ВРЕМЕ ВЕЧЕ НЕ ОСТАНА,ТОЗИ МЕСЕЦ СТАВАМ МАМА!

• 12 697
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
puzzle, благодаря за инфото и на теб Hug
vanyatr, стискам палци всичко при теб да мине бързо и лесно доколкото е възможно Praynig Утре да ни се похвалиш с бебче newsm10 smile3521

# 151
# 152
  • София
Честит адаш на Джазина   bouquet
Пожелавам му здраве и много щастливи мигове на цялото семейство Simple Smile

Ваня, и аз стискам палци, звучиш като че отиваш към родилното   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 153
Привет и от нас! Вече сме си в къщи! Минавам само да се разпиша, че нещо не мога да се заседявам, а да не говоря въобще за сядане  Twisted Evil, но не се оплаквам. Имам най милото нещо на света и всяко усилие си струва.  Mr. Green
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБЕЛИ СЕ ДОКАТО МЕ НЯМАШЕ И  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!
И накрая да вляза в ролята на вестителка:
 mariavilka днес е родила момченце - 3300 гр и 53 см дълъг. Казва се Калоян. Да е жив и здрав и много послушен, а мама бързо да се възстановява!

# 154
mariavilka, да ти е жив и здрав Калоян, нека е много щастлив, с късмет и прекрасно детство! smile3525 smile3525

# 155
ЧЕСТИТА БЕБКА ЛАСТ НЕИМ!!!
Бързо да се оправяте и да се прибирате в къщи

Ваня, само спокойно и мисли за хубави неща - бебта например  newsm17 newsm10 newsm03 newsm32 newsm46 newsm30

# 156
mariavilka, честит ти бебчо Калоян! Да е расте здрав и послушен , а на мама бързо възстановяване и много хубави моменти с бебчо!

Стискам палци на всички , които скоро ще стават мами! vanyatr,, специално, че май доста е сериозно при теб...хайде по-бързо да идва бебчо и стига те е мъчил.

# 157
Извинете за спама.. Wink
Джидже,разчисти си кутията,плийс! Crazy

# 158
Колко е хубаво, че има форум и други мами с които да споделяш и да научаваш. Лошото е, че мен вече ме гони ужасно ужасно шубе и се чудя какви ли болки ме чакат тия дни Sad А се имах за смела  Shocked...

# 159
Колко е хубаво, че има форум и други мами с които да споделяш и да научаваш. Лошото е, че мен вече ме гони ужасно ужасно шубе и се чудя какви ли болки ме чакат тия дни Sad А се имах за смела  Shocked...

Споко, шубето трае по-дълго от болките! Wink И аз съм така.
Да не говорим, че любимия съпруг напълно изтрещя и сега трябва и него да успокоявам. Crossing Arms

Цитат на: Viodidi
Да споделя какво научих!!! Като започнат родилните болки, преди да тръгнете към болницата е добре, ако има начин да гаврътнете една чаша чай от босилек. Изпитано средство за по-бързо и лесно разкритие.
Viodidi, Тоя чай от пресен или от сушен босилек да бъде? newsm78 Вкъщи имам само сушената подправка за супи.

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ КАЛОЯН НА МАМА MARIAVILKA!

Блазе ви, че спите тия дни. Аз се кокоря всяка нощ поне по час два ей по това време. Ставам в 7:00 и после в 22:00 вече съм заспала.

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 03:47 от Тонито

# 160
Момичета сладки, и на мене май ми се опряха първите дни след раждането  ooooh! - тежичко е (НО си заслужава!!!) и ми е съвестно, че не съм тука да давам кураж на неродилите, така както вие на мене преди  Hug
Малко ми е гузно, че не мога да поздравя всяка мама лично със най-прекрасното събитие, но се опитвам поне да чета и да съм "в крак" с нашето бебешко списъче и снимки.

Всичките ни бебета са прекрасни  Heart Eyes - малки сладки беззащитни котенца  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ние днес се прибрахме от болницата, имам толкова много впечатления да споделям от нашето ежедневие, но за съжаление не остава никакво време...

