Човещина за децата ни!!! Моля, подкрепете ни!

• 26 123
  • 654
  •   1
Отговори
# 225
  • България
Идеята, за която някои  спомена ,за направа на web site,където да се координират усилията е много добра  PeaceВъпреки,4е е трудно да се събере подробна информация за домовете,поне някакъв ориентир за това какво трябва да се направи,какво ве4е е направено и т.н.
Така няма да се лутаме къде,какво и колко е необходимо да се изпрати например,за тези които имат  желание да помогнат директно.Освен това ,този саит би могъл да се преведе на англииски.По този на4ин бихме могли да привле4ем много пове4е хора и пове4е средства.
За тези деца всеки ден е важен,нека да не губим време.

# 226
Напоследък нямам много свободно време и затова не пиша,но следя темата.

Пратих линка с петицията,както и този с филма до Дарик радио - Русе,в."Утро" и в."Бряг".Освен това пратих линк с петицията и на всички мои приятели и познати,за  да я подпишат.

В заключение ще кажа - всички деца заслужават да се борим за тях - болни и здрави,увредени или не!!! За съжаление не бих могла да ви подкрепя в София.

# 227
  • София
Лиска, да се сравняват здравите и прави деца на учители и медицински сестри с децата от Могилино е върха на цинизма.  ooooh!
тази петиция е конкретна за тези деца - 76 болни деца. 
и стига популизъм -  зная, че има много нуждаещи се хора, но не съм господ, но не съм и вечния сеирджия.
потресена съм  от този филм и искам промяна за тези деца. да ги преместят от този дом от гъза на географията
и да ги настанят там, където ще има специализирана помощ за тях.

на мен постингите на ксения не ми пречат - нито тези, нито за покривките й - една от многото тук списващи лелки. 
Peace
А Ксения просто за твоите коментари...първо, че сама си противоречиш доста често и второ съдържанието им е.../оставям празно място, защото трябва иначе да бъда доста вулгарна/!

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 22:53 от tzvety26

# 228
МОМИЧЕТА, ИЗВИНЕТЕ, ЧЕ ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ, НО:
В МОМЕНТА ПОДГОТВЯМЕ АВАТАР И ПОДПИС, КОИТО ЩЕ МОЖЕТЕ ДА СЛОЖИТЕ В ПОДКРЕПА НА ИНИЦИАТИВАТА НИ.
ЗАТОВА, МОЛЯ, НЕ СЛАГАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ЗА ТАКИВА АВАТАР/ПОДПИС СЕГА, НАЙ-МАЛКО РАЗМЕРЪТ ИМ НЕ ОТГОВАРЯ НА ДОПУСТИМИЯ ОТ БГ-МАММА. ЩЕ ПУБЛИКУВАМЕ АВАТАРИ/ПОДПИСИ СКОРО И ЩЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ СЛОЖИТЕ.
ТОВА, РАЗБИРА СЕ ПОНЕ ЗА МЕН ОЗНАЧАВА ВРЕМЕННО ДА СЕ ОТКАЖА ОТ МОЯ АВАТАР И ПОДПИС, ДОКАТО ТРАЕ КАМПАНИЯТА.
СТРАШНО МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ХЪСА И СЪПРИЧАСТНОСТТА, С КОИТО ОТКЛИКВАТЕ НА КАМПАНИЯТА.

# 229
  • sofia
Пуснали сме "уведомително писмо" в СО с молба за разрешение за протеста.
Щом имаме отговор ДА ще пишем веднага и ще го оповестим.

Просто в момента не сме сигурни за датата.

Ще имаме нужда от пдокрепа на протеста на 100% от вси4ки вас,но нека знаем датата Hug

# 230
чакам да разбера датата и аз и дано сме повече хора

# 231
  • София
Този път ще направя всичко възможно и аз да дойда.

# 232
  • София
Предвидено ли е и въобще възможно ли е, да бъдат умедомени всички подписали петицията за ПРОТЕСТА?

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 12:47 от bilyanam

# 233
  • sofia
Предвидено ли е и въобще възможно ли е да бъдат умедомени всички подписали петицията, за ПРОТЕСТА?

нямам представа дали е възможно newsm78
сега щес е провери  Peace

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 12:54 от lavender

# 234
На xenia тези деца не й се връзват хич с префърцунените покривчици (чието накапване е далеч по-тежък и животозастрашаващ проблем, съгласете се!) - как няма да я дразнят с грозните си скелети?! Толкова нахални да ни се врат в очите, пък и тенденциозно показани, ама ха...
Че чак пък и поддръжници се навъдиха около нея??? Зле е работата, хора, много зле, щом и в тази тема намериха място подобни дискусии Sad

# 235
На xenia тези деца не й се връзват хич с префърцунените покривчици (чието накапване е далеч по-тежък и животозастрашаващ проблем, съгласете се!) - как няма да я дразнят с грозните си скелети?! Толкова нахални да ни се врат в очите, пък и тенденциозно показани, ама ха...
Че чак пък и поддръжници се навъдиха около нея??? Зле е работата, хора, много зле, щом и в тази тема намериха място подобни дискусии Sad
Аз пък се чудя защо въобще й обръщате внимание на xenia ?!?!
Като прочета поредното й "прозрение" и си казвам: "Пази Боже, сляпо да прогледне" и толкова....
Важното е да съберем силите си и да помогнем колкото можем за каузата - каквото зависи от всички нас да го направим  Peace

# 236
Здравейте!

По-надолу поствам вариантите за аватар и подписи, които ( при желание) можете да изберете и поставите вместо настоящите ви до края на кампанията за децата от Могилино! Допълнително ще пуснем информация за датата/часа и мястото на протеста.

Аватар:

Подпис 1 вариант: 

Подпис 2 вариант:

Подпис 3 вариант:

Подпис 4 вариант:

Благодарим за подкрепата!

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 13:54 от Lennie

# 237
  • Варна
Много се извинявам,но  в подписа там където трябва да е линк,нещо не ми излиза???
Или не съм направила нещо както трябва newsm78

# 238
Много се извинявам,но  в подписа там където трябва да е линк,нещо не ми излиза???
Или не съм направила нещо както трябва newsm78

има го!

# 239
а дали има вариант за аватар?

Общи условия

Активация на акаунт