Отговори
# 180
Татянка, не се притеснявай! По-добре да едно малко животинче, отколкота да се опиташ да спеш и да стане по-голяма беля  ooooh! За съжаление звучи жестоко, но е така  Tired
Браменелките, как сте? Тежат ли коремчетата? По-подготвени ли се чуствате за раждането от първия път?

gogo, хайде де  Hug включи се и ти, недей само да четеш, не хапем много  Mr. Green

# 181
Здравейте на всички,то за лека нощ стана време ама като не сам влизала 2-3 дена/защото бях болна/и не мога да смогна да наваксам да чета пък камо ли да се включа.
Да карам по темите:

Шишета с биберон все още понякога най-вече през нощта за вода ползваме,иначе пият от чаши с твърди накрайници,със сламки,обикновени.

Спят на ден по веднъж от както станаха на 1г. мисля че сами преминаха към този режим.Заспиват най- късно в 13ч и стават към 16ч.Вечер до 21.30 са в хоризонтално положение.

Крещят понякога за да се забавляват и се смеят после.

Пият чешмяна вода също от както навършиха годинка,сметнах че е достатъчно да преварявам,освен това четох че се лишават от неща които се съдържат в питейната вода.

Мимка поздравления за придобивката да си я ползваш с гордост,и на мен ми се иска, ама много ме е страх от болката.

Нашите близнаци са планувани за телци и такива излезнаха.Забременях от първия опит/имам предвид след първия месец усилена работа по въпроса/Моят мъж не му се искаше веднага че не сме би ли готови с ремонти не съм била завършила и такива разни и аз го убедих да започнем да се опитваме и че може да не се получи от първия път,ама то пък виждате ли два броя Joy

# 182
ДОБРО УТРО! Hug

Филипка, много готин аватар! Grinning

# 183
Есента е любимият ми сезон, най- я харесвам през октомври - хем топло, хем прохладно.

Баба ми също позлва орехови листа срещу молци, но според майка ми - не действа.

Шише с биберон ползваме за млякото и водата. Той така или иначе друго не пие. Вода давам директно от чешмата и то от много отдавна. Предпочитам я пред минералната, заради зъбите.

Става нощем за биба 2-3 пъти, след това тупва като отсечен и пак заспива. Проблемът е, че не може да я намери сам в тъмното, чува я, но  не я вижда и се сърди усилено.

Спи веднъж на ден, засега от един до три, понякога и по-дълго. Вечер си ляга в дсесет и спи до около осем, ако не го събудим по-рано - много лек сън има сутрин.

Пищенето е ултразвуково, като се радва на нещо, тича и вика аааааа. Като го имитирам няколко пъти, престава сам. На мен не ми пречи, нека се радва на живота. Сега му се е паднало  Mr. Green

Иво е плануван, стана от втория месец. Даниел също е от плануваните, дето са поизбързали - в нашия случай с 4 месеца. Трябваше да е второ априлче. Ама Младен тооооолкова държеше да ми направи хубав подарък за осми март, че чак прекали  Mr. Green  Трето не планираме да има, много сме категорични по въпроса. Не знам причините на Младен, но аз трета бременност няма да понеса просто.

Краси, моето лично мнение е - ако аз имах и най-малкото съмнение, че нещо не е наред, щях да махна бебето, защото 9 месеца живот в притеснения не е за мен.

Аз бях без компютър тия два дни, първия ден чистих цялата къща, а втория полудях, защото вече нямаше какво да правя.
Довечера заминаваме за Пловдив, та следващото ми включване ще е чак вторник - пиша го, за да не се притеснявате, че съм родила ненадейно  Mr. Green Нямам такива намерения, макар че много ми се иска - особено нощем в три, когато киселините ме давят, а не мога да се надигна от леглото, защото съм се схванала ужасно.

