НОЕМВРИйче - мамина разтуха, учи се свещичката да духа!!!

• 12 112
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Ради, честито и от мене проходила принцеска!

Весе, дано бързо се възстанови мъжа ти!

Момичета, аз съм скапана от чистене, миене на вана и плочки, смяна на бельо, готвене, гладене, приспиване на дребното, сега отивам да пускам пералнята, направо си се оплаках, две не виждам

Лека нощ и спящи бебенца, ревливичките да се укротят!

Ей и на мене ми се ходи на тези танци, аз на Малееви на тенис съм ходила...беше доста отдавна... Grinning

За чорапките, и Ангелчо има отдолу с гумени точки и са и те височки, под колянцето са малко на дължина и са термо, супер са! Peace

# 271
Дени, забравих да питам - засега колко човека е очертаваме за общия РД?

# 272
благодаря, момичета.  Hug

макар че така ме е стегнало под лъжичката....как ще си оставя децата... Rolling Eyes
не че не съм го правила, но Марена беше вече на две, когато за първи път заминах на турне извън бг....

Дени, забравих да питам - засега колко човека е очертаваме за общия РД?

току що се сетих, че така яко съм се отнесла, че съм забравила да пратя пари на Дени4ка. Embarassed Дени, утре дано не забравя и това да свърша. Peace

# 273
Здравейте и от нас! Преди да полегна реших да драсна някой ред Simple Smile

Честито на малките сладурани Юли и Стаси и на всички празнуващи през изминалите дни   bouquet  bouquet  bouquet

За нашия режим:
В зависимост от това кога станем закуската е в 8.00 или в 9.00 - 270 мл. АМ (от миналата събота вече сме изцяло на АМ, реших да не продължаваме с кърменето, така и така няма много кърма, а и като тръгна на работа, мисля че това е по-добрия вариант)
12.00-13.00 - 1 и 1/2 бурканче месно / зеленчуково пюре + десерт 1/2 бурканче плодово
16.00-17.00 - плодово пюре с бисквити Закуска + АМ - всичко омешано
20.00-21.00 - каша - около 250 мл.
преди лягане - обикновено около 22.30 - 130 мл. АМ /не всеки път изпива всичко/ и следва лека нощ Simple Smile

Карил, по финансовия въпрос - предложението е за 800 лв стартова заплата, което в бъдеще ще расте надявам се, като забременях вземах 300 лв бруто, а чисто около 250  Embarassed Embarassed Embarassed - нищо и половина, та сега тези 800-тин ми се виждат цяло богатство. Ще имам за гледачка и да останат повече от 180-те които сега вземам. Ама че сметка му направих ама така си е.

Да се похваля, че и ние вече си имаме християнче. Вчера кръстихме Алекс - държа се като голямо момче, не се разплака нито веднъж, само дето искаше да слиза и да обикаля църквата, както и да взема свещите от кръстника  Mr. Green

Сега ви казвам лека нощ и ви целувам  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 23:41 от бебка и бебко

# 274
 Деничка,Тедката обаче определено по ръст ни е изпреварил.Явно сте по-високи във вашето семейство.Ние сега сме 11,400 и 79 см.
 lina d,ние сме по принцип от Пловдив,но от скоро се преместихме в Поморие.Ужасна носталгия ме гони по Пловдив,а и тук почти никой не познавах до скоро.Сега ходя на бургаските кърмачески срещи и от там се запознах с много мами.В Пловдив ходих на йога,тук пуснах темата,за да разузная къде има,но засега поне не виждам как ще стане.Мъника е завързан още за мен(закачен е за едната цица Laughing)Ти занимаваш ли се с йога?Пиши на лични.
 Мислих и аз да правя пита за прощъпулника,но ме разубедиха,че още е рано.Трябвало по свободно да се пуска да ходи.Засега прави само няколко крачки,но ходенето не му е особено интересно,предпочита да пълзи.

# 275

Имаме месечинка  Hug Hug HugДНЕС ДАНИ НАВЪРШВА 11 МЕСЕЦА  Hug Hug Hug

# 276
  • Плевен
Добро утро Simple Smile
Честита месечинка smile3525

# 277
Добро утро, момичета-кокичета! Hug

С karil май сме най-раннобудни Crazy Хайдееее, ставайте и на кафе! kaffeetrmker_2
Да е жив и здрав Дани! Да слуша, да папка и да стане голям и хубав мъж! Tada
Мина, за момента сме 24 семейства Party
бебка и бебко, да ви е живо и здраво християнчето!  bouquet
Иве, не се притеснявай, мила...ако нямаш време и възможност, като се върнеш ми ги прати... Peace
Весе, радвам се, че всички сте си у дома и че татито ви е добре Praynig

Тедката и той шляпа по чорапи, но скоро и аз ще мисля с какво да го обувам, защото обувки (пантофи) с лепки просто не се задържат повече от 2-3 минути ooooh!

Аз нямам възможност да дойда на днешния протест, но мислено съм с вас, момичета! bg

Усмивки в мрачния ден! Heart Eyes

# 278
# 279
 Flowers SunflowerДобро утро,Карил честит ти месечко и благодаря за почерпката.Ние с теб ще черпим заедно,да са ни живи и здрави бебоците.А за виртуалните почерпки,като се науча да ги качвам ще има и от мене. smile3516

# 280
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро. Миси за кафйенцето  Crazy

# 281
Дайте идея за заглавие на новата тема newsm78

# 282
ноемврийското дете,от гозбите на мама вече иска  яде.
ноемврийското дете,скоро на годинка ще бъде.
ноемврийчето е опасно,иде празник и му е ясно.
ноемврийче вече дете голямо,винаги ще е то засмяно.

# 283
  ДОБРО УТРО МАМИ!!!!
   чЕСТИТО НА МЕСЕчКОВЦИТЕ И НА ТЕА за прохождането Hug Hug Hug
  Ради дано всичко е оки с теб-пази се   bouquet
 Веси -много се радвам ,че сте си вече четиримата,ще се радвам да се видим днес-ох дано не вали Praynig
    Карил-за чорапките-аз ги купих счщите и са много сладурски-по-кчсно ще ги снимам Peace

# 284
Аз Криси го обувам само с чорапки,когато излизаме с обувки,нашенски Mr. GreenДобрички.Преди имахме голям завод,но вече го приватизираха,и в момента има малки частни фирми,които работят повече за износ.
ноемврийче малка буболечка,на годинка ще е важна клечка.

Общи условия

Активация на акаунт