 2700гр.А му остава доста ощеДано само всичко е наред
.BPD е главичката,а FL дължината на бедрената кост.
А относно подготовката на зърната и аз се интересувам дали има ефект мехлема на Авент?
Честита радост на мама Меги!!!

# 156
ЧЕСТИТО НА МАМА МЕГИ! Да е жива и здрава малката Карина на мама и татко и много да ги радва!
 newsm51 newsm51 newsm51  bouquet  bouquet  bouquet newsm51 newsm51 newsm51

# 157
здравейте момичета Hug

Честито на мама Меги - да и е жива и здрава малката принцеса, много да папка, да прави пакости на татко и да слуша мама!!!Меги - на теб бързо възстановяване и скоро у дома да ни разкажеш как е минало!!!

На родилите мами - едно голямо благодарско за това, че намират време да ни пишат как са и как се развиват нещата с техните бебчета Hug

Ние сме 2 в 1, утре сме на последно слушане на тонове и в Понеделник влизам в болницата, най-късно до Вторник съм се обебила, така че ослушвайте се за бебешки новини откъм чешко PeaceСтискайте ми палци да успея да получа пълно разкритие и да родя нормално, но и секцио да е, важното е бебка да ми е добре, аз ще се възстановя

Гърдите не съм ги подготвяла и все още нищо не тече, преди капваше по малко коластра, но сега - ниц
Тук става голяма зима и съм решила утре да купиме нов, по-малък космонафт специално за изписването на бебка

Отивам да чета другите теми, че после кой знае кога ще имам време Sick

А сега гледам и Джена се обебила - Честито мила, най-после се запознахте с Н, да ти е много послушен и да радва тати със слънчевите си усмивки!!!

# 158
  • Пловдив
Честито на новите мами! Да са им живи и здрави бебетата! Бързо възстановяване на всички!  bouquet  bouquet  bouquet

Добре дошли на завърналите се в къщи!   bouquet  bouquet  bouquet

Влизам само да се отчета,а после ще ви чета, защото бяхме в болница за 3 дни. Във вторник помислих, че ми се е спукала водата. Embarassed Като ме приеха направиха проба , която беше отрицателна, но на записа имах 5 контракции и то даста яки и затова ме оставиха на сиситеми. Сега пак ще си пия магнерода до две седмици преди термина. Въпреки хапчетата и системите пак си имам до десетина контракциики на ден. Трабва да стискам, защото не ми се влиза пак инцидентно в болницата. Първият път родих секцио и въпреки, че е минало доста време има риск, ако сега раждам нормално. Знам , че доста момичета се навиват да родят втория път нормално , но аз определено не съм от смелите и не искам да се правя на героиня за сметка на детето . Да се похваля, че чакаме момиченце. До сега не ми се вярваше, но вече съм сигурна.

# 159
честито на мама Меги.Да ти е жива и здрава малката Карина,много да ви слушка и да папка добре .На теб бързо възстановяване и скоро да разказваш . newsm51

# 160
честит рожден ден на Мira V,да си жива и здрава и много  щастлива .Скоро най хубавия подарък да получиш ,едно здраво и пухкаво бебе.Весело изкарване на празника и много леко и бързо раждане,като му дойде времето

# 161
Привет, привет.... newsm51
Ето, че и ние тази вечер се наспинкахме набързо и сега е време да ви попрочетем.
Честито на всички нови мами. Да са ви живи и здрави бебунчетата.
Слънчеви усмивки за мамите, които успяват да споделят преживяното при раждането, закърмянето и т.н.
Действате ни невероятно успокоително и обнадеждаващо.
А що се отнася до нас. Ние сме си все така. От вчера нещо бебчо започна много линиви движения да прави. Тясничко му стана, но както вървят нещата в понеделник (ако не стане нещо през това време) влизаме в болницата и да видим тогава или в един от следващите дни ще ни срежат и ще ни извадят на бял свят.
Нека ви е слънчево, цветно и нежно......

# 162
  • Варна
Здравейте и от мен.Малко е раничко, но откакто ми определиха датата, нещо не мога да спя толкова спокойно както преди, когато сякаш ще съм все бременна.  Laughing
Сетих се да попитам и аз нещо за кърменето - в болницата след като се изцеждахте какво правехте с кърмата  newsm78 Веждам, че е много важно самото цедене, но как става по- лесно с помпата или на ръка.
Аз още не съм си взела помпа, защото незнам дали ще ми трябва, но искам на всяка цена да кърмя.
Чао ви засега и търпение на чакащите бъдещи мами.Бебчетата ще се появят точно когато е най-подходящото време за това.  bouquet

# 163
Да и е честита на Меги малката бонбонка и много да я радва    bouquet
И Дженка гледам вече е родила, дано има добри новини откъм океана скоро!

Да се отчета, ние сме си 2 в 1, макар че беба ми се струва доста изместена в изходна позиция. Човърка съвсем ниско долу, а нощем много ме боли малко над срамната кост и е цяла мъка като ставам от леглото. На последните 2 "прегледа" изобщо не ме гледаха или мериха. Единия път ми дадоха болничния и ме записаха за "другата" седмица, защото не ми се полагал преглед сега. А следващия път доктора беше закъснял с графика и изобщо не ме прие, за да навакса за деня!!! Инъче мерим тонове и акушерката каза, че са наред. Та в общи линии нямам идея колко едра върви беба или в каква позиция е реално. Успокоявам се, че щом малката шава, значи е добре. Мисля тази седмица да си настоявам за един ехограф при доки, че много се излага напоследък  Naughty
Хайде успех на уикенд раждащите майчета. С тези темпове на бебевалеж до понеделник най-малко 5-6 бебока ще си имаме  Mr. Green

# 164
честит рожден ден на Мira V

newsm59  bigdance2 newsm59 nbirthday  ura dance  bigdance2 nbirthday newsm67  party023  Gift newsm59 nbirthday  ura dance

Общи условия

Активация на акаунт