# 184
  • София
Добро утро!
Момичета, благодаря  Hug

Днес следобед заминаваме на панаир в Тетевен и се надявам, че ще изкараме много хубаво, въпреки че снощи половинката така ме ядоса, че мислех да не ходим, ама мъжка му работа, като има мач и всичко друго е без значение. Ще гледам преди да тръгнем да си оправя киселото настроение.

# 185
Добро утро  Hug
Скарлет, приятно изкарване в Тетевен и си пускай някои неща покрай ушите  Peace
Юлче, там ли ще раждаш или ще си дойдеш в София?
Аз отивам да си взимам детето от свекърва ми и да сменям яке  Tired Вчера му взех точно каквото исках и толкова бях щастлива цял ден и се оказа, че не му става, а е за три годишно дете  #Cussing out
Данче, още чакам снимките  Crossing Arms не съм забравила.

# 186
В Пловдив ще раждам, при моя си лекар. Ама няма да е скоро  Tired

# 187
  • София
Добро утро  Hug

Скарлет, весело изкарване, после да разказваш! Какъв пък е този панаир в Тетевен? Толкова ми се искаше и аз да си имам мъж футболен маниак, пък то  ooooh!... нищо, следващия път.

Градински отчет + вълнения - Вчера като взех Стаси беше още сънен, което ме зарадва, че е спал. Вечерта играхме и тичахме около блока, беше много весел и активен. Обаче през ноща беше малък ад - от 00ч започна да се буди на всеки час с неистово пищене, крещене, мятане, като гушна почваше да ме бута, бие с ръце, глава, ужас. И всичко това спейки, едвам го събуждах, за да се освести и да спре. После заспиваше, но след по-малко от час - пак. Това преживяване на новите емоции ли е, що ли незнам и ... ми е притеснено.
Днес като го оставих беше ухилен, но като го взел лелката му удари голям рев. Мислех да си хващам към вкъщи, че всичко е на вили и могили, но ми е притеснено и май ще си остана тук, за да ми кажат на обяд как е.

Наде, Наде, за бой съм! Съжалявам, просто забравям като се прибера, а снимките са на РСто вкъщи. Ще се стегна днес това да ми е първата работа като се прибера!

# 188
Данче, къде е това тук  newsm78 да не си почнала работа  Thinking

# 189
  • Варна
Николай хич не ме слуша. От два деня се лигави ужасно. Снощи пак се търкаля по алеите. Иска точно аз да го нося. Е, познайте, реакцията на баща му!! Ми той искал мене и аз го носих. Тоя човек хич го няма толкоз е неадекватен!
Ники го ваксинираха вчера ДТК, снощи много се мята. Явно не му е било добре, поне не вдигна Т. Иначе е порастнал 1см -89см и е свалил 300гр., сега е 12.500. На мен ми се струва, че големия кантар не е много точен, защото той шава, ама айде.

# 190
  • София
Данче, къде е това тук  newsm78 да не си почнала работа  Thinking

Ти пък, в Мл2 съм, в бившото ми "вкъщи".

На мен ми се струва, че големия кантар не е много точен, защото той шава, ама айде.
Затова Ст мери Стаско на везната за плодове и зеленчуци в Билла-та, излезна 12 300 кг, а на консултацията 10 800 кг  newsm78

# 191
  • Варна
Значи ще кача Малчо на кантара в магазина Simple Smile

# 192
Виж ти, на Била везната, да не е настроена по-тежко, да тегли!? Mr. Green

# 193
Здравейте!
Татянче, много неприятно.  Hug
Красето, подкрепям те, какво и да решиш Hug

Шишета с биберони още ползваме, пие си адаптираното мляко с тях, иначе вода и сок пие с накрайник. От чаша също пие с помощ, иначе цялата се олива.

Много  Hug от нас

# 194
  • София
Виж ти, на Била везната, да не е настроена по-тежко, да тегли!? Mr. Green
И аз това си помислих  Wink и незнам дали мога да взимам вече памперси за над 12 кг  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт