Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тези болки точно сега?
Какво да пия при зъбобол?
Какво мога да очаквам при нормално раждане с непълна кандида?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тези болки точно сега?
-
Какво да пия при зъбобол?
-
Какво мога да очаквам при нормално раждане с непълна кандида?
Разговорът за "недоизчистен" кандидат при раждане е важен, но темата не е обсъждана подробно във форума. В този случай, важно е да се консултирате с лекар, който може да предостави подходяща информация и лечение. Темата за непълна кандида при нормално раждане също не е подробно обсъждана във форума. В този случай е важно да се консултирате с лекар, който може да предостави подходяща информация и лечение.
-
Какви са някои от проблемите, свързани с кърменето, обсъдени във форума?
-
Какви са някои препоръки за справяне с проблеми при кърмене и грижи за бебето?
Е как можа точно сега да ме събори
тече ми носа като чешмичка и гърлото ми ..... хайде няма да съм образна! Поръчах сега на мъжо да ми вземе този чай Тайлол-хот, дано има полза, че как ще гушна беба такава болна!
днеска ми е много ревливо и просто май нямам нервички! Ама може ли едновременно гнусен мръсен хемороид плюс това заради него не мога нито да кихна нито да се изкашлям а в момента това го владея най-добре заради гадната хрема! И за капак днешен термин който майче ще остане за друга мама......
/ ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ , ПОСЛУШНИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ! НА ВАС БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ , СКОРО ВСИЧКИ ДА СТЕ СИ В КЪЩИ , ДА НЕ НИ ЗАБРАВЯТЕ И ДА РАЗКАЗВАТЕ!

Празно няма !!! Не остана и после пуф
и тези болежки няма да ги има!
Ами ако аз на моя хубостник му дам да захапе както той намери за добре, ще ми изгризе зърното!!! Как свикнаха вашите сладурчета да хапват правилно. 
/ и ще видим доки какво ще измисли
.
) и аз ударих 10-тина километра в центъра на София....