ВРЕМЕ ВЕЧЕ НЕ ОСТАНА,ТОЗИ МЕСЕЦ СТАВАМ МАМА!

• 12 695
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Добрутру, бъдещи и настоящи мами  Hug
Да се разпиша, че сме добре. Преди малко се сменяхме и хапнахме, та сега имам време да си почета и да попиша Simple Smile

vanyatr, очакваме новини днес и стискаме палци

tam_tam, да бях там за конци, ама не се сещам кой седя прав...всички в чакалнята май бяхме седнали...
venera, аз в МЦ Цолов бях...
Джена, няма как да хапва всичко малкия Нолън Simple Smile Ще трябва да се цедиш, миличка. Постепенно ще влезе в крак. Вчера не съм се цедила, че започна много да хапва малкия и не усещам такова напрежение или бучки. В болницата давахме изцедената кърма на бебета, чиито майки нямат, а затова ми беше малко мъчно първите 2 дни като трябваше да се цедя и ей така да хвърлям кърмата Sad

А, имали сме нова мама Simple Smile Честита рожба на mariavilka! Да е жива, здрава и много послушна!  Hug

Днес като станах много се изненадах...всичко де мислих, че няма да пропусне, всичко пропусна! Памперса пропусна, пикливката също и намокри чаршафа...незнам що така стана newsm78 Хубаво, че мъжа ми не ме послуша и сложи за всеки случай гумирания предпазител на дюшека ooooh!

Да ви кажа как се ядосах на изписването и това ми изигра много лоша шега...Първо като дойде време да ме изписват плаках, защото вече бебо нямаше да си бъде само за мен... Cry В интерес на истината бяхме само майка ми, свекито, кумата ни и таткото. Както и да е, изписаха ни, всички започнаха да му се радват, но таткото не даде на никого да го носи до вкъщи Heart Eyes После като се прибрахме в нас и всеки от ръце на ръце, докато дойде време да се кърмим и той започна да се цупи. В този момент беше в ръцете не свекървата и аз посягам да го взема от нея, а тя го придърпва към себе си и ми казва: "Ти....не трябва да носиш тежко!"  Rage  Rage Оттам превъртях, момичета...Грабнах си детето и я питах кой аджаба го е гледал и вдигал това дете там?! Преоблякох си го докато всички точеха лиги, сама си го и изкъпах!!! И оттогава не спя спокойно, плача, кръвното ми е потоянно високо, даже ми се губят моменти. Сякаш ще ми вземат бебчето и всички ми изглеждат като някакви лешояди.  Sad Мъжът ми не може да ме познае...много ме е страх от това ми състояние. Отделно майка ми ми се сърди, че не се държа както трябва с нея...
Ох, извинявайте, че ви се оплаках така, но няма на кого, особено като по цял ден съм си в къщи.

Мечтание, аз избрах пълна и не съжалявам, те даже и хората не ме питаха де  Laughing Бях адски изплашена. Зависи как ще се чувстваш.

Хм...на мен не ми бачка "Предварителния преглед"...а на вас?  newsm78

# 166
Джиджа , направо си представих как и аз ще изживея същото...
Вчера малкото мушмороче беше решило да ни прави шоу - такова връткане му удари. като заразказвахме на свекърва ми, тя вика:"Ами то му е неудобно там!", а аз (ревниво и почти озлобено) - "Не е вярно!Много си му е добре там!!!" Не се стърпях да чуя, че на Бебето не му било добре у мен!

# 167
viodidi, още неща ще чуеш Sad Казаха, че съм щяла да простудя детето, че не съм го била държала както трябва за главичката  #Crazy и като малко се поразциври всички започват: "Ох, милото то, защо плачеш? Ама няма да плачкаш, ама бла блабла бла  #2gunfire И веднага заключават, че било гладно или че му е студено...ПРИ 26 градуса в нас и от време на време печка се пуска, та да не настинело  ooooh! А свекито като си заминава ни каза: "И да го гледате!" Ядосах се пак и и казах, че най-добре едно бебе се гледа от майка си и баща си!
Уффф, спирам да спамя така, че досадих. Дано поне да не ти се отрази както на мен, а ако изобщо не чуеш такива коментари най-добре!  Peace

# 168
Момичета много ви благодаря за подкрепата! Hug Hug Hug
  Минавам да се запиша,че още съм тук(за мое съжаление).От вторник сутринта не съм спала повече от 8мин. SickДнес пак ще ида до Т. Киркова да видим какво ще стане...
  Ще пробвам номера с босилека,дано да ми помогне,че на мен това ми е най-големия проблем.

# 169
Да се отчета - тази сутрин ни падна тапата. Няма как да се обърка, точно като тлъст сопол си е. Ходих на доктор - бебка е добре, но е слязла толкова ниско, че ехографа не може да я хване. Води, плацента, всичко си е ок. Имаме 1.5 см разкритие, доки каза, че може да й пипне главата. Разположени сме с муцуната напред, шийката е изправена, абе ще се ражда я днес, я утре. Татко й е поръчал за петък, та да може да празнува през уикенда.  Wink

Джиджа, ти с кого живееш? Имаш ли свеки или майка 24 часа на главата? Ако не, хлопваш вратата и докато не си на кеф, не пускаш никого. Хубав съвет - надявам се да мога да си го спазя, че ние имаме и прабаба, която доста изкуфя вече и не знам. Сега се подготвям психически за напора, без сънение няма да ми се размине.

Ваничка, с тебе явно ще се засечем в родилното Simple Smile Аз си купих от пазара китка босилек и отивам да варя чай. После ще докладвам за ефекта.

# 170
Тонито , нашия тати също си прави такива сметки  Joy  Joy  Joy
Всичко ще е наред, стискаме палци да е бързо и лесно!!!