Наде, миличка, има ли някакви симптоми при тебе? Нали ти хвърлях боб и излезе, че ще раждаш преди 8ми... хайде, подкани го този мъничкия господин в тумбака и му кажи, че Ноли го чака за разходки в нашето кварталче  Flutter

Ивонка, Рали, виждам, че лека полека започвате да се вписвате обратно в темичката, надявам се и аз скоро да успея. Главните ми "занимания" сега са кърменето (и проблемите около него), и поддръжката на "хигиена" след раждането  Wink
Имам чувството, че това правя 23 часа дневно.
Кърмата ми слезе днес, и Ноли, както сучеше яростно коластрата, взе да се засища след 10 мин хранене, и останалото не знам какво да го правя  Confused

Гале, не сме се чували отдавна, ще излезеш ли от хралупата да дадеш нюзфлаш  Blush

Меги явно е на моя хал и хич няма време за форум.  Thinking

Маграт, пожелавам ти да не гониш моят рекорд по преносване  Laughing
Да знаеш - пазя си титлата  Mr. Green

Мама Мия, не се притеснявай от предизвиканото раждане, може теоретично да боли повечко, но резултатът е един и същ и ти поне знаеш кога да го чакаш и можеш да се подготвиш. Това има голямо значение, да знаеш...  Hug

Венера, силно ти стискам палци да не се проточва чакането ти. Виждам, че си нетърпелива вече, но това сигурно е, защото знаеш, какво те чака като гушнеш твоето ново момченце (което все пак реши да се покаже най-накрая, а  Flutter)

По повод моето "героично" ражданеCrazy - ако знаех, че ще е така, щях да се откажа  Mr. Green (майтап бе, Уили), нищо героично нямаше - всички раждания са специални и незабравими в известен положителен смисъл  Hug

Нека всички нетърпеливи мами бъдат ощастливени в най-скоро време с малките съкровища. Да ви е леко раждането и още по-леко възстановяването, а бебоците, то е ясно, ще са красиви и здравички.   bouquet

# 161
Добро утро! Ето разписвам се за да ви кажа че още сме заедно!
Мила Дженка никакви позиви нямам за сега!и всякак вечер си лягам като си мисля че няма начин същата нощ да не тръгна да раждам! Ама явно желанието се различава от реалността!ще си чакам мойто време да си гушна и аз бебоче!сега не ми остава нищо друго освен това да ви се радвам на всички мами и да гледам снимчице на слънчицата ви!А между другото да вметна че и аз ако не се обебя до 10най-късно ще ме предизвикват  Rolling EyesДнеска или утре ще ми разглежда доктора шийката и ще видим има ли изгледи да стане скоро!Стискайте палци  newsm10
Честито бебенце на MARIAVILKA - Калоян!
нека с гордост носи царското си име!
чакаме и новини от vanyatr дано вече гушка мърдащо вързопче! Grinning
Приятен и усмихнат ден на всички от сърце желая! До после  Hug Hug Hug

# 162
 аз се загубих малко ама....ето ме бе /туй за който е забелязъл мойта липаса Mr. Green /
та мен нещо последно определено ми излезе объркан май термина де ..ма както и да е най-вероятно няма да си дочакам назначеното секцио за 19 октомври. Thinking  абе то ще се чуе не ме мислете  newsm47
 иначе на по стария ми термин на 1 ден от 9 месец тежеше ПАтканиш 3 100, обиколка на главата 10,2 ....плацента мнооо изхабена..така, че от болницата ме инстуктираха къде и какво да правя ако случайно решим да се раждаме...ще се докараме до спешно секциоо още сме седалищтно newsm78 както и да е само то да е добре детето, майка му ша я опрайме  Naughty

newsm44 newsm44 newsm44 та позагубих се че нали ви уреввх тукааа,че имам 2 изпита..ми ей ги изтряскках ги и тяхх и вече завърших семестриално...та кълвах учебниции..ма вече съм на линия,поуспокоих се вече мога спокойно да ходя да раждам.

newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 ЧЕСТИТО НАНОВИТЕ МАЙЧЕТА,леко раждане на всички!

# 163
Честито на новите майчета които вече гушкат малките бебчета Успех на тези които тръгват към родилното  Azalea и мен ме е страх мисля че е нормално Дайте ми съвет каква упойка да избера за секциото епидурална или пълна вече съвсем се обърках

# 164
galentinass , не спираш да ме караш да ти се възхищавам - абе как си събираш ума да мислиш и помниш "странични" неща? Аз имам чувството, че само Бебето ми е в главата  #Crazy Поздравления за изпитите и за здравото Бебче!

Тонито , моят наличен босилек също е изсушена подправка, ама то за една чаша - ще стигне! Него смятам да позлвам.

Jenna , ама толкова сте сладки с малкия, че ме обхваща нетърпение да си гушна и аз моето съкровище. между другото, знаеш ли, че 01. Октомври е Международния ден на музиката?! Ноли се е появил на хубав празник!  Heart Eyes

Лек ден на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт