Отговори
# 180
  • някъде там
Джена,не е родила!!!

# 181
илонитка-време беше някой да даде информация с вярно съдържание,а не да се честитява на jenna щото и е минал термина и нея я няма.Аз искрено и стискам палци всичко да е наред и да се включи с добри новини.А ти ако можеш да ни кажеш нещо повече как стоят нещата около нея ще сме ти много благодарни. Hug Hug Hug

# 182
  • Пловдив
Честит рожден ден на Мира! Да си жива и здрава и стискам палци за предстоящото събитие! nbirthday nbirthday nbirthday
Наистина е много хубаво любим човек да е роден на твоята дата. Моят кръщелник се роди на 29-тия ми рожден ден и много се радвах, само че от тогава не съм си и празнувала у нас, винаги сме у тях.
Леко раждане на мамите, които го очакват тези дни!

Нелкин, и на мен сега ми е по-притеснено, първият път бях по- спокойна. Напоследък и аз не мога да спя . Нищо чудно и контракциите да са ми от притеснение.

За кърменето: На мен ми беше по-лесно да се доизцеждам на ръка от колкото с помпичка. Сега мисля да пробвам с помпичка с по-новите модели.

# 183
ДЖЕНЧЕТО и бебето са добре като има нещо ново каза че ще пише!
 newsm47 newsm47 newsm47
това беше информацията за Джена заради която всички и честитихме рожбичката,сега обаче явно има някакво объркване заради: хайде някой сега да даде някаква вярна информация по въпроса  Simple Smile
Galentinass или Илонитка вие сте  Peace

# 184
Много ми е приятно да бъда в ролята на щъркелче!!! Поли 1234 има син Иван със манекенските мерки 2500гр  мама и бебо са добре и пращат много поздрави на всички!!!  Честито нека бъде жив и здрав и много да радва мама и тати!!!

# 185
ЧЕСТИТ СИН НА МАМА ПОЛИ!
     smile3504 smile3504
    Много се радвам ,че и днес си имаме бебче,въпреки че до 1 няма записан термин.

# 186
ЕЕЕЕЕ, БРАВО! ЧЕСТИТО НА МАМА ПОЛИ И МАЛКИЯ ИВАН! ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДА СЕ ПРИБИРАТ БЪРЗО У ДОМА!  bouquet

Тъкмо си мислех, че следобеда преваля, а още нямаме бебоци....

# 187
Поли, честит ти малък пишльо!!!! Да ви е жив и здрав и много да ви радва двамата с тати с малките си номерца, но вече като поотрасне! Май се очертавате шеметно семейство тримцата  newsm47!!!  smile3525 smile3525 newsm10
А, това с наша Дженка много странно... И кое е вярно сега???  newsm78
Момичета, мен ме е треснало най-гадното настроение, но няма да ви занимавам с това, защото много добре си знам източника. Стискайте палци само бързо да мине това дето се е нагнездило нежелано, че скоро няма да имам сили да се радвам на скорошното ни обебване!!!  Cry Cry
Благодаря ви и за съветите за Гиназола и стерилизаторите. Ще видим какво ще измислим и по двата въпроса. То това с гъбите е по-важно, но тука докито има думата, а аз му вярвам!
Целувки на всички по тумбите!!!  lovekiss lovekiss

# 188
  • Пловдив
Честито синче на Поли!!! Бързо да на наддава и да радва мама и тати!!!

Аз имам нерегулярни контракции и болчици, но май ще си отмине и този ден без да се появи дребоса  Confused
Доста ме изнервя това чакане и по-точно ме обхваща паника/сякаш ми е за първи път/.

Хайде, чакаме още бебоци днес!

# 189
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИРА-В! ДАНО ПОЛУЧИ НАЙ - ХУБАВИЯ И ОЧАКВАН ПОДАРЪК  newsm32newsm51
ЧЕСТИТО И НА МАМА МЕГИ И БЕБЕ КАРИНА!
ЧЕСТИТО И НА МАМА ПОЛИ1234 И БЕБЕ ИВАН!
НЕКА ВСИЧКИ СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ И МНОГО ДА СЕ СЛУШАТ! newsm51

А СЕГА И АЗ ДА ВЛЯЗА В РОЛЯТА НА ВЕСТИТЕЛКА ЗА МАЛКО! ЕКИТА ДНЕС Е РОДИЛА МОМЧЕНЦЕ - ДИМИТЪР, ГОЛЯМ Е 3100 ГР.!

# 190
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КОИТО ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО СА МАМИ. ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ БЕБОЧЕТА !!!     
ЧЕСТИТО И НА ТАНИНИ НАШАТА МАЙКА ГЕРОИНЯ. ДВЕ ГОЛЕМИ БЕБЧЕТА БРАВО!  bouquet  bouquet  bouquet   
Честит рожден ден на Мира! Да си жива и здрава ,много щастие и най-хубавият подарък скоро! Grinning
Да се отчета и аз,от два дни съм в деветия месец .В четвъртък ходихме на лекар,оказа се,че сме около 3300-3400гр. ,а главата ни е 95 мм.,май сме големички,а имаме толкова много време newsm78,абе дано всичко да е наред.Май пола ни ще си остане загадка до раждането,но така е по-интересно.Иначе все още нямам нито следа от контракции,пък било то и подготвителни.По въпроса с коластрата,и на мен ми тече от седмия месец някъде,това било нормално и означавало ,че каналите на гърдите са широки и евентуално слизането на кърмата щяло да бъде по-лесно,така ми обясниха.
Това с наша Джена е много странно... И кое е вярно сега??? 

# 191
Честито на Поли и Екита!!!
Прекрасни бебоци Hug  bouquet
И аз не издържам вече   newsm57 едвам се търкалям  newsm27 , мързи ме до полуда   smile3524 и за 5пари работа не мога да си свърша ..., а и искам да си гушкам бебето вече  kyllmg

# 192
Ех, че хубаво!!! Имаме си още едно бебче днес!
Честито на мама Екита! Малкият-голям мъж бързо да расте и да носи много радост на мама и тате!  smile3525 Two Hearts
Ей, голям съм заплес!!!  ooooh! ooooh! Rolling Eyes
Мира, честит рожден ден, мила! Много любов и безкрайно щастие, а догодина една голяма целувка от малкото човече за този ден ще имаш!!!!   smile3521

# 193
честит рожден ден на Мира скоро да гушкаш най скъпия подарък
честити бебчета на Поли и Екита!!! само радост да ви носят

mamma mia стискам палци всичко при теб да е наред и съвсем скоро да си най щастливата мама
късмет на всички който днес и утре ще раждат малките слънчица

# 194
  • София
Честити бебчета на Поли и Екита! Да растат малките юнаци много здравички и усмихнати!

Сега и аз имам щъркелова новина:

Вчера в 8 часа се е родила Гери на мама Joly24 с перфектните мерки 2850 гр. и 48 см! Много щастие и късмет пожелавам на малката госпожица!

Общи условия

Активация на акаунт