Отговори
# 195
Привет и от нас!

Татянче, неприятно много,  Heart Eyes (снощи като се прибирахме в 23 часа с колата едно такси така ме изнерви, че за малко щях нарочно да се оставя да ме блъсне, ако не беше Алекс в колата сигурно щях да го направя  #2gunfire #Cussing out, та и аз съм леко в стрес  Rolling Eyes)

Юлче, ми то има време за подарък за 8ми март ( за 3то детенце деLaughing Mr. Green

Наде, аз вчера влизам в магазин с Али и искам гащеризон. И продавачката ме пита - "колко е" И аз  Shocked - "кое колко е", и тя - "на колко години е" и аз "година и половина" и ми вади някакъв супер къс, защото на него пишело 18 месеца  #2gunfire Не виждат ли колко е голямо детето бре, че е и пред тях, та и с етикетите - като напишат за каква възраст е сякаш всички са един размер  ooooh! все едно на нашите дрехи да пише 20 години, 25 години, 30 години, аман  ooooh!
Днес най-накрая ще си заведа детенцето на ваксина - онази с шарките  Embarassed

# 196
  • София
Нас пък ни измериха твърде много - 14 кг?! Shocked

# 197
МЕрси zа милите думи  Hug

Аz пък не zнам колко ми тежи детето. Виждам я, 4е не е нито дебела, нито слаба, а дали са 10кг или 16, гилям прас. И висо4ината не я zнаем.

СноЩи гледах репортажа на ББС zа домът в Могилино и съвсем не можах да спя  Cry

# 198
  • Русе
Привет!
ТатянкаHug! Не знам аз кога ще се добера до зъболекар в необозримото бъдеще  ooooh!.
Днес пак бях по доктори... Tired. Както си и мислех, имам малка раничка на шийката на матката. Като излязат резултатите от цитонамазката, ще видим какво ще я правим. Но се оказа, че проблемът ми е друг и в крайна сметка индиректно се дължи на двете бремености  Rolling Eyes. Нарушават ми се нивата на прогестерона, в резултат на недостатъчно вит. А и Е, а те са недостатъчни заради диетата, която трябва да пазя за моя колит(без мазно и пресни плодове и зеленчуци  Tired). Колитът ми е резултат от преразтегнато и усукано каналче на жлъчката, заради което хрната не се смила и усвоява добре, а това се е получило от големите бебета и огромните кореми, дето правя... Няма как да се поправи  Sad - баба ви Иленка ще трябва да кара на диети и Мезим Форте до края на живота си  smile3511.
Ей, взеха ми здравето тия деца!  ooooh! ОдъртяФ!  newsm27

За капак снощи Преслав ми вдигна 39,1 Т и днес и той ми е на главата... ooooh!, заедно с Диди дето още е на АБ...Аз пък трябва да РАБОТЯЯЯЯЯЯЯ  tantrum

# 199
Данче, то в Била е ясно за кантара  Mr. Green значи мери повече.
Оказа се, че якето на Стенли си му е точно  #2gunfire аз само дето се ядосвах цяла вечер, а не я знам кво разбира под нормално, сигурно иска да му виси на детето и да е като в чувал  #Crazy Смин, те като шият всичко в Китай и ако мерят по техните размери  Mr. Green
Отивам да чета пак  Tired

# 200
ИленкаHug! Шапка ти свалям, как си наясно с причинно-следствените връзки относно болежките в организма си.  Peace Аз ходя на доктори, когато е на умиране вече, което никак, ама никак не е хубаво. И с децата съм почти така... Rolling Eyes

РинаHug  и от нас!

# 201
Рина, има ли такива детски клубове при вас?

# 202
Иленка  spoko
Наде, радвам се за якенцето, а за китайците си супер права  Mr. Green
Моята лична днес се прави на интересна и не ми даде направление за цитонамазка  newsm78 каза че било за жени над 32 г  Shocked дали наистона е така, сега се ровя и нищо такова никъде не намирам  Thinking ще се караме с нея, че ще я и сменяме  Naughty

# 203

Моята лична днес се прави на интересна и не ми даде направление за цитонамазка  newsm78 каза че било за жени над 32 г  Shocked дали наистона е така, сега се ровя и нищо такова никъде не намирам  Thinking ще се караме с нея, че ще я и сменяме  Naughty[/color]

Аз когато си я правих бях с направление, но го взех защото първо исках да отида на мамолог и трябваше да лъжа, че ме боли нещо си, за да ми дадът. Та така ми дадоха за гинеколог, за да ми даде той за мамолог и накрая гинеколожката ми прегледа гърдите  Rolling Eyes и каза, няма нужда да те пращам на мамолог newsm78 може и да си пазат направленията, а ме накара да си плата цитонамазка 10 лв, защото не се поемала от ЗК  Thinking

# 204
  • Русе
А, енви, аз съм видна хипохондричка  hahaha, с което хич не се гордея. Понякога си отнасям и подигравки от лекарите, ама тези причинно-следствени връзки просто ми ги смляха днес... Rolling Eyes, иначе доки ме остави сама да си определя необходимото лечение, той само написа рецептата  Laughing

Смини, как няма да ти дадат направление за цитонамазка  Shocked - не съм го чувала това за годините  Thinking и не ми се вярва.  Naughty На мен дори и за прегледа ми дадоха направление, а аз не съм си искала - джипито каза, че ми се полага (минимум цитонамазката). Гинекологът ми даде и бележка за мамолог,... ако и оттам изкочи някое "зайче", ще се гръмна вече.  Crazy
Да не казвам, че понеже нямам 35г., не ме пратиха(гинекологът) директно на кюретаж  #Crazy. То и сега не се е разминало, ако не се оправя с витамини и хранителни добавки. ooooh!

Наде, направленията за преглед и цитонамазка са отделни - аз отидох с две.

# 205
Благодаря, че редовно ме каните да се включа и аз, но нямам време да пиша и когато седна на компютъра основно чета.Моята дъщеря се казва Никол и е родена на 17.04.2006 г. Няма баби около мен които да ми помагат и поради този причина  нямам никакво свободно време. Ето тя даже се събуди, а заспа преди около 40 мин. Та за това толкова от мен.Но..........ще продължавам да ви чета и така да се каже "да си сверявам часовника" с вас. Hug Hug Hug

# 206
Гого, добре-престрашила се!   bouquet Доста тук сме без баби. Wink

Мами-дами, има-няма 2 часа и уикендът започва! Grinning
Настройте се позитивно и ведро!
Желая ви топли, уютни и много цветни почивни дни със семействата ви!
 Hug Heart Eyes Hug
Есенно настроение от нас:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=179392&view=1&photo=1

# 207
gogo, добре дошла!   bouquet
ЕнвиHug като казвам аз, че си заслужавате 3тото детенце, ти се правиш, че не чуваш  Whistling Невероятни снимки, лъха спокойствие, любимата ми е тази
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4163946

Иленка, имам аз съмнение, че се опитва да скатае някое направление, но ще се разправям с нея, досега не ми е дала 1 направление като съм искала  #2gunfire

# 208
Гого, добре дошла  Hug най-после се престраши, пиши малко повече за вас и когато можеш се включвай.
Енви, снимките са невероятни, а коментарите са много хитри и на място    bouquet Толкова е красиво там и предполагам, че сте си починали хубаво и за децата е било много приятно.

# 209
Гого, добре доШла   bouquet

Сминс, иди при Савулева  Peace

Общи условия

Активация на акаунт