Октомврийската мама пътя за родилното хвана

• 14 297
  • 268
  •   1
Отговори
# 105
Честити момченца на мама Галини! Нека много я радват, таткото също!   smile3525 smile3525

# 106
Хайде, аз сама да се похваля: вчера в 4:15 следобед се роди нашия Антон, 3.550кг, 50 см  Simple Smile

Много бързо стана, нямаше време за упойка даже. Контракции сутринта, водата изтече към 2 и нещо следобед; в 3:30 бяхме в болницата, в 4:15 се гушкахме  Simple Smile Не бих казала, че беше "лесно и приятно" - но кураж на всички: с второ бебе е по-леко все пак!

И понеже всичко ни е наред, и на него и на мен, вече сме си вкъщи  Simple Smile Изписаха ни преди малко. Чакам да слезе кърмата, ама той е като пираня, добре захваща. Много е сладък, прилича на Мариана (само дето има пишле, това ми е малко странно  Simple Smile

Честито на всички нови мами от вчера и днес! После ще се върна да прочета с подробностти, и ще ви пусна снимки на бебе Тони!

# 107
Честито misholina! Нека ти е жив и здрав Антон, много радост да носи на всички ви, да има късмет и безгрижно детство! Дай боже всекиму такова бързо раждане! smile3525 newsm10 newsm53 newsm03

# 108
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МАМА ГАЛИНИ ДА РАСТАТ ЗДРАВИ,СИЛНИ  И ПОСЛУШНИ МЪЖЕ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ.
 smile3525 smile3525 smile3525
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ И НА МИШОЛИНА ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ПОСЛУШЕН. smile3525 smile3525 smile3525

# 109
Честито на Мишолина!!!
Да сте живи и здрави и Антон да е много послушен. ))))

Рали, възможно е и да е от това, пробвай с 2до 5кг и виж дали ще има разлика. Между другото в МЕТРО в момента има промоция на памперси. )))) Софиянки може да се възползвате. ))))

# 110
  • София
ГАЛИНИ И МИШОЛИНА ЧЕСТИТО  smile3525 smile3525 smile3525 ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МОМЧЕНЦАТА И МНОГО, МНОГО ДА ВИ РАДВАТ  smile3504 smile3504 smile3504

# 111
Момичета,
тези които още не сме родили - да ви напомня че в края на седмицата има конгрес по акушерство и гинекология в Пловдив, така че никакво раждане от  - 11 до 13 - който раждал раждал, после да чака до понеделник! (освен за бременните от Пловдив)
Моя доктор ми каза че ще бъде там, и аз сега съм почти сигурна че от страх ще почна да раждам точно в тези дни. (то пак няма да останем без доктори, обаче си е за смях)

# 112
Честито на Там-там, Галини и на misholina !Много да ви радват момчетата, да са здрави и добрички и да са вашата гордост!
Там-там , май няма да можем да се засечем с теб в Окръжна. Ама на теб ти беше време вече. Чакаме бързо да ви изпишат и да разказвате, че за нас четящите е голямо удоволствие да попиваме информация.
Аз утре влизам в болницата. Стискайте палци на 10.10.
misholina, ти къде ражда, та толкова бързо ви изписаха- направо ми 'сви шайбата' Rolling Eyes  Браво!
Аз искам вече всичко да минава, че нервите не ми издържат /за срамотиите Embarassed/ Преди малко дойде бабата да вземе Крис /баткото/ и на мен сърцето ми щеше да се скъса. После като му дръпнах един рев Sad... беше ми много мъчно. От хормоните ли newsm78 що ли? Чувствам се така, като че ли ще ходя на заточение. Ами срамно е , защото предния път май бях по-смела. Направо не мога да се позная.  #Crazy
rally, и на теб май хормоните ти действат много плачливо. Трябва да се успокоиш и да се наслаждаваш на тези прекрасни моменти с двете /трите/ мъжлета. Всичко ще влезе в ритъм.
Лесно ми е на мен тук да си плямпам, обаче кой знае и мен как ще ме тресе депресията. От сега не мога да си събера мислите. А уж сме "стари кучета"  Рали, стягаме се нали?! Peace

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 18:45 от _venera

# 113
Misholina честит ти малък юнак   smile3525 smile3501 да расте здраво и послушно дете за радост на мама и тате  newsm10  love001

# 114
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ.
ИСКАМ ДА ПОЗДРАВЯ ВСИЧКИ МАМЕТА,КОЙТО ВЕЧЕ ГУШКАТ СВОИТЕ БЕБЧЕТА-ДА СА ИМ ЗДРАВИЧКИ И МНОГО ПОСЛУШНИ РОЖБИТЕ.
А НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ,КОИТО ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМЕ ГОЛЯМОТО СЪБИТИЕ ДА ПОЖЕЛАЯ ЛЕКО И БЪРЗО РАЖДАНЕ newsm10.
Сега да споделя,че и моя доки каза,че ще отсъства между 11 и 13,явно всички са на този семинар Sad.Ще трябва да стискаме,а пък аз не знам все имам чувството,че точно тогава ще се запътя към родилното newsm12.

# 115
Честито на Там-там,Галини и Misholina.Да са им живи и здрави бебчетата,много да ги слушат и папкат.

Това за този семинар в Пловдив ме плаша,че мойта лекарка каза че ако не родя до 12 да отида пак на преглед.Че то май няма да съм родила,ами ако тя е там как ще станат нещата моя термин е за 14 а то се пада неделя и ако не я видя на 12 незнам какво ще правя,започвам да се панирвам.

# 116
Днес в 12.25ч се роди бебе Теодора на s_vetla с размери 2700кг и 49см.
Да и е честита щерката!!!

# 117
Честито на Галини, Misholina и s_vetla! Да са живи и здрави малките съкровища и много да ви радват Simple Smile

# 118
ЧЕСТИТО НА ТАМ ТАМ, ГАЛИНИ, МИШОЛИНА И СВЕТЛЕТО!!!
Порой от бебета!!!

# 119
Честито на мама s_vetlа! Да й е жива и здрава малката Теодора, много щастливи мигове желая на цялото им семейство! newsm51 newsm53 newsm03

Общи условия

Активация на акаунт