# 171
  • София
Здрасти и от мен!

Аз рядко се включвам, но сега искам да се обърна директно към Джиджа. Спокойно, мила! Това, което ти се случва е напълно нормално ( да не използвам страшното определение "Следродилна депресия") и аз го преживях същото преди 3 години. Сега като се сетя и ми е смешно и ме е срам (защото се карах с майка си и с педиатърката поради липса на друга публика). Заричам се сега да не е така, но след 10-тина дни ще кажа.

Конкретен съвет: колкото по-малко помагачи, толкова по-добре. Бебето има майка и татко, значи има кой да го гледа. Сама по-лесно ще си изградиш ритъм и ще се справяш по-уверено. Ако имаш нужда да поизлезеш или да ти се помогне в домакинството помоли, но не е добре много хора постоянно да ти висят на главата. Поеми си въздух, не бързай да реагираш остро, тези реакции не отразяват истинската ти същност. Отделяй си по малко време (за душ или за хапване...). Споделяй, така ще се разтовариш и ще знаеш, че не само ти се чувстваш по този начин.

Еееее много дълго стана, чак проповед! Хайде успех! Ние сме с теб! Пиши, ще те подкрепяме!

Целувки: Яна

# 172
  • The O.C.
Джиджа,не се ядосвай.Аз с баткото на какви неща съм се наслушала,не е за разказване.Щели сме да уморим детето и др. такива.Свеки не се сещаше да излиза от стаята като се преобличах и кърмех. #Cussing out От сега си кажи какво може и какво не и хич не се притеснявай.
 Честито на всички мами и бебчета!Да са ви живи и здрави!
 Ваня-стискам палци! newsm10
 galentinass   smile3501 -Сега само ще чакаш да гушнеш бебчо!
Джена-Ноли е голям сладур-да ти е жив и здрав!
 Аз още съм 2в1.Днес ще се обаждам на доки ,да ми каже кога да ходя на преглед.Вчера имах 2 силни контракции но спряха.
 Писна ми вече да ми се обаждат и да ме питат няма ли бебе.
 Вчера свеки се обади и пита не мисля ли скоро да раждам #2gunfire

# 173
-Тонито-и аз отивам да варя босилека,пък наистина може да се видим в родилното Praynig

# 174
Здравейте момичета!
Добре дошла на Дженка обратно в пишещото братство .... или сестринство да кажа  Laughing Липсваше ни да знаеш!

Тони, честит ти предвестник, дано всичко мине леко и скоро да си пак при нас с бебо на ръце!

Джиджа мила, реакциите ти звучат съвсем нормално! Аз нямам друго дете и не говоря от опит, но ми се струва повече от оправдано да се дразниш на подобни "изцепки". Какво е това "И да го гледате" ..... що, ако не ти каже тя да няма на боклука да го хвърлиш  детето я!
Ние като говорихме с мъжа ми за НАШЕТО дете и свекърва ми ни коригира, че то не било наше, а на цялото семейство (обяснението беше придружено с посочване на нея и свекъра). А к`во да кажеш на това!?! Един вид отсега ни слага да си знаем мястото и да не вземем да "крием" детето от нея; тя много се страхува че няма да и го давам и все ме пустосва затова пред мъжа ми .... той обаче я отряза яко и каза, че накрая той няма да и го даде заради простотията и  Mr. Green Та живот и здраве като се пръкне малката ще берем ядове, но такъв е живота  Wink

# 175
Като ви чета все едно, че чета за себе си. Аз съм нервна и раздразнителна още преди да съм родила, а представям си после. А като знам и че в нашия апартамент от две стаи ще се настанят свекитата плюс майка ми, направо не ми се иска да ме изписват като му дойде времето. Трябва да измислят спасителен център за майки с новородени, където да се скатават от любящи роднини...!!

# 176
Dobra, отговорът на такива приказки е следния - има родителски права над бебето - на майката и бащата. Бабински и дядовски права няма. Да си седят в кошарата и да чакат позволение.  Mr. Green

Azalea, за чий Х ще се настаняват и майка ти и свеки у вас? Ти ли ги повика или мъжа ти?

# 177
Ами Тонито, няма как уви. Те са от друг град и няма къде да отседнат, за да видят първия си внук... Та се подразбира, че най-вероятно ще са у нас. Ще стискам зъби, то се е видяло. Не, че са лоши хора, но какво да ви обяснявам, то е ясно... Утешавам се, че ще е за няколко дена, нали все пак ходят на работа  ooooh!

# 178
Здравейте момичета! Минавам да се разпиша. preggo Ние сме добре, лекаря онзи ден ми вика няма ли нещо така болчица това-онова, другите му пациентки все от нещо се оплаквали. А аз какво да му кажа, освен че на моменти ме обзема скука и че комшиите тропат други оплаквания нямям. newsm78
Стискам силно палци на Тонито и vanyatr, особено на vanyatr, милата измъчи се 2 дни, дано нещата отиват на към разкритие вече. Praynig
Отивам на разходка, че ще се побъркам сама в къщи newsm09
Джиджа и dobra, постарайте се да не им обръщате внимание и никакво пускане вкъщи ако дразнят свекитата, ох много се ядосвам на такива разкази, че и нашта не е цвете, ама какво да я правя #2gunfire
Успех и на всички останали, които още не знаят, че ще се обебят newsm10

# 179
ЧЕСТИТ СИН НА МАРИАВИЛКА !!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ !!!  smile3525  smile3525  smile3525

Ние още сме си 2 в 1, но прочетох за чая от босилек и смятам сега да си сваря един  smile3508

Джиджа не се тормози така мила, само на теб се отразява лошо. Вярно, че не са постъпили добре но нещата ще се оправят  